50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sagol cnm hosbulduk..

aaa bu dedigini ilk defa duydum. ne guzel. afiyet olsun cnm simdiden.

benim iftara yemegim yok.
annem cagirmisti oraya gidecektim, son anda duydum ki abimlerde geliyormus,
bu aralar onlarla pek karsilasasim yok. o yuzden gitmekten vazgectim, annem de uzuldu biraz gerci ama. napsam ki ya, ufff..

:-(((

evde de bi suru isim var, daha valizlerimi bosaltmadim.

2 arada 1 derede kaldimm

canim bosver abine sinirin gecmediyse gitmemekle iyi yapiyorsun...bir sure mesafe koy, yoks akirici olabilirsiniz..

canım domatesli pilavın tarifini yazar mısın?

ay kızlar umarım ayıp etmemeşimdir oruçlu olanlarınız varmış ya tüh ya menümü yazdım ya...

ehehe yok yahu niye ayıp olsun, ilahi zukseddinim:)

işlerim var de gitme, başka zaman gidersiniz yine annene, eve gidince yemeklerini yaparsın baya zaman var nasıl olsa.

kahvekokusu dokturmussun valla oruclu oruclu.... tebrikler..

valla bi gayret yaptım anchusoşum,
aç karnına daha bir istekli yapıyor insan:)

vay menün zenginmiş, afiyetle yiyiniz efendim:)

sağol cicikuşum buyrun birlikte yiyelim:)

:)

hemen geliyor tarif ;

Yarım kilo pirinç (yaklaşık 3 su bardağı pirince karşılık geliyor)
100 gram tereyağı
3-4 adet orta boy rendelenmiş domates
Ağız tadınıza göre tuz
2 su bardağı kaynar su
Tuzu ve domatesleri pirince ilave edin, 2-3 dakika daha kavurun ve kaynar suyu ilave edin. Kısık ateşte pişirin. Pirinç tamamen suyunu çektikten sonra ocağı söndürün, . 10-15 dakika dinlendirin. Servis yapın.

teşekkürler nutcase,
bi kızım var o yüzden gönlümden erkek geçiyor ama ilk sırada hayırlı ve sağlıklı bir evlat olması var
isim konusu henüz kesinleşmiş değil önerilere açığız.
Ben de ileride bir kız bir erkek çocuğum olsun istiyorum. Ama tabi ki önemli olan sağlıklı olması. Arada kendimi kaybedip, "acaba beş on çocuğum falan mı olsa" ya da "acaba ben hiç evlenmesem mi" dediğim de oluyor, ama onlar birkaç saniyelik düşünceler neyse ki. Aman annem duymasıneyvahedigeldismile.
Öneri de yazayım. Çocuğunuz kız olursa ismini Nutcase, erkek olursa Yesa koyun, he he hee.
spor yapmıyosunuz dimi ramazanda kızlar
ben spor filan yapamicam da
iftardan sonra yürüyüş yapmayı düşünüyorum
İftardan sonra yürüyüş çok güzel bence. Ben bu sefer yapamayacağım ama eskiden yapmıştım, kilo verdim mi bilmiyorum ama bacaklarım incelmişti bayağı. Ki diyet miyet de yapmamıştım, biliyorsunuz benim yediğim dondurmaları jelibonları kekleri...
Ben bu Ramazan iftardan bir saat sonra yarım saatlik spor yapacağım. Onu da iki günde bir yapacağım. Her gün de bir 10 dakika germe hareketleri yapmak istiyorum. Sporum bu kadar olacak :) .
ay kızlar umarım ayıp etmemeşimdir oruçlu olanlarınız varmış ya tüh ya menümü yazdım ya...
Önemli değil ya. Limonlu etiform çok da iştah açmıyor yani.

Menü yazmadığım için kusura bakmayın, birkaç gün ara verdim bir iki gün sonra tekrar başlayacağım.

ay ben bu tarifi kalkıp yapıcam, çok merak ettim umarım güzel olur:)

iyi aksamlar kizlarrrrrr

iyi akşamlar canım:)

ulkerkcim beyaz ekmek mi yiyorsun?
yok kuzum ben unonun sofrası varya onlardan alıp yiyorum şimdiki köy..yeşil mercimek olayını insan dün derdi kız bende bugun pişirirdim
benim menülerim sence nasıl yani çok yemiyorum ama işte 100-200 gr bazen onuda veremiyorum yaaaaaa
bende yazdım
inşallah beğenirsin balımyerimseniben
iyi akşamlar pepperŞeniz
bende domatesli pilavı sırf şehriyeden yapınca zeytinyağı koyarım....

ulkerk keşke dün söylemişim ama unutmuşum malesef.

en iyi ekmek tam buğday ve çevdar ekmeğiymiş.kepek kansızlık yapıyormuş bu arada.

bir de ben tahlillerimi yaptırmıştım ya kolesterol,tiroit,şeker falan.hepsi normal çıktı.

bece senin son 2 haftadır menülerin çok güzel.ve vermeye de başladın.

ya ılk dıyetmdı bnm bılıorm cok dengesız beslenıorm neyse ıftardan snra kendıme geleyım atlıycam söz olmadı bır saat tempolu yuruyuss :))

ehehe yok yahu niye ayıp olsun, ilahi zukseddinim:)
ay ne bileim bi baktım herkes oruç can man çeker die şeyettim

valla ssekerim dikkat ettiğim kadarıyla maş. düsenli die hatırlıom ama sen bi ara poğaca falan yiyodun demisempatiksalakcinni
olsun yavaş vermek en sağlıklı geri dönüşü olmaz kilolarının geldiği gibi giderler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…