50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım dusundum dusundum ve soyle bır sonuca vardım şantaj tehdıdın bır bısamak ılerısı dıye dusunyrm santaj etmek ıcınde tehdıt edıyrsunuz gıbı dıyebılırız

yaa benımkı ınsanları cok sever ve cok ınsancıldır acıma duygusu fazladır merhametle yaklasır herkese ama yınede oyle ınsanlar oluyrkı yaranamıyr olmuyacak seyler ıcın ısrar edyrlar guzelce anlatmaya calısırken kufur bıle edıyrlarmıs

canım dusundum dusundum ve soyle bır sonuca vardım şantaj tehdıdın bır bısamak ılerısı dıye dusunyrm santaj etmek ıcınde tehdıt edıyrsunuz gıbı dıyebılırız
Hmmmm, olabilir. Ben bunu yarın sağlam kafayla bir düşüneyim. Neden aniden dert olduysa bana .
O kısmı hoş değil tabi:1closedeyes:. Sevgiline kolay gelsin, anlayış göstermek, sabretmek o insanların karşısında zor oluyordur, ben olsam patlardım herhalde.

Ben yavaş yavaş kalkayım. Nesme bir site adresi vereceğim de, yarın versem olur mu. Ama eğer yarın da yazmazsam sen lütfen beni özel mesaj atarak rahatsız et, ya da direk gel bu konuya şikayet et beni . Çünkü ben unutkanımdır belki yarın mesaj göndermeyi unuturum. Dürtün beni arada.

yaşaşsınn 20 dkk pilates yaptımmmm azcık dinleneyimm sonra da duş alıp yatarımmm....watercimm inş..biitiri ve cerrrah olurr,,plastik cerrrahh özellikle daha güzelll bence....
nutcase ;trt de yyaınlananlarr;saraydaki mücevher,sarayın rüzgarı,düşlerimin prensi,efsane prens,zoraki prens,.......bişeyyy prensess ve şu an 2.kez yayınlanan muhteşem kraliçe(hafta içi saat 13.30 trt 1de

++++ şantaj da;karşıdaki kişiynin aleyhinde bir durumu senin bilmenn,ya da belgelemen gerekirken,tehdit te elinde belge olmaksızınn karşıdakine zorla isteğini yaptırma durumuu vardırr......

nutcase ;trt de yyaınlananlarr;saraydaki mücevher,sarayın rüzgarı,düşlerimin prensi,efsane prens,zoraki prens,.......bişeyyy prensess ve şu an 2.kez yayınlanan muhteşem kraliçe(hafta içi saat 13.30 trt 1de
Teşekkürler yazdığın için. Tarihi dizileri mi daha çok seviyorsun, romantik komedileri mi?
++++ şantaj da;karşıdaki kişiynin aleyhinde bir durumu senin bilmenn,ya da belgelemen gerekirken,tehdit te elinde belge olmaksızınn karşıdakine zorla isteğini yaptırma durumuu vardırr......
Haa tamam şimdi anladım. Çok teşekkürler açıkladığın için. Bir fark olduğunu biliyordum ama ne olduğunu bulamadım. En sonunda şöyle bir şey atacaktım, tehdit şunu yapmazsan şunu yaparım gibi bir şey, şantaj da herhalde parayla ilgili bir şey, yani şu kadar para ver yoksa şöyle yaparım gibi. Ama yanlış tahmin etmişim .
nutcasee cikk önemlii değilll yarınn senii rahatsız ederimm benn........yat dinlennnnnnnnn
Yok daha yatmıyorum, yemek yiyeceğiz. "Karpuz kesecektik" gibi oldu .

Hadi iyi gecelerrrr.

gunaydin kizlarrrrrr,

bu hafta koc kimdi ki????

dun ki menumu yazayim mi size;

sahur
el ici boyutunda pide
1 haslanmis yumurta
domates,
beyaz peynir
cay

iftar
1 hurma
1 kase cacik
domates
1 tabak peynirli makarna

ara
1 ad. baklava
1 ad. 9 kat gofret

günaydın kızlar...
bende dünkü menümü yazayım;
iftar;
1 kase domates çorbası(1 tutam kaşarla)
2 yk kadar mantar,
bir avuç içi kadar pide,
salata,
1 bardak ayran.
ara;
1 fincan çay
1 şişe meyveli soda.
2 top kadar dondurma,
1 avuç üzüm.biraz kavun..
1 avuç çekirdek.
sahur
bir dilim pideye krem peynir sürerek yedim,
ve bir kase yoğurt...

arayı biraz abarttım gibi gözüksede çok az yedim gerçekten.ve baya aralıklı yedim arayı...zaten çorba içtikten sonra tıkandım.dün çok halsiz düşmüştüm akşam çıkışı bide alışverişe çıktık eşimle.resmen bayılacak gibiydim..birazda o yüzden çeşitli yedim.güçsüz kalınca sırt ağrılarım başlıyo omurgam problemli.
neyse bugün neler yapacaksınız bakalım....

koc babymom
menune et de koy haftada 3 gun..bayagi az yemissin

günaydın herkese
ve işte iftarda yediklerimbuyrunnnnnnnnn
  • azıcık sulu köfte(içinde 3 tane minik köfte vardı gerisi suyuydu)
  • azıcık domatesli pilav,
  • azıcık cacık
  • iki bardak su
  • 1 bardak yedigün bodrum mandalina(bugün canım çok istemişti dayanamadım)
ekmek yemedim

sahurda da
  • 1 haşlanmış yumurta
  • 1 kibrit kutusu peynir,
  • 1 dilim de tam buğday ekmeği yemiştim[/
ara
2 adet ev yapımı şekerpare

ya sahurda en azindan haslanmis yumurta alan yeseydin.

Son düzenleme:

oruc tutanlar arasinda en cok senin menunu begendim....

ya sahurda en azindan haslanmis yumurta alan yeseydin.

aslında sahuru başka planlamıştım ama eşim rahatsızlandı gece ateşi çok yükseldi o öyle olunca bende geçiştirdim.bugün öyle yapıcam.bugün iftarı da tek açıcam malesef eşim polis ondan bigün var bi gün yok iftara.. gece 2 de gelcek sahuru hazırlar artık.:)

Günaydınlar minnoşlar......
Koç değilim ama menülere baktığımda bence genellikle iyi..ama kan şekeri düştüğünden herkes tatlı tarzı 1 tanede olsa yemiş hergün 1 tane yenirse 1 kilo yapar oda:jeyyar: ama zaten hemen hepiniz kilo olarak düşüksünüz bu arada kahvecim senin kod ismin kuş...yine kuş kadar yemişsin kuzummmmmmm ya..

ay ben çok yediğimi düşünüyordum aslında biliyor musun ülkercim:roflol:
yine mi az olmuş,
bu arada iftardan hemen önce 50,7 kg geldim,
bu benim gerçek kilom mu şimdi:uhm:

ay ben çok yediğimi düşünüyordum aslında biliyor musun ülkercim:roflol:
yine mi az olmuş,
bu arada iftardan hemen önce 50,7 kg geldim,
bu benim gerçek kilom mu şimdi:uhm:

bence gerçek kilon..başka ne olabilir????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…