50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ne olsun işte ona biraz sinir oldum, bir daha kpssye girmek istemiyorum ha 90 da alsam kadro açılmadığı için giremiyorum ya o ayrı komiklik, işe de girmek istemiyorum. hiç özele dönesim yok hele şu havalarda, kışa kadar tatil modundayım. evet evde olmak daha güzel bu sıcaklarda. ben o kadar da pişmiyorum evde de dışarı çıkınca ölücem falan sanıyorum sıcaktan

yaa kızlar bu ramazanda bunye tamamen sasıryr sahurda kahvaltı yaptım mıdemden acayıp sesler gelıyrdu ne oldugunu kavrıyamadı heralde bagırsakların calısma duzenı de degıstı alısırız heralde

normaldir canım süre çok uzun. su içemiyor olmak bile bağırsakları ve mideyi baya bir şaşırtıyor olmalı.

Yok hiç zoom yapmadım. Bir deneyeyim, çok teşekkürlera.s.. Puanın da hızlı artıyor tebrikler. Hadi oyunu ele geçirelim:lepi:.

Waterspider, maviş gözlü doktoruna sevgilerini ileten sen miydin? Değilsen de ayıp olacak böyle sormam kusura bakma ama burada öyle biri vardı da ben de unuttum kim olduğunu, şimdi hatırlamaya çalışıyorum :) .

Bir de unutmadan... Kışı özledimmmmmmmm....

Çok geçmiş olsun watercım, haklısın uzak mekan çok zor olur, bi de babası hasta hasta nasıl o kadar yol tepsin... Önemli olan niyet zaten sizi zaten kabullenmiştir herkes

evde takılmak super tabı ama bıraz can sıkıcı olmaya baslıyr:) benım umudum tukenmedı daha agustos sonuna kadar umudum var bu yaz ıcın

sen neler yapıyorsun canım dıyet beslenme nasıl gıdıyr sana soruyrm ama sen bana hıc sorma spor falan tamamen serıldı evıme gıtmek ıstyrm eve gıtsem ben kendımı duzene sokarımda

Çok geçmiş olsun watercım, haklısın uzak mekan çok zor olur, bi de babası hasta hasta nasıl o kadar yol tepsin... Önemli olan niyet zaten sizi zaten kabullenmiştir herkes

ben oncekını bana yazdın sanmıstım:) babası amelıyetı ankarada oldu ankara bıze 5 saat kendını ıyı hıssederse ankaradan ugrarlar dıye dusunyrm ben herkes bılıyr tabı ve bu daha da sıkıcı hale getıryr durumu aslında sureklı sorular cvp vermekten yoruldum artık

bendım tatlım yaa hafızan yanılmamıssırnaşık şey

Haklısın fıstık ama yarın böyle hissetmezsin o konuda, benim bildiğim nutella güler geçer :lepi: En güzeli kendi işini kurmak guclubacismile

sırnaşık şey Teşekkürler opuyorumnanaktan Bugün çok oynadım ben, filme başlarım artıkın şakkıdı sempatiksalakcinni Kolay gelsin sana, senin iş daha zor, o kadar puanı artırmak.. -tatlicadiarzu-

Aaaaaaaaaaaaaaaa evet, mavi gözlü doktor ve water :lepi: :roflol:

Sonbaharı çok özledim boshayallersmile

hiç sorma ya 80 alıcam diye üzülürken 74 aldım, standart sapmaya ne bişeylere kurban gittik ama

canım takma yaa hayırlısı artık ama sorular kolay dıyrlardı ve puanlarda dırek kendını gostermıs herkes yapınca sapmayla falan dusmustur

normaldir canım süre çok uzun. su içemiyor olmak bile bağırsakları ve mideyi baya bir şaşırtıyor olmalı.

evet yaa yaz sıcagı ayrı bır dert zaten ben sanslıyım tatılde olunca aksama kadar evden dısarı cıkmyrm

bitiirisiinnn ,,kolay gelsinnnnnn hiçç sevmemm temzilik yapmayııı ama cinsiyetimiz dolayısıyla yapma zorundayuız................

