ya evet hoca cok onemli ben de bir ara bir egitmen yuzunden sogumustum pilatesten..sonra evde kendim yapmaya basladim iste...bir dahaki bulusmamiza sende getir laptopunu, bendeki butun videolari vereyim. hangisini sveersen onu yaparsin. cardio pilates karisimi seyler de var...ben spor salonuna uzun zamandır gitmiyordum ya, pilates hocası değişmiş. hoşuma gitmedi pek bu durum,eski hocamı çok seviyordum, o nedenle buna karşı biraz önyargılıyım.bir de kadın pek fit değil, nası pilates hocası onu anlamadım.bir de ev eşofmanı gibi bişey giymişti hiç güven yaratmadı bende.bilmiyorumkismile
doğru nilufert taşınıcaktı. onu biliyordum da sense'nin durumundan şimdi haberim oldu. benim de başıma öyle birşey gelmesinden de endise etmiyo değilimsempatiksalakcinni
akşam yüklerim gene.işyerinde herşey engelli.bu siteyi nasıl unutmuşlar şaşırıyorum ben.buda engellenirse ne yaparım işlerde çok yoğun değil.sıkıntıdan patlarım hepten.
ya evet hoca cok onemli ben de bir ara bir egitmen yuzunden sogumustum pilatesten..sonra evde kendim yapmaya basladim iste...bir dahaki bulusmamiza sende getir laptopunu, bendeki butun videolari vereyim. hangisini sveersen onu yaparsin. cardio pilates karisimi seyler de var...
bizim buradaki spor salonundada yazin butun hocalar degisiyor. ben azinligin oturdugu bir semtteyim ve yazin herkes adalara gidiyor istanbulda... sanirim bununla alakali spor salonlari bombos oluyor ve pek cok insan kayit donduruyor. haliyle hocalarda kalmiyor. ama eylul ekim gibi normal tempoya donuyor hersey...belki bir ay sonra doner hocan seninde....
kizlar hepinize iyi aksamlar,
iyi iftarlarrrr
ben bu aksam iftarda annemdeyim bi aksilik olmazsa.
guzel guzel yerim insallah..
kizlar hepinize iyi aksamlar,
iyi iftarlarrrr
ben bu aksam iftarda annemdeyim bi aksilik olmazsa.
guzel guzel yerim insallah..
MENÜM
sabah
1 ceviz
kızarmış 1 dlm ekmek üstünde peynir
öğlen
1 kase çorba
4-5 yk taze fasülye
ara
1 dlm kavun
1 dlm ince vişneli kek(ay cnm cok istedi)
akşam(evde makarna var ama peynir soslu vs oyuzden ben kahvaltı yapacam)
1 dlm kızarmış ekmek
kk peynir
2-3 zeytin
söğüş
ebru salliyi seven yok galiba zaten. ama kadin iyi birsey yapti ve pilatesi populerlestirdibişey sorcamm;koç kimm?geçmişe baktım daa anlayamdımm,biraz algılama problemim var bugünnn fazla mayışık ve uyuşukummmmm.....ben de pilatesi çok seviyorumm.ebru şalıı dvd siyle yapıyorumm,kadını sevmiyorummm amaaa .....
anchusa iştah açıklığıı dönem dönemm ben de de oluyoo ve inann doymuyorummmm,ama kalıcıı olmuyoo 1-2 gün sürüyoo sonra normale e dönüyorummmmm ve iloo almıyorumm o dönemde sen de almazsınn kormaaaa,
Ben geldimmm
adslde arıza vardı yeni yaptılar sıkıntıdan patladım:)
geçmişi okuyum bakalım ne konuştunuz:)
ben de seni soruyordum
sinav ne oldu? okuyamadim gecmisi???
evde internet kopunca nefes alamiyormus gibi oluyorum ben de a.s
ay amma çok yazmışsınız kızlar, tetk tek cevap vermeye üşendim özet geçicem birazdan, iyiyim canım. sınav kötü geldi ben hesaplamışımtım 80di, standart sapmadan dolayı 74 aldım. ama çok da üzülmedim, nasıl olsa kadro bile yok başvuracak
sen nasılsın? spordan sorna istifra etmişsin, sakın bir daha yapma aman, tansiyonun çok yükselmiş demekki, benim de ablam dün dışarda yürüyüşe çıkmış aynısı olmuş.
bu arada sen çok az da yesen sana çok geliyor galiba, ben öyle düşünüyorum.
@pepper o göbek değildir oruçtan galiba benim de karnım şiş. niye öyle oluyor anlamadım.
@kahvekokusu benim 14 yaşımdan beri selülitim vardı, hiçbir krem işe yaramadı, bırakınca yine geri döndü callan ya da platesten sonra plates lastiğiyle arka bacak kaslarımı acıyana kadar esnetiyorum. o çok iyi geldi selülitlerime yok oldular resmen. ama uzun süre yapmazsan yine tekrarlarlar. yok olana kadar her gün yap 1 dakikalık bişey spor yapamasan bile sadece bunu yap. yok olduktan sonra haftada bir falan yaparsın.
@spatzim benim 39 kilo arkadaşım karnı dümdüz mankenler gibi. ama yemek yediğinde ya da bişey içtiğinde dümdüzlük kalmıyor, sadece açken dümdüz, o gördüklerin de aç oldukları için öyle. boşuna kendini hırpalama, 39 kilo arkadaşım da kilo almak için çırpınıp duruyor, çünkü yüz kemikleri falan belli pek hoş olmuyor özenme yani
Kilo almamak için çok zorlama Trufcum, 10 kilo da iyidiryerimseniben.bu sefer 22 kilo almayahiiiiiiiç niyetim yok
6-7 kiloyla kapatcam inşallah
Şeftali ve kayısı yemeye çalış.kızlar bende kazbızlık oluştu 1 haftadır.sizce ne yapmalıyım.oruçtan önce bol su içerdim gene fayda etmezdi.şimdi suda yok gün içinde iyice kötü oldum.iftarı açtıktan sonra ne içmeliyim bikti çayı falan ne iyi gelir.
Ben iftardan bir saat sonra 20-30 dakikalık spor yapacağım. Onu da iki günde bir yapacağım. Birkaç gün geçsin, oruca alışayım da öyle başlarım :) .kizlar ramazanda spor yapabiliyor musunuz?
Acaba yemekten sonra hemen mi spor yapıyorsun? Arada en az bir saat geçmeli diye biliyorum ben.ya asiri derecede tatli ve yemek yiyorum. sporu birakmayayim dedim....ama cidden dokunuyor. cok yedigim icin mi acaba??
Yine bu forumda okumuştum sanırım, bir genç kız her gün sabah 40-45 dk tempolu yürüyüş yapıyordu, ve zararlı gıdalardan uzak duruyordu, selülitleri azalmıştı bayağı... Bilmem işe yarar mı, söyleyeyim dedim :).selülit mamleseff heimiizin problemiiii
Nesmecim, bir doktora gittin mi hiç? Pek normal bir durum değil bu çünkü...kabızlık benim yıllardırr yaşadığım sorunn.şimdi artık haftada 1 yada 10 günde 1 yapabiliyorummm,onu da ilaçlaaa (bekumis)bide sinameki içebilirsinnn ama ço mecbur kaldığında yanii alışmammann gerekirrrrrr
ben de pilatesi çok seviyorumm.ebru şalıı dvd siyle yapıyorumm,kadını sevmiyorummm amaaa .....
Aaaa ben de bir tek ben sevmiyorum sanmıştımebru salliyi seven yok galiba zaten. ama kadin iyi birsey yapti ve pilatesi populerlestirdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?