50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ya evet hoca cok onemli ben de bir ara bir egitmen yuzunden sogumustum pilatesten..sonra evde kendim yapmaya basladim iste...bir dahaki bulusmamiza sende getir laptopunu, bendeki butun videolari vereyim. hangisini sveersen onu yaparsin. cardio pilates karisimi seyler de var...
bizim buradaki spor salonundada yazin butun hocalar degisiyor. ben azinligin oturdugu bir semtteyim ve yazin herkes adalara gidiyor istanbulda... sanirim bununla alakali spor salonlari bombos oluyor ve pek cok insan kayit donduruyor. haliyle hocalarda kalmiyor. ama eylul ekim gibi normal tempoya donuyor hersey...belki bir ay sonra doner hocan seninde....

akşam yüklerim gene.işyerinde herşey engelli.bu siteyi nasıl unutmuşlar şaşırıyorum ben.buda engellenirse ne yaparım işlerde çok yoğun değil.sıkıntıdan patlarım hepten.

tamam..

yok canım benim hocam başka bir salona gitmiş, hangi salon oldugunu öğrensem oraya geçicemkaydirigubbakcemile3

MENÜM
sabah
1 ceviz
kızarmış 1 dlm ekmek üstünde peynir

öğlen
1 kase çorba
4-5 yk taze fasülye

ara
1 dlm kavun
1 dlm ince vişneli kek(ay cnm cok istedi)

akşam(evde makarna var ama peynir soslu vs oyuzden ben kahvaltı yapacam)
1 dlm kızarmış ekmek
kk peynir
2-3 zeytin
söğüş

senin visneli kek, benim iki tane mini magnumumum yaninda cok masum kaldi...

bişey sorcamm;koç kimm?geçmişe baktım daa anlayamdımm,biraz algılama problemim var bugünnn fazla mayışık ve uyuşukummmmm.....ben de pilatesi çok seviyorumm.ebru şalıı dvd siyle yapıyorumm,kadını sevmiyorummm amaaa .....

anchusa iştah açıklığıı dönem dönemm ben de de oluyoo ve inann doymuyorummmm,ama kalıcıı olmuyoo 1-2 gün sürüyoo sonra normale e dönüyorummmmm ve iloo almıyorumm o dönemde sen de almazsınn kormaaaa,

ebru salliyi seven yok galiba zaten. ama kadin iyi birsey yapti ve pilatesi populerlestirdi
koc babymomdi galiba...

insallah ne diyeyim. ya kizlar ben bazen cok abartiyorum... bugun sanki 3/4 pideyi yemis gibi hissettim. demin gidip baktim ceyrek pide yemisim.. icine kasar koyup . ve bu kahvalti ve ogle yemegimdi... yedigim magnumlarda mini magnum. iki tane.bir tane normal magnuma esittir herhalde. tamam cok sagliksiz ve gereksiz ama 4 mil leslie ast 4 miles i yaptigimi dusununce kilo almamam laizm...
kus kadar yemege o kadar alismisim ki azicik cok yeyince sanki dunyalari yemis gibi hissediyorum... miktardan ote saglikli beslenmeye donus yapmam gerek benim.....

Ben geldimmm

adslde arıza vardı yeni yaptılar sıkıntıdan patladım:)

geçmişi okuyum bakalım ne konuştunuz:)

ben de seni soruyordum
sinav ne oldu? okuyamadim gecmisi???
evde internet kopunca nefes alamiyormus gibi oluyorum ben de a.s

ay amma çok yazmışsınız kızlar, tetk tek cevap vermeye üşendim özet geçicem birazdan, iyiyim canım. sınav kötü geldi ben hesaplamışımtım 80di, standart sapmadan dolayı 74 aldım. ama çok da üzülmedim, nasıl olsa kadro bile yok başvuracak

sen nasılsın? spordan sorna istifra etmişsin, sakın bir daha yapma aman, tansiyonun çok yükselmiş demekki, benim de ablam dün dışarda yürüyüşe çıkmış aynısı olmuş.

bu arada sen çok az da yesen sana çok geliyor galiba, ben öyle düşünüyorum.

@pepper o göbek değildir oruçtan galiba benim de karnım şiş. niye öyle oluyor anlamadım.

