bu arada bende resim ekledim dünki halim kilo vermeden önce nasıldın die sorarsanız yine böyleydim 1 cm bile incelmedim (3 kg verdim ama):bbo:
ana herkes nereye gitti cumartesi diye gezionusmu bakiim gezentiler ben evdeyim temizlik iş güç yarın iftara misafirim gelecek hazırlık fln filan neyse akşama görüşürüs kaçtım bende:))))
anchusa içiyodu,ben de aldım 2 gün içtimm,sonra devam e demdimmm,çok yararlıymış,iç bnece...kızlar aranızda göbek yağlarını erıtmek için biberiye cayı ve seylan cagı içen varmı netten arastırdım bıberıye cayı ozellıkle karın bolgesındekı yagları parcalıyormus
sinamekii çok zor durumda kaldığımda içiyorumm.acayip karın ağrısıyla beraberinde ishal gibi boşaltıyosun.tadı ötü,bide barsak tembelliğine neden oluyo,çok çok mecbur kaldıysannn o durumda iç....kızlar bırsy sorcm yesl cay ıctmm ne yazkkı yıne kabızlıgımdan kurtulamıyorum en ıyı yoluda sınemakı dıye duydum sacım ıcın almıstm sınemakıyı smdı yesıl cayın ustune fln ıcsem zehırlenırmıym acabaa ??
perçem:saçın önünda ya da yanlarda kalan parça parça saçlardır.Küt nasıl oluyor tam olarak acaba?
Bir de bana perçemle kahkülü detaylıca açıklayacak biri var mı? Bir berber perçem diyor diğeri kahkül diyor, bazıları da kakül diyor kafam karıştıbilmiyorumkismile.
mrb,hoşgedinnnn..benin 165 boyum ve53 g idim,3 ayda verdimmm,bend e çok yavaş yavaş veidmm.ilk ay hiç vermedimm.sonrada haftalı 200-300 gr falan verdimm.50 kg da sabitledim ama,,yine de 1,5 kilo kadar verdimmm.diyeti ve sporu azaltmama rağmen....kızlar boy ve kilolarınız kaç sizin önceki şimdiki ve hedef kilolarınıza baktım da boylarınızı merak ettim
ben 33 yaşımdayım 160 cm boyunda ve de 60.8 kg mım
47 kilolar filan benim için hayal ötesi zira tansiyonum çok düşük ölürüm sanırım
bir de ne kadar sürede kaç kg veriyorsunuz
paylaşımlarınız için şimdiden çok çok teşekkür ediyorum.
herkese sağlıklı mutlu huzurlu ve ideal kilolu günler dilerim herşey gönlünüzce olsun kızlaropuyorumnanaktan
selam herkese...
bu başlığı görünce çok sevindim çünkü 54 kiloyum ve zayıflamaya çalışıyorum deyince yanlış anlaşılıyor, şımarıklık yapıyormuşum gibi geliyor. Ama boyum kısa olduğundan ve fazlalıklarım karın kalça basen kısmında toplandığından dolayı beni rahatsız ediyor. 2 sene önce 45 kilo olduğum zamanlar da olmuştu ama ideal kilomun 49-50 olduğunu düşünüyorum... kolay gelsin kızlar...
ayrıca boyu 1.52 yaşım da 24.
ramazan öyle yapıo ınsanı ya neysekı Allah buyuk bende sacıma papatya suyu sürdüm dışarı cıkıcam smdı onu kurutmaya bu arada yapıskanlı hızma aldım cokmu bellı olur sızce yapıskan olmasıımrbb,,geçmişii okuudmm biraz,,evde boş boş oturuyrummm her zamanki gibii,halsiz ,susuzz....
evevt yaaa,Allah veriyo sabrınııı..pppatyayyı niyye süürüyosun?renk açmak için mi?yapışkanı ndan ziyade üstüü parlaksa dikkkat çeerr,amam parlakk güzel uurur bence..ben mıknatıslıı ve taşş olanlardan kullanıyorummm,çok hoşuma gidiyooo...
Sağol ya nihayet anladım şu olayı :) . O zaman benim istediğim kahkül değil perçemmiş :) .perçem:saçın önünda ya da yanlarda kalan parça parça saçlardır.
kahkül de alını tamamen kapatır özelliği saç boyuından kısa olmasıdırr.perçem uzun da olabilir...
Ben şimdi deneme için resim yükledim özellikle çok büyük resimler seçtim yine de oldu. Sende ne sorun var anlayamadım. Bilgisayarından mı yüklüyorsun yoksa bir siteden mi yüklemeye çalışıyorsun?ya ben 3 gündür foto yüklemey çalışıtyorummm ve becermedimmm,daha önce yüklemişitmmm,şimdii yapamdımm,bana yarımm edinn,nutcaseeeee aşamm gelince bana yardımme et,sen anlarsınnnnn...gözatı tıklıyorum,resimelri tıklayınca yükle yi tıklıyorum sonra şöyle hata veriyo:
413 Request Entity Too Large
İşe yarar bence. Ben sarışınım fakat saçlarım çok koyu sarı, bir kere merak ettik papatya işe yarıyor mu diye birkaç gün sürdüm, sürdükten sonra da 10 dakika güneşte durdum. Yavaş yavaş açılmaya başlamıştı saç rengim. Çok fazla yapmadım sıkıldım sonra, belki sürekli yaparsan saç rengin daha fazla açılır benden.evet sacımın rengını koymustm foruma hrkes boyatma dedı bende hevesımı almak ıcın papatya suyu denıyorum bakalm ıse yarıcakmı pek yaramıo gıbıde.
sagolll cnmmm :):)Ve haftanın birincisi 1 kilo ile syliviaplath :hooray:
Tebrikler canım vereliniortak
Ben bir internetten bakayım sonra tekrar yazarım sana.nutcase,,bilgisayardan yüklemeye çalışıyorummmm,amaa ııııııı........ayyy sinir oldummm sanırım bnim pc sorunlu....
Eşit açmayabilir, benim de saçımın alın kısmı daha sarı arkaya doğru koyulaşıyor, ben de sürünce ilk o kısımları açmıştı diğer yerlerde fazla bir fark yoktu. Neyse, sen bir yerden hazır mı aldın bunu şişe yazmışsın da? Benim annem yapıyordu, papatya çayı mıydı yoksa papatya suyu muydu ne bilmiyorum ama hazır bir şey değildi. Tarağı o suya batırarak saçımı tarıyordum sen nasıl yapıyorsun merak ettim şimdi :) .kızlar geleneksel yuruyusmden geldmm ınsanlar bı acayıp yahu :) neyse papatya suyunu surdum actı ama pek hoslasmadım kokusundan bıde heryere esıt mıktarda surdum ama esıt mıktarda acmadı neyse sıse bıtene kdr surerım sacımaa. CADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?