50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

vayy evet sen 52 lere dusmussun super yaa ben alıyrm verıyrm yerımde sayıklıyrm . canım sen sor tatlım sana kızmam :))) yaa evet altı ustu bır yuzuk aslında yuzumde var ama ıste mıllet strese sokyr sevgılımde aynı dert ıcerısınde sureklı ona da soruyrlarmıs babası hastanedeyken de hadı nısan yapalım denmıyr adam 1 aydır canıyla ugrasıyr yenı yogun bakımdan cıktı.

ay zaten çok da umursamadım, ben niye böyle umursamazım bilmiyorum, üzüliyim diyorum üzülemiyorum, sevinmiyorum da ama bu sıcaklar beni bozdu yahu
:lepi: alkisalkisalkis Çok sevindim fıstık bunları duyduğuma kaydirigubbakcemile5

kızlar sızlerı ozlemısım yaa uzun suredır bır arada konusamamıstık hıc yesa napıyrkı acaba hıc hbrınız varmı
opuyorumnanaktan Yesa napsın, kilo almış, geçen 53 kilodan falan bahsediyodu tok karnı boshayallersmile Buraya takılmaya başlasın, kulağını çekmek lazım cimcimenin.

oo kimler gelmiş,dulcielr waterlar nutcaselerrr hoş gelmişler..lachesiis canım herkes beklediğinden düşük almışşşş üzülmee boşverrrr,senin yine özeleee girme şansınn varrr...

Hoşgeldin canım sen de... Ama ben yavaştan kaçacam canım, yarın görüşürük artıkın yerimseniben

Kızlar ben bi duşa girem, serinleyem. Hepinizi çok öpüyom, watercım özletme kendini, daha sık gel buraya artıkın. İyi geceler herkeslere

oo kimler gelmiş,dulcielr waterlar nutcaselerrr hoş gelmişler..lachesiis canım herkes beklediğinden düşük almışşşş üzülmee boşverrrr,senin yine özeleee girme şansınn varrr...

hosbulduk canım senden nbr tatıl nasıl gectı bakalım artık ben sıkılmaya basladım ama okul baslasa ondan da sıkılacgz

benimm genelde evdeydimmmm araalraddda kaçtımmm ...iiyiiiddiii,okulu hiiiçç canım çekmiyoooooo,evde rahatta alıştımmmmm yaaaa....2 ay tatilll çabucak btiiti valaaa....

evet sevgılımı cıleden cıkartabılırım bu konuda cok becerıklıyımdır :))) ama benım doktorum ondan once vardı o sonra geldı hastalıgın surecını o daha bılıyr dıyerek olayı aleyhıme cevırebılıyrm

oo yesada ucmus ayy ınsaallah ben de oyle olmam:)) canım ablamlara ugradıkca takılıyrm ıste eylulde mudavımı olacagım buranın ıyı geceler canım kendıne ıyı bak

dulcii sen nişanlandın mı?nişanlandıysann da ben kaçırıdmm sanırsamm.....

Yok canım, kesin kararımızı verdik, seneye mayıs ayında nişan olarak, bi aksilik olmazsa da sonbahar da dünya evine gircez

Aynen canım, ben de alıyom, veriyom, arada normalden fazla veriyom, sıcaklar sağolsun :lepi: Bence de watercım, önemli ameliyat geçirmiş, acele etmenin hiç bi anlamı yok hemen evlenemeyeceksiniz... Zaten konuşmuştuk, nişan düğün arası çok olmasın...

