50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bulanti 4 aydan sonra geciyor mu??? ya ben cok pis bogazimdir midem bulansa da yerimmm..aklinialirimsmile

inanılmaz sanki bıçakla kesilmiş gibi mide bulantın geçiyo...valla anchusacım cık yiyemiyorsun..öyle böyle değil...eşim işe giderken beni kanepede mide bulantısında yatar bıraırdı ,dönünce beni orda bulurdu...bir tek turşu yiyebiliyordum ilaç gibi gelirdi bana

bünyeye göre değişiyor heralde bende hiç ama hiç bulantı yoktu

bulanti 4 aydan sonra geciyor mu??? ya ben cok pis bogazimdir midem bulansa da yerimmm..aklinialirimsmile

ya bulantı olmayabiliyorda benim çok az oldu üçüncü ayın başında bir kaç sabah bulandı ama zaten karnım aç olduğu için sadece öğürtü şeklindeydi sonrasında bir dahada hiç olmadı sadece bazı sevdiğim yiyecekleri yiyememiştim özellikle yağlı yiyecekleri hiç yiyemedim... buda benim için artı oldu kilo konusunda :jeyyar:

bünyeye göre değişiyor heralde bende hiç ama hiç bulantı yoktu

aman bu kucucuk bir sorun, tek sorun bulanti olur insallah hamileliklerimizde....

ayy gerçekten yaa nasıl yemek istiyorsun hemde anlatamam ya en sevdiğim şeyleri yapıyordu annemler ve ben bir lokma bile yiyemiyordum inat edip yersemde ilk lokmada kusuyordum zaten bebek ne isterse onu yiyorsun sen belirleyemiyorsun o belirlio sanırım ben ööle düşünmüştüm hep bebişim istemio bunu fln diyordum :ecrin_bebek:

peppermint sahile arabayla gidince araba park problemi oluyor mu??? yuruyunce ne kadar surede variyoruz????

otelden dumduz sahile inerseniz fazla bisey degil 500-600 mt mesafede. ama kendi semsiyenizi plaj hasirinizi falan goturmeniz gerekir. 10 dkda yurursunuz

tesise gitmek isterseniz biraz uzak, sicakta yurunmez, park problemi yok, evlerin onune birakiyorduk biz.

ayy bak oturdum kaldım yine biri beni kovalayabilirmi acaba gitmem gerek artık hazırlandım ama çıkamıyorum kızlaaar :mymeka:

tesise gitmek daha mantikli o zaman. tesis hemen sahilde sanmistim. ama tesise semsiye falan tasimamiza gerek yok dedin di mi???

hatirlatalim da duymayan kalmasin

kizlar bugun kilo bildirim gunu; "gecen haftaki kilo-bu haftaki kilo- verilen (alinan) kilo" seklinde lachesis'e ozel mesaj atin lutfennn
lachesis liste yapacak

bu arada anchusacigim; ben de senin gibiyim; midem bulanip yiyemeyecegimi sanmiyorum hamilelikte; adet donemine benzerse aksine cok istahim acilacaktirr :-((

hiiii.... bazn midem cok bulanir. midemin bulantisini bastirsin diye ben yemege saldiririm.....:mymeka:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…