biz de ramazanda corbasiz yapamiyoruz. sicak da olsa oruc sonrasi o corba sanki mideyi yumusatiyor iyi oluyorr
birgun corba yapmadim; sanki yemekler midemize oturdu kotu oldu.
benim bu aksama sifir yemegim var :-(
ne yapabilirim isten eve gidince bilmiyorum. borek mi yapsam dedim ama onu da yetistirememekten korkuyorum.
bakicam artik caresine
cnm bööle durumlarda benim kurtarıcı yemeğim kıymalı patatestir hem çabuk pişer yanınada bi pilav bi çorba birde salata ok bitti....bir saatte hepsi hazır :jeyyar:
bulgur pilavi izgara tavuk??? hem pratik hem lezzetli
kızlar napıosunzz
bnde oruc deılm ama cnm hcbsy ıstemıyor halim olsa dışarı cıkıcam ama onada halim yk bı saat fln oldu uyanalı öyle bı bakym ddm forumaiyiyiz cnm sen?
ben valla iftar saati yaklasti ya, internetten yemeklere bakip ic geciriyorum :-(((
ben sana diyecektim de demedim. hem oruclusun yorma kendini esin dusunsun bugunde seni iftara gotursun diye....iyi olmus bu bak...kizlar esimle konustum da;
misafirler icin market alisverisine gidecektik bu aksam;
erken gidelim iftari disarda yapar sonra da alisverisi yapariz dedi.
ohhh yirrttim yemek isinden bu aksam)))
ben de böyle durumlarda ,
tavuk bageti patatesle ve baharatla birlikte az yağlı teflon tencereye koyar kendi kendine pişmesini beklerim,
yanına da pirinç pilavı tamamdır işte
bnde oruc deılm ama cnm hcbsy ıstemıyor halim olsa dışarı cıkıcam ama onada halim yk bı saat fln oldu uyanalı öyle bı bakym ddm foruma
kizlar esimle konustum da;
misafirler icin market alisverisine gidecektik bu aksam;
erken gidelim iftari disarda yapar sonra da alisverisi yapariz dedi.
ohhh yirrttim yemek isinden bu aksam)))
son bır ıkı gndr böleym cnm:1no2: yoksa yedgm menulerdn bakablrsn hc bs durmuodmsenin hic bir zaman canim birsye istemiyor. bizde mi bir tuhaflik var???????bilmiyorumkismile
bnde oruc deılm ama cnm hcbsy ıstemıyor halim olsa dışarı cıkıcam ama onada halim yk bı saat fln oldu uyanalı öyle bı bakym ddm foruma
ben sana diyecektim de demedim. hem oruclusun yorma kendini esin dusunsun bugunde seni iftara gotursun diye....iyi olmus bu bak...
iste benim de acil durum menume benziyor.
tipik bizim senaryocokacimcoook
son bır ıkı gndr böleym cnm:1no2: yoksa yedgm menulerdn bakablrsn hc bs durmuodm
neden canim boyle oldun, hasta misin?
bu sicaklar insani halsiz birakiyor gerci..
kardesimin mesajlari gibi yaziyosun sen; boyle kisaltmalarla;
kac yasindasin canim?
ben yeni nesilin yazdigi mesajlari okusam da anlayamiyorum tam olarak
:roflol:
----sicaktan olmustur cnm,
tuzlu sarmisakli ayran, cacik falan ic. bol su ic
çok halszm cnm ılk defa bu kdr gec uyandm 4 4.30 gbı uyandm sureklı yatıyorum.
al benden de o kadar. oyle yazmak inan daha zor geliyor bana.....nesi pratik anlamiyorum da...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?