Dün yediklerim,
Sabah beyaz peynir zeytin 2 dilim kepek ekmeği, bir kutu puding.
Öğlen yemek yiyemedim, e haliyle akşam coştum.
Bir dev burger, bir kutu patates, kola.
Yatmadan önce iki büyük kase çikolatalı puding ve çekirdek.
Ben iyice olaydan kopmuşum. Biri beni durdursun, tüm motivasyonumu kaybettim
Yardım
Kızlar merhaba,
Artık ben diyet yapamayacağım.
Bugün hamile olduğumu öğrendim. Ama çok üzgünüm. Bebişim olacağına sevinemedim bile...
Çünkü ben 30.07.2009 tarihinde kızamıkçık aşısı olmuştum. Yumurtlama tarihimde 21.09.2009 aslında süreyi tamamlamama 8-9 günlük bir süre vardı ama yine de kafam çok karışık moralim alt üst oldu haberi aldığımda sevineceğime ağladım inşallah bişe olmazç
Çoğu kaynakda 1 ay diyor, ebe ve sağlık olcağı doktoru da 1 ay demişti ama bugün gittiğim doktor 3 ay dedi araştırılması ve testlerin yapılması lazım eğer bebekte bir etki varsa kürtajla alınması lazım dedi. Resmen yıkıldım. Yarın izin aldım daha iyi bir doktora gidicem.
Size cevap yazamayabilirim pazartesi görüşmek üzere. Benim için dua edin. İnşallah bişe olmaz yaa... çok endişeliyim.
Kızlar merhaba,
Artık ben diyet yapamayacağım.
Bugün hamile olduğumu öğrendim. Ama çok üzgünüm. Bebişim olacağına sevinemedim bile...
Çünkü ben 30.07.2009 tarihinde kızamıkçık aşısı olmuştum. Yumurtlama tarihimde 21.09.2009 aslında süreyi tamamlamama 8-9 günlük bir süre vardı ama yine de kafam çok karışık moralim alt üst oldu haberi aldığımda sevineceğime ağladım inşallah bişe olmazç
Çoğu kaynakda 1 ay diyor, ebe ve sağlık olcağı doktoru da 1 ay demişti ama bugün gittiğim doktor 3 ay dedi araştırılması ve testlerin yapılması lazım eğer bebekte bir etki varsa kürtajla alınması lazım dedi. Resmen yıkıldım. Yarın izin aldım daha iyi bir doktora gidicem.
Size cevap yazamayabilirim pazartesi görüşmek üzere. Benim için dua edin. İnşallah bişe olmaz yaa... çok endişeliyim.
evet öncelikle
BEGGİ Yİ (1000gram verdiği için):hooray:
PARVİNA YI(500gram verdiği için):hooray:
ÇOK ÇOK TEBRİK EDİYORUMMMMMMopuyorumnanaktan
burcucum kupa için teşekkürler ah bir de istikrarlı olabilsem çok güzel olacak
kızlar hepimizin ortak sorunu şu kilo veriyoruz rejimi bırakıyoruz bir iki hafta sonra hop kilolar geri geliyor, ben aynı şekilde zayıflfyorum sonra ipin ucunu bir kaçırıyorum kilolarıma geri kavuşuyorum, bir alıyorum bir veriyorum bu kiloyu nasıl sabitleyeceğim bilemiyorum birde kızlar ben zayıfladıkça bacaklarım çok gevşedi sıkı ve selülitsiz bacaklarım olsun istiyorum ama olmuyormafoldumben burcucum sen dercacine kullanmıştın sanırım işe yaramışmıydı bacaklarında sıkılaşma olmuşmuydu CADIARZU
evet canım ben deracıne den cok memnun kaldım tavsıye edrım.ve bacak esnetme hareketlerı yap cok faydalı oluyo.bıde ben banyoda kabak lıfı keseıyle masaj yapıyorum bıde selulıt sabunu kullanıyorum.bu aralar sporu ıhmal ettım bende de bıraz yumusama oldu.krem kullanırken sporda yapıyodum cok guzel sonuc aldım.ama sımdı krem de kullanmıyorum sporuda ıhmal ettım yenıden baslıcam bende.
Merhaba Arkadaşlar uzun zamandır yazamadım işlerim çok yoğundu. Ama hedefime çok az kaldı. 55,4 olmayı başardım. İnanamıyorum. Belim tam 9cm inceldi. sositososito
evet dılegın kabul oldu sana dur dıyorumlmaz: lmaz: lmaz: canım sen naptın bole muhteşem üçlüyü yemişsin (hamburger kola ve patates den bahsedıyorum) yemen 5 dk ka ama o yedıklerını yakman için 2 satten fazla yuruyus yapman gerekir. bide sen cok pudıng yıyosun ara ver bıraz su abur cubura.cok mu sert oldu acaba ama senın ıylıgıne soyluyorum kızma bana tamam mı canın cok tatlı cektıgınde kalorısı dusuk seylerı sec veya kendını oyalamaya calış ve kesınlıkle yesıl çay tuket oldumuopuyorumnanaktan
evet listeye gelince bu hafta ortalık karısmıs galiba
BURCUHAYAL:52.5
TULBE:58
BEGGİ:58
EBRU74:55
MELEKGULSOY:56.5
BOZO:55.9
PARVİNA:54.6
YASEMN76:59.6
ÇİLEKLİPUDING:51.9
SCYLLAA:58.8
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?