50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kim resim koymuşşşşşşşşş bende göreyim...nutcase senmi??????
Yok canım, Mısra koymuş. Bana da resmini isteriz diye baskı yapıyorlar.
Arkadaşlar merhaba bende aranıza yeni katıldım :))
...
sabah plates yapıyorum
akşam plates yapıyorum
...
Hoşgeldin :) . Günde iki kere pilates biraz fazla değil mi? Kurslarda haftada 3 kez yaptırıyorlar diye biliyorum ben. Ama nasıl bir pilates yaptığına göre değişir tabi ki. Hafif mi yapıyorsun, kaç dakika yapıyorsun?

teşekkür ederim canım yaaa
herşeyi çözmek değil de empati yapma diyelim biz buna
anne olmamdan da olabilir hayata erken atılmaktan da olabilir bilmiyorum ama
bildiğim tek şey burda gerçekten farklı bir bağ kurduk bırakıp gidemiyorum ve
:CüvCüv: bu haldeyken ahanda böyle oldum :gitme:

eşinle ilgi ne yaşadıysan da bugün gelince
alttan bi bakış at bıyık altından gül
herşey düzelecektir
olur arada böyle şeyler ve benim de hayatım durma noktasına gelir böyle anlarda

evet ya truf cok rahat ve cok kolay iletisim kurulan birisi..katiliyorum bu konuda
senin niye moralin bozuk???
bayramdan sonra musait olsam b en de gelirdim orada da gorusurduk
bence git alacatiya iyi gelir

ayyy teşekkür ederim ya
seviyorum sizleri

sana moral bozukluğu yaramıyor
eşine moralimi bozma diyetimi sabote ediyorsun de

ne yapayım alışmışım ben savunma yapmaya ,
şimdi söz savunmanın modundayım her daimalkisalkisalkis
meslek hastalığı diyelim:kedi:

kaydirigubbakcemile3

fotograf makinesine de gerek yok ki artik arkadasim... cep tel leri de harika fotolar cekiyor...
Arkadaslar bundan sonra foto koymayanlara baski yapalim. Herkes bizim fotolara bakiyor, biz kiminle konustugumuzu bilmiyoruz...

şu muhterem yüzünü göster de cennetlik olalım ya hu

Nesmekayayla Truf gelmiş, hoşgeldiniz efenim, siz de beni sorgulama faslına katılmak ister misiniz?buyrunnnnnnnnn
Yanlış anlamayın rahatsız değilim sorulardan...opuyorumnanaktan

katıldık bile anacım
eskilerden kıyıdan köşeden hiç yokmu pc de foton

fotoşopcu arkadaşında vardır senin foton kesin

ben markete gidiyim sebze falan bulayım, eşimin sebze krizi tuttu:)
gelirim sonra çok öpüldünüz opuyorumnanaktan

zeytinyağlı taze fasulye yap canım eşine
düdüklüde 15 dk da pişer

gayette hoşmuş canım.
akşam iş çıkışı 55,3 çıktıysan sabah tartılsan kıyafetsiz nerden baksan 1 kilo düşersin.
biz öyle yapıyoruz .
aramıza hoşgeldin. bak ben bi süre burda değildim . o ara kaçırdım yemek düzenmiz bozuldu.
canım biz özel bir diyet yapmıyoruz kesinlikle.
herşeyden yiyoruz ama az yiyoruz.kaşık hesabı

eğer bu söylediklerini düzenli yapıyorsan kilo vermemen kaçınılmaz vallaCADIARZU

eğer bu söylediklerini düzenli yapıyorsan kilo vermemen kaçınılmaz vallaCADIARZU

ayyyy boyle okuyunca acidim valla kendimize.

:çok üzgünüm: :roflol:

katıldık bile anacım
eskilerden kıyıdan köşeden hiç yokmu pc de foton
Hayır yok. Çünkü şimdiye kadar internete foto koymadım hiç, yani buraya güvenmediğim için koymuyorum diye bir şey yok :) . Alışık değilim.
fotoşopcu arkadaşında vardır senin foton kesin
Yok onda da yok . Ama kessin biçsin diye ilk ona göndereceğim fotomu. O benden beterdir, saçının telini göstermedi bana. Şimdi MSN'de uyarıyor beni, sakın benden foto isteme kötü olur diye .
iste ben de onu diyorum canim;
bak sana bile guven verdik hemen; aylardir nutcase'e bi guven veremedik..
Güvenle ilgisi yok yaaaaaaaaaaaaaa:sinifsinif:... Ama ben hiç foto koymayacağım da diyebilirdim, eninda sonunda koyacağım...

tupbaby valla çok iyi vermişsin ama günlük menün ne?nasıl 3 günde 1 kiloyu aşan kilo verebildin sırrı ne ?

