50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kilom aynı bu hafta da 51.8

ama doğruyu söylemek gerekirse diyet namına hiç birşey yapmıyorum bu hafta. o yüzden kilomu korumak hoşuma gidiyor. bir de bugun regl olacağım üstelik.

anchusa koçum ben hiç menu yazmadım sana. baya böcektim bu hafta çünküeyvahedigeldismile

dün de öyle. ama yazayım yine de.arkadaşıma iftara gittim.

sabah: 1 dilim kepek ekmeği +beyaz peynir +domates+salatalık
ara: yok
öğlen: 4-5 nugget + 2 kaşık pilav + yogurt
ara: 1 tane kepekli galeta
akşam: yarım kase çorba+ 4 kaşık bezelye yemeği + bir avuç pide +yogurt
ara: 2 bardak şekersiz siyah çay + 1 tane küçük saray helvası

cok da kotu degil bence. Bir tek nugetlar ve saray helvasi gozume batti, birinden birini yemeseydin cicek bile olabilirdin....

cok da kotu degil bence. Bir tek nugetlar ve saray helvasi gozume batti, birinden birini yemeseydin cicek bile olabilirdin....

:lepi:çok mutlu ettin beni anchusa.

o kadar takıntılı oldum ki her yediğime pişman oluyorum. bu hafta bi kaç gün arkadaşımda kalmıştım, tartılamadım. kendimi o kadar özgür hissettim kibilmiyorumkismile sonuçta bugun tartıldım hala aynı kilodayım. yani her gün tartılmak acaip baskı yaratıyormuş üstümde onu anladım.

evet bizim tarti da bozuldu, tartilamiyorum, ipin ucu kacti....tartinin varligi rahatsizlik ve yemek yerken sucluluk duygusu veriyormus megerse...

günaydınlar herkese ,

kilom 50,1 ; 700 gr. vermiş gibi görünüyorumsositososito
dün yediklerim ,
iftar ,
  • yarım kase yağsız terbiyesiz tavuk suyuna çorba(sebzeli)
  • 1 adet haşlanmış tavuk baget
  • yarım porsiyon domatesli pilav
  • yarım kase yoğurt
  • iki lokma pide
ara
  • 4-5 kare dilim kavun
  • maden suyu
  • yeşilçay
sahur
  • uyanamadığım için eşim zar zor su içirip 3 tane de kuru kayısı yedirdiyerimseniben

sana da aferin, sen de bu haftanin ciceklerindensin ama sahurda yesen daha guzel olurdu.

kızlarrrrr şunu ramazandan sonra hepbirlikte yapalımmı bigün.
böle şeyleri yapmak çok zevkli oluyo sizinle

ne bilim canım yaa. bazen geçmişe bile o kadar takılıyorum ki

ben de geçmişe çok takılır ve sıkça mutsuz ederim kendimi ,
gereksiz bişey ama yapmamalıyız ,
zira adliyede olup bitenleri görünce Allah'a bin kere şükretmemiz gerektiğini düşünüyorum,
Allah hiç birimize büyük tasalar vermesinyerimseniben

sana da aferin, sen de bu haftanin ciceklerindensin ama sahurda yesen daha guzel olurdu.
teşekkür ederim sevgili koç ,
çok ama çok mutlu oldumopuyorumnanaktan
sahurda yiycem söz veriyorum , bu gece istisna olsunyerimseniben

ama sevgili koçum ben zero içiyorum ve kola çok seviyorum kopamıyorum havalar serinlese kesin azaltırım

icince zero icmek lazim ama kola iyi birsey degil. selulit yapar, mideye zarar verir dislere zarar verir...ki her gun icmek cok kotu birsye. haftada bir icsen hadi neyse diyecegim....boyle icmeye devam edersen kilo versen de selulitli ve sagliksiz zayif bir bayan olacaksin

tamama azaltmaya gayret edicemzemuszemus

kaç kilo başladın,benimde durdu şuan valla

56-57 kiloydum diyete basladigimda...
metabolizman durunca biraz yediklerinin miktarini arttirmak ise yariyor... bunye sasiriyor , ve sonraki hafat kisinca yemekten yine kilo vermeye basliyorsun,
elma falan yerken dilimleyip tarcin dok ye, ya da muslinin icine(metabolizmayi hizlandiriyor), aci yiyebiliyorsan aci ye (bu da metabolizmayi hizlandiriyor), tabi bir de bol hareket ve spor...

mısracım kola kesinlikle bağımlılık yapan birşey.içersen hep içersin.
bak ben çok içmem aramamda . ama 2 gün içeyim artık hep isterim

başladığında bile iyiymiş kilon boyun kaçtı?işte her yol gene spordan geçiyormirmirmirmir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…