50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Hayırlı olsun. Kolay bir hamilellik dönemi, sağlıklı bebekler nasip etsin Allah.
Darısı başımıza inşallah:)

Bugün yediklerimi yazıyım.

Sabah bir peynirli domatesli simit 6 zeytin
Öğlen yarım tabak mantar yemeği, bir dilim kepekli ekmek, 3 mercimek köftesi
ıkindi Bir avuç fındık, bir paket eti form bisküvi
Akşam bir tabak peynirli makarna,
Gece bir kutu activia ve armut.

Bozoma bak beeee supersınnnnnnnnnnnn :))) canımmmmm tebrıklerrrrrr yıneeeeee.............bugun dıyetıme devam edıyorummm superım :) bakalım ne olucakk :))

kızlar bugün tartı günü.. ve been vermek yerine almışııım:kedi: 59.4 olmuşuummafoldumben

zayıfladınz mı bakıyım ben de hiç tartılmadım en son geçen hafta tartıldım tartılmam lazım aslında

yahu bende mi bişiy var yoksam tartıdamı..
şimdi tartıldım 58.3 çıktı.. :bbo: geçen hafta 58.4 tüm dur bakiim öğleden sonra yine bi tartılayım. yine farklı çıkarsa.. tartıyı heemeeen camdan aşağı

ben tartılmak istemiyorum kilo aldım, sanırım 55 i geçtim, bozocum sende tartıl başlangıç kilonu bilmen iyi olur, ben oğluma hamile kaldığımda 62 kiloydum, 77 kiloyla doğuma gitmiştim, çok şişkoydum, birde sana tavsiyem, yediklerine dikkat et, aşırı karbonhidratlı yeme sonra vermesi zor oluyor

olsun parvınacım suan kılon ıyı bak kurtulmussun kılolardan...bozocummmm mamıleyken canının ıstedıını ye yeterkı saglıklı mamılelıgın olsun allah saglıklı rahat mamılelık gecrmeyı nasıp etsın :)))

slm kizlar kimse tartilmadi mi bugün.Bende 58 olmusum,sadece 200gr gitmis:sinifsinif: sanirim özel günümde oldugum icin zaten tatli krizi basa bela.

Bozo tebrikler canim yakinda insallah göbisle fotolarini görürüz.Bende kilolar gittsin 2. cocugu düsünüyorum.Ah su hamilelik cok güzel birsey.Teyze oluyoruz hihoyyyt

Bozo tebrik ederim. Allah sağlıklı bir şekilde bebeğine kavuşmayı nasip etsin...

Kızlar ben 1 ay süre ile tartılmayacağım. ( hıııı dayanamayıp meraktan tartılırsam yazarım)
Şu anda yediklerime dikkat etmenin yanında hergün en az 1,5 lt su ve 3 öğün elma sirkesi karışımı içmeye başladım. ınşallah faydasını görürüm.

Elma sirkesini kullanan ve fayda gören arkadaşlar acaba oldu mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…