50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar kırmızı ruj alıcam da , önerdiğiniz bir marka ve renk tonu var mı:uhm:

senin için baktım şimdi mac lady bug, mac russian girl, ve verita 126'yı önermişler kırmızı da. kırmızı ben kullanamıyorum dudaklarım orantısız olduğundan iyice belli ediyor koyu renkler. dudaklarım güzel olsa kesin sürerdim.

max factor ruj konusunda çok ii bence.

max faktörün çok güzel bi kırmızısını kullanıyorum..

her sürdüğümde sorarlar mutlaka..

kırmızı tonun numarası ya da adı var mı kızlar?

LAchecim çok ama çok teşekkür ederim balımmopuyorumnanaktan
bende de aynı sorun vardı ama bu akşam evdeki azıcık minicik kalan kırmızı rujumu sürdüm eşim çok beğendi ,
ben de bir cesaret almaya karar verdim , bendeki çıtırlığı olgunluğa çevirdi,
sana da yakışacağını düşünüyorumopuyorumnanaktan
bir de saçlarımı koyu renge boyatıcam sanırım ,
fikirlerinize açığımbilmiyorumkismile

şuda pek güzelmiş bak tatlım.
daha parlak istersen maybelline'nin rujları da harika, ama sedefli. kırmızı tek tonu var zaten galiba.

saç rengine gelince senin saçın çok da açık değildi sanırım daha mı koyu istiyorsun?

saçımdaki bu tonu artık çok bayat buluyorum hayatım , daha koyu renkler daha alımlı gösteriyor sankiaklinialirimsmile
evdeki maybelline parlak tonu , mat bir kırmızı istiyorum canımıniçi , mac ya da max factor alıcam galibabayanssulusmile

kızıl kahve güzel bir ton, koyu oluyor baya, onun dışında koyu olarak başka renk bilmiyorum. çikolata altın benim saçımın daha koyusu, onu seviyorum ben bu aralar uzun süre kullanıcam galiba, saçımın altı sarı olduğu için akıp bu renk oluyor gerçi hemen.

kızlar bırsy sorcm yesl cay ıctmm ne yazkkı yıne kabızlıgımdan kurtulamıyorum en ıyı yoluda sınemakı dıye duydum sacım ıcın almıstm sınemakıyı smdı yesıl cayın ustune fln ıcsem zehırlenırmıym acabaa ??

ay kırmızı ruj muhabetleri geçmiş hemen yorum yapam bu konuda veritanın bi rengi kırmızıda çok ii ton yaa ben ruju sömürdüm bitirdim bile hiç kalmadı,eşim askerden gelince bi daha alacam
bu arada sinemaki hakketen ii değil içmeyiiiinnnnn

Kilo:55.7
Hedef:48
Boy:1.60
1.gün:
Sahur: yoğurtlu pirinç lapası (1 kase) ve 1 adet haşlanmış yumurta
Akşam iftardan sonra tekrar yazacağım spora pazartesinden itibaren başlamayı düşünüyorum.

kızlar ben geldim ama herkesler gitmiş e tabi gecenin körü yanee bu saatte gelirsem dimi ama kardeşim geldi dedikodu kıkırdaşma derken bu saat olmuş valla hiç anlamadık ancusa yorumların için tekrar teşekkürler cnm ya kızlar bak ancusa yazmış siz kilolarım hakkında yorum yapmadınız hiç zaten buradaki en şişman bnm heralde hepiniz maaşallah dal gibisiniz neyyse zayıflatın beni kızlar yaa yemeyim yane ay yemek dedim bu akşamki menümü yazayım hemencik
akşam
yarım kase çorba
bir lokma pide(ay sıcacıktı cnm çok çekti bi lokma yedim)
iki kaşık pilav üstüne hazır dönerlerden bir kaç yaprak
yeşil salata
bir kase yoğurt
bir kaç kaşık üzüm hoşafı(az şekerli)
yemekten iki saat sonra bir kaç dilim karpuz yedim
bu aralar resim çekileyimde koyayım son halimi size bi bakın fark varmı diğer fotolarla kızlar sabah görüşürüsss hadi byeeee:))))

kahvekokusu cnm ben seni görmedim hiç o yüsden bilemiyorum bi foto koy bakiim o zaman söölerim fikrimi ama koyu saç güzel yaa ben geçen hafta böğürtlen siyahına boyadım herkes çok yakıştırdı daha öncede yapmıştım ama koyu kahve yapmıştım oda güzeldi zaten ordan bildiğimden ve eşim siyah çok istediğinden yaptım ama güzel oldu yaa bak koyacağım foto önümüzdeki günlerde bakarsınız ama bnmki baya koyu tabi sen ööle istemiyorsun sanırım :))))

menün gayet orantılı.. kaç kilosun ki sen?

bu arada bende resim ekledim dünki halim kilo vermeden önce nasıldın die sorarsanız yine böyleydim 1 cm bile incelmedim (3 kg verdim ama):bbo:

kızlar aranızda göbek yağlarını erıtmek için biberiye cayı ve seylan cagı içen varmı netten arastırdım bıberıye cayı ozellıkle karın bolgesındekı yagları parcalıyormus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…