@kahvekokusu benim 14 yaşımdan beri selülitim vardı, hiçbir krem işe yaramadı, bırakınca yine geri döndü callan ya da platesten sonra plates lastiğiyle arka bacak kaslarımı acıyana kadar esnetiyorum. o çok iyi geldi selülitlerime yok oldular resmen. ama uzun süre yapmazsan yine tekrarlarlar. yok olana kadar her gün yap 1 dakikalık bişey spor yapamasan bile sadece bunu yap. yok olduktan sonra haftada bir falan yaparsın.

@spatzim benim 39 kilo arkadaşım karnı dümdüz mankenler gibi. ama yemek yediğinde ya da bişey içtiğinde dümdüzlük kalmıyor, sadece açken dümdüz, o gördüklerin de aç oldukları için öyle. boşuna kendini hırpalama, 39 kilo arkadaşım da kilo almak için çırpınıp duruyor, çünkü yüz kemikleri falan belli pek hoş olmuyor özenme yani

evet yaa 2 gundur istifra ediyorum ben.... ama iki gundur cikolatayi cok abarttim. ya ben bitteri cok sveiyorum. dun bir buyuk(80 gramlik) antep fistikli bitteri katir kutur yedim... sonra da istifra ettim. bugund eiki tane mini magnumu goturdum. bir iki tane daha yerim de frenliyorum kendimi.... eee bu kadar sagliksiz beslenip birde bu sicakta leslie yaparsam yedigim cikolatalari eritmek icin istifra etmem normal...
artik menu falan yazmiyorum cunku yazilacak gibi degil menulerim.
sinav icin de hic uzulme...biraz daha ev keyfi yapalim seninle ben... yeterince calistik gece gunduz demeden.. kocalarimiz sagolsunlar..sempatiksalakcinni

39 kilomu??? yazik.. saka gibi...

kas a gidiyor musunuz siz lachesis?? kayit yaptirdiniz mi?
ben de esime dedim bari beni erikliye gotur ramazanda diye. ne zmaan musiatsen soyle diye. on gun sonra soyleyebilecegim ne zaman musait olabilecegimi diyor. ay saka gibi....uye oldugum dalis kulubu bu hafta saroza gidiyor. zaten her hata sonu bir yere gidiyorlar dalmaya. en kotusu hic kimseyi tanimasamda onlatin pesine takilirim. zaten brove almam icin 5 dalis yapmam gerek....

selam şekercikler naber nasılsınız.........bende gün boyu ütü yaptım şimdi oturdum iftar hazırlığına kalkmadan birde sizlere bakayım dedim.........

bu sefer 22 kilo almayahiiiiiiiç niyetim yok
6-7 kiloyla kapatcam inşallah
Kilo almamak için çok zorlama Trufcum, 10 kilo da iyidiryerimseniben.
Şeftali ve kayısı yemeye çalış.
kizlar ramazanda spor yapabiliyor musunuz?
Ben iftardan bir saat sonra 20-30 dakikalık spor yapacağım. Onu da iki günde bir yapacağım. Birkaç gün geçsin, oruca alışayım da öyle başlarım :) .
ya asiri derecede tatli ve yemek yiyorum. sporu birakmayayim dedim....ama cidden dokunuyor. cok yedigim icin mi acaba??
Acaba yemekten sonra hemen mi spor yapıyorsun? Arada en az bir saat geçmeli diye biliyorum ben.
selülit mamleseff heimiizin problemiiii
Yine bu forumda okumuştum sanırım, bir genç kız her gün sabah 40-45 dk tempolu yürüyüş yapıyordu, ve zararlı gıdalardan uzak duruyordu, selülitleri azalmıştı bayağı... Bilmem işe yarar mı, söyleyeyim dedim :).
Nesmecim, bir doktora gittin mi hiç? Pek normal bir durum değil bu çünkü...
ben de pilatesi çok seviyorumm.ebru şalıı dvd siyle yapıyorumm,kadını sevmiyorummm amaaa .....
ebru salliyi seven yok galiba zaten. ama kadin iyi birsey yapti ve pilatesi populerlestirdi
Aaaa ben de bir tek ben sevmiyorum sanmıştım. Yalnız olmadığıma sevindim şimdi. İyi yani pilates diye bir şey olduğunu öğretti bir çok kişiye. Yalnız hareketleri kendini hiç zorlamadan yapıyor, bundan da hiç hoşlanmıyorum:umursamaz:.

Dünkü menümü yazayım.
İftar
Bir kase çorba. Yarım karnıyarık. Yarım bardak kola.

Arada küçük kutu dondurmalardan bir tane yedim.

Sahur
Yarım tabak zeytinyağlı fasulye. Yarım bardak gazoz. Bir armut. Bir kase dondurma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…