50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bisiklet çözümmü bilmiyorum ama en iyisi plates diyorlar.. bende başlıycam ama ne zaman heeç belli deeeğel :çok üzgünüm:

Canın ne çekiyorsa yee zemuszemus hihoyyyt kaydirigubbakcemile5 opuyorumnanaktan :teytey: :sm_cool: :CüvCüv: Şeniz

canımcım selulıtten kurtulmus bırı olarak sunu soyleyebılırım...bısıklet selulıt ıcın tam cozum degıl cunku oturuyorsun ve yagların bacak altında kalıyor...en guzelı yuruyus bandı al gunde 35 dk hızlı tempo yuru spor salonuna gıtme sansın varsa alma..ama yoksa yuruyus bandı al(alamazsan dısarda hızlı yuru) ve sonra bacak hareketlerı yap yuz ustu yat şınav :) ceker gıbı parmak uclarına kalk ve durabıldııgın kadar yap her hareket sonrası 10 sn maks.dınlen.ve hayalı sandalye yap kendıne dık sekılde otur kalk......yada elıptıkıl al ...tum bacagı bunlar calışırıyor...ayy cokmu yazdım :)......daha cok hareket yazarım dılersen :)

yürüyüş bandı için gürültü yapar diye düşünüyorum alt komşu rahatsız olur, kendi kendime fazla hareket yapamıyorum malum tembellik var, bir spor aleti almak istiyorum netten bisikletlere bakarken twister aletini gördüm alsammı diye düşünüyorum kararsızım

kızlar 50.3 üm ben bu ara önceki gibi dikkat etmedim ama hedefime az kaldı bozo cum tebrik ederim seni

sekeım twıster de bacak hareketlerı varmıııı????yoksa sadece bel hareketlerımı:)) dumble varmı?? eger bacak bel dumble ıse super canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…