anchusa cnm börek harika yaa yapasım geldi şu an ama dur kaç kişilik oluo bu börek cnm pazar günü kalabalık bir misafir grubum gelecek onlara yapsam süper olur 12 kişi civarı gelecek malzemeyi ne kadar arttırayım ki kızlar bu arada iftar menüsüne şunları düşündüm ne diosunus??
çorba (ya mercimek ya terbiyeli tavuk olur bakcas artık başka önerinis varsa oda olur :))))
güveçte pastırmalı kuru fasulye
pilav
yeşil salata
yoğurtlu patlıcan ezme
acur ve biber karışık turşu (ev yapımıdır eşim yaptı hihihihi:))))
karışık meyve hoşafı
birde börek düşünüyordum kiii imdadıma anchusa yetişiverdi sağolsun süpermiş tarif ve çok kolayy
tatlı olarakta ya kaymak tatlısı yada güllaç yapacağım kızlar başkada bişi yapmıyorum yetermi yaaaa ne diiosunuss?????
Lachesis ve peppermint in onerdigi bir yer... Tekirdag civarinda. Istanbula yakin diye hafta sonu tercih edecegiz.ben de ilk defa gidecegim ..
yufkalari 12 ye boler ve 4 yufkadan yaparsan tarifteki gibi zaten verdigim malzemelerle 24 tane borek cikar....anchusa cnm börek harika yaa yapasım geldi şu an ama dur kaç kişilik oluo bu börek cnm pazar günü kalabalık bir misafir grubum gelecek onlara yapsam süper olur 12 kişi civarı gelecek malzemeyi ne kadar arttırayım ki kızlar bu arada iftar menüsüne şunları düşündüm ne diosunus??
çorba (ya mercimek ya terbiyeli tavuk olur bakcas artık başka önerinis varsa oda olur :))))
güveçte pastırmalı kuru fasulye
pilav
yeşil salata
yoğurtlu patlıcan ezme
acur ve biber karışık turşu (ev yapımıdır eşim yaptı hihihihi:))))
karışık meyve hoşafı
birde börek düşünüyordum kiii imdadıma anchusa yetişiverdi sağolsun süpermiş tarif ve çok kolayy
tatlı olarakta ya kaymak tatlısı yada güllaç yapacağım kızlar başkada bişi yapmıyorum yetermi yaaaa ne diiosunuss?????
he he,
bu yaz tavsiyelerimle once lashesisi voyage'a gonderdim;
simdi de seni erikliye gonderiyorum
yakinda tur operatorlugu yapicam))
anchusa tarifinde tekbisey de kafam karisti;
yufkalari aynen sigara boregi yapacak gibi ucgen kesiyoruz diy mi?
sararken de yine sigara boregi gibi sariyoruz; yani uclarini falan acik birakmiyoruz, kapali hertarafi.
bu tarif kac dk.da hazirlanir; bu aksam yemegim yok da yapsam mi iftara acaba?
bir de anchusacigim simdi aklima geldi
ben bu senin tarifini bulgur ve yumurtasiz olanini yapiyorum;
yalanci icli kofte diye geciyor onu.
aynen onu da herkes cok seviyorrr
yagda kizartiyodum ben ama
ayyyy izmirim yaaa nasıl güzel yer dimi fanatik izmirliyim ben nereye gidersem gideyim sonunda yine ve hep izmir diyorum havası suyu herşeyi başka memleketim yaa nerde okudun egemi, dokuz eylülmü???
he he,
bu yaz tavsiyelerimle once lashesisi voyage'a gonderdim;
simdi de seni erikliye gonderiyorum
yakinda tur operatorlugu yapicam))
@spatzim haklısın valla ne desen bilmiyorumkismile
kızlar saçlarımı kestircem ben galiba, bu sıcakta hiç çekilmemeye başladı, gerçi çok kestirmiycem sadece incelticem:)
evet dogru anlamissin uclarini kapatiyoruz sigara boregi gibi sariyoruz ama sigara boregi gibi dar degil genis sariyoruz bayagi. 15 dk da icini hazirlasan 15 dk da borekleri sarsan 30-35 dk da piser..
kızlar akşama ne pişireceksiniss ben planı kurdum hamsili pilav (eşim hamsi bulursa tabii bulamazsa b planına geçeceğim :jeyyar: )yanına az şakerli kuru üzüm hoşafı yeşil salata birde çorba ama henüz ne çorbası karar vermedim son anda yapacağım bakalım siz ne yapıyorsunus iftara yazın menüleri bakiim cokacimcoook
@spatzim haklısın valla ne desen bilmiyorumkismile
kızlar saçlarımı kestircem ben galiba, bu sıcakta hiç çekilmemeye başladı, gerçi çok kestirmiycem sadece incelticem:)
ege canım...evet izmirin gönlümdeki yeri de bambaşka!
valla yakışır canım. bırakalım işi gücü organizasyon işine girelim.
lmaz:yaramaz çocuklar gibisin he Lachesis, kızamıyorum da snaopuyorumnanaktan
ay ben de haftaya yapayım böreği ya. hem merak ettim hem de kendimi sınamak istiyorum bakalım ne kadar becerikliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?