geçmiş olsun parvina
sağol canım, sen nasılsın...
selam kzılar..beni de aranıza alın. 58 kiloyum. 52 olmak istiyorum...
işte o konu benim zayıf noktam dışar hareketleri fazla yapamıyorum.. sağolsun kociş..
en fazla günde15 dk yürüyorum.. o da ekmek almaya fırına gidip geliyorum..
yürüyüş bandı almayı düşündük ama onda da alt kata fazla ses gider diye vazgeçtik..
benide alın aranıza..çok kilo problemim yok ama şu göbek beni deli ediyorrr..sadece ve sadece göbek gitsin istiyorum..dün akşam mekik çekmeye başladım..1.66 boyunda 55 kilodayım..52 olmak istiyorumm..
hoş geldın ozaman aramıza kısaca sana bahsedeyım dıyet ıcın neler yaptığmızı gun ıcınde neler yedıgımızı paylaşıyoruz ve bıbırımıze destek oluyoruz kafamıza takılan soruları paylaşıyoruz .çarşamba gunlerı kılo bıldırım gunumuz.çarşamba gunlerı kılo bıldırımınde bulunuyoruz ve bende haftalık lısteyı hazırlıyorum.eger ıstersen senı de lısteye ekleyebılırım.
Dün yediklerim,
Sabah beyaz peynir zeytin 2 dilim kepek ekmeği, bir kutu puding.
Öğlen yemek yiyemedim, e haliyle akşam coştum.
Bir dev burger, bir kutu patates, kola.
Yatmadan önce iki büyük kase çikolatalı puding ve çekirdek.
Ben iyice olaydan kopmuşum. Biri beni durdursun, tüm motivasyonumu kaybettim
Yardım
merhaba scyllaa o motivasyonu zaten bir yakalarsam ben ona sorucam Çok üzgünüm çoook benm sorunum çok daha fenaaaa sürekli uyuyorum cnm sıkıldıkça yiyiyorum daha yeni 8 kilo verdim hedefim 56 olmak ve birde artık kış ya ben napıcaaam:sm_confused:gerçi bişey keşfettim daha bugün yeni denedim eğer bi olusa yırttm demektir yararı olursa paylaşırımmsenağlama
Kızlar merhaba,
Artık ben diyet yapamayacağım.
Bugün hamile olduğumu öğrendim. Ama çok üzgünüm. Bebişim olacağına sevinemedim bile...
Çünkü ben 30.07.2009 tarihinde kızamıkçık aşısı olmuştum. Yumurtlama tarihimde 21.09.2009 aslında süreyi tamamlamama 8-9 günlük bir süre vardı ama yine de kafam çok karışık moralim alt üst oldu haberi aldığımda sevineceğime ağladım inşallah bişe olmazç
Çoğu kaynakda 1 ay diyor, ebe ve sağlık olcağı doktoru da 1 ay demişti ama bugün gittiğim doktor 3 ay dedi araştırılması ve testlerin yapılması lazım eğer bebekte bir etki varsa kürtajla alınması lazım dedi. Resmen yıkıldım. Yarın izin aldım daha iyi bir doktora gidicem.
Size cevap yazamayabilirim pazartesi görüşmek üzere. Benim için dua edin. İnşallah bişe olmaz yaa... çok endişeliyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?