Ben buraya sık sık yazarken geceden yazardım hep, gözünden kaçmış olabiliryerimseniben. Fotoğraf için kameranın tamir edilmesini bekliyordum ama sıcaklar devam ederse webcamden çekerim. Yalnız yüzüm görünmeyecek tabi ki :) .allah allah benim gözümden kaçtı herhalde senin spor ve sağlıklı beslenmeyle ilgili yazdıkların...tanıyayım diye açıkladın teşekkür ederim de keşke bi fotografını görsek de daha akılda kalıcı olsa. özel album yaparsın sadece arkadaşların görür
İstersen önce hedef kilona ulaş sonra ameliyatı düşün diyecektim. Belki kilolarla birlikte sırt ağrıların da gider. Sırt egzersizleri de yapabilirsin. Ameliyattan hoşlanmam da ben peknutcase cnm evt kesin kararlıyım mutlaka olmam gerek artık günümde belli hayırlısı:)))))
lachesis ya saçınımı kestirdin cnm okudum kenardan amaan sen zaten güzelsin cnm bnm yakışır ne yapsan üzülme bayanssulusmile
uzulme uzulme.... bir yika da bak bakalim. en kotusu duzelttirirsin baska bir kuafore gidipŞeniz spatzim koçluğun için çok teşekkür ederim bebeğim şimdiden.
yesa olmadığına göre, bir süre gönüllük hesabıyla devam edelim koç seçmeye o gelene kadar. en son anchusa gönüllü olmuştu, hala gönüllü müsün kuzum?
hiç iyi fikir değilmiş saçım berbaaaaaaat oldu :1no2:
manyak kadın saçımın yarısını kesti resmen alsanaalsanasmile
simetri de yok, öfff
iyi yapmışsınız ben evde bile üşeniyorum öyle yapıyoruz bazen. arada iyi oluyor:)
yaslaniyoruuuuuuuuuuzzzzmafoldumbenkuşak çatşmasızemuszemus
kuşak çatşmasızemuszemus
Anladım o zaman. Tabi ki sağlık açısından rahatsız ediyorsa bir şey diyemem. Bir yerde sırt egzersizlerinin ağrıları geçirdiğini duymuştum da o yüzden söyleyeyim dedim. İstersen deneme olarak 6 Eylüle kadar yap egzersizleri :) .cnm yok bnm zayıflamayla fln olacak gibi diil ben 40 kiloykende aynı göğüs vardı hadi bebek doğdu fln biraz daha büyüdü ama hep aynıydı yane genelde büyüktü ve ben hep şikayetçiydim omuzlarım çöktü ya sütyeni taşımaktan gerçekten problem bnm için bende sevmem o tarz şeyleri ama estetiği geçtim bu artık sağlığım içinde çok önemli gece sırt üstü yatınca ağırlıktan nefes alamıyorum o derece rahatsızlık veriyo bana kuzum o yüsden 6 eylülde olacağım kısmetse boshayallersmile
Ya siz kısa saç diye buna mı diyorsunuz? Bence gayet iyi duruyor Lachesis. Sıcak günlerde çok daha kısa bile kestirebilirsin. Tabi uzun saç seviyorsan belki üzülmüşsündür giden saçlarına ama saç bu tekrar uzar :) .
bak dedim ben gördüm işte yakışmış değişiklik iyidir arada ya klasiğe bağlanmayın kızlar bak hava gelmiş saçına uzun dümdüz bi yerden sonra sıkar cnm yaa bence havalı olmuş çokta kısa diil bilmiyorum sevdim ben:)))))
cnm yok bnm zayıflamayla fln olacak gibi diil ben 40 kiloykende aynı göğüs vardı hadi bebek doğdu fln biraz daha büyüdü ama hep aynıydı yane genelde büyüktü ve ben hep şikayetçiydim omuzlarım çöktü ya sütyeni taşımaktan gerçekten problem bnm için bende sevmem o tarz şeyleri ama estetiği geçtim bu artık sağlığım içinde çok önemli gece sırt üstü yatınca ağırlıktan nefes alamıyorum o derece rahatsızlık veriyo bana kuzum o yüsden 6 eylülde olacağım kısmetse boshayallersmile
Bence de yakışmış. Ben de klasik saçlardan bıkarım bir süre sonra(kendim hep düz kestiriyorum o ayrı :) ). Fazla düşünmeye gerek yok, risk alıp kestirmişsin, hiç tuhaf da durmuyor. En kötü ihtimalle birkaç ayda uzar zaten, o zaman istediğin gibi değiştirirsin.
Ben de bir risk alıp değişik bir model yapmak isityorum ama insan içine fazla çıkmayacağım, sürekli evde duracağım bir zamana denk gelsin istiyorum.
Bu forumda saçla ilgili bir bölümde saç uzatma yöntemleri var. Bayağı hızlı uzatabilmişler, ama nasıl yapmışlar hatırlamıyorum bir bak istersen.benimki pek zor uzuyor.
Bence biraz daha kısalt, ensen kapansın sadece, omuzlar falan açıkta olsun çok rahat edersinyerimseniben.ya bu saç ne uzun ne kısa, ondan sevmedim acaba biraz daha kısaltsam mı?
Sırt egzersizleri diye ararsan google'da çok çıkıyor. Ama ağırlık falan kaldırarak yapılanları tavsiye etmem. Bir ara ben özel mesaj atayım sana kendi yaptıklarımı söyleyeyim. Yalnız lütfen sürekli rahatsız et beni, kafama vur, hani mesaj atacaktın diye sürekli hatırlat, yoksa unutuyorum :) .oluuur nasıl yapcam cnm söle bakiiim guclubacismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?