bulanti 4 aydan sonra geciyor mu??? ya ben cok pis bogazimdir midem bulansa da yerimmm..aklinialirimsmile
inanılmaz sanki bıçakla kesilmiş gibi mide bulantın geçiyo...valla anchusacım cık yiyemiyorsun..öyle böyle değil...eşim işe giderken beni kanepede mide bulantısında yatar bıraırdı ,dönünce beni orda bulurdu...bir tek turşu yiyebiliyordum ilaç gibi gelirdi bana
bulanti 4 aydan sonra geciyor mu??? ya ben cok pis bogazimdir midem bulansa da yerimmm..aklinialirimsmile
evet kızlar sabah tartıldım vee 58 den 57 ye inmişim :)
ya bulantı olmayabiliyorda benim çok az oldu üçüncü ayın başında bir kaç sabah bulandı ama zaten karnım aç olduğu için sadece öğürtü şeklindeydi sonrasında bir dahada hiç olmadı sadece bazı sevdiğim yiyecekleri yiyememiştim özellikle yağlı yiyecekleri hiç yiyemedim... buda benim için artı oldu kilo konusunda :jeyyar:
bünyeye göre değişiyor heralde bende hiç ama hiç bulantı yoktu
inanılmaz sanki bıçakla kesilmiş gibi mide bulantın geçiyo...valla anchusacım cık yiyemiyorsun..öyle böyle değil...eşim işe giderken beni kanepede mide bulantısında yatar bıraırdı ,dönünce beni orda bulurdu...bir tek turşu yiyebiliyordum ilaç gibi gelirdi bana
evet kızlar sabah tartıldım vee 58 den 57 ye inmişim :)
aferin sana secret 100 mesaja tamamlayip mesaj sayini lachesis e ozel mesajla bildirmelisin
peppermint sahile arabayla gidince araba park problemi oluyor mu??? yuruyunce ne kadar surede variyoruz????
neden koç sensin ama ben anlamadımbilmiyorumkismile
bende bildirmemiştim
neden koç sensin ama ben anlamadımbilmiyorumkismile
bende bildirmemiştim
canim sistem boyle cizelgelerden sagolsun lachesis sorumlu hep... her hafta ayni kisi olsun kafa karismasin diye herhalde... bugun son gunum koclukta bayragi niluferte devredecegim...
otelden dumduz sahile inerseniz fazla bisey degil 500-600 mt mesafede. ama kendi semsiyenizi plaj hasirinizi falan goturmeniz gerekir. 10 dkda yurursunuz
tesise gitmek isterseniz biraz uzak, sicakta yurunmez, park problemi yok, evlerin onune birakiyorduk biz.
ayy bak oturdum kaldım yine biri beni kovalayabilirmi acaba gitmem gerek artık hazırlandım ama çıkamıyorum kızlaaar :mymeka:
demircioapıyk halen burdaysan fotomu koayayım sonra siliyorum kızlar öyle yapıyo bende seni görmedim ama
hatirlatalim da duymayan kalmasin
kizlar bugun kilo bildirim gunu; "gecen haftaki kilo-bu haftaki kilo- verilen (alinan) kilo" seklinde lachesis'e ozel mesaj atin lutfennn
lachesis liste yapacak
bu arada anchusacigim; ben de senin gibiyim; midem bulanip yiyemeyecegimi sanmiyorum hamilelikte; adet donemine benzerse aksine cok istahim acilacaktirr :-((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?