max faktörün çok güzel bi kırmızısını kullanıyorum..
her sürdüğümde sorarlar mutlaka..
kızlar kırmızı ruj alıcam da , önerdiğiniz bir marka ve renk tonu var mı:uhm:
ve çok kalıcıı
max factor ruj konusunda çok ii bence.
max faktörün çok güzel bi kırmızısını kullanıyorum..
her sürdüğümde sorarlar mutlaka..
senin için baktım şimdi mac lady bug, mac russian girl, ve verita 126'yı önermişler kırmızı da. kırmızı ben kullanamıyorum dudaklarım orantısız olduğundan iyice belli ediyor koyu renkler. dudaklarım güzel olsa kesin sürerdim.
kırmızı tonun numarası ya da adı var mı kızlar?
max faktör cherry delicious
327 numara cnm..
koyu renkli halini görmüştüm hiç düşünmeden dön bence..
kırmızı tonun numarası ya da adı var mı kızlar?
LAchecim çok ama çok teşekkür ederim balımmopuyorumnanaktan
bende de aynı sorun vardı ama bu akşam evdeki azıcık minicik kalan kırmızı rujumu sürdüm eşim çok beğendi ,
ben de bir cesaret almaya karar verdim , bendeki çıtırlığı olgunluğa çevirdi,
sana da yakışacağını düşünüyorumopuyorumnanaktan
bir de saçlarımı koyu renge boyatıcam sanırım ,
fikirlerinize açığımbilmiyorumkismile
şuda pek güzelmiş bak tatlım.
daha parlak istersen maybelline'nin rujları da harika, ama sedefli. kırmızı tek tonu var zaten galiba.
saç rengine gelince senin saçın çok da açık değildi sanırım daha mı koyu istiyorsun?
saçımdaki bu tonu artık çok bayat buluyorum hayatım , daha koyu renkler daha alımlı gösteriyor sankiaklinialirimsmile
evdeki maybelline parlak tonu , mat bir kırmızı istiyorum canımıniçi , mac ya da max factor alıcam galibabayanssulusmile
kızlar bırsy sorcm yesl cay ıctmm ne yazkkı yıne kabızlıgımdan kurtulamıyorum en ıyı yoluda sınemakı dıye duydum sacım ıcın almıstm sınemakıyı smdı yesıl cayın ustune fln ıcsem zehırlenırmıym acabaa ??
kızlar ben geldim ama herkesler gitmiş e tabi gecenin körü yanee bu saatte gelirsem dimi ama kardeşim geldi dedikodu kıkırdaşma derken bu saat olmuş valla hiç anlamadık ancusa yorumların için tekrar teşekkürler cnm ya kızlar bak ancusa yazmış siz kilolarım hakkında yorum yapmadınız hiç zaten buradaki en şişman bnm heralde hepiniz maaşallah dal gibisiniz neyyse zayıflatın beni kızlar yaa yemeyim yane ay yemek dedim bu akşamki menümü yazayım hemencik
akşam
yarım kase çorba
bir lokma pide(ay sıcacıktı cnm çok çekti bi lokma yedim)
iki kaşık pilav üstüne hazır dönerlerden bir kaç yaprak
yeşil salata
bir kase yoğurt
bir kaç kaşık üzüm hoşafı(az şekerli)
yemekten iki saat sonra bir kaç dilim karpuz yedim
bu aralar resim çekileyimde koyayım son halimi size bi bakın fark varmı diğer fotolarla kızlar sabah görüşürüsss hadi byeeee:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?