50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kizlar ben saroza gidiyorum bu gece dalisa. karar verdim. valizi de hazirladimmm, onumuzdeki hafta sonu da esimle erikliye gidiyoruz. zaten ondan sonraki haftasonu bayram eskisehire gidiyorum, ondan sontraki haftasonu da sideye gidiyorum. gezmeye basladim diye cok seviniyorummmm

ayy iki iş yap iki bilgisayara otur gün bitti valla işler çok yavaş ilerlioo kızlar turbo yapmam gerek önce demiri uyutayım sonrasında turboya geçeyim buralardayım ama arada bakcam yine:))))

iyi hadi bakalım ama dikkat et kendine
leyleği havada gördün desene artık
durmadan gezeceksin ne güzel
iyi eğlenceler sana canım

oohhhh,
programin cok yogun, cok guzel.

gez cnm gez kis icin bol enerji toplamamiz lazimmm

ay süper ne güzel. dalıcaksan su altı foto makinesi almayı unutma

yaaa bende istioroommm börekten banada yollarmısıın cokacimcoook

demircik ay kalan fotolari icin kusura bakma. gercekten ben cok anormal bir insan degilim. bir tek cadilar bayrami fotolari kalmis gormemisim onlari, dugun fotolarimi ve normal fotolarimi yeni silmistim. hemen bunlari da sileyim. ama peppermint, spatz ve lachesis e sorabilirsin gayet normalim...sempatiksalakcinni

anchusaaa harikasın yaaa.
sidaye tatilemi?
bayramdan sonra bizde gidicez tatile. otelemi ideceksiniz *
kafanda bi otel varmı bende sabah incaledim . bulamadım tam

ayyy aşkolsun cnm yaaa var normal foton baktım cnm ben severim çılgınlıkları yaa boşver hayatın tadını çıkar bi kere geliyorsun arada olur öööle ahahahaha ööle düşünmedim yaa valla yorum garipmi oldu ne valla kusura bakma ya çok sevdim yanee gerçekten :kedi:

iyi hadi bakalım ama dikkat et kendine
leyleği havada gördün desene artık
durmadan gezeceksin ne güzel
iyi eğlenceler sana canım

oohhhh,
programin cok yogun, cok guzel.

gez cnm gez kis icin bol enerji toplamamiz lazimmm

ay süper ne güzel. dalıcaksan su altı foto makinesi almayı unutma

ayy süper program şimdiden iyi eğlenceler cnm tadını çıkar su altı fotolarını bekliyorum opuyorumnanaktan
tesekkurler
anchusaaa harikasın yaaa.
sidaye tatilemi?
bayramdan sonra bizde gidicez tatile. otelemi ideceksiniz *
kafanda bi otel varmı bende sabah incaledim . bulamadım tam
sagol... voyage sorgun a gidecegiz canim. belek ve bodrumu denedik sira sidede. seneyde torba insallah. bu zincire gidiyoruz biz...
ay evet varmis normal fotolarim da neyseki. ben bu klasorumu unutmuusm. icind ebir tek cadilar bayrami fotolari var sandim da.....panik oldum...ve aciklama yapma geregi duydum

bence de spatzım ,
metabolizmayı şaşırtıyorum ben ara ara , haftaya yine yapıcamyerimseniben
geçen hafta 1 kilo vermiştim ,
bu hafta ne durumdayım acaba:uhm:

ne durumdasın tartılmadın mı?

spatzcim sagol canim harika koclugun icin.
gercekten ozveri isteyen bi is (yaptim biliyorum ) )

o hic soz dinlemeyenlerden biri benmiyim yoksa :-(((

yok seni kastetmedim canım. sen kendi kendine kural koyup onu ihlal ettin, tatlı yemicem ramazan sonuna kadar dedin maşalahh her akşam löp löp :) ama gerçekten seni kastetmedim. Adı lazım değil baş harfi Lachesislaelaelaelaelae

biz de seni sevdik valla demircik! şahsen ben burda gelip giden bi sürü insanı farketmiyorum bile, ya da ısınamıyorum nedense. ama sana alıştım hemen uzun zamandır burdaymışsın gibi geliyor.opuyorumnanaktan

daha var canım 2-3 sene sonra düşünüyoruz kısmetse.

çalışınca seçenek yok bahanesine sığındım 2,5 yıl boyunca şekerim. ama tamamen bahane o. isteyince öyle bi düzenli yeniyorki çalışsan da.

ayy ben de onu diycektim.
52,6 kiloyum diyince.

truf canim sen hem hamilesin, hem oruc tutuyosun, bir de diyet mi yapiyosun cnm.

hadi orucunu tut da diyet yapmaa

bence de bence deee!

aaa baya uzun duruyorsun ama sennnkaydirigubbakcemile5

ohh gez güzelim gez çok süperopuyorumnanaktan ben de haftaya belki bozcaadaya gidicem:Saruboceq:

hımm izmire uzakmış o yüsden duymadım belki güzel bir yere benziyor fotolarda gördümde merak ettim cnm saol:))))

aa bi de izmirli misin sen ?boşuna ısınmamış sana kanım :)
ben izmirli değilim ama üni.yi orda okudum, %50 izmirli sayıyorum kendimi.

anchusa cnm börek harika yaa yapasım geldi şu an ama dur kaç kişilik oluo bu börek cnm pazar günü kalabalık bir misafir grubum gelecek onlara yapsam süper olur 12 kişi civarı gelecek malzemeyi ne kadar arttırayım ki kızlar bu arada iftar menüsüne şunları düşündüm ne diosunus??
çorba (ya mercimek ya terbiyeli tavuk olur bakcas artık başka önerinis varsa oda olur :))))
güveçte pastırmalı kuru fasulye
pilav
yeşil salata
yoğurtlu patlıcan ezme
acur ve biber karışık turşu (ev yapımıdır eşim yaptı hihihihi:))))
karışık meyve hoşafı
birde börek düşünüyordum kiii imdadıma anchusa yetişiverdi sağolsun süpermiş tarif ve çok kolayy
tatlı olarakta ya kaymak tatlısı yada güllaç yapacağım kızlar başkada bişi yapmıyorum yetermi yaaaa ne diiosunuss?????

hımm menü süper.
ama sıcak da pastırmalı fasulye nasıl olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…