50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ana herkes nereye gitti cumartesi diye gezionusmu bakiim gezentiler ben evdeyim temizlik iş güç yarın iftara misafirim gelecek hazırlık fln filan neyse akşama görüşürüs kaçtım bende:))))

bu arada bende resim ekledim dünki halim kilo vermeden önce nasıldın die sorarsanız yine böyleydim 1 cm bile incelmedim (3 kg verdim ama):bbo:

çok incesin sen yahu, boyun kiloç kaç?

ana herkes nereye gitti cumartesi diye gezionusmu bakiim gezentiler ben evdeyim temizlik iş güç yarın iftara misafirim gelecek hazırlık fln filan neyse akşama görüşürüs kaçtım bende:))))

cumartesi pazar burası böyle oluyor güzeller:)
kolay gelsin sana, biz de alışverişe gidicez çok öptüm:)

mrbb herkeseeee
nasılsınızzz?umarım herkesin keyfii yerindedir,kilolar iiyidiirr..geçmişe bacamm kimler vermiş kimler almış...ben aynıyımm.oruçta veririrm diyodumm ama vermedimm..almayım daaa,yanı kalaıymmm....

kızlar aranızda göbek yağlarını erıtmek için biberiye cayı ve seylan cagı içen varmı netten arastırdım bıberıye cayı ozellıkle karın bolgesındekı yagları parcalıyormus
anchusa içiyodu,ben de aldım 2 gün içtimm,sonra devam e demdimmm,çok yararlıymış,iç bnece...

sinamekii çok zor durumda kaldığımda içiyorumm.acayip karın ağrısıyla beraberinde ishal gibi boşaltıyosun.tadı ötü,bide barsak tembelliğine neden oluyo,çok çok mecbur kaldıysannn o durumda iç....
perçem:saçın önünda ya da yanlarda kalan parça parça saçlardır.
kahkül de alını tamamen kapatır özelliği saç boyuından kısa olmasıdırr.perçem uzun da olabilir...

mrb,hoşgedinnnn..benin 165 boyum ve53 g idim,3 ayda verdimmm,bend e çok yavaş yavaş veidmm.ilk ay hiç vermedimm.sonrada haftalı 200-300 gr falan verdimm.50 kg da sabitledim ama,,yine de 1,5 kilo kadar verdimmm.diyeti ve sporu azaltmama rağmen....

boyun 152 ve kilon 54 zayıflamak istemen ço normalll ve yaşın genç olduğundan rahat veririsinnbol sporla fazlalklarını eritirsinn,tabiki dengeli ve düzenli beslenerek,bi deabur cubur dediimizz zaarrlı gıdalardan uzak durarrakkkkkkkkkkkkk

spatzcığımm koçluğun içinn teşekkğrrr,,yenii koçumuuz anchusa sanruıımm sana daaa olay geldsin.....

ya ben 3 gündür foto yüklemey çalışıtyorummm ve becermedimmm,daha önce yüklemişitmmm,şimdii yapamdımm,bana yarımm edinn,nutcaseeeee aşamm gelince bana yardımme et,sen anlarsınnnnn...gözatı tıklıyorum,resimelri tıklayınca yükle yi tıklıyorum sonra şöyle hata veriyo:
413 Request Entity Too Large

evevt yaaa,Allah veriyo sabrınııı..pppatyayyı niyye süürüyosun?renk açmak için mi?yapışkanı ndan ziyade üstüü parlaksa dikkkat çeerr,amam parlakk güzel uurur bence..ben mıknatıslıı ve taşş olanlardan kullanıyorummm,çok hoşuma gidiyooo...

evet sacımın rengını koymustm foruma hrkes boyatma dedı bende hevesımı almak ıcın papatya suyu denıyorum bakalm ıse yarıcakmı pek yaramıo gıbıde. yapıskan ama ustu taş taktım smdı öyle cıkcm dışarıyaa bakalm sacım nasl olckk gelınce sonucları bıldırırırrmm :):)gsrzzz cnmm bn kaçarrr

perçem:saçın önünda ya da yanlarda kalan parça parça saçlardır.
kahkül de alını tamamen kapatır özelliği saç boyuından kısa olmasıdırr.perçem uzun da olabilir...
Sağol ya nihayet anladım şu olayı :) . O zaman benim istediğim kahkül değil perçemmiş :) .
Ben şimdi deneme için resim yükledim özellikle çok büyük resimler seçtim yine de oldu. Sende ne sorun var anlayamadım. Bilgisayarından mı yüklüyorsun yoksa bir siteden mi yüklemeye çalışıyorsun?
evet sacımın rengını koymustm foruma hrkes boyatma dedı bende hevesımı almak ıcın papatya suyu denıyorum bakalm ıse yarıcakmı pek yaramıo gıbıde.
İşe yarar bence. Ben sarışınım fakat saçlarım çok koyu sarı, bir kere merak ettik papatya işe yarıyor mu diye birkaç gün sürdüm, sürdükten sonra da 10 dakika güneşte durdum. Yavaş yavaş açılmaya başlamıştı saç rengim. Çok fazla yapmadım sıkıldım sonra, belki sürekli yaparsan saç rengin daha fazla açılır benden.

Merhabaar kızlarrrrrrr
Dün sabah hasta olduğumdan kilo bildirimi yapamıyacam...acayip şişimmmmm ve bu hastalık öncesi ve 2 gündür karbonhidrat yiyorum yani oyle belki abartı değil ama bana öyle geliyooo..yada tam abartı
dün annemler servi tabak buyukluğunde pidenin yarısını yedimmmmmmm...ama yemek ızgara ve salata idi... bugunde 2 dlm pizza ince hamur hühühüühühü:çok üzgünüm:....yarın eski düzenime döneyim diyorum tatile haftaya gidiyoruz bari 1 kg daha vereyim yaaaaaaa............

kırmızı ruj sormuşsunuz benim nacizane fikrim..benim dudağımda ruj pek kalmaz ama bu acayip kalıcı...makyaj yapmadığım zaman bu ruj kurtarıyo...Lancome 108...dışı ise iki kenarları ayna gibi kılıfı var...gidince standa görürsünüz...fiyatı 60 lira max da 35 fln sanırım ama kalıcı olduğu için uzun süreli...

Ve haftanın minik listesi:)

syliviaplath 57 (1 kilo vermiş) :hooray:

spatz 51.8 (200 gr vermiş)
nesmekaya 48.5 (aynı)
lachesis 56.5 (aynı)
peppermint 54.6 (900 gr almış) klava:

kızlar geleneksel yuruyusmden geldmm ınsanlar bı acayıp yahu :) neyse papatya suyunu surdum actı ama pek hoslasmadım kokusundan bıde heryere esıt mıktarda surdum ama esıt mıktarda acmadı neyse sıse bıtene kdr surerım sacımaa. CADIARZU

nutcase,,bilgisayardan yüklemeye çalışıyorummmm,amaa ııııııı........ayyy sinir oldummm sanırım bnim pc sorunlu....
Ben bir internetten bakayım sonra tekrar yazarım sana.
Eşit açmayabilir, benim de saçımın alın kısmı daha sarı arkaya doğru koyulaşıyor, ben de sürünce ilk o kısımları açmıştı diğer yerlerde fazla bir fark yoktu. Neyse, sen bir yerden hazır mı aldın bunu şişe yazmışsın da? Benim annem yapıyordu, papatya çayı mıydı yoksa papatya suyu muydu ne bilmiyorum ama hazır bir şey değildi. Tarağı o suya batırarak saçımı tarıyordum sen nasıl yapıyorsun merak ettim şimdi :) .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…