mısracım kola kesinlikle bağımlılık yapan birşey.içersen hep içersin.
bak ben çok içmem aramamda . ama 2 gün içeyim artık hep isterim
evet benim onemli bir kilo problemim yoktu, gobek vardi artik o da gitti. boyum 1.68
ama cok disiplinli spor yaptim
ben de 57-58 kiloydum diyete başladıgımda. inanamıyorum şimdi o kiloda olduguma.
şimdi bile kilolu görüyorum kendimi. o zaman nasılmışım acaba...keşke bikinili bi fotograf çektirseydim diyete başlarken.
ben de 57-58 kiloydum diyete başladıgımda. inanamıyorum şimdi o kiloda olduguma.
şimdi bile kilolu görüyorum kendimi. o zaman nasılmışım acaba...keşke bikinili bi fotograf çektirseydim diyete başlarken.
aaa sendemi boğasın bende...günaydın kızlarrrr.akşam iftardaydk.
.kaçırdım kadın gözleme falan yapmıştı.
salı güne adet olucam .mutsuzluk var üstümde.gerçi ben genelde öleyimdirde.
boğa burçlarının kendilerini mutsuz etmekde üstlerine yokmuş zaten :)
pepercim tebrikler kuşummmmgunaydin kizlaaarr,
bugun cok mutluyum cunku 700 gr zayifladim (kabizlik problemine ragmen ) gerci eriklide aldigim 900 ordan gitti bu ama o da iyi.
sagol anchusacigim sayende vallaaa.. ama ben de hep cicek oldum bu hafta diy mi...
kocum dun yediklerim
iftar
1 hurma
1 kase corba
2 parca tavuk *
3 kasik pilav
yarim domates
1 bardak ayran
ara
3 ad. kuru kayisi
1 ad. kuru incir
yarim avuc findik-ceviz
ara2
1 top sade dondurma
sahur
2 dilim uno light ekmek
birer minik parca dil peyniri, hellim, eski kasar, beyaz peynir
1 tatli kasigi bal
1 bardak icetea
* tavugu yogurt, nar eksisi, cok az z.yagi, kirmizi biber ve kekik ile terbiyeleyip cok cok az yagda teflon tavada kizarttim.
üzülme üzülme ben varım....kızlar valla çatır çatır veriyosunuz kiloları en tombul ben kaldım amaaasenağlama
hahhaha ben gönderiyim bana bak ....boyum 1.60ben de 57-58 kiloydum diyete başladıgımda. inanamıyorum şimdi o kiloda olduguma.
senağlama benim yerim 70-60 kiloluların formu galibasenağlama
senağlama benim yerim 70-60 kiloluların formu galibasenağlama
hahhaha ben gönderiyim bana bak ....boyum 1.60
aaa sendemi boğasın bende...
pepercim tebrikler kuşummmm
üzülme üzülme ben varım....
hahhaha ben gönderiyim bana bak ....boyum 1.60
yok canim seninki daha buyuk basari, aramiza katilmay basardin bak...3 ay sonra kendini taniyamayacaksin
ya kızlar öyle demek istemedim yanlış anlamayın sakın.
ben hep 52-53 lerdeydim, 58 olunca kendimi tanıyamadım. yoksa ben hiç birimizin kilolu oldugunu bile düşünmüyorum.
ulkerk'cim hele sen hiç konuşma. boyunca kızın var, genç kız gibisin hala. ben o zaman kesin yuvarlanarak giderima.s
ben hep 52-53 lerdeydim, 58 olunca kendimi tanıyamadım. yoksa ben hiç birimizin kilolu oldugunu bile düşünmüyorum.
ulkerk'cim hele sen hiç konuşma. boyunca kızın var, genç kız gibisin hala. ben o zaman kesin yuvarlanarak giderima.s
Kizlar siz dogum yapmissiniz. sPatz hakli biz ne olcagiz bakalim hamileyken ve dogum sonrasi....
katılıyorum spatz'a
ben doğum yapınca yuvarlanarak yürümekten korkuyorumkaydirigubbakcemile3
hele hamileyken çok şişecekmişim gibi geliyor:umursamaz:
ben doğuma giderken 80 kiloydum bir fotorafım var aman yarabbibilmiyorumkismile
ben doğuma giderken 80 kiloydum bir fotorafım var aman yarabbibilmiyorumkismile
bende 72 ama son 2-3 ay hiçç kilo alamadım çünkü yiyemiyordum artık eeeee 50-51 kilodan o kiloya gelmek...
bende 72 ama son 2-3 ay hiçç kilo alamadım çünkü yiyemiyordum artık eeeee 50-51 kilodan o kiloya gelmek...
aman yarabbi ,
kesin ben de 90 kiloyla falan girerim doğumakafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?