selam kızlar. peppermint hoşgeldin.
akşama ne yemek yapıyorsunuz? benim annem her ramazanın 1. günü yeşil mercimek yemeği yapardı. ben de öyle yapacağım. peygamberimizin evinde de yapılırmış, bereket getirirmiş. aklınızda bulunsun yerimseniben
sahurda klasik kahvaltımdan yaptım ama bir dilim ekmekten fazlasını yiyemedim.gerçi çok şükür iyi geçiyor, çok fazla acıkmadım ve susamadım.
sagol cnm hosbulduk..
aaa bu dedigini ilk defa duydum. ne guzel. afiyet olsun cnm simdiden.
benim iftara yemegim yok.
annem cagirmisti oraya gidecektim, son anda duydum ki abimlerde geliyormus,
bu aralar onlarla pek karsilasasim yok. o yuzden gitmekten vazgectim, annem de uzuldu biraz gerci ama. napsam ki ya, ufff..
:-(((
evde de bi suru isim var, daha valizlerimi bosaltmadim.
2 arada 1 derede kaldimm
işten erken çıktım ,
hemen yemek işine koyuldum ,
dünden soslu karışık sebze kızartmam ve kabak mücverim vardı,
yanına sulu köfte,
domatesli pilav
cacık ve
şekerpare yaptım,
şimdi şekerparemin şerbetini döküp gelicem ,
ama ben bunların hepsini yemeyi düşünmüyorum
azar azar yiyciim bugün ilk iftarımız diye abarttımyerimseniben
ay kızlar umarım ayıp etmemeşimdir oruçlu olanlarınız varmış ya tüh ya menümü yazdım ya...
sagol cnm hosbulduk..
aaa bu dedigini ilk defa duydum. ne guzel. afiyet olsun cnm simdiden.
benim iftara yemegim yok.
annem cagirmisti oraya gidecektim, son anda duydum ki abimlerde geliyormus,
bu aralar onlarla pek karsilasasim yok. o yuzden gitmekten vazgectim, annem de uzuldu biraz gerci ama. napsam ki ya, ufff..
:-(((
evde de bi suru isim var, daha valizlerimi bosaltmadim.
2 arada 1 derede kaldimm
canım domatesli pilavın tarifini yazar mısın?
ehehe yok yahu niye ayıp olsun, ilahi zukseddinim:)
kahvekokusu dokturmussun valla oruclu oruclu.... tebrikler..
vay menün zenginmiş, afiyetle yiyiniz efendim:)
canım domatesli pilavın tarifini yazar mısın?
:)
Ben de ileride bir kız bir erkek çocuğum olsun istiyorum. Ama tabi ki önemli olan sağlıklı olması. Arada kendimi kaybedip, "acaba beş on çocuğum falan mı olsa" ya da "acaba ben hiç evlenmesem mi" dediğim de oluyor, ama onlar birkaç saniyelik düşünceler neyse kiteşekkürler nutcase,
bi kızım var o yüzden gönlümden erkek geçiyor ama ilk sırada hayırlı ve sağlıklı bir evlat olması var
isim konusu henüz kesinleşmiş değil önerilere açığız.
İftardan sonra yürüyüş çok güzel bence. Ben bu sefer yapamayacağım ama eskiden yapmıştım, kilo verdim mi bilmiyorum ama bacaklarım incelmişti bayağı. Ki diyet miyet de yapmamıştım, biliyorsunuz benim yediğim dondurmaları jelibonları kekleri...spor yapmıyosunuz dimi ramazanda kızlar
ben spor filan yapamicam da
iftardan sonra yürüyüş yapmayı düşünüyorum
Önemli değil ya. Limonlu etiform çok da iştah açmıyor yaniay kızlar umarım ayıp etmemeşimdir oruçlu olanlarınız varmış ya tüh ya menümü yazdım ya...
hemen geliyor tarif ;
Yarım kilo pirinç (yaklaşık 3 su bardağı pirince karşılık geliyor)
100 gram tereyağı
3-4 adet orta boy rendelenmiş domates
Ağız tadınıza göre tuz
2 su bardağı kaynar su
Tuzu ve domatesleri pirince ilave edin, 2-3 dakika daha kavurun ve kaynar suyu ilave edin. Kısık ateşte pişirin. Pirinç tamamen suyunu çektikten sonra ocağı söndürün, . 10-15 dakika dinlendirin. Servis yapın.
iyi aksamlar kizlarrrrrr
ay ben bu tarifi kalkıp yapıcam, çok merak ettim umarım güzel olur:)
bende yarin kesin deneyecegim. insallah bu sefer tutturabilirim tarifi...inşallah beğenirsin balımyerimseniben
iyi akşamlar pepperŞeniz
ben gidiyim bari başlıyım yemeklere, görüşürüz kuzular:)
yok kuzum ben unonun sofrası varya onlardan alıp yiyorum şimdiki köy..yeşil mercimek olayını insan dün derdi kız bende bugun pişirirdimulkerkcim beyaz ekmek mi yiyorsun?
benim menülerim sence nasıl yani çok yemiyorum ama işte 100-200 gr bazen onuda veremiyorum yaaaaaadün gece 8-10 alıntı yaptım o kadar geçmişi okudum sonra site bakımda die bişi çıktı karşımda,aklımda kalan şeleri söliim bari
ülkerkcim hergün aksatmadan sporumu yapmaya gayret ediorumhaftanın 1 gnü belki yapmıorumdur,bu sıcaklarda valla zor zahmet yapıorum
trufcum hayırlı olsun bu arada,ben bu aralar yalnızım çünkü eşim askerden askerden gelene kadar 49 olmam lazım işte:)
bu arada bugün yediklerim
sabah aceleyle geç uyandım kahvaltı yapamadım,etiform limon lifli yedim öğleye kadar aralıklar4 tane falan
öğlen 1 simit 1 ayran yedim
şimdi ise yani akşam yemeğinde 1 koca tabak bulgur pilavı(çok lezzeetli olmuş dayanmadım)yanında yoğurt ve acı biber turşusu yedim
akşama da sporlarımı yapacam onunda bildirimini yaparım
bende yazdımay kızlar umarım ayıp etmemeşimdir oruçlu olanlarınız varmış ya tüh ya menümü yazdım ya...
bende domatesli pilavı sırf şehriyeden yapınca zeytinyağı koyarım....inşallah beğenirsin balımyerimseniben
iyi akşamlar pepperŞeniz
@melehat---- hiç meyve yok, yesil cay yok, spor yok menunde... spor eklemelisin
@ulkerk--- menun super canım
@syliviaplath--boyle diyet menusu olmaz!! pocalar browniler,meyvesuları, 1 avuc zeytin..nevar ne yok goturmussun 100 ip atlama cezası veriorum sana
ay ne bileim bi baktım herkes oruç can man çeker die şeyettimcanım domatesli pilavın tarifini yazar mısın?
ehehe yok yahu niye ayıp olsun, ilahi zukseddinim:)
valla ssekerim dikkat ettiğim kadarıyla maş. düsenli die hatırlıom ama sen bi ara poğaca falan yiyodun demisempatiksalakcinniyok kuzum ben unonun sofrası varya onlardan alıp yiyorum şimdiki köy..yeşil mercimek olayını insan dün derdi kız bende bugun pişirirdim
benim menülerim sence nasıl yani çok yemiyorum ama işte 100-200 gr bazen onuda veremiyorum yaaaaaa
bende yazdım
bende domatesli pilavı sırf şehriyeden yapınca zeytinyağı koyarım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?