50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

insallah dedigin gibidir cnm yaa,
benim ust bolgemde sorunum yok diye seviniyosum, simdi bir de o cikmasin basima ,
zaten ust bacak, selulit derdi yetiyorr

yaaaa selülit deme bana pepper ,
galenic elancyl serum kullanmıştım hatırlıyor musun ,
sadece 1 ay pürüzsüz görünüm devam etti,
şimdi yine eski halindeler ,
sanırım tek çözüm onlarla barışmak:gitme:

mrbb ,
günaydın herkesee ayyy o kadar sıcak ve bunaltıcı bir hava var ki,evde bile bunaldımmm,ki dışarıyı düşünemiyorumm..umarımm sizleirin keyfi yerindedri....azcık geçmişe bakayımmmmmm..

aaa ,
zaten diyorlar ya bunun cozumu , tedavisi yok diye..
%90 kadinda var,
dedigin gibi en iyisi takmamak, barismak herhaldee
uff
:-(

mrbb ,
günaydın herkesee ayyy o kadar sıcak ve bunaltıcı bir hava var ki,evde bile bunaldımmm,ki dışarıyı düşünemiyorumm..umarımm sizleirin keyfi yerindedri....azcık geçmişe bakayımmmmmm..

kiz ne gunaydini,
ben gune baslayali taaammm 8 saat olduu

selulit için pilates diyorum başka bir şey demiyorummmzemuszemus benim yok oldu selulitlerim kızlar.oh çok şükür!

ama göbeğim var her zaman oldugu gibibilmiyorumkismile dün erkek arkadaşım "sen göbekle kafayı yedin kalmadı göbeğin filan var sanıyorsun hala,allah aşkına göster şu göbek dediğini" dedi. ee ama var işte önümde kocaman balkon gibi!

benden bi gobek pirtladi ya 2 gundurr

panik oldum,
ilk defa oldu boyle.

insallah gaz falandirr... durduk yerde gobeklenir mi insan
yokk ya değildirr,,gazdır bende de arad olur 1-2 gün sonra küçülürrr normalee dönerr,kabızlık ve gaz geçicii göbekk yapıyoooo,korkma benceee....

selülit mamleseff heimiizin problemiiii,ben de bir ara deniz tuzuyla masaj yapmıştım 3-4 ay kadar sanki azalmış gibiydii ama sonra devam etmedimmmmm,ben artık tamıyorummmmmm..
kizlar ramazanda spor yapabiliyor musunuz?
ben dün akşam pilates+tibet+mekik yaptımmmm ,ama gece geç sattlerdee benim sabah erken kalkma zorunluluğm olmadığı içinn ....
ıcakrta bence yapmayınnnnnn....
slm kızlar ben geldimm nasılsınız bakalım
mrbb hoşgeldinnnn ,iiyiiiz ,sen nasılsınn?

kabızlık benim yıllardırr yaşadığım sorunn.şimdi artık haftada 1 yada 10 günde 1 yapabiliyorummm,onu da ilaçlaaa (bekumis)bide sinameki içebilirsinnn ama ço mecbur kaldığında yanii alışmammann gerekirrrrrr

aynı problem bendede var yapıştımı bi defa gitmiyo meret...bide bende çatlak sorunu var 12 yaşından beri taşıyorum onları popo bölgemde.çocukkende çok çelimsiz bi çokcuktum nasıl yerleşti o çatlaklar bilmiyorum ki....anca ciddi bişi olduğunu anladığımda 16 yaşındaydım.dediğin gibi barışmak tek yol.çatlaklarım var diye denize bile girmeye korkardım çekingen ve güvensizdim ama bu yıl gerine gerine giydim ipli bikinimi ve gerçekten biz sorun etmeyince bi sorun değiller.

gerçekten mi spatz
pilatese tam gaz devam o zaman ,
sen hangisini yapıyorsun ,
ben ehow'daki zenci teyzenin yaptığından yapıyorumsositososito

platesi sen evdemi yapıyorsun yoksa salona mı gidiyorsun.evde yapıyosan nasıl yapıyon .bende bi ara çok yaptım showmax var dijiturkte orda yarımsaat yoga yarım saat plates yapıyolardı onlarla birlikte çok iyi oluyordu ama artık oda yok.

bir züğürt tesellisi de benden gelsin o zaman ;
selülit dişiliğin , östrojenin simgesiymiş ha ha ha ha:roflol:

bunu ben de duymustum.
kadinlik hormonu fazla olanda olurmuss

hiihoooo

pilatese yeniden baslamam lazim.
tatile gittigimden beri ara verdim.
bir de bu sicaklar izin vermiyor ki spor yapmayaaaa

bence sen takinti yaptin cnm,
erkek arkadasin hakli,
gobek filan yoktur sendeeeee

ins. dedigin gibidir canimm.

masalah bisuru spor yapmissinn

ohhhh, iyi yapmissinnn

ne güzel,
imrendim sana oranje,ipli bikini giyemiyorum ben burada..
bulunduğumuz yerde eşimle ben mimli eşek gibiyiz ,
nereye gitsek tanınıyoruz , o nedenle ben ancak ve ancak yüzücü mayosu üzerine şortla girebiliyorum denize:gitme:
neyse buna da şükür:Saruboceq:

ohhhh, iyi yapmissinnn

evet...bide selülüt için yapılabilecek çok şey var ama çatlaklar çözümsüz.vucudum demekki çatlamaya yatkın ve çok korkuyorum hamile kalınca harita gibi olurum diye.o zaman napcam bilmiyorum.onada mı alışacam bideeeeeee......senağlamasenağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…