50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yok daha olmadım tatil planı da yapamadım o yüzden ne yapsam bilemiyorum adaçayı falan içsem mi acaba?

canim kacinci gun;
ben normalde 28 gunde olurum; ama bazen stres faktoru varsa 32 gune cikar.

bebis ihtimali olabilir mi hala acaba ya ??

amşn cnm, kazasiz belasiz git gel.. ne zaman gidiyorsun?

mısracım sen çalışıyormusun.
asistan yazmışsın üniversitede falanmısın???

yok canım ben satış asistanıyım özel bi firmada

sagol misracim;

sen de bizim oteki kizlar gibi hamarat ciktin.

valla bu foruma geleli neler ogrendim neler ..

teşekkürler peppermintcim yemek yapmayı severim tarifler falan bakarım hep değişik
yiyemesemde:kedi:

ulkek nereye gidiyorsun canım yaa otelemi nereye ayarladınızmı bi yer
kızlar:geçen etstur .com da günün online fırsatları diye bişeyi var. otelelrin fiyatlarını baya baya indiriyor. ama sınırlı sayıda oda ve onlarını geçen peppercim bu voyage bodrum otelini 200 den 100 edüşürmüştü.
ama tarihleri bana uymadı vazgeçtim

şimdiden iyi tatiller kuzum.

canim kacinci gun;

aynen ben de öyle oluyorum da bu sefer 32-33 gün oldu.
ihtimal yok galiba da stresten oldu herhalde, ama yine de adaçayı falan içmeye çekiniyorum

aaaa kaç gün gecikti

2-3 gün gecikti canım fazla değil.

peper ,tost makinesinde de tavuk gzüel oluyoo,hem de çabuk pişiyoooo,gelir gelmez zhemn ısııtırsınn makineyiiii,20-25 dk daa gzüelce kzıarır ,hem de yağsızzz hafif olur...

canim kacinci gun;

aminnnnnn benim yol fobim varda azcık...mumkun olsa butun yolu ilaç alıp uyuyarak gecirmek isterim...Pazar sabahı öğlen orda oluruz artıkın...dua edin..eyvahedigeldismile
ulkerekkk nereye ve ne zman gidiyosunnn?bol bol yüzz,dinlen....ayy ne gzüell yaaa,benim tatilim d ebitiyooooooo,artık uyuyamıycam
bol bol yuzcem kesinnnnnnnnnnn..çok severim yuzmeyi...kondisyonumda iyiydi kışın...ama yaz başladığından beri evde pinekliyorum bakalım..tatile alanyaya gidiyoruz side ve alanya arası bir yere...boshayallersmile

hımmmmmmmm yoksaaaaaaa hamile olmayasın:teytey:...aman içme adaçayı yeşil çay..dikkat et..

aaaa super fiyat vallaa,
arada bakmak laizm desene.

gerci bizim bu sene tatil hakkimiz doldu artik;2 defa gittik yeter; butceyi de cok zorlamamak lazim;
ilerde bebis olursa diye kenara para ayirmak lazim , diy mi??

peper ,tost makinesinde de tavuk gzüel oluyoo,hem de çabuk pişiyoooo,gelir gelmez zhemn ısııtırsınn makineyiiii,20-25 dk daa gzüelce kzıarır ,hem de yağsızzz hafif olur...

o da aklima geldi.
ben kofteyi yapiyorum tot makinesinde de hic tavuk yapmamistim.

dur bakalim, eve gideyim de spontane biseyler yapicam )

ayy şimdi de canım deniz çekti,,ben niye böyleyim yaa,her duyduğumdan,gördüğümden canım çekiyooooo....denize yakın bir yerde yaşamk isterdimmm,biz doğuştan şanssızıız ya.........

hamile olup olmadığını anlamanın en iyi you beta hcg baktırmak kanda

güle güle git gel canım

canim kacinci gun;

folic asit kullanıyomusunuz
folic asit adet düzenini biraz değiştiriyo mesela ben kullanmaya başlayalı

5 gün gecikti
2 gün gecikti
2 gün erken oldu

birden düzenliyken düzensizleşti yani

baktırdım canım hamile değilim, folik asitden dolayı gecikti galiba benimki de haklısın.

neyse benim çıkmam lazım çok öptüm tatlım.

minnoşum evet otele gidiyoruz ..10 yaşımda kızım var otel bize daha uygun oluyo..12 yaşa kadar bedava çocuk ve çocuk için herşey mevcut oluyo...bu sene pansiyona gidelim dedik 10 -15 gün kalırız dedik ama yemek parası dondurma içecek vs tatil yerlerinde daha pahalı oluyo..5-6 gün gidelim dedik sonunda..dediğin gibi ramazandan dolayı indirimli gidiyoruz..eşim ayarladı jolly turdan...eskiden otellere hep tanıdık vs gidiyorduk indirimli..ilk defa tudan gidiyoruz...inşallah brişey yaşamayız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…