Yok canım, Mısra koymuş. Bana da resmini isteriz diye baskı yapıyorlarkim resim koymuşşşşşşşşş bende göreyim...nutcase senmi??????
Hoşgeldin :) . Günde iki kere pilates biraz fazla değil mi? Kurslarda haftada 3 kez yaptırıyorlar diye biliyorum ben. Ama nasıl bir pilates yaptığına göre değişir tabi ki. Hafif mi yapıyorsun, kaç dakika yapıyorsun?Arkadaşlar merhaba bende aranıza yeni katıldım :))
...
sabah plates yapıyorum
akşam plates yapıyorum
...
ben geldim geçmişi oku oku bir hal oldum:S
hasta arkadaşların hepsine baştan geçmiş olsun.
sanırım bendeki ondan. ya truf sen herşeyi nasıl çözüyorsun hemen :) yaşından çok büyük bir olgunluğun var, anne olmaktan mı geliyor acaba?
evet ya truf cok rahat ve cok kolay iletisim kurulan birisi..katiliyorum bu konuda
senin niye moralin bozuk???
bayramdan sonra musait olsam b en de gelirdim orada da gorusurduk
bence git alacatiya iyi gelir
bilmiyorum ki niye moralim bozuk, reglim gecikti ondan olabilir, eşimle kavga ettik ondan da olabilir. canım sıkılıyor bir de. hiç bir şey yapasım yok
bu arada menümü yazıcam kızıcaksın ama dün eşimin doğumgünüydü bazı kaçamaklar oldu. dün oruç tutmadım pek iyi değilim belki regl olurum diye regl olmadığım için bugün tutuyorum yine. neyse menüm:
sabah bir paket cips eyvahedigeldismile
öğlen bir tabak kepekli makarna 2-3 kaşık yoğurt.
akşam yoğurtlu pideli köfte, normal boyutlarda bir porsiyondu aşırı yemedim. spagetti de vardı yemedim:)
sonra bir tane minik saray sarma ve bir sütli nuriye yedim.
2 avuç antep fıstığı yedim.
sahurda da küçücük bir pideyle 2-3 çatal helva yedim.
bu akşam da spagettinin yanına zeytinyağlı kereviz yapıyım diyorum ama, hiç yapmadım önceden var mı güzel tarifi olan? ben kerevizin tadını bilmemeşim istedi diye yapıcam umarım güzeldir.
ne yapayım alışmışım ben savunma yapmaya ,
şimdi söz savunmanın modundayım her daimalkisalkisalkis
meslek hastalığı diyelim:kedi:
fotograf makinesine de gerek yok ki artik arkadasim... cep tel leri de harika fotolar cekiyor...
Arkadaslar bundan sonra foto koymayanlara baski yapalim. Herkes bizim fotolara bakiyor, biz kiminle konustugumuzu bilmiyoruz...
Nesmekayayla Truf gelmiş, hoşgeldiniz efenim, siz de beni sorgulama faslına katılmak ister misiniz?buyrunnnnnnnnn
Yanlış anlamayın rahatsız değilim sorulardan...opuyorumnanaktan
Şimdi koyamam ya, anlayın lütfen. Aile ortamı var şu an odada...
Ayrıca kaç aydır buradayım, başkasının fotosunu koyacak olsam şimdiye kadar koyardım yani... Hadi şimdiye kadar aklıma gelmedi diyelim, şu anda Photoshop'cu arkadaşım online zaten ondan foto isterim. Ama dürüstüm ben öyle şey yapmam:umursamaz:.
ben markete gidiyim sebze falan bulayım, eşimin sebze krizi tuttu:)
gelirim sonra çok öpüldünüz opuyorumnanaktan
:roflol:alemsin peppermint herkes göremiyo ama 4 tane arkadaşım var oda muhabbetiniz güven verdi o yüzdena.s
Arkadaşlar merhaba bende aranıza yeni katıldım :))
Hemen konuya girmek istiyorum.
1 başarısız tüp bebek denemesinden sonra almış olduğum kilo beni çok rahatsız etti.
Boyum 1.60 olduğu için göbeğim çok kötü duruyordu.
