kizlarr yaa; beni de en cok hamilelik kilolari korkutuyor,
soyle 50 kiloya falan inip oyle hamile kalsam, hamilelikte de 10-12 kilo alsam ahhhh ne guzel olurduuuuu :-(((((
günaydın kızlarr.adet günüm geçti 3-4 gün . çok şiştim ve rahatsızlık veriyor. 2 gün papatya çayı içtim etkisi yok.bi de aspiirn içtim.var mı kızlar bildiğiniz adet sktürücü doğal bir yöntem?
ulkerkcim vereceğiz bu kiloları kafana takma.sen tatilde bol bol yüz, aşırıya kaçmadan ye. kilo vermen ne kadar kolaylaşacak.
bende tam tersi en çok son ay aldım bide sezaryen oldum eve geldiğimde kendimi tanıyamamıştım bir süre göbeğime dokunamadım(sarkıktı)çok itici geldi ama şuan görseniz alakası yok neredeyse göbek kalmadı zaten eskiden de yoktu göbekle sorunum benim bacak ve kalçayı inceltmem lazım sporla
evet bizim amacimiz bu degil mi???? insllah uygulayabiliriz.
ay benim göbeğimde halen sarkıklık var sezaryandan dolayı...:roflol:...aman kızlar 10-12 kilo almaya çalışın...ebru gibi ilk 5 ay 1 kilo almak normalmış
umarim canimmm
bana ramazan cok iyi geldi, nefsim cok koreldi.. bir de senin koclugun ve su "cicek-bocek" olayi cok motive edici. bunu gelenek mi yapsam, tum koclar iyi menuleri cicek, kotulerini bocek mi yapsa
bu duzende devam edersem bayag kilo verecegime inaniyorum
bu akşam ada çayı içeyim o zaman.hafif ağrım da oluyor. sonra geçiyor.benim zaten ara ara gecikmem oluyor .ama çok rahatsızlık veriyor.resmen yolunu gözlüyorum.
ben o kadına anlam veremiyorum kilo almıycak diye bebeğini beslemiyor resmen ben o kilonun normal olduğuna inanmıyorum
ay benim göbeğimde halen sarkıklık var sezaryandan dolayı...:roflol:...aman kızlar 10-12 kilo almaya çalışın...ebru gibi ilk 5 ay 1 kilo almak normalmış
umarim canimmm
bana ramazan cok iyi geldi, nefsim cok koreldi.. bir de senin koclugun ve su "cicek-bocek" olayi cok motive edici. bunu gelenek mi yapsam, tum koclar iyi menuleri cicek, kotulerini bocek mi yapsa
bu duzende devam edersem bayag kilo verecegime inaniyorum
yok canim yaa, ilk 5 ay 1 kilo nasil normal olabilir ???
ben her ay 1 kilo diye duymustum, son aylar birazdaha fazla ??
yanlis mi biliyorum ??
yok canim yaa, ilk 5 ay 1 kilo nasil normal olabilir ???
ben her ay 1 kilo diye duymustum, son aylar birazdaha fazla ??
yanlis mi biliyorum ??
valla ilk 4 ay almayabiliyorsun sonra zaten ayda 2 kilo alıyorsun..ben ilk 4 ay alamadım mide bulantımdan sonra aman Allahımmmmm...
valla ilk 4 ay almayabiliyorsun sonra zaten ayda 2 kilo alıyorsun..ben ilk 4 ay alamadım mide bulantımdan sonra aman Allahımmmmm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?