Aaa öyle sıkıcı falan deme, insan hiç tatile sıkıcı dermi yahuu... Dışarda pişmeyi gözün yiyosa çık dışarı lülülülülülü
Esasında sevgülüm askerden geldiğinden beri pek dikkat edemedim hiç... Sıcaktan dolayı spor da hiç yapmıyorum... yani sen neysen ben de oyum sempatiksalakcinni Ama kilo verdim :lepi:
:roflol: :roflol: kaydirigubbakcemile3 Sen de haklısın, ikine de geçmiş olsun diye başladım... gamyoncuiremsu Ben senin arkadaşının, sorarım da sempatiksalakcinni, millete ne oluyo, seni sorularlar bunaltıyorlar kaydirigubbakcemile3 Stres yapcak bişi yok, nişan dediğin ne ki, yüzüğü takıyon oluyo bitiyo, düğün tarihi belli olduktan sonra sorulara cevap vermek de yorucu olmaz herhal... yerimseniben
:lepi: alkisalkisalkis Çok sevindim fıstık bunları duyduğuma kaydirigubbakcemile5ay zaten çok da umursamadım, ben niye böyle umursamazım bilmiyorum, üzüliyim diyorum üzülemiyorum, sevinmiyorum da ama bu sıcaklar beni bozdu yahu
opuyorumnanaktan Yesa napsın, kilo almış, geçen 53 kilodan falan bahsediyodu tok karnı boshayallersmile Buraya takılmaya başlasın, kulağını çekmek lazım cimcimenin.kızlar sızlerı ozlemısım yaa uzun suredır bır arada konusamamıstık hıc yesa napıyrkı acaba hıc hbrınız varmı
oo kimler gelmiş,dulcielr waterlar nutcaselerrr hoş gelmişler..lachesiis canım herkes beklediğinden düşük almışşşş üzülmee boşverrrr,senin yine özeleee girme şansınn varrr...
oo kimler gelmiş,dulcielr waterlar nutcaselerrr hoş gelmişler..lachesiis canım herkes beklediğinden düşük almışşşş üzülmee boşverrrr,senin yine özeleee girme şansınn varrr...
Kızlar ben bi duşa girem, serinleyem. Hepinizi çok öpüyom, watercım özletme kendini, daha sık gel buraya artıkın. İyi geceler herkeslere
Aaaaaaaa, seni gidi çapkın seni, sevgilin de iyi sabırlıymış cidden aklinialirimsmile Ben bu ayrıntıyı bilmiyordum kaydirigubbakcemile İnsanı kıskançlık krizine sokma potansiyeli var cidden sende kaydirigubbakcemile3
:lepi: alkisalkisalkis Çok sevindim fıstık bunları duyduğuma kaydirigubbakcemile5
opuyorumnanaktan Yesa napsın, kilo almış, geçen 53 kilodan falan bahsediyodu tok karnı boshayallersmile Buraya takılmaya başlasın, kulağını çekmek lazım cimcimenin.
Hoşgeldin canım sen de... Ama ben yavaştan kaçacam canım, yarın görüşürük artıkın yerimseniben
Kızlar ben bi duşa girem, serinleyem. Hepinizi çok öpüyom, watercım özletme kendini, daha sık gel buraya artıkın. İyi geceler herkeslere
dulcii sen nişanlandın mı?nişanlandıysann da ben kaçırıdmm sanırsamm.....
vayy evet sen 52 lere dusmussun super yaa ben alıyrm verıyrm yerımde sayıklıyrm . canım sen sor tatlım sana kızmam :))) yaa evet altı ustu bır yuzuk aslında yuzumde var ama ıste mıllet strese sokyr sevgılımde aynı dert ıcerısınde sureklı ona da soruyrlarmıs babası hastanedeyken de hadı nısan yapalım denmıyr adam 1 aydır canıyla ugrasıyr yenı yogun bakımdan cıktı.
