evet yaa 2 gundur istifra ediyorum ben.... ama iki gundur cikolatayi cok abarttim. ya ben bitteri cok sveiyorum. dun bir buyuk(80 gramlik) antep fistikli bitteri katir kutur yedim... sonra da istifra ettim. bugund eiki tane mini magnumu goturdum. bir iki tane daha yerim de frenliyorum kendimi.... eee bu kadar sagliksiz beslenip birde bu sicakta leslie yaparsam yedigim cikolatalari eritmek icin istifra etmem normal...
artik menu falan yazmiyorum cunku yazilacak gibi degil menulerim.
sinav icin de hic uzulme...biraz daha ev keyfi yapalim seninle ben... yeterince calistik gece gunduz demeden.. kocalarimiz sagolsunlar..sempatiksalakcinni
39 kilomu??? yazik.. saka gibi...
kas a gidiyor musunuz siz lachesis?? kayit yaptirdiniz mi?
ben de esime dedim bari beni erikliye gotur ramazanda diye. ne zmaan musiatsen soyle diye. on gun sonra soyleyebilecegim ne zaman musait olabilecegimi diyor. ay saka gibi....uye oldugum dalis kulubu bu hafta saroza gidiyor. zaten her hata sonu bir yere gidiyorlar dalmaya. en kotusu hic kimseyi tanimasamda onlatin pesine takilirim. zaten brove almam icin 5 dalis yapmam gerek....
selam şekercikler naber nasılsınız.........bende gün boyu ütü yaptım şimdi oturdum iftar hazırlığına kalkmadan birde sizlere bakayım dedim.........
bitter nedense ağır geliyor bünyeye sıcaklarda ya kakaosu bol o yapıyor herhalde. dondurma falan o kadar kötü değil de bitter bu sıcakta pek iyi değil. sıcakta evde oturunca insan sıkılıp bişeyler yemek istiyor dimi?
yok kayıt yaptırmadık haftaya yaptırcaz. yalnız şöyle kötü bir durum var, çok talep olunca kura çekiliyormuş. yani başvursak da gidemeyebiliriz, olmadı fethiyeye falan gitmek istiyorduk oraya gideriz artık bilemiyorum.
benim eşim de yoğun bu aralar baya. bayram tatilinde iş gezisiyle gidebiliyoruz işte ancak
bence takıl, grupla saroza gitmek eğlenceli olur, eşin müsait olunca da onla başka yere gidersiniz.
selam canım iyiyiz sen nasılsın?
selam şekercikler naber nasılsınız.........bende gün boyu ütü yaptım şimdi oturdum iftar hazırlığına kalkmadan birde sizlere bakayım dedim.........
yedigim dondurmalarda magnum masum degil ki...
ya evet evde durunca ne yiyecegini sasiiryorsun..... ac olmasan da ne yesem ne yesem diye dusunuyorum
insallah kurada siz de cikarsiniz, ama cikmasanizda baska bir yere gidersiniz...
nutcase aslinda sporu hemen yapmiyorum ama cok yedigim icin sicaklarda dokundu diyue dusundum ben de...yok ben ebru salliyi seven birini duymadim bu forumda. yalniz degilsin.
ebru şallı uzaylıya benziyor, aşırı yapmacık neyini sevicez, geçmişi de pek karanlık ayrıca, bulimikdi bir zamanlar şimdi sağlıklı yaşam diye geziyor, ama dvdleri güzel hakkını yemiyim
canım magnum masum değil elbette kalori olarak söylemedim, soğuk şeyler insanı o kadar rahatsız etmiyor da, bitter çikolata neden bilmiyorum beni rahatsız ediyor yazın yedikten sonra, vücudu ısıtıyor sanki. kışın da çok yerdim zaten
selam kızlar ya bende 57 kiloyum şu an ve 50 kiloya düşmem gerek nasıl olacak neler yapıyorsunuz neler yiyorsunuz taktikleri bekliyorum birlikte zayıflayalım bari yoksa ben tek başıma yapamayacağım galibaaa:)))))
ay bu sıcaklar beni acaip sıktı, evden çıkamıyorum, iyice bunaldım. kitap falan da okunmuyor, spor da yapılmıyor, tvde de bişi yok, izleyecek dizi de kalmadı.
