hosgelmissin. sen istemeden boregin tarifini sana da yollicam tamam...
kizlar ben saroza gidiyorum bu gece dalisa. karar verdim. valizi de hazirladimmm, onumuzdeki hafta sonu da esimle erikliye gidiyoruz. zaten ondan sonraki haftasonu bayram eskisehire gidiyorum, ondan sontraki haftasonu da sideye gidiyorum. gezmeye basladim diye cok seviniyorummmm
kizlar ben saroza gidiyorum bu gece dalisa. karar verdim. valizi de hazirladimmm, onumuzdeki hafta sonu da esimle erikliye gidiyoruz. zaten ondan sonraki haftasonu bayram eskisehire gidiyorum, ondan sontraki haftasonu da sideye gidiyorum. gezmeye basladim diye cok seviniyorummmm
yaaa bende istioroommm börekten banada yollarmısıın cokacimcoook
iyi hadi bakalım ama dikkat et kendine
leyleği havada gördün desene artık
durmadan gezeceksin ne güzel
iyi eğlenceler sana canım
oohhhh,
programin cok yogun, cok guzel.
gez cnm gez kis icin bol enerji toplamamiz lazimmm
ay süper ne güzel. dalıcaksan su altı foto makinesi almayı unutma
tesekkurlerayy süper program şimdiden iyi eğlenceler cnm tadını çıkar su altı fotolarını bekliyorum opuyorumnanaktan
sagol... voyage sorgun a gidecegiz canim. belek ve bodrumu denedik sira sidede. seneyde torba insallah. bu zincire gidiyoruz biz...anchusaaa harikasın yaaa.
sidaye tatilemi?
bayramdan sonra bizde gidicez tatile. otelemi ideceksiniz *
kafanda bi otel varmı bende sabah incaledim . bulamadım tam
ay evet varmis normal fotolarim da neyseki. ben bu klasorumu unutmuusm. icind ebir tek cadilar bayrami fotolari var sandim da.....panik oldum...ve aciklama yapma geregi duydumayyy aşkolsun cnm yaaa var normal foton baktım cnm ben severim çılgınlıkları yaa boşver hayatın tadını çıkar bi kere geliyorsun arada olur öööle ahahahaha ööle düşünmedim yaa valla yorum garipmi oldu ne valla kusura bakma ya çok sevdim yanee gerçekten :kedi:
bu arada şu erikli denen yer neresi ya merak ettim ilk kez duyuyorum desem :kedi:
bence de spatzım ,
metabolizmayı şaşırtıyorum ben ara ara , haftaya yine yapıcamyerimseniben
geçen hafta 1 kilo vermiştim ,
bu hafta ne durumdayım acaba:uhm:
spatzcim sagol canim harika koclugun icin.
gercekten ozveri isteyen bi is (yaptim biliyorum ))
o hic soz dinlemeyenlerden biri benmiyim yoksa :-(((
ayy saol spatzim cnm bnm ayy ben çok sevdim hepinizi yaa ne kadann iyisinisss iyiki tanıştık öpüyorum hepinisiiii kıslarrrrr kaçayım ben evi toparlamaya çalışcam çok sıcak bakalım olduğu kadar artık ama açık bırakcam arada bakarım napıosunus diee hadi byeeee opuyorumnanaktan
ay spatz şimdi gördüm yorumunu cnm ya baştan iyiyse ööle gidiyo ama ayrı şehirlerde olmakta avantaj tabi senin için amaan problem çıkarsada uzaklarmış arada bir görüşeceksinis zaten olmas bişiicik o kadar idare edilebilir yanee hadi hayırlısı olsun düğün ne zaman :)))))
doğru söylüyorsun beslenme çok önemli bol su içerim normalde günde 2 sürahiye yakın bitirim..oruç tutuyorum bu hafta regli olmam dolayısı ile tutmadım ama yeme düzenimi bi türlü oturtamadım...çalışınca pek bi seçenek kalmıyo bazen ne bulursam yiyom.bugün oruç olmama rağmen 3-4 tane bisküvü yedim sadece bide su içtim bu saate kadar...
ayy ben de onu diycektim.
52,6 kiloyum diyince.
truf canim sen hem hamilesin, hem oruc tutuyosun, bir de diyet mi yapiyosun cnm.
hadi orucunu tut da diyet yapmaa
cnm bende 30 yaşındayım boyum 1.55 şuan 56.5 kiloyum hedef kilomda 49-50 civarı daha zayıf olmak istemiyorum çünkü o zaman pantolon fln bulamıyorum zaten minyonum iyice çocuk gibi kalıyorum olmuo yanee ama bende yavaş verilmesinden yanayım daha sağlıklı gibi geliyor seneye yaza kadar zamanım var yaa veririm ben güveniyorum kendime diye gaza getirirmişim kendimi ahahaha:)))))
hımm izmire uzakmış o yüsden duymadım belki güzel bir yere benziyor fotolarda gördümde merak ettim cnm saol:))))
hımm menü süper.anchusa cnm börek harika yaa yapasım geldi şu an ama dur kaç kişilik oluo bu börek cnm pazar günü kalabalık bir misafir grubum gelecek onlara yapsam süper olur 12 kişi civarı gelecek malzemeyi ne kadar arttırayım ki kızlar bu arada iftar menüsüne şunları düşündüm ne diosunus??
çorba (ya mercimek ya terbiyeli tavuk olur bakcas artık başka önerinis varsa oda olur :))))
güveçte pastırmalı kuru fasulye
pilav
yeşil salata
yoğurtlu patlıcan ezme
acur ve biber karışık turşu (ev yapımıdır eşim yaptı hihihihi:))))
karışık meyve hoşafı
birde börek düşünüyordum kiii imdadıma anchusa yetişiverdi sağolsun süpermiş tarif ve çok kolayy
tatlı olarakta ya kaymak tatlısı yada güllaç yapacağım kızlar başkada bişi yapmıyorum yetermi yaaaa ne diiosunuss?????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?