Eheh, doğru hatırlamışım:jeyyar:.bendım tatlım yaa hafızan yanılmamıssırnaşık şey
Bırak filmleri ya. Dizi izle sen. Kore dizisi izle. Birileri de izleyecekti ama kimbilir hangi çıkmaz ayın... Neyse şimdi arkasından konuşmayayım, nicki L. harfiyle başlayanlardan biri iştekaydirigubbakcemile3.sırnaşık şey Teşekkürler opuyorumnanaktan Bugün çok oynadım ben, filme başlarım artıkın şakkıdı sempatiksalakcinni Kolay gelsin sana, senin iş daha zor, o kadar puanı artırmak.. -tatlicadiarzu-
Yaaaaaaboshayallersmile... Günün birinde şantaj olarak kullanırım diye not alıyorum böyle şeyleri:roflol:.Aaaaaaaaaaaaaaaa evet, mavi gözlü doktor ve water :lepi: :roflol:
Ne güzel, sevgilin doktormuş, sevindim senin için. Bende tıp okumayı düşünmüştüm bir aralar ama sonra alışmak için birkaç ufak ameliyat izleyince vazgeçtim, bayılıyordum neredeyse yawevet mavı gozlu doktoruma da gıdemedım kontrole bu sıcakda 4 aat yol cekmeyı goze alamadım ama dıs gorunusu degıl sadece ınsan olarakda superdır doktorumkaydirigubbakcemile3 artık kontrolude sevgılımın yanına gıdınce osevgılım yapar kaydirigubbakcemile3 kendısı de doktorda ama ben ısrarla kendı doktoruma gıdıyrdmkaydirigubbakcemile3
ay zaten çok da umursamadım, ben niye böyle umursamazım bilmiyorum, üzüliyim diyorum üzülemiyorum, sevinmiyorum da ama bu sıcaklar beni bozdu yahu
ben de çıkmıyorum sıkıcı oluyor biraz ama yapcak bişey yok. yarın belki çıkarım ama bunaldım sanki. puanı takmadım 2-3 ay çalışmıştım zaten normaldir.
çok geçmiş olsun bu arada canım.
Eheh, doğru hatırlamışım:jeyyar:.
Bırak filmleri ya. Dizi izle sen. Kore dizisi izle. Birileri de izleyecekti ama kimbilir hangi çıkmaz ayın... Neyse şimdi arkasından konuşmayayım, nicki L. harfiyle başlayanlardan biri iştekaydirigubbakcemile3.
Yaaaaaaboshayallersmile... Günün birinde şantaj olarak kullanırım diye not alıyorum böyle şeyleri:roflol:.
Ne güzel, sevgilin doktormuş, sevindim senin için. Bende tıp okumayı düşünmüştüm bir aralar ama sonra alışmak için birkaç ufak ameliyat izleyince vazgeçtim, bayılıyordum neredeyse yaw.
Vay be, 7 kullanıcımız var konuda. Bir an çok şaşırdım sonra da dedim, doğru ya herhalde bir çoğu sahuru bekliyordur.
uzman mı sevgilin?hangi bölüm?ayyy çok merakklıı oldummmmmm,cvp yazmak zorunda değilsinn...arkadaşalrımm var daa tusa hazırlanann yıllardırrr......o yüzden merak ettimmmm
Aaaaa sen izliyor musunnnnnnnnnn. Ay çok sevindimsırnaşık şey. Tamam ben link vereyim özel mesajla göndereceğim az sonra. Eyvah ya, şimdi hatırladım sanırım birine daha özel mesajla link verecektim ama unuttumbilmiyorumkismile. Neyse Yasemindi sanırım bir ara gönderirim ona da mesaj. Trtden izlemiyorum ben internetten yüklüyorum, Türkçe altyazılı birçok Kore dizisi var, sen altyazı okuyabiliyor musun Nesmecim? Bir de ben takip edemediğim için bilmiyorum Trt'de hangi diziler geldi şimdiye kadar, yazarsan sevinirim :) .ben çok sveiyorum kore dizileriniii ,trt 1 de hep izlerimm,ama hep aynı diziler yayınlanıyooo,netetn izleiynce de pek anlamıyorummmmmm,sen nerden izliyosun nutcasee bana link verseneee...
Ben de öyle hatırlamıştım, geçen sefer söylemiştin değil mi sevgilinin doktordan haberi olduğunu. Ve bir dahaki kontrolde yanında gelmek istediğinitatlım benımkı bılıyr zaten şantaj sanısnı kaybettın ben hıcbırsey saklıyamam ıcımdekı hersey agzımdadır herseyı anlatırım bazen sıkıntılı oluyr bu durum ama napım boleyım ıcımde tutamyrm:))
Senin açından hoş olmayan tarafları olabilir tabii ki anlarım ama işini severek yapmasına daha da sevindim, çünkü son zamanlarda çok tuhaf doktorlara rastladım:1closedeyes:. Seninki her hastasının beğendiği sevdiği saygı duyduğu bir doktor olursa ne güzel olur.alkisalkisalkiscanım ben pek sevnemıyrm bu duruma malesef pek gorusme ımkanın olmuyr sureklı ya nobetde ya ders calısıyr oluyor benı sıkıyr bu durum bazen ama sevmeden yapabılecegın bır ıs degıl zor ıslerı bızımkısı amelıyata bayılır keseyım dıkeyım tam ona gore masabasında oturup doktorluk yapamazmıs kesıp dıkecekmıs cok severk yapıyr ısını
ayy zükseddinn süpersinn bana da hatırlattınn ben de pilates yapcaktımmmmmmmm yapayımm bariiiiiiiii.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?