50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kizlarr yaa; beni de en cok hamilelik kilolari korkutuyor,

soyle 50 kiloya falan inip oyle hamile kalsam, hamilelikte de 10-12 kilo alsam ahhhh ne guzel olurduuuuu :-(((((

günaydın kızlarr.adet günüm geçti 3-4 gün . çok şiştim ve rahatsızlık veriyor. 2 gün papatya çayı içtim etkisi yok.bi de aspiirn içtim.var mı kızlar bildiğiniz adet sktürücü doğal bir yöntem?

ulkerkcim vereceğiz bu kiloları kafana takma.sen tatilde bol bol yüz, aşırıya kaçmadan ye. kilo vermen ne kadar kolaylaşacak.

Lachesis adacayi diyordu ama....

bu akşam ada çayı içeyim o zaman.hafif ağrım da oluyor. sonra geçiyor.benim zaten ara ara gecikmem oluyor .ama çok rahatsızlık veriyor.resmen yolunu gözlüyorum.

ay benim göbeğimde halen sarkıklık var sezaryandan dolayı...:roflol:...aman kızlar 10-12 kilo almaya çalışın...ebru gibi ilk 5 ay 1 kilo almak normalmış

günayyyydııııın ben geldiiiim sabah şekeriyim bugün iyiyim biraz daha en azından öyle olmak istiyorum hala tansiyonum yerlerde elim atağım titriyor şu an ama ben iyi olmak istiyorum çünkü gezmeye gitcem bugün tavsiyeleriniz üzere plan yaptım alsancak yolları beni bekler gideyim mağazaları kucikleyim birascık ama kendimle pazarlık yaptım hiç bişi almıcam ameliyattan sonra yapcam alışverişimi bu arada geçmişe baktım şööle bir nilüfert çık bunalımdan mısra bi kere en şişman bnm bu grupta hatta ismim bile var şişman böcüüüük :))))) koçumuz baş edemedi benle sonunda şişman böcek oldum yaa üzülme sen yerimseniben ya kızlar ben bu kadar yiyorum ama ilginç bişeydir ki hamilelikte sadece 10 kilo aldım bende sizin gibi diyordum hamile kalmadan önce ben bi 25 kilo garanti alırım diye ama tam tersi oldu oda zaten 7. ayıma kadar 6 kilo almıştım sadece son iki ay on kiloya tamamladım sizde yaparsınız merak etmeyin bende bu kadar iştah varken yapabildiysem ohooo siz kesin yaparsınız bu iradeyle :lepi: kilom en son 56.5 ti ama şimdi kahvaltı yaptım gidip tartılacağım evde yok ya tartı kayınvalideme gideyim akşamüstü kesin olan kilomu yazarım bu arada ben melahat,truf,ülkerk,kahvekokusu ve sylvia,yı görmedim kızlar hep fotolarınızı kaçırıyorum yaws koydum diosunuz bakıyorum yok denk gelmio bi gün koyunda bakayım sonra kaldırırsınıs yine merak ediyorum ya sizi bööle saç boyası makyaj felan konuşuonus yorum yapamıyorum yüzünüzü bilmediğimden kızlar ben yavaştan kaçıyorum içeri gitcem ama msjları okurum hazırlanayım akşamüstü gelirim yine ok anlatırım size hem ne vardı ne yoktu mağazalarda öpüyorum hepinisiiiiii opuyorumnanaktan

evet bizim amacimiz bu degil mi???? insllah uygulayabiliriz.

umarim canimmm

bana ramazan cok iyi geldi, nefsim cok koreldi.. bir de senin koclugun ve su "cicek-bocek" olayi cok motive edici. bunu gelenek mi yapsam, tum koclar iyi menuleri cicek, kotulerini bocek mi yapsa

bu duzende devam edersem bayag kilo verecegime inaniyorum

ay benim göbeğimde halen sarkıklık var sezaryandan dolayı...:roflol:...aman kızlar 10-12 kilo almaya çalışın...ebru gibi ilk 5 ay 1 kilo almak normalmış

ben o kadına anlam veremiyorum kilo almıycak diye bebeğini beslemiyor resmen ben o kilonun normal olduğuna inanmıyorum

benim koclugum size sokuyor da kendime hic sokmuyor. en cirkin bocek bendim bu hafta aslindada sakladim sizden...
senin icinde varmis saglikli beslenmek, spatz da sert bir koctu ama ben yine o kadar cok yemistim ki tek bir menumu yazamamistim korkudan, ama yemekten de vazgecmemistim
bu cicek bocek olayini anasinifinda yapardiuk. Once korktum bocek yaptiklarim bozulur mu acaba diye ama neyse kimse bozulmadi ve cidden ise yaradi yine....

bu akşam ada çayı içeyim o zaman.hafif ağrım da oluyor. sonra geçiyor.benim zaten ara ara gecikmem oluyor .ama çok rahatsızlık veriyor.resmen yolunu gözlüyorum.

benim hep ya gününde yada erken olur zaten 3 gün gecikmemde gittim hamile çıkmıştım..sonrasını biliyorsunuz...

ayy aynen ya bende o kadar az kilo alınmasını sağlıksız buluyorum valla ben 10 kilo aldım bebişim 3.060 doğdu ve gayet iyiydi kilosu sezeryanla doğum yaptım ben ve doğumdan 20 gün sonra tartıldım 67 kiloyla doğurmuştum 53 kiloya inmişim şok oldum hiç beklemiyordum bu kadar kısa sürede kilolarımın gideceğini o yüzden endişelenmeyin doğum sonrası gidiyo kilolar ama emzirmeyi bırakınca çok dikkat edin ben o zaman aldım kiloları emzirirken yiyordum ama kilo almıyordum bırakıncada aynı tempoda yedim birden şiştim eyvahedigeldismile

yok canim yaa, ilk 5 ay 1 kilo nasil normal olabilir ???
ben her ay 1 kilo diye duymustum, son aylar birazdaha fazla ??

yanlis mi biliyorum ??

peppermint sahile arabayla gidince araba park problemi oluyor mu??? yuruyunce ne kadar surede variyoruz????

aynen cnm son iki ay çift çift gidiyo zaten ayda bir kilo alamıyorsun ne kadar çabalasanda niye ööle oluyo bilmem o yüzden 6 ay dikkat edilmesi gerek ne kadar az kilo alırsan o kadar iyi sonrasında zaten ister istemez alıyorsun hemde hiç farketmeden su topluyo sanırım vücüt onunda etkisi oluyo yerimseniben

yok canim yaa, ilk 5 ay 1 kilo nasil normal olabilir ???
ben her ay 1 kilo diye duymustum, son aylar birazdaha fazla ??

yanlis mi biliyorum ??

Ilk iki ay almasanda olur hatta bazen insanlar veriyormus bile o danormal ama ondan sonra her ay duzenli bir kilo alinmali diye biliyorum ben de. Son aylar cok aliyorsun elinde olmadan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…