merhaba arkadaşlar bişey sorucaktım aranızda sarı kırmızı diyetini duyan yada yapan varmı bnm çok hoşuma gitti yarın gerekli malzemeleri alınca başlamak istiyorum sarı kırmızı diyetin diyer adı domates limon diyeti...... iyi geceler......
Nasıl oluyormuş o yasemin? Paylaşsana bizimle de, merak ettim şimdi
Zor bir diyetmiş canım bu ya,
Bir kere hiçbir şey yemiyorsun yahu ben zafiyet geçiririm bunlarla:S
Bir de saat saat hatırlamak zor, ama şöyle iyi bir yanı var sıkıldıkça yiyenler için mide hep dolu olur orası güzel.
Bir de bu mevsimde kiraz, karpuz bulamayız ki, onların yerine elma, armut falan yesek olur mu acaba:)
Sadece bir hafta mı yapıyoruz sonra eski halimize dönmeyelim hemen:)
Ben bugün başladım şimdi domates suyunu içicem inşallah beceririm
Canım ben kilo veremeyen biriyim düzenli beslenmede ben sadece kilo almıyorum denediklerimi hele hiç söylemeyeyim yani 3 sene 65 te takıldım en sonunda hapla 59 oldum
Evet çok sıkılan biriyim sanki bana göre bir diyet
meyva işini dün baya araştırdım sonuç olarakta karpuzun ve kirazın özelliğini taşıyan meyva lar yinebilir en çokta kafamı kurcalıyanfisfisfis bu aslında
daha bugün yeni okudum forumda 3 haftada 10 kilo diyor 10 yapılacak diyende var biraz daha araştırırım bizim kilolar abartılı olmadığı için çok uzun yapmaya gerek yok sanırım
eski halimize döneceğimizi hiç sanmıyorum yada öyle umuyorum:Saruboceq:
İnşallah canım işe yarar da istediğin kiloya ulaşırsın. Ben başarılı olacağını bilsem de bu dieti tamı tamına uygulayamam. Zaten hiçbir dieti tamı tamına uygulyamadım:) Öyle saat saat yemek yiyemem, dışarı da nasıl yiycemki bunları
bir de sıkılırım aynı rutinden
Aslına bakarsan içeriğindeki gıdaları çok severim, ben bu içindekileri kullanıp belki kafama göre ayrı bir diyet uygularım:)
Hımmm, iyi fikir gibi geldi, ben de bir markete gidip domates suyu alıp gelsem mi?:)
canlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr tatılden dondummmmmmmmmmmmmm ne kılo aldım nede verdım aynıyım :) burcucummmmm kılo bıldırımı yapamadım aynıyım ve sanırım artık hep boyle kalıcam kımse zayflamamı ıstemıyor :)
bu arada domates suyunu ıcemeyenler az tuz karabıber ve lımonla enfes oluyor :)
:sm_cool::sm_cool:saol cnm leziz bir fikiralkisalkisalkis
NAsıl başardın?????????? 9cm çok iyi :teytey:
merhaba paylasimin icin tesekkür etmek istiyorum kendi adima ve mümkünse diyetisyenin verdigi ilk listeyi ve diger listeleride ekleyebilirmisin ?Bende baslamayi düsünüyorum simdiden tsk ederim...a.s.İlgilenen arkadaşlar için diyetisyenin verdiği bu haftaki listem:
SabahKalktıktan 1 saat içinde yapılmalı)
1 bardak sıcağa yakın ılık su
1 dilim(kibrit kutusu;30 gr) peynir veya 1 yumurta
1 dilim(kibrit kutusu;30 gr) helva(adet döneminde canım çok tatlı istediği için ;özel isteğim:)
Domates, biber, salatalık sebest
Kahvaltı sonrası 1 bardak oda sıcaklığında su
Kuşluk:
Yarım su bardağı süt
Öğle:
2 porsiyon et veya 4 yemek kaşığı sebze 1 porsiyon et veya 6 kaşık etli kıymalı sebze yemeği
Bol salata(az zeytinyağlı)
İkindi:
1 dlim peynir
2 dilim ekmek
Akşam
2 porsiyon et veya 4 yemek kaşığı sebze 1 porsiyon et veya 6 kaşık etli kıymalı sebze yemeği
Bol salata(az zeytinyağlı)
Gece
2 porsiyon meyve
ben bu sebze yemeğini anlamıyorum veriyorlar hep..biri bana tarifini verebilir mi??haşlamamıdır nedir sebze yemeği deyip geçiliyor hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?