evet mavı gozlu doktoruma da gıdemedım kontrole bu sıcakda 4 aat yol cekmeyı goze alamadım ama dıs gorunusu degıl sadece ınsan olarakda superdır doktorumkaydirigubbakcemile3 artık kontrolude sevgılımın yanına gıdınce osevgılım yapar kaydirigubbakcemile3 kendısı de doktorda ama ben ısrarla kendı doktoruma gıdıyrdmkaydirigubbakcemile3

bitiirisiinnn ,,kolay gelsinnnnnn hiçç sevmemm temzilik yapmayııı ama cinsiyetimiz dolayısıyla yapma zorundayuız................

ayy evet yaa temızlık tatıle gelmeden once ve donuste kendı evımı temzlıyrm tatılde annemın ablamın annanemın temızlıklerıne yardım edyrm gundelıkcı gıbı oldum. bu yaz keske erkek olsaydım dıye az dusunmedımkaydirigubbakcemile3

Aaa öyle sıkıcı falan deme, insan hiç tatile sıkıcı dermi yahuu... Dışarda pişmeyi gözün yiyosa çık dışarı lülülülülülü

Esasında sevgülüm askerden geldiğinden beri pek dikkat edemedim hiç... Sıcaktan dolayı spor da hiç yapmıyorum... yani sen neysen ben de oyum sempatiksalakcinni Ama kilo verdim :lepi:

:roflol: :roflol: kaydirigubbakcemile3 Sen de haklısın, ikine de geçmiş olsun diye başladım... gamyoncuiremsu Ben senin arkadaşının, sorarım da sempatiksalakcinni, millete ne oluyo, seni sorularlar bunaltıyorlar kaydirigubbakcemile3 Stres yapcak bişi yok, nişan dediğin ne ki, yüzüğü takıyon oluyo bitiyo, düğün tarihi belli olduktan sonra sorulara cevap vermek de yorucu olmaz herhal... yerimseniben

nerdesin sen kuzu ya lmaz:

TATİLDE.........

bu yaz bayağı gezdik.....temmuz başında bir çıktık ramazan oldunca mecbur döndük.....

önce eşimin memlektitne gittik ordan erzuruma geçtik kursumuz vardı....ordan trabzona geçtik 2 günlüğüne gezmeye.....

sonra mersine gittik tarsusa.....3-4 gün kaldık ordan adanaya ve sonunda evimize döndük.....biraz dinlenip benim ailemin yanına gidecez.....

sende bebek çalışmlarına başlamışın sanrım.....hadi inş gönlüne göre olsun herşey.....Allah aratmasın....hemen olsun......

Haklısın fıstık ama yarın böyle hissetmezsin o konuda, benim bildiğim nutella güler geçer :lepi: En güzeli kendi işini kurmak guclubacismile

ay zaten çok da umursamadım, ben niye böyle umursamazım bilmiyorum, üzüliyim diyorum üzülemiyorum, sevinmiyorum da ama bu sıcaklar beni bozdu yahu

ben de çıkmıyorum sıkıcı oluyor biraz ama yapcak bişey yok. yarın belki çıkarım ama bunaldım sanki. puanı takmadım 2-3 ay çalışmıştım zaten normaldir.
çok geçmiş olsun bu arada canım.

oo kimler gelmiş,dulcielr waterlar nutcaselerrr hoş gelmişler..lachesiis canım herkes beklediğinden düşük almışşşş üzülmee boşverrrr,senin yine özeleee girme şansınn varrr...

Aaaaaaaa, seni gidi çapkın seni, sevgilin de iyi sabırlıymış cidden aklinialirimsmile Ben bu ayrıntıyı bilmiyordum kaydirigubbakcemile İnsanı kıskançlık krizine sokma potansiyeli var cidden sende kaydirigubbakcemile3

ohhh maşşallah iyi gezmişsiniz, iyi yapmışsınız canım ne güzel olmuş.
biz de evet istiyoruz bakalım, inşallah olur.

kızlar sızlerı ozlemısım yaa uzun suredır bır arada konusamamıstık hıc yesa napıyrkı acaba hıc hbrınız varmı

yesa iyi arada uğruyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…