baktım canım hepsi çok güzel eşinle çok yakışmışsınız bu mutlu yuvanıza bir bebek nasip eder Allah iyişallah

cok sagol canim.. amin insallah senin ki gibi tatli bir yavrum olur benim de.
(zamani gelince )

insanın ölümlü dünya ye gitsin diyesi geliyor demi lmaz::roflol:

)) yaa oyle diyemiyorum ben pek de;
hani yarim kilo az cikalim diy uzerimizde ne varsa soyunmalar; tartilip ay sanki tuvaletim var deyip bi tuvalete gidip gelip yine tartilmalarrrr (ben oyleyim en azindan )
tarti mi yanlis gosteriyo diye tekrar tekrar tartilmalar; cok cikinca tartiya kizmalar, kusmeler ))))))

50 kilo olsam ohh giyinik, ac, ok farketmez tartilirdim herdaim :-((

Günde 2 kere yapıyorum ama sadece karın hareketleri sabah 30 dk plates sonra işe yürüyorum 15 dk
Akşam işten ewe yürüyorum 15 dk ewe gittikten sonra yemeğimi 19:30 a kadar yiyip 1 saat bekleyip yine 30 dk karın ağırlıklı plates yapıyorum.

Kızlar ben herşeyden az yemeyi yapamıyorum maalesef sonunda mutlaka kaçırıyorum.Çok denedim ama olmuyor.
Şuan bu tutturduğum yol çok düzenli ve güzel gidiyor.
Mesela eşimle aynı yemekleri yemiyorum akşamları.
Ben genelde sebze haşlıyorum yada közlüyorum yoğurtla yiyorum bazende ince bir tavuk göğsü yiyorum.
Akşamları yağlı ve tuzlu yemiyorum sebze yemeği bile olsa :))
Ama asla aç kalmıyorum mutlaka 3 öğün yiyorum ve aralarda birşeyler atıştırıyorum en sağlıklısıda bu zaten :))
Aç kalmak metabolizmayı yavaşlatıyor ve böylece kilo kaybı azalıyor.
Şu zaman kadarda ağzıma meyve hariç tatlı sürmedim ( çay ve kahveyi şekersiz tüketiyorum ) a.s.

bu akşam da halamlar geliyo
dünden kalan yemeklere ilaveten biten pilav ve kilis tavasının yerine
yine pilav ve köfte patetes yapmayı düşünüyorum
ama hiççç canım istemiyor
böyle bir iştahsızlık hiç olmamıştı bende son zamanlarda
neyse görüşürüz sonra
zira yetiştiremem kalkamazsam şimdi

)) yaa oyle diyemiyorum ben pek de;
hani yarim kilo az cikalim diy uzerimizde ne varsa soyunmalar; tartilip ay sanki tuvaletim var deyip bi tuvalete gidip gelip yine tartilmalarrrr (ben oyleyim en azindan )
tarti mi yanlis gosteriyo diye tekrar tekrar tartilmalar; cok cikinca tartiya kizmalar, kusmeler ))))))

50 kilo olsam ohh giyinik, ac, ok farketmez tartilirdim herdaim :-(([/QUOTE]

hep öyle canım ya yatak odasında tartı canım sıkıldıkça tartılıyorum fazla çıkınca hımmmCADIARZU buranın zemini yamuk tekrar tartılayım az çıksın diye bütün evin çeşitli yerlerinde tartılıyorum:sinifsinif:

nutcase sen isi alaya aliyorsun guluyorsun ama ben ciddiyim aslinda ; diger kizlari bilmem de.

farkli duruyorsun aramizda; biz kilo konusurken yiyin icin birakin diyeti diyosun; alakasiz yerde kore dizilerinden bahsediyorsun sonra da acik sahnesi var yok, ya da ne kadar var onlari anlatmaya basliyosun; bir kez de ayip bisey sormustun tekrar yazmayayim hatirlarsin zaten.

dikkat cekiyorsun.

boyle olunca bu kiz nasil bisey in mi cin mi diye dusunuyor insan?
bi fotonu gorsek oh dicez.

onda da bu kadar israrli olusun daha da cok suphe uyandiriyor,

kusura bakma canim ama boyle.

biz burda guzel guzel paylasimda bulunuyoruz; burdaki kimse kucunsenecek bisey yapmiyor zaten herkesin egitim seviyesi yasam sekli belli; bos insan birtane bile yok aramizda. zatn sirf kilo yemek degil herseyi paylasiyoruz biz; bizim bu durumumuza alayci yaklasimlar hosuma gitmiyor benim acikcasi..

ekle bir fotonu gorelim bilelim seni de ; ne var ?? cok mu taninmis yuzun var, taniriz diye mi cekiniyosun; zaten sen cogu kisiyi gordun, tanidigin cikmadiysa korkma

int.e foto koymam diyorsun da, bikinili mayonu fotonu koymican herhalde.
???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…