Bu sefer cidden kaçtım

bendım tatlım yaa hafızan yanılmamıssırnaşık şey
Eheh, doğru hatırlamışım:jeyyar:.
Bırak filmleri ya. Dizi izle sen. Kore dizisi izle. Birileri de izleyecekti ama kimbilir hangi çıkmaz ayın... Neyse şimdi arkasından konuşmayayım, nicki L. harfiyle başlayanlardan biri iştekaydirigubbakcemile3.
Aaaaaaaaaaaaaaaa evet, mavi gözlü doktor ve water :lepi: :roflol:
Yaaaaaaboshayallersmile... Günün birinde şantaj olarak kullanırım diye not alıyorum böyle şeyleri:roflol:.
Ne güzel, sevgilin doktormuş, sevindim senin için. Bende tıp okumayı düşünmüştüm bir aralar ama sonra alışmak için birkaç ufak ameliyat izleyince vazgeçtim, bayılıyordum neredeyse yaw .

canım cok sagol ınsaallah gecer de bızde yuzugu takabılırız:)))

ben çok sveiyorum kore dizileriniii ,trt 1 de hep izlerimm,ama hep aynı diziler yayınlanıyooo,netetn izleiynce de pek anlamıyorummmmmm,sen nerden izliyosun nutcasee bana link verseneee...

tatlım benımkı bılıyr zaten şantaj sanısnı kaybettın ben hıcbırsey saklıyamam ıcımdekı hersey agzımdadır herseyı anlatırım bazen sıkıntılı oluyr bu durum ama napım boleyım ıcımde tutamyrm:))

canım ben pek sevnemıyrm bu duruma malesef pek gorusme ımkanın olmuyr sureklı ya nobetde ya ders calısıyr oluyor benı sıkıyr bu durum bazen ama sevmeden yapabılecegın bır ıs degıl zor ıslerı bızımkısı amelıyata bayılır keseyım dıkeyım tam ona gore masabasında oturup doktorluk yapamazmıs kesıp dıkecekmıs cok severk yapıyr ısını

uzman mı sevgilin?hangi bölüm?ayyy çok merakklıı oldummmmmm,cvp yazmak zorunda değilsinn...arkadaşalrımm var daa tusa hazırlanann yıllardırrr......o yüzden merak ettimmmm

uzman mı sevgilin?hangi bölüm?ayyy çok merakklıı oldummmmmm,cvp yazmak zorunda değilsinn...arkadaşalrımm var daa tusa hazırlanann yıllardırrr......o yüzden merak ettimmmm

yok canım daha uzman degıl okulu bayagı uzattıgı ıcın sene kaybı cok ınsaallah bu sene uzmanlıga baslar baslarsa da genel cerrahıyı dusunyr cerrahlık olsun da ne olursa olsun plastık cerrahıyı falanda dusunyr bende cok meraklı oldugum ıcın normal karsılarımkaydirigubbakcemile3

ben çok sveiyorum kore dizileriniii ,trt 1 de hep izlerimm,ama hep aynı diziler yayınlanıyooo,netetn izleiynce de pek anlamıyorummmmmm,sen nerden izliyosun nutcasee bana link verseneee...
Aaaaa sen izliyor musunnnnnnnnnn. Ay çok sevindimsırnaşık şey. Tamam ben link vereyim özel mesajla göndereceğim az sonra. Eyvah ya, şimdi hatırladım sanırım birine daha özel mesajla link verecektim ama unuttumbilmiyorumkismile. Neyse Yasemindi sanırım bir ara gönderirim ona da mesaj. Trtden izlemiyorum ben internetten yüklüyorum, Türkçe altyazılı birçok Kore dizisi var, sen altyazı okuyabiliyor musun Nesmecim? Bir de ben takip edemediğim için bilmiyorum Trt'de hangi diziler geldi şimdiye kadar, yazarsan sevinirim :) .
Ben de öyle hatırlamıştım, geçen sefer söylemiştin değil mi sevgilinin doktordan haberi olduğunu. Ve bir dahaki kontrolde yanında gelmek istediğini . İyi ama anlatman daha iyi. Bu arada konuyla ilgisi yok ama ben şantaj ve tehdit kelimeleri arasındaki farkı bilmiyorum. Ayyyy çok utanç verici:kedi:.
Senin açından hoş olmayan tarafları olabilir tabii ki anlarım ama işini severek yapmasına daha da sevindim, çünkü son zamanlarda çok tuhaf doktorlara rastladım:1closedeyes:. Seninki her hastasının beğendiği sevdiği saygı duyduğu bir doktor olursa ne güzel olur.alkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…