Aaaaa sen izliyor musunnnnnnnnnn. Ay çok sevindimsırnaşık şey. Tamam ben link vereyim özel mesajla göndereceğim az sonra. Eyvah ya, şimdi hatırladım sanırım birine daha özel mesajla link verecektim ama unuttumbilmiyorumkismile. Neyse Yasemindi sanırım bir ara gönderirim ona da mesaj. Trtden izlemiyorum ben internetten yüklüyorum, Türkçe altyazılı birçok Kore dizisi var, sen altyazı okuyabiliyor musun Nesmecim? Bir de ben takip edemediğim için bilmiyorum Trt'de hangi diziler geldi şimdiye kadar, yazarsan sevinirim :) .
Ben de öyle hatırlamıştım, geçen sefer söylemiştin değil mi sevgilinin doktordan haberi olduğunu. Ve bir dahaki kontrolde yanında gelmek istediğini. İyi ama anlatman daha iyi. Bu arada konuyla ilgisi yok ama ben şantaj ve tehdit kelimeleri arasındaki farkı bilmiyorum. Ayyyy çok utanç verici:kedi:.
Senin açından hoş olmayan tarafları olabilir tabii ki anlarım ama işini severek yapmasına daha da sevindim, çünkü son zamanlarda çok tuhaf doktorlara rastladım:1closedeyes:. Seninki her hastasının beğendiği sevdiği saygı duyduğu bir doktor olursa ne güzel olur.alkisalkisalkis
Hmmmm, olabilir. Ben bunu yarın sağlam kafayla bir düşüneyim. Neden aniden dert olduysa banacanım dusundum dusundum ve soyle bır sonuca vardım şantaj tehdıdın bır bısamak ılerısı dıye dusunyrm santaj etmek ıcınde tehdıt edıyrsunuz gıbı dıyebılırız
O kısmı hoş değil tabi:1closedeyes:. Sevgiline kolay gelsin, anlayış göstermek, sabretmek o insanların karşısında zor oluyordur, ben olsam patlardım herhalde.yaa benımkı ınsanları cok sever ve cok ınsancıldır acıma duygusu fazladır merhametle yaklasır herkese ama yınede oyle ınsanlar oluyrkı yaranamıyr olmuyacak seyler ıcın ısrar edyrlar guzelce anlatmaya calısırken kufur bıle edıyrlarmıs
Teşekkürler yazdığın için. Tarihi dizileri mi daha çok seviyorsun, romantik komedileri mi?nutcase ;trt de yyaınlananlarr;saraydaki mücevher,sarayın rüzgarı,düşlerimin prensi,efsane prens,zoraki prens,.......bişeyyy prensess ve şu an 2.kez yayınlanan muhteşem kraliçe(hafta içi saat 13.30 trt 1de
Haa tamam şimdi anladım. Çok teşekkürler açıkladığın için. Bir fark olduğunu biliyordum ama ne olduğunu bulamadım. En sonunda şöyle bir şey atacaktım, tehdit şunu yapmazsan şunu yaparım gibi bir şey, şantaj da herhalde parayla ilgili bir şey, yani şu kadar para ver yoksa şöyle yaparım gibi. Ama yanlış tahmin etmişim++++ şantaj da;karşıdaki kişiynin aleyhinde bir durumu senin bilmenn,ya da belgelemen gerekirken,tehdit te elinde belge olmaksızınn karşıdakine zorla isteğini yaptırma durumuu vardırr......
Yok daha yatmıyorum, yemek yiyeceğiz. "Karpuz kesecektik" gibi oldunutcasee cikk önemlii değilll yarınn senii rahatsız ederimm benn........yat dinlennnnnnnnn
gunaydin kizlarrrrrr,
bu hafta koc kimdi ki????
dun ki menumu yazayim mi size;
sahur
el ici boyutunda pide
1 haslanmis yumurta
domates,
beyaz peynir
cay
iftar
1 hurma
1 kase cacik
domates
1 tabak peynirli makarna
ara
1 ad. baklava
1 ad. 9 kat gofret
günaydın kızlar...
bende dünkü menümü yazayım;
iftar;
1 kase domates çorbası(1 tutam kaşarla)
2 yk kadar mantar,
bir avuç içi kadar pide,
salata,
1 bardak ayran.
ara;
1 fincan çay
1 şişe meyveli soda.
2 top kadar dondurma,
1 avuç üzüm.biraz kavun..
1 avuç çekirdek.
sahur
bir dilim pideye krem peynir sürerek yedim,
ve bir kase yoğurt...
arayı biraz abarttım gibi gözüksede çok az yedim gerçekten.ve baya aralıklı yedim arayı...zaten çorba içtikten sonra tıkandım.dün çok halsiz düşmüştüm akşam çıkışı bide alışverişe çıktık eşimle.resmen bayılacak gibiydim..birazda o yüzden çeşitli yedim.güçsüz kalınca sırt ağrılarım başlıyo omurgam problemli.
neyse bugün neler yapacaksınız bakalım....
günaydın herkese
ve işte iftarda yediklerimbuyrunnnnnnnnn
ekmek yemedim
- azıcık sulu köfte(içinde 3 tane minik köfte vardı gerisi suyuydu)
- azıcık domatesli pilav,
- azıcık cacık
- iki bardak su
- 1 bardak yedigün bodrum mandalina(bugün canım çok istemişti dayanamadım)
sahurda da
ara
- 1 haşlanmış yumurta
- 1 kibrit kutusu peynir,
- 1 dilim de tam buğday ekmeği yemiştim[/
2 adet ev yapımı şekerpare
oruc tutanlar arasinda en cok senin menunu begendim....
ya sahurda en azindan haslanmis yumurta alan yeseydin.
Günaydınlar minnoşlar......
Koç değilim ama menülere baktığımda bence genellikle iyi..ama kan şekeri düştüğünden herkes tatlı tarzı 1 tanede olsa yemiş hergün 1 tane yenirse 1 kilo yapar oda:jeyyar: ama zaten hemen hepiniz kilo olarak düşüksünüz bu arada kahvecim senin kod ismin kuş...yine kuş kadar yemişsin kuzummmmmmm ya..
ve işte iftarda yediklerimbuyrunnnnnnnnn
ekmek yemedim
- azıcık sulu köfte(içinde 3 tane minik köfte vardı gerisi suyuydu)
- azıcık domatesli pilav,
- azıcık cacık
- iki bardak su
- 1 bardak yedigün bodrum mandalina(bugün canım çok istemişti dayanamadım)
sahurda da
- 1 haşlanmış yumurta
- 1 kibrit kutusu peynir,
- 1 dilim de tam buğday ekmeği yemiştim[/
ay ben çok yediğimi düşünüyordum aslında biliyor musun ülkercim:roflol:
yine mi az olmuş,
bu arada iftardan hemen önce 50,7 kg geldim,
bu benim gerçek kilom mu şimdi:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?