- 25 Eylül 2008
- 5.564
- 128
- 363
- 46
a.s. bende gurubunuza katılmak ve şu üzerime yapışan 3 & 4 kilodan kurtulmak istiyorum yardımlarınızı bekliyorumŞeniz[/QUO
hoşgeldın kaydirigubbakcemileyasemn oncelıkle kılo bıldırmınde bulunursan sen lısteye ekleyeyım.neler yedıklerımızı dıyet ıcın neler yaptıklarımızı paylasıyoruz bırbırımıze destek oluyoruz.çarşamba gunlerı tartı gunumuz,kılobıldırımınde bulunuyoruz inşallah hepımız fazlalıklarımızdan kurtulup ıncecık ve sıkı olacagız kolay gelsınopuyorumnanaktan
Burcuhayalcim, ben bugünde tartılamadım, evde tartı yok, çarşıda dijital bir tartı var, sürekli onda tartılıyorum, her çarşamba gitmeye çalışıyorum, dünde bugünde fırsatım olmadı. Bu hafta kilo bildirimi yapmiim en iisi, liste yapmanın zorluğunu tahmin edebiliyorum canım opuyorumnanaktan
slm kızlar herkes kilo veriyor ben alıyorum kendime engel olamazsam çok kötü olacak mafoldumben
aramıza hoşgeldin canımopuyorumnanaktan bu arada profil resmine bayıldııım
kızlarr ben çok fena grip oldum
vede çabuk iyileşeyim diye bol bol meyve yiyorum.. vede sabah akşam ballı süt içiyorum.. kocişe geçmeden çabucak iyileşmem gerek.. evde ne ıhlamur ne bişiy kalmış.. son limonuda dün sıkıp içtim.. hiç çarşıya çıkacak halim yokkocişte alamıyo.. geç geliyo bu ara..
hemde adet dönemim 2 gün felan sonra yani şuan vücudumda ödem olmasına rağmen yarım kg vermişim hemde hergün çikolata yiyerek zemuszemus
aramıza hoşgeldin canımopuyorumnanaktan bu arada profil resmine bayıldııım
kızlarr ben çok fena grip oldum
vede çabuk iyileşeyim diye bol bol meyve yiyorum.. vede sabah akşam ballı süt içiyorum.. kocişe geçmeden çabucak iyileşmem gerek.. evde ne ıhlamur ne bişiy kalmış.. son limonuda dün sıkıp içtim.. hiç çarşıya çıkacak halim yokkocişte alamıyo.. geç geliyo bu ara..
gecmıs olsun canım bol bol c vıtamını al yat dınlen oldumua.s.
Acı yemekde iyi geliyor, acı bişeyler ye olmazsa
a.s. bende gurubunuza katılmak ve şu üzerime yapışan 3 & 4 kilodan kurtulmak istiyorum yardımlarınızı bekliyorumŞeniz[/QUO
hoşgeldın kaydirigubbakcemileyasemn oncelıkle kılo bıldırmınde bulunursan sen lısteye ekleyeyım.neler yedıklerımızı dıyet ıcın neler yaptıklarımızı paylasıyoruz bırbırımıze destek oluyoruz.çarşamba gunlerı tartı gunumuz,kılobıldırımınde bulunuyoruz inşallah hepımız fazlalıklarımızdan kurtulup ıncecık ve sıkı olacagız kolay gelsınopuyorumnanaktan
hoşbulduummm öncelikle teşekkür ederim şu an reglimin 2 ci günü ve kilom 59.5 bu akşam tartıldım artı sabahmı tartılayım yoksa farketmezmi herkese kolay gelsinvereliniortak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?