50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ayyyyyy 3.5 saat iş yapmışım şimdi duşa gircem......ay göbekmiiii kimse beni geçemezzzzzzzzzzzz....bendede selülit var ama takmam ben kilo verince gider hemen...zaten biraz bacak içlerinde bide göbekte selülit var...gerçek kilo (yani uzmanlardan vs duyduğum vede okuldan hatırladığım derslerden)vücudun aç susuz olduğu zamanki kilosudur..boşuna sabah aç karnına hatta wc ye cıktıktan sonra tartılın derler...vücutun susuz kalması 1-2 kilo oynatmaz...öğleden sonra kilomuz 1 kilo oynar midemizde yememiz içmemiz vs...oda sadece gelen giden deponun ağırlığıdır...yani kahvecim minnoşum o senin gerçek kilon...nesme uyu minnoşum valla sabah annemle konuştum ben bekarkende uymamışımdır 11-12lere kadar evlenince hiççççç uyuyamadım benim lüksüm uyku için 10....

ağzından bal damlıyor ama seninopuyorumnanaktan

aaa,
ne zor canim yaaaa.

bikini bile hemen kurumuyor, sen onlari naisl kurutuyosun, hasta olursun karnin agrir. ben hic butun mayo giyemem

ama dedigin gibi cevre hep tanidiksa , ben de cekinirdim senin gibi, giyemezdim bikini..
haklisin cnm

sn de otele gittiginizde giyersin kuzucugumm hihoyyyt

sen de hamile kalinca bol bol en etkili catlak kremlerinden alir surunursun cnm,
biseycik olmaz a.s

kahvecim neden denize öyle giriyorsun??? kaçırdım sanırım dini inançların yuzunden mi yani kapalı mısın?

gerçekten mi spatz
pilatese tam gaz devam o zaman ,
sen hangisini yapıyorsun ,
ben ehow'daki zenci teyzenin yaptığından yapıyorumsositososito

ben salonda yapıyorum kızlar. ama anchusa bu konuda uzman, ona danışabilirsiniz ev pilatesleri içinkaydirigubbakcemile5 bizim hoca ebru şallıyı beğenmiyor, püflemek boyna baskı uyguluyor çok tehlikeli diyor.sizin de aklınızda olsun kızlar.

pilatese yeniden baslamam lazim.
tatile gittigimden beri ara verdim.
bir de bu sicaklar izin vermiyor ki spor yapmayaaaa

bence sen takinti yaptin cnm,
erkek arkadasin hakli,
gobek filan yoktur sendeeeee

evet canım bu sıcaklarda gerçekten insanın kolunu kaldırası olmuyor.

takıntı değil be peppercim ne yapsam var bu göbek. elbette eskisi gibi değil ama yine var.
annem diyo o da olmasa iç organlar nerde durucak kızım diyorboshayallersmile

annen hakli canim.
sen herhalde tvde, dergilerde gordugun mankenlerin ki gibi sirtina yapismis bi karin istiyosun,
ama o fotograflarn cogu fotoshoplu haberin olsun,
ayrica o gordugun manlkenlerden karinlari duz dursun diye kaburgalarini aldiranlar var;
cogu da zayif kalmak icin kokain kullaniyor.

yani onlar gibi olmaya calismamak lazim, normal sartlarda cok zor olacak bisey o.

sen dee, minicik gobisini gobek snaiyosunnnn
a.s

bende ebru şallıyı beğenmiyorum çok stres yapıyo onu izledikçe.fırsatım olsa bende salona gitmeyi çok istiyorum.benim zaten öle sağdan soldan taşan bi yanım yok otyurduğum da göbek oluşuyo oda öle kat kat olmuyo.bide göbek için karnınızı içinize çekerek durun yani nefesinizi tutmadan ve bırakın ne kadar tutabil,irseniz tutun oda karın kaslarını çok iyi şekillendiriyo ben birkaç günde bile farkettim sım sıkı oluyo....gün içinde ne kadar yapabilirseniz yapın mesela yemek yaparken wc ye gidip gelirken hatta uzanırken bile sıkıp bırakıyorum ama sadece göbeğinizi çekin ve rahatça konuşabilecek şekilde tutun.etkisini göreceksiniz.benim arkadaşa söylemiştim yeni doğum yapmıştı geçen gördüm karnı dümdüz çok sağol ya dedi hep yaptım karnım sımsıkı dedi.

o kiloya ne kadar göbek olabilirki.bence ayva göbek iyidir.dümdüz zor olur hemde o kadar hoş değil bence kemiklerin çıkar yanlardan dahada zayıflarsan....bende göbeğim var dediğimde bana gülüyolar git işine ne göbeği diye bize öyle geliyo yani aslında normal yağlı durmuyosa sorun etme derim.

kızlarrrrrrr, star tv'nin sitesinden , ender saraçla ramazan programından harika ve bir tarif buldum ;

4adet orta boy patlıcan
150 g tavuk eti
1 orta boy kuru soğan
3 diş sarımsak
3 adet çarliston biber
1 demet maydanoz
5-6 adet kültür mantarı
1 çorba kaşığı biber salçası
2 çorba kaşığı zeytinyağı
3 çorba kaşığı tam buğday unu
1 bardak soğuk light süt
100 g light kaşar
1 çay kaşığı himalaya
1 çay dağ kekiği
Yarım çay kaşığı kimyon
Yarım çay kaşığı mercanköşk

