50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bitter nedense ağır geliyor bünyeye sıcaklarda ya kakaosu bol o yapıyor herhalde. dondurma falan o kadar kötü değil de bitter bu sıcakta pek iyi değil. sıcakta evde oturunca insan sıkılıp bişeyler yemek istiyor dimi?

39 kilomu??? yazik.. saka gibi...

yok kayıt yaptırmadık haftaya yaptırcaz. yalnız şöyle kötü bir durum var, çok talep olunca kura çekiliyormuş. yani başvursak da gidemeyebiliriz, olmadı fethiyeye falan gitmek istiyorduk oraya gideriz artık bilemiyorum.
benim eşim de yoğun bu aralar baya. bayram tatilinde iş gezisiyle gidebiliyoruz işte ancak
bence takıl, grupla saroza gitmek eğlenceli olur, eşin müsait olunca da onla başka yere gidersiniz.

selam şekercikler naber nasılsınız.........bende gün boyu ütü yaptım şimdi oturdum iftar hazırlığına kalkmadan birde sizlere bakayım dedim.........

selam canım iyiyiz sen nasılsın?

yedigim dondurmalarda magnum masum degil ki...
ya evet evde durunca ne yiyecegini sasiiryorsun..... ac olmasan da ne yesem ne yesem diye dusunuyorum
insallah kurada siz de cikarsiniz, ama cikmasanizda baska bir yere gidersiniz...
nutcase aslinda sporu hemen yapmiyorum ama cok yedigim icin sicaklarda dokundu diyue dusundum ben de...yok ben ebru salliyi seven birini duymadim bu forumda. yalniz degilsin.

ebru şallı uzaylıya benziyor, aşırı yapmacık neyini sevicez, geçmişi de pek karanlık ayrıca, bulimikdi bir zamanlar şimdi sağlıklı yaşam diye geziyor, ama dvdleri güzel hakkını yemiyim

canım magnum masum değil elbette kalori olarak söylemedim, soğuk şeyler insanı o kadar rahatsız etmiyor da, bitter çikolata neden bilmiyorum beni rahatsız ediyor yazın yedikten sonra, vücudu ısıtıyor sanki. kışın da çok yerdim zaten

ay bu sıcaklar beni acaip sıktı, evden çıkamıyorum, iyice bunaldım. kitap falan da okunmuyor, spor da yapılmıyor, tvde de bişi yok, izleyecek dizi de kalmadı.

ne yapsam aceba CADIARZU

selam kızlar ya bende 57 kiloyum şu an ve 50 kiloya düşmem gerek nasıl olacak neler yapıyorsunuz neler yiyorsunuz taktikleri bekliyorum birlikte zayıflayalım bari yoksa ben tek başıma yapamayacağım galibaaa:)))))

ay ne dogru teshis ebruya....
bitteri bende keseyim bari artik...

selam kızlar ya bende 57 kiloyum şu an ve 50 kiloya düşmem gerek nasıl olacak neler yapıyorsunuz neler yiyorsunuz taktikleri bekliyorum birlikte zayıflayalım bari yoksa ben tek başıma yapamayacağım galibaaa:)))))

her gün yediklerimizi yazıyoruz o haftanın koçu değerlendiriyor, çok bulursa spor cezası veriyor. cuma günleri bana özel msj yoluyla kilo bildirimi yapıyorsunuz o hafta ne kadar verdiğinizi kilonuzu ona göre liste yapılıyor birinci seçiliyor, bu başlığın işleyişi.

kilo vermek için de bol spor yapıyoruz, sıcaklar ve ramazan biraz sektreye uğrattı gerçi ama spor videolarımız var onları yapıyoruz düzenli, aburcuburdan tatlıdan kızartmadan uzak durmaya çalışıyoruz, gece geç saatlerde yemiyoruz. herkesden farklı değil aslında.
ama zor olan istikrar, istikrar konusunda da birbirimizi destekliyoruz işte.

hoşgeldin canım buraya takılırsan kızlar çok yardımcı oluyr. Ben sayelerinde düzenli beslenmeye başaladım. Normalde 3 ana 3 ara öğün yapıyorum. Sık sık ve az yemek işin özü. Ama ramazanda değişti tabii.

