- 25 Eylül 2008
- 5.564
- 128
- 363
- 46
Canın ne çekiyorsa yee zemuszemus hihoyyyt kaydirigubbakcemile5 opuyorumnanaktan :teytey: :sm_cool: :CüvCüv: Şenizgünaydın kızlar dün yediklerimi yazıyım
sabah 1 yumurta ile sucuklu yumurta domates salatalık peynir 5 zeytin 2 etimek şekersiz yeşil çay
arada çekirdek ve fıstık
öğlen karnıbahar
sütlü gofret canım çok tatlı istemişti:kedi:
akşam şehriye pilavı biraz taze fasülye
çikolatasız gofret
baya abur cubur yemişim ben dün
Canın ne çekiyorsa yee zemuszemus hihoyyyt kaydirigubbakcemile5 opuyorumnanaktan :teytey: :sm_cool: :CüvCüv: Şeniz
kesinleşsin yiycem zaten
slm kızlar, nassınız bakalım, ben bu aralar diyeti bıraktım, bir türlüde dönemiyorum, kızlar bacaklarımın incelmesini ve sıkılaşmasını istiyorum, selülitleriminde gitmesini istiyorum sizce bisiklet alsam işe yarar mı, kullanan arkadaşlar yorum yaparsanız sevinirim
oooooooooobebişşşşşşşşşmı varrrrrrrrrrrrrrrr ollleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyopuyorumnanaktan
canımcım selulıtten kurtulmus bırı olarak sunu soyleyebılırım...bısıklet selulıt ıcın tam cozum degıl cunku oturuyorsun ve yagların bacak altında kalıyor...en guzelı yuruyus bandı al gunde 35 dk hızlı tempo yuru spor salonuna gıtme sansın varsa alma..ama yoksa yuruyus bandı al(alamazsan dısarda hızlı yuru) ve sonra bacak hareketlerı yap yuz ustu yat şınav :) ceker gıbı parmak uclarına kalk ve durabıldııgın kadar yap her hareket sonrası 10 sn maks.dınlen.ve hayalı sandalye yap kendıne dık sekılde otur kalk......yada elıptıkıl al ...tum bacagı bunlar calışırıyor...ayy cokmu yazdım :)......daha cok hareket yazarım dılersen :)
galiba :kedi:
bozocum tebrikler, hayırlı uğurlu olsun, e artık sen diyet yapma beslenmene dikkat et :ecrin_bebek:
galiba :kedi:
teşekkürler kızlar kan sonucunu alana kadar rahat edemiycem galiba
yürüyüş bandı için gürültü yapar diye düşünüyorum alt komşu rahatsız olur, kendi kendime fazla hareket yapamıyorum malum tembellik var, bir spor aleti almak istiyorum netten bisikletlere bakarken twister aletini gördüm alsammı diye düşünüyorum kararsızım
kızlar 50.3 üm ben bu ara önceki gibi dikkat etmedim ama hedefime az kaldı bozo cum tebrik ederim seni
evet kızlar benim rejim buraya kadarmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?