ne yapsam aceba CADIARZU
selam kızlar ya bende 57 kiloyum şu an ve 50 kiloya düşmem gerek nasıl olacak neler yapıyorsunuz neler yiyorsunuz taktikleri bekliyorum birlikte zayıflayalım bari yoksa ben tek başıma yapamayacağım galibaaa:)))))
ay ne dogru teshis ebruya....
bitteri bende keseyim bari artik...
ben de evde hobiler yaratmaya calisiyorum kendime..
markete gitmek icin bile disari cikasim yok...
tamam o zaman yediklerimi yazıyorum hemen sabah :
1 grissini
1 haşlanmış yumurta
bir tatlı kaşığı kadar çilek reçeli(tatlısız kahvaltı yapamıyorum((
peynir
birkaç yeşil zeytin
yarım bardak şekersiz çay
bu kadar.....öğlen:
aslında öğle yemeği yemedim bebeğim olduğu için onun yarım tabak kadar bıraktığı mercimek çorbasını kaşıkladım
sonra akşam için yaptığım tatlıdan (supangle) tırtıkladım iki üç kaşık fln yarım çay bardağı süt içtim ve yanında bir tane petibör bisküvi yedim hepsi bu akşam içinde menüde mercimek çorbası fırında yağsız tavuk ve patates var börülce salatası (yağsız) patlıcan ve biber közleme salata (yine yağsız) bunlardan biraz biraz yerim yemekten bir iki saat sonrada bir iki dilim karpuz yerim bir şişe soda içerim belki bugün bööle biter nasıl kızlar iyimi kötümü durum siz sööleyin (not: akşam için yaptığım tatlı eşim ve kardeşim gelecek onlar için ben yemeyeceğim) :)))))
yaa ayy beğendiğine sevindim:))))) evt haklısın syürüyüş yapsam nasıl olur çok müsait benim için bebeğimi arabasına koyar fırt fırt gezerim bir iki saat bööle hızlı hızlı yürüsem olurmu ki acaba spor yerine geçermi ne dersiniz
bitterli danette ben de deneyeyim. onun cileklisini yiyordum bir ara..bend e canım bitter istedikçe bitterli danette yiyordum soğuk soğuk, gerçi çok yedim galiba bıktım
ben de yemek kitabı almak istiyorum çok güzel, onun için çıkmam lazım ama üşeniyorum kitabevi de çok yakın aslında. ama 2-3 adım yürünce insan karuluyor resmen.
gayet guzel... hosgeldin bu arada...tamam o zaman yediklerimi yazıyorum hemen sabah :
1 grissini
1 haşlanmış yumurta
bir tatlı kaşığı kadar çilek reçeli(tatlısız kahvaltı yapamıyorum((
peynir
birkaç yeşil zeytin
yarım bardak şekersiz çay
bu kadar.....öğlen:
aslında öğle yemeği yemedim bebeğim olduğu için onun yarım tabak kadar bıraktığı mercimek çorbasını kaşıkladım
sonra akşam için yaptığım tatlıdan (supangle) tırtıkladım iki üç kaşık fln yarım çay bardağı süt içtim ve yanında bir tane petibör bisküvi yedim hepsi bu akşam içinde menüde mercimek çorbası fırında yağsız tavuk ve patates var börülce salatası (yağsız) patlıcan ve biber közleme salata (yine yağsız) bunlardan biraz biraz yerim yemekten bir iki saat sonrada bir iki dilim karpuz yerim bir şişe soda içerim belki bugün bööle biter nasıl kızlar iyimi kötümü durum siz sööleyin (not: akşam için yaptığım tatlı eşim ve kardeşim gelecek onlar için ben yemeyeceğim) :)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?