50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

cnm bnm sağol yaa valla aynı duyguları paylaşıyorum düğüne varmış daha yaa iyi gezin tozun valla evlenince sorumluluk fazla oluyo bekarlığın tadını çıkar diye klasik bir laf edeyim bari:))))evt cnm niye uzun duruyorum çünküüüü sürekli topuklularla geziyorum kokoşum yaa çocuk doğdu doğalı sandaletlere kaldım yoksa bnm düz ayakkabım yoktu ilk zamanlar bebek hafif diye yinede topuklu giyiyordum yolda millet çevirip kızım düşeceksin yaa bebek kucağında düz bişii giysene derdi yok ben süsümden geri kalamam olurmu hiç bayanssulusmile sonra çocuk ağırlaşınca hakikaten taşınmıo topuklularla kaldım düzlere o yanee resimlere aldanma :)))

ya başka bişi yapacaktım eşim taktı ona canı istedi heralde artık bişii demedim oda kalabalıkla gider şimdi iki kişiye yapsam olmucak hazır misafir gelioken yapayım bari dedim ne biliiim olmassmı bilmiyorumkismile

ben de once pastirmali k.fasulye dusunmustum cnm,
sonrada firinda kofte patates geldi aklima.

menun cok guzel bence

ohhh daha ne olsun, aciktim bile inann

ayyyy izmirim yaaa nasıl güzel yer dimi fanatik izmirliyim ben nereye gidersem gideyim sonunda yine ve hep izmir diyorum havası suyu herşeyi başka memleketim yaa nerde okudun egemi, dokuz eylülmü???

yufkalari 12 ye boler ve 4 yufkadan yaparsan tarifteki gibi zaten verdigim malzemelerle 24 tane borek cikar....
yeter yeter...
he he,
bu yaz tavsiyelerimle once lashesisi voyage'a gonderdim;
simdi de seni erikliye gonderiyorum

yakinda tur operatorlugu yapicam ))

evet aynen oyle.

anchusa tarifinde tekbisey de kafam karisti;
yufkalari aynen sigara boregi yapacak gibi ucgen kesiyoruz diy mi?

sararken de yine sigara boregi gibi sariyoruz; yani uclarini falan acik birakmiyoruz, kapali hertarafi.

bu tarif kac dk.da hazirlanir; bu aksam yemegim yok da yapsam mi iftara acaba?

bir de anchusacigim simdi aklima geldi
ben bu senin tarifini bulgur ve yumurtasiz olanini yapiyorum;
yalanci icli kofte diye geciyor onu.
aynen onu da herkes cok seviyorrr

yagda kizartiyodum ben ama

@spatzim haklısın valla ne desen bilmiyorumkismile

kızlar saçlarımı kestircem ben galiba, bu sıcakta hiç çekilmemeye başladı, gerçi çok kestirmiycem sadece incelticem:)

kızlar akşama ne pişireceksiniss ben planı kurdum hamsili pilav (eşim hamsi bulursa tabii bulamazsa b planına geçeceğim :jeyyar: )yanına az şakerli kuru üzüm hoşafı yeşil salata birde çorba ama henüz ne çorbası karar vermedim son anda yapacağım bakalım siz ne yapıyorsunus iftara yazın menüleri bakiim cokacimcoook

evet dogru anlamissin uclarini kapatiyoruz sigara boregi gibi sariyoruz ama sigara boregi gibi dar degil genis sariyoruz bayagi. 15 dk da icini hazirlasan 15 dk da borekleri sarsan 30-35 dk da piser..

bir de anchusacigim simdi aklima geldi
ben bu senin tarifini bulgur ve yumurtasiz olanini yapiyorum;
yalanci icli kofte diye geciyor onu.
aynen onu da herkes cok seviyorrr

yagda kizartiyodum ben ama

ben yagda kizarn borekleri hic yiyemiyorum.. mideme oturuyor sonra istifra edesim geliyor. hafif yemeye oyle alismisim ki. bizim oralarin cigboregi meshurdur onu da hic sevmem yagda kizariyor diye....

ayyyy izmirim yaaa nasıl güzel yer dimi fanatik izmirliyim ben nereye gidersem gideyim sonunda yine ve hep izmir diyorum havası suyu herşeyi başka memleketim yaa nerde okudun egemi, dokuz eylülmü???

ege canım...evet izmirin gönlümdeki yeri de bambaşka!

he he,
bu yaz tavsiyelerimle once lashesisi voyage'a gonderdim;
simdi de seni erikliye gonderiyorum

yakinda tur operatorlugu yapicam ))

valla yakışır canım. bırakalım işi gücü organizasyon işine girelim.

@spatzim haklısın valla ne desen bilmiyorumkismile

kızlar saçlarımı kestircem ben galiba, bu sıcakta hiç çekilmemeye başladı, gerçi çok kestirmiycem sadece incelticem:)

lmaz:yaramaz çocuklar gibisin he Lachesis, kızamıyorum da snaopuyorumnanaktan

evet dogru anlamissin uclarini kapatiyoruz sigara boregi gibi sariyoruz ama sigara boregi gibi dar degil genis sariyoruz bayagi. 15 dk da icini hazirlasan 15 dk da borekleri sarsan 30-35 dk da piser..

ay ben de haftaya yapayım böreği ya. hem merak ettim hem de kendimi sınamak istiyorum bakalım ne kadar becerikliyim

biz bu sicakta corba icemiyoruz. onun yerine zeytinyaglilara yukleniyoruz. bizde de dalyan kofte, havuclu zeytinyagli fasulye ve firinda mucver var

yaparsin yaparsin..sonucu bildir bize de..

ohh süpermiş seninde menü afiyet olsun ya eşim çorbasız yapamıyor aslında gerçekten sıcakta pek çekilmiyor yane ama ramazan diee bööle her gün bi çorba istiyor :))))ne üzerine okudun spatzcim???

biz de ramazanda corbasiz yapamiyoruz. sicak da olsa oruc sonrasi o corba sanki mideyi yumusatiyor iyi oluyorr

birgun corba yapmadim; sanki yemekler midemize oturdu kotu oldu.

benim bu aksama sifir yemegim var :-(
ne yapabilirim isten eve gidince bilmiyorum. borek mi yapsam dedim ama onu da yetistirememekten korkuyorum.
bakicam artik caresine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…