ay ne dogru teshis ebruya....
bitteri bende keseyim bari artik...

bend e canım bitter istedikçe bitterli danette yiyordum soğuk soğuk, gerçi çok yedim galiba bıktım

ben de evde hobiler yaratmaya calisiyorum kendime..
markete gitmek icin bile disari cikasim yok...

ben de yemek kitabı almak istiyorum çok güzel, onun için çıkmam lazım ama üşeniyorum kitabevi de çok yakın aslında. ama 2-3 adım yürünce insan karuluyor resmen.

tamam o zaman yediklerimi yazıyorum hemen sabah :
1 grissini
1 haşlanmış yumurta
bir tatlı kaşığı kadar çilek reçeli(tatlısız kahvaltı yapamıyorum((
peynir
birkaç yeşil zeytin
yarım bardak şekersiz çay
bu kadar.....öğlen:
aslında öğle yemeği yemedim bebeğim olduğu için onun yarım tabak kadar bıraktığı mercimek çorbasını kaşıkladım
sonra akşam için yaptığım tatlıdan (supangle) tırtıkladım iki üç kaşık fln yarım çay bardağı süt içtim ve yanında bir tane petibör bisküvi yedim hepsi bu akşam içinde menüde mercimek çorbası fırında yağsız tavuk ve patates var börülce salatası (yağsız) patlıcan ve biber közleme salata (yine yağsız) bunlardan biraz biraz yerim yemekten bir iki saat sonrada bir iki dilim karpuz yerim bir şişe soda içerim belki bugün bööle biter nasıl kızlar iyimi kötümü durum siz sööleyin (not: akşam için yaptığım tatlı eşim ve kardeşim gelecek onlar için ben yemeyeceğim) :)))))

eve tatilden yeni dödük anchusacım kurslar aile ziyaretleri deniz erken ramazan olunca döndük evimize..... ve netime kavuştum......

valla kışın daha iyiyimişiz yazın mayışıyor insan sıcaktan.kolunu kaldırası gelmiyor insanın....bende hergün evde kalan yerleri temizliyorum kendimi yormadan....çok şükür sadece yatak odasında dolapların içi kaldı....evde bol bol hareket halindeyim gece yatınca ayaklarım ağrıyor artık.....

Ben beğendim menünü, öğle yemeğinde çorbanında bir de salata yasen iyi olurmuş az yemişsin. bir de şimdi sıcaklardan zor ama, yapabildiğin zaman spor yapmalısın. sporusz çok zor zayıflamak çünkü.

yaa ayy beğendiğine sevindim:))))) evt haklısın syürüyüş yapsam nasıl olur çok müsait benim için bebeğimi arabasına koyar fırt fırt gezerim bir iki saat bööle hızlı hızlı yürüsem olurmu ki acaba spor yerine geçermi ne dersiniz

geçer tabi geçmez mi, ama bu sıcakta gündüz falan yürümeyin canım. akşam üstü ya da sabah saatlerinde yürüyün, spor yapıyım derken rahatsızlanmayın sonra.

bitterli danette ben de deneyeyim. onun cileklisini yiyordum bir ara..
gayet guzel... hosgeldin bu arada...

teşekkür ederim cnm hoşbuldumm:)))) ya evt akşamüstü olur zaten bebek içinde zararlı nede olsa güneş ışınları güneş batınca çıkıyoruz zaten her gün hemen hemen bu arada bu menü benim diyete başlamış olduğumdan beri olan menü yoksaaa ooooo ben neler yiyordum her gün:))))iki üç haftadır devam eden bir diyetim var eşimle birlikte yapıyoruz yağı,ekmeği,hamur işini ve akşam yemeğinden sonraki herşeyi (karpuz hariç) kestik işte 60 kiloydum ben 57 ye indim ama reglyimde şu an şişlikte var belki daha da inerim bitince yine tartılacağım ama üç kilo gitti bakalım devam 50 ye düşünceye kadar bööle saolun destek olduğunuz için:)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…