50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Ben 58.3 olmuşum:)

Ama bir hafta korumadan tickerımı yenilemiycem.

Son düzenleme:
:))) ben haftaya pazartesı sonuucu bıldırıcem arkadaslar...sonra 2 hafta yokum ızındeyım bılgınızeee :)) tatılde gırebılırmıyım bılmemkı???hihi tatıldede dıyet olmaskı :))))

Son düzenleme:
kızlar merhaba öncelikle bozocum seni çok tebrik ediyorum cok sevindim allah tamamına erdirsin analı babalı buyutsun inşallahopuyorumnanaktanŞenizalkisalkisalkisa.s.:hooray:

ve listemize gelince arkadaşlar bu hafta kılo bıldırımı yapan cok az arkadasımız var

listeşimdilik şöyle
SCYLLAA:58.3 (700gram vermiş)
SELECTED:58.3(400 gram vermiş)
TULBE:58 (200 gram vermiş)
TELOG:50.3 (700 gram vermiş)
FUBUSE:50.6
BURCU HAYAL:53 (1000 gram vermiş)

kızlar kılo bıldırımı yapacak arkadaslarımız ıcın akşamı beklıyorum listenın son halını akşam olusturcam oldumu hepiniziopuyorumnanaktan

:))) ben haftaya pazartesı sonuucu bıldırıcem arkadaslar...sonra 2 hafta yokum ızındeyım bılgınızeee :)) tatılde gırebılırmıyım bılmemkı???hihi tatıldede dıyet olmaskı :))))

canımcım sana oncelikle iyi tatiller dılıyorum keyifli gunler gecirmen dileğiyle tabi yemeklerde ipinucunu kaçırmaman dilğiyle.yalnız senden bir ricam olacak kılo bildirimi yaparken çarşamba gunlerını secersen cok sevınırım oldumu yoksa senden tekrar bıldırm almam gerekıyo lısteyı toparlamam zor oluyo oldumu canım opuyorummmopuyorumnanaktan

kızlar bu arada sızlerden rıcam kılo bıldırımı yaparken çarşamba gunlerini dikkate alalım listeyi toparlamak ve takip etmek açısından.daha oncekı gunlerde dayanamayıp tartılan arkadaslarda olabılır tabı gerçi hafta bi kez normaldır sık sık tartılmak pek ıyı degıldır dıye bılıyorum ama daha oncekı gunlerde tartılan arkadaslarımızda çarşamba gunu tekrar kılolarının son halını bana yazarlarsa ınanın çok mutlu olurum hepinizi çok çokopuyorumnanaktan

çokkk teekkurrrr ederım burcucummmm muckkkssss ....olur canım carsamba gunu bıldırım yapmaya calışıım net varsa gıttıgım yerde kesın bıldırım yaparım :)))....haklısın sekerım :)

ben nne yazık ki vermek yerine almışım ve 57.5 olmuşum.:kedi: klava: mafoldumben

Burcuhayalcim, ben bugünde tartılamadım, evde tartı yok, çarşıda dijital bir tartı var, sürekli onda tartılıyorum, her çarşamba gitmeye çalışıyorum, dünde bugünde fırsatım olmadı. Bu hafta kilo bildirimi yapmiim en iisi, liste yapmanın zorluğunu tahmin edebiliyorum canım opuyorumnanaktan

a.s. bende gurubunuza katılmak ve şu üzerime yapışan 3 & 4 kilodan kurtulmak istiyorum yardımlarınızı bekliyorumŞeniz

çileklimmmm sen zaten zayfsın :) hihihi....bana hep oyle dıyolar sınır oluyorum :))))))bu arada keyfın ıyı dımı?

çileklimmmm sen zaten zayfsın :) hihihi....bana hep oyle dıyolar sınır oluyorum :))))))bu arada keyfın ıyı dımı?
İyiyim evet canım opuyorumnanaktan, sende durumlar nasıl?, zayıfladın mı? birde bence ölçülerini al, aslında bizim yapmak istediğimiz kilo vermek deil, incelmekkk :CüvCüv:

İyiyim evet canım opuyorumnanaktan, sende durumlar nasıl?, zayıfladın mı? birde bence ölçülerini al, aslında bizim yapmak istediğimiz kilo vermek deil, incelmekkk :CüvCüv:

aynen oyle sekerım olculerımı almadımya tuhh gec oldu şekerım vallahı tartılmıyorum bakalım tartılınca hemen yazıcam actıgım lıstelı topike buraya cars yazarım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…