50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ok cnm sağol bakiim bi netten:)))) merak etme bak şimdiden başlayım hadi at hemen mesajı bekliyorum ahahahahah :jeyyar:

ok cnm sağol bakiim bi netten:)))) merak etme bak şimdiden başlayım hadi at hemen mesajı bekliyorum ahahahahah :jeyyar:

Gaza geldim aniden, hemen mesaj atayım sana .
Aslında mesaj atmama gerek yok burada da yazabilirim. Ben bir yaptığım hareketlerin fotolarını bulayım da öyle buraya yazayım. Çünkü anlatımım pek iyi değildir, yanlış bir şekilde anlatırsam ters etki yapar sonra ağrıların artmasın .

bende kaçtım kızlar demir babaannesine gitti az önce halası gelip aldı bende yalnız kaldım bi yarım saat uzanayım bari kafamı dinleyeyim sonrada iftar telaşı başlar gece gelirim heralde artık yine nöbetteyim öpüyorum hepinizi şimdiden afiyet olsun görüşürüssss opuyorumnanaktan

gule gule

anchusa teşekkür ediyorum.kesin denyeceğim.ama ramazandan sonra yapayım bari.kahvaltıda sarılarıyla omlet falan yaparım.
ya da iftara arkadaşlarım gelecek onlara yapayım ama sarılarını naparım bilmem?

Kızlar daha önce yazmıştım et diyeti falan diye ama fazla bi işe yaramadı sonrasında gelen tatlı krizleride malum 2 kilo aldım vereceğim erken neyse ramazanda biraz ksıtım 58 den 55 ya düştüm ama yine bugün oruç tutamayınca kaçırdım hedefim 48 ama en azından şu dört hafta da 51 kiloya dümeyi düşünüyorum

yediklerimi yazayımmm..

sahur: 1dilim tam buğday ekmeği ile klasik kahvaltı.

iftar :
1 kase ekşili köfte,
1 tabak fırında kabak(üzerine benim tarafıma dil peyniri rendeledim. kaşara göre az kalorilidir heralde)
1 büyük bardak ayran

ara 2-3 tane ara yapacağım. star cup dondurma yiyeceğim, soda içeceğim. ya meyve ya da yeşil çay içeceğim.

kızlar selam dün iftarda biraz fazla kaçırdım(biraz deel baya) bugün iftarda biraz domatesli pilav cordon blue 1 tabakta mercimek yemeği yedim.4 tanede hurma var bide haa bide bi kase yoğurt bi parça elimin içinden küçük pide
ramazanda sahur yapamıorum işimden dolayı zaten burda iftarda 8den sonra olduğu için açıkmıom

slmm

sahur

cnm bsy ıstemedı sahur yapmadım uyudum

ıftar

bı kase mercımek corbası
ıkı bardak su
hazır mantıdan bı kasık aldm

ara
bı kasık pılav
2 salkım üzüm

ara
yeşilçay ıcmeyı dusunuorm.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…