50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bende birtürlü veremiyorum yaaa.Ne oldu anlamadim hala ayni yerimde sayiyorum.mafoldumben
Ciddi ciddi kilo vermem gerek.Artik tartiya cikinca moralim bozuluyor.:gitme:

geçen hafta ilk olarak kilo bildirimi yapmıştım hemen o gün tatile gittik veee havalar soğudu ve eve kapandım yedikçe yedim ve bu hafta ki sonuççç: 59.600 rezalet yaniii senağlama

merhaba kızlar parvinacım gfeçmiş olsun bende bı kaç gundur gıremıyordum nete sınava gırcem de banka sınavına ders çalışıyorum benım kılo aynı 52.5 bıldırımde bulunmayan arkadaslarımız ıcın lısteyı yarın sabah hazırlıycam.hepınızıopuyorumnanaktan

selam kzılar..beni de aranıza alın. 58 kiloyum. 52 olmak istiyorum...

hoş geldın ozaman aramızakaydirigubbakcemile kısaca sana bahsedeyım dıyet ıcın neler yaptığmızı gun ıcınde neler yedıgımızı paylaşıyoruz ve bıbırımıze destek oluyoruz kafamıza takılan soruları paylaşıyoruz .çarşamba gunlerı kılo bıldırım gunumuz.çarşamba gunlerı kılo bıldırımınde bulunuyoruz ve bende haftalık lısteyı hazırlıyorum.eger ıstersen senı de lısteye ekleyebılırım.

canım bende zaten kosu bandın da yuruyorum.1 sene falan oldu alalı hıç sıkayet almadım komsulardan.basta bende ole dusunmustum bıde elektrık faturasından da kormustum ama hıc korktugum gıbı olmadı cok sukur.tavsıye edıyorum yanı.

benide alın aranıza..çok kilo problemim yok ama şu göbek beni deli ediyorrr..sadece ve sadece göbek gitsin istiyorum..dün akşam mekik çekmeye başladım..1.66 boyunda 55 kilodayım..52 olmak istiyorumm..

hoş geldın ozaman aramıza kısaca sana bahsedeyım dıyet ıcın neler yaptığmızı gun ıcınde neler yedıgımızı paylaşıyoruz ve bıbırımıze destek oluyoruz kafamıza takılan soruları paylaşıyoruz .çarşamba gunlerı kılo bıldırım gunumuz.çarşamba gunlerı kılo bıldırımınde bulunuyoruz ve bende haftalık lısteyı hazırlıyorum.eger ıstersen senı de lısteye ekleyebılırım.

kesinlikle istiyorum..çok teşekkür ederim....kilo bildirimini bugün mü yapacağız?

ben başlıyayım o zaman..tam tamına 55 kg.mım şu anda...bugün neler yediğime gelice;

sabah :beyaz peynir (peynir kutusu kadar) 1,5 dilim kızarmış kepek ekmek,domates,maydonoz
iki kupa şekersiz çay

ara ; 4 adet altınbaşak,şekersiz limonlu yeşil çay,

öğle: çorba,susuz kuru fasulye,yağsız salata,iki kaşık yoğurt yarm saat sonra yeşil çay..

ikindi; 1 adet yeşil elma,yarım bardak yağsız süt

akşam;iki kaşık z.yağlı pırasa,karnıbahar-brokoli salatası bi parça tavuk,ayran.

yazarken çok şey yemişim gibi geldi bana..birazdan plates yapacam..yatarken de yağsız süt içeceğim.

benim başıma hiç hoş olmayan şeyler geldi mafoldumbenve 2 haftadır diyet yalan oldu ve ben diyet öncesi kilom olan 56.5 a geri döndüm. moral olarak rejım düşünecek durumda değildim ve sporuda savsakladım ve sonuç ortada.
bugun diyetime geri döndüm ve amacım olan 52 kiloya ulaşmaya bu defa çok kararlıyım Çok üzgünüm çoook
nolur beni listaye alın ve destekleyin durumum çok fena. yüzüm hemen doluyo ve yan yağlarım çıkıyo pantolaondan.

bugün yediklerim
sabah 1 haşlanmış yumurta 2 dilim light ekmek ve sekersiz çay
ara-yeşıl elma
lor peynirli salata
şekersiz bitki çayı
akşam
kepekli makarna
yeşil salata

Dün yediklerim,

Sabah beyaz peynir zeytin 2 dilim kepek ekmeği, bir kutu puding.
Öğlen yemek yiyemedim, e haliyle akşam coştum.
Bir dev burger, bir kutu patates, kola.
Yatmadan önce iki büyük kase çikolatalı puding ve çekirdek.

Ben iyice olaydan kopmuşum. Biri beni durdursun, tüm motivasyonumu kaybettim
Yardım

Son düzenleme:
bugün neler yedim

sabah yağsız sütle 1 kase nesfit,şekersiz çay

ara bir yeşil elma,yeşil çay..(yeşerirmiyim acep.)

öğlen:çorba,taze fasulye,yoğurt.

sonuç: açımmm...

azz sonra elma ve süt tüketmeyi düşünüyorum..

merhaba scyllaa o motivasyonu zaten bir yakalarsam ben ona sorucam Çok üzgünüm çoook benm sorunum çok daha fenaaaa sürekli uyuyorum cnm sıkıldıkça yiyiyorum daha yeni 8 kilo verdim hedefim 56 olmak ve birde artık kış ya ben napıcaaam:sm_confused:gerçi bişey keşfettim daha bugün yeni denedim eğer bi olusa yırttm demektir yararı olursa paylaşırımmsenağlama

İnşallah yararı olur, biz de faydalanırız arada:)

Kızlar merhaba,

Artık ben diyet yapamayacağım.

Bugün hamile olduğumu öğrendim. Ama çok üzgünüm. Bebişim olacağına sevinemedim bile...
Çünkü ben 30.07.2009 tarihinde kızamıkçık aşısı olmuştum. Yumurtlama tarihimde 21.09.2009 aslında süreyi tamamlamama 8-9 günlük bir süre vardı ama yine de kafam çok karışık moralim alt üst oldu haberi aldığımda sevineceğime ağladım inşallah bişe olmazç
Çoğu kaynakda 1 ay diyor, ebe ve sağlık olcağı doktoru da 1 ay demişti ama bugün gittiğim doktor 3 ay dedi araştırılması ve testlerin yapılması lazım eğer bebekte bir etki varsa kürtajla alınması lazım dedi. Resmen yıkıldım. Yarın izin aldım daha iyi bir doktora gidicem.

Size cevap yazamayabilirim pazartesi görüşmek üzere. Benim için dua edin. ınşallah bişe olmaz yaa... çok endişeliyim.

geçmiş olsun ...inşallah bişey çıkmaz..pozitif düşün..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…