13/08/2010 tarihinde rejime başladım :))
Tabi daha önce kaç kilo olduğumu bilmeden 20/08/2010 tartıldığımda kilom 56,8 (sabah aç karnına tartıldım ) çıkmıştı.
Üzüldüm kaç kilo olduğumu bilmeden rejim yapıyordum sonra dayanamadım ve 23/08/2010 da tekrar tartıldım ve 55,3 çıkmıştı ( akşam iş çıkışı tardım)
Yani yaptığım rejim işe yarıyor :))
sabah işe yürüyorum 15-20 dk
akşam işten ewe yürüyorum 15-20 dk
sabah plates yapıyorum
akşam plates yapıyorum
ve saat 19:30 dan sonra yemek yemiyorum bu saate kadar yemeğimi yemiş oluyorum :)
aralarda mutlaka meyve - yoğurt- su - çay -kahve bunları ihmal etmiyorum :)) böyle işteee :kedi:
Arkadaşlar merhaba bende aranıza yeni katıldım :))
Hemen konuya girmek istiyorum.
1 başarısız tüp bebek denemesinden sonra almış olduğum kilo beni çok rahatsız etti.
Boyum 1.60 olduğu için göbeğim çok kötü duruyordu.
13/08/2010 tarihinde rejime başladım :))
Tabi daha önce kaç kilo olduğumu bilmeden 20/08/2010 tartıldığımda kilom 56,8 (sabah aç karnına tartıldım ) çıkmıştı.
Üzüldüm kaç kilo olduğumu bilmeden rejim yapıyordum sonra dayanamadım ve 23/08/2010 da tekrar tartıldım ve 55,3 çıkmıştı ( akşam iş çıkışı tardım)
Yani yaptığım rejim işe yarıyor :))
sabah işe yürüyorum 15-20 dk
akşam işten ewe yürüyorum 15-20 dk
sabah plates yapıyorum
akşam plates yapıyorum
ve saat 19:30 dan sonra yemek yemiyorum bu saate kadar yemeğimi yemiş oluyorum :)
aralarda mutlaka meyve - yoğurt- su - çay -kahve bunları ihmal etmiyorum :)) böyle işteee :kedi:
gayette hoşmuş canım.
akşam iş çıkışı 55,3 çıktıysan sabah tartılsan kıyafetsiz nerden baksan 1 kilo düşersin.
biz öyle yapıyoruz .
aramıza hoşgeldin. bak ben bi süre burda değildim . o ara kaçırdım yemek düzenmiz bozuldu.
canım biz özel bir diyet yapmıyoruz kesinlikle.
herşeyden yiyoruz ama az yiyoruz.kaşık hesabı
eğer bu söylediklerini düzenli yapıyorsan kilo vermemen kaçınılmaz vallaCADIARZU
iste ben de onu diyorum canim;
bak sana bile guven verdik hemen; aylardir nutcase'e bi guven veremedik..
sen de benim fotolarima bakabilirsin cnm bu arada)
Hayır yok. Çünkü şimdiye kadar internete foto koymadım hiç, yani buraya güvenmediğim için koymuyorum diye bir şey yok :) . Alışık değilim.katıldık bile anacım
eskilerden kıyıdan köşeden hiç yokmu pc de foton
Yok onda da yokfotoşopcu arkadaşında vardır senin foton kesin
Güvenle ilgisi yok yaaaaaaaaaaaaaa:sinifsinif:... Ama ben hiç foto koymayacağım da diyebilirdim, eninda sonunda koyacağım...iste ben de onu diyorum canim;
bak sana bile guven verdik hemen; aylardir nutcase'e bi guven veremedik..
ayyyy boyle okuyunca acidim valla kendimize.
:çok üzgünüm: :roflol:
baktım canım hepsi çok güzel eşinle çok yakışmışsınız bu mutlu yuvanıza bir bebeknasip eder Allah iyişallah
insanın ölümlü dünya ye gitsin diyesi geliyor demilmaz::roflol:
ayyyy boyle okuyunca acidim valla kendimize.
:çok üzgünüm: :roflol:
ppeeperrrr çok güldürdün beniiiiii ilahi ne halledeyiz.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?