50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben de 57-58 kiloydum diyete başladıgımda. inanamıyorum şimdi o kiloda olduguma.
şimdi bile kilolu görüyorum kendimi. o zaman nasılmışım acaba...keşke bikinili bi fotograf çektirseydim diyete başlarken.

ben de 57-58 kiloydum diyete başladıgımda. inanamıyorum şimdi o kiloda olduguma.
şimdi bile kilolu görüyorum kendimi. o zaman nasılmışım acaba...keşke bikinili bi fotograf çektirseydim diyete başlarken.

senağlama benim yerim 70-60 kiloluların formu galibasenağlama

a.s Ben de nasil basardim diyorum o kadar kilo almayi ki ben zor kilo alan biriyim... n e kadar yedigimi tahmin edin iste...

aaa sendemi boğasın bende...
pepercim tebrikler kuşummmm
kızlar valla çatır çatır veriyosunuz kiloları en tombul ben kaldım amaaasenağlama
üzülme üzülme ben varım....
hahhaha ben gönderiyim bana bak ....boyum 1.60

senağlama benim yerim 70-60 kiloluların formu galibasenağlama

hahhaha ben gönderiyim bana bak ....boyum 1.60

ya kızlar öyle demek istemedim yanlış anlamayın sakın.
ben hep 52-53 lerdeydim, 58 olunca kendimi tanıyamadım. yoksa ben hiç birimizin kilolu oldugunu bile düşünmüyorum.

ulkerk'cim hele sen hiç konuşma. boyunca kızın var, genç kız gibisin hala. ben o zaman kesin yuvarlanarak giderima.s

yok canim seninki daha buyuk basari, aramiza katilmay basardin bak...3 ay sonra kendini taniyamayacaksin

hadi bakalım iyişallah sana bişey ısmarlarım ozaman:sinifsinif:

yok ya yanlış anlamadım şaka yaptım canım benim
orda muhabbet bile yok zaten arada baktım dakaydirigubbakcemile3

minnoşum şaka yaptım...aşkol...yok yok valla 40 yaşındada olsan yuvarlanmak istemiyorsun:roflol:

Kızlar ben bugün tartılmadım çünkü 4 gündür kabızım =)) yanılma payı olur diye yarın sabah tartılmayı düşünüyorum .
Ama şunu söyleyebilirim aynaya baktığımda farklılıklar görüyorum. Benim aldığım kilolar sadece göbeğime ve belime vuruyor öyle olunca göbeğimdeki selülitler inanılmaz can sıkıyor ama sanki biraz azalmışlar gibi :))

katılıyorum spatz'a
ben doğum yapınca yuvarlanarak yürümekten korkuyorumkaydirigubbakcemile3
hele hamileyken çok şişecekmişim gibi geliyor:umursamaz:

bende 72 ama son 2-3 ay hiçç kilo alamadım çünkü yiyemiyordum artık eeeee 50-51 kilodan o kiloya gelmek...

bende tam tersi en çok son ay aldım bide sezaryen oldum eve geldiğimde kendimi tanıyamamıştım bir süre göbeğime dokunamadım(sarkıktı)çok itici geldi ama şuan görseniz alakası yok neredeyse göbek kalmadı zaten eskiden de yoktu göbekle sorunum benim bacak ve kalçayı inceltmem lazım sporla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…