yok daha olmadım tatil planı da yapamadım o yüzden ne yapsam bilemiyorumadaçayı falan içsem mi acaba?
evet lanchesiscime katılıyorum bende ızgara tava kullanırım...aluminyum dökümlerden...baharatla harmanlarım tavuğu..beyaz etini yapacaksam hafif yağlarım eti 1 tatlı kaşığı ile...sonrada çozzzzzzzz....afiyet olsun...
kızlar ben inşallah tatilde olacam..Allahım kazasız belasız gidip gelmek nasip etsin..ordan menülerimi yazabilrisem yazarım..
mısracım sen çalışıyormusun.
asistan yazmışsın üniversitede falanmısın???
sagol misracim;
sen de bizim oteki kizlar gibi hamarat ciktin.
valla bu foruma geleli neler ogrendim neler ..
yok daha olmadım tatil planı da yapamadım o yüzden ne yapsam bilemiyorumadaçayı falan içsem mi acaba?
evet lanchesiscime katılıyorum bende ızgara tava kullanırım...aluminyum dökümlerden...baharatla harmanlarım tavuğu..beyaz etini yapacaksam hafif yağlarım eti 1 tatlı kaşığı ile...sonrada çozzzzzzzz....afiyet olsun...
kızlar ben inşallah tatilde olacam..Allahım kazasız belasız gidip gelmek nasip etsin..ordan menülerimi yazabilrisem yazarım..
canim kacinci gun;
ben normalde 28 gunde olurum; ama bazen stres faktoru varsa 32 gune cikar.
bebis ihtimali olabilir mi hala acaba ya ??
aaaa kaç gün gecikti
aminnnnnn benim yol fobim varda azcık...mumkun olsa butun yolu ilaç alıp uyuyarak gecirmek isterim...Pazar sabahı öğlen orda oluruz artıkın...dua edin..eyvahedigeldismilecanim kacinci gun;
amşn cnm, kazasiz belasiz git gel.. ne zaman gidiyorsun?
bol bol yuzcem kesinnnnnnnnnnn..çok severim yuzmeyi...kondisyonumda iyiydi kışın...ama yaz başladığından beri evde pinekliyorum bakalım..tatile alanyaya gidiyoruz side ve alanya arası bir yere...boshayallersmileulkerekkk nereye ve ne zman gidiyosunnn?bol bol yüzz,dinlen....ayy ne gzüell yaaa,benim tatilim d ebitiyooooooo,artık uyuyamıycam
şimdiden iyi tatiller kuzum.
aynen ben de öyle oluyorum da bu sefer 32-33 gün oldu.
ihtimal yok galiba da stresten oldu herhalde, ama yine de adaçayı falan içmeye çekiniyorum
2-3 gün gecikti canım fazla değil.
ulkek nereye gidiyorsun canım yaa otelemi nereye ayarladınızmı bi yer
kızlar:geçen etstur .com da günün online fırsatları diye bişeyi var. otelelrin fiyatlarını baya baya indiriyor. ama sınırlı sayıda oda ve onlarını geçen peppercim bu voyage bodrum otelini 200 den 100 edüşürmüştü.
ama tarihleri bana uymadı vazgeçtim
peper ,tost makinesinde de tavuk gzüel oluyoo,hem de çabuk pişiyoooo,gelir gelmez zhemn ısııtırsınn makineyiiii,20-25 dk daa gzüelce kzıarır ,hem de yağsızzz hafif olur...
aaaa super fiyat vallaa,
arada bakmak laizm desene.
gerci bizim bu sene tatil hakkimiz doldu artik;2 defa gittik yeter; butceyi de cok zorlamamak lazim;
ilerde bebis olursa diye kenara para ayirmak lazim , diy mi??
şimdiden iyi tatiller kuzum.
aynen ben de öyle oluyorum da bu sefer 32-33 gün oldu.
ihtimal yok galiba da stresten oldu herhalde, ama yine de adaçayı falan içmeye çekiniyorum
2-3 gün gecikti canım fazla değil.
canim kacinci gun;
amşn cnm, kazasiz belasiz git gel.. ne zaman gidiyorsun?
hamile olup olmadığını anlamanın en iyi you beta hcg baktırmak kanda
folic asit kullanıyomusunuz
folic asit adet düzenini biraz değiştiriyo mesela ben kullanmaya başlayalı
5 gün gecikti
2 gün gecikti
2 gün erken oldu
birden düzenliyken düzensizleşti yani
ulkek nereye gidiyorsun canım yaa otelemi nereye ayarladınızmı bi yer
kızlar:geçen etstur .com da günün online fırsatları diye bişeyi var. otelelrin fiyatlarını baya baya indiriyor. ama sınırlı sayıda oda ve onlarını geçen peppercim bu voyage bodrum otelini 200 den 100 edüşürmüştü.
ama tarihleri bana uymadı vazgeçtim
geciktirici haplar var tatile gitmene az varsa alırsın gelene kadar tatilden erteler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?