YAPILIŞI: Patlıcanları alacalı soyup, tuzlu suda bekletiniz. Bütün sebzeleri küp küp doğrayınız. Sırasıyla zeytinyağında önce soğan ve tavukları kavurup, sebzeleri de ekledikten sonra iyice öldürünüz. Salça ve 2 su bardağı su ekleyiniz, ağır ateşte kaynamaya bırakınız. Ayrı bir tavada zeytinyağında tam buğday ununu kavurarak soğuk süt ekleyip, beşamel sos kıvamına getiriniz. Patlıcanların içini oyduktan sonra kaynayan karışımı süzdürerek patlıcanlara döşeyiniz. beşamel sos, rendelenmiş light kaşarla üzerini kapattıktan sonra kalan suyu yarısını geçmeyecek şekilde ekleyiniz. 180 derecede fırınlayınız.

ebettt işte o mankenler gibi dümdüz olmak istiyorum. biliyorum photoshoplu çoğu ama plajlarda gerçeklerinden de var ki onlarınsengözlerimebaksanab

canım bu kadarı şaka tabi. şimdiki halimden bile memnunum diyebilirim.ama hala biraz toplanma payı var sanki. sporla biraz daha düzleşebilir diye düşünüyorum.

evet canım onu ben de çok duydum, bir kaç kez deniyorum gün içinde sonra unutuyorum. birbirimize hatırlatalım burda karnımızı sıkmayıkaydirigubbakcemile5

spatz kalmamistir birsey... benim gibi olmussundur ama biraz kacirinca benim de gobek pirtliyor hemen. bu da inan cok normal...
oranje senin fotografini hala goremedik. yuklesene
kahvekokusu verdigin tarifi deneyecegim ben de..olsun mayoylada olsa denize girme sansin var. hem ben yuzucu mayolarini da cok severim...ben cok fazla daldigim atladigim icin ozellikle havuzda minicik ipli bikinileri toplamak cok zor oluyor. suya atlayinca yuzeye cikmadan bir 10 saniye bikinimi yerlestiriyorum.o yuzden kapali havuzda yuzmeye giderken giymek icin bir mayo almayi bile dusunuyorum....mayo giymenin de avantajlari var.
peppermint ay alinti yapmayinca ne yazdigini ve sana ne yazacagimi unuttum bak. sana da lachesis i sorayim. nered ebiliyormusun???
nesmekaya ben deuyuyakalmisim

ay canım alemsin ya pepper'a yazdıgına çok güldümkaydirigubbakcemile3

senin gibi olmak için daha baya kilo vermem lazım şekerim, senin boyunda uzun çunku.

kızlar ya nilufert ve sense neredeler ? diğerleri gece filan giriyor gördüğüm kadarıyla ama nilufert ve sense uzun zamandır yok ortada.bir de klikcik neler yapıyor çok merak ediyorum.

guzelim senin boyunda hic kisa degil...pilates her derde deva.... devam etmek lazim pilatese, cunku hem selulitleri yok ediyor hem durusu degistiriyor hem de vucudu toparliyor..
pepermint e anynen yazdigim gibi oldu, alinti yapmadan gecmisi okudum ve aninda unuttum.

sense nin is yerinde yasaklanmis site giremiyormus
nilufertte tasindi ya... tayini cikti. ancak yerlesiyor ve adapte oluyordur yeni sehre ve evine..

fotomu yüklemiştim.hani bi mesaj atmıştın sende pantolonun bol olduğu için kilon belli etmiyo diye yazmıştın.hatırladın mı.kaldırmıştım ben o resmi tekrar yüklerim.bi kaç tane.

fotomu yüklemiştim.hani bi mesaj atmıştın sende pantolonun bol olduğu için kilon belli etmiyo diye yazmıştın.hatırladın mı.kaldırmıştım ben o resmi tekrar yüklerim.bi kaç tane.

ya o sendin dimi?? demin tekrar bakmak icin girdim silmissin galiba. o yuzden yanildim.anchusa yanlis hatirliyorsun galiba o yeni gelen baska biriydi dedim bir d kendime...olsun sen baska fotolarda yukle

evet canım onu ben de çok duydum, bir kaç kez deniyorum gün içinde sonra unutuyorum. birbirimize hatırlatalım burda karnımızı sıkmayıkaydirigubbakcemile5

hatırlatalım da şimdi çekemiyom ben içime malum açlıktan öle bi acıyo ki.artık iftardan sonra sıkıp dururum.bende unutuyorum ama etkisi oluyo akla geldikçe sıkmak yeter gene.

ben spor salonuna uzun zamandır gitmiyordum ya, pilates hocası değişmiş. hoşuma gitmedi pek bu durum,eski hocamı çok seviyordum, o nedenle buna karşı biraz önyargılıyım.bir de kadın pek fit değil, nası pilates hocası onu anlamadım.bir de ev eşofmanı gibi bişey giymişti hiç güven yaratmadı bende.bilmiyorumkismile

doğru nilufert taşınıcaktı. onu biliyordum da sense'nin durumundan şimdi haberim oldu. benim de başıma öyle birşey gelmesinden de endise etmiyo değilimsempatiksalakcinni

ya o sendin dimi?? demin tekrar bakmak icin girdim silmissin galiba. anchusa yanlis hatirliyorsun galiba o yeni gelen baska biriydi dedim bir d kendime...olsun sen baska fotolarda yukle

akşam yüklerim gene.işyerinde herşey engelli.bu siteyi nasıl unutmuşlar şaşırıyorum ben.buda engellenirse ne yaparım işlerde çok yoğun değil.sıkıntıdan patlarım hepten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…