gunaydin kızlarrrrrzemuszemus
gunaydin kızlarrrrrzemuszemus
kilom aynı bu hafta da 51.8
ama doğruyu söylemek gerekirse diyet namına hiç birşey yapmıyorum bu hafta. o yüzden kilomu korumak hoşuma gidiyor. bir de bugun regl olacağım üstelik.
anchusa koçum ben hiç menu yazmadım sana. baya böcektim bu hafta çünküeyvahedigeldismile
dün de öyle. ama yazayım yine de.arkadaşıma iftara gittim.
sabah: 1 dilim kepek ekmeği +beyaz peynir +domates+salatalık
ara: yok
öğlen: 4-5 nugget + 2 kaşık pilav + yogurt
ara: 1 tane kepekli galeta
akşam: yarım kase çorba+ 4 kaşık bezelye yemeği + bir avuç pide +yogurt
ara: 2 bardak şekersiz siyah çay + 1 tane küçük saray helvası
cok da kotu degil bence. Bir tek nugetlar ve saray helvasi gozume batti, birinden birini yemeseydin cicek bile olabilirdin....
:lepi:çok mutlu ettin beni anchusa.
o kadar takıntılı oldum ki her yediğime pişman oluyorum. bu hafta bi kaç gün arkadaşımda kalmıştım, tartılamadım. kendimi o kadar özgür hissettim kibilmiyorumkismile sonuçta bugun tartıldım hala aynı kilodayım. yani her gün tartılmak acaip baskı yaratıyormuş üstümde onu anladım.
günaydınlar herkese ,
kilom 50,1 ; 700 gr. vermiş gibi görünüyorumsositososito
dün yediklerim ,
iftar ,
ara
- yarım kase yağsız terbiyesiz tavuk suyuna çorba(sebzeli)
- 1 adet haşlanmış tavuk baget
- yarım porsiyon domatesli pilav
- yarım kase yoğurt
- iki lokma pide
sahur
- 4-5 kare dilim kavun
- maden suyu
- yeşilçay
- uyanamadığım için eşim zar zor su içirip 3 tane de kuru kayısı yedirdiyerimseniben
günaydın kızlarrrr.akşam iftardaydk.
.kaçırdım kadın gözleme falan yapmıştı.
salı güne adet olucam .mutsuzluk var üstümde.gerçi ben genelde öleyimdirde.
boğa burçlarının kendilerini mutsuz etmekde üstlerine yokmuş zaten :)
kızlarrrrr şunu ramazandan sonra hepbirlikte yapalımmı bigün.
böle şeyleri yapmak çok zevkli oluyo sizinle
ne bilim canım yaa. bazen geçmişe bile o kadar takılıyorum ki
teşekkür ederim sevgili koç ,sana da aferin, sen de bu haftanin ciceklerindensin ama sahurda yesen daha guzel olurdu.
cok guzel, sen de cicek oldun. kolanin iyiki gazi kacmis... icmiyoruz biz kola bu topic te ona gore. yeni gelenlere duyurulur.
kızlar valla çatır çatır veriyosunuz kiloları en tombul ben kaldım amaaasenağlama
ben de ilk basladigimda 2 hafta birsey veremedim. sonra vermeye basladim ama sonrasinda zaman zaman metabolizmam durdu ve cok az yememe ragmen hic kilo verememistim... sabirli olmak lazim...
ama sevgili koçum ben zero içiyorum ve kola çok seviyorum kopamıyorum havalar serinlese kesin azaltırım
icince zero icmek lazim ama kola iyi birsey degil. selulit yapar, mideye zarar verir dislere zarar verir...ki her gun icmek cok kotu birsye. haftada bir icsen hadi neyse diyecegim....boyle icmeye devam edersen kilo versen de selulitli ve sagliksiz zayif bir bayan olacaksin
kaç kilo başladın,benimde durdu şuan valla
56-57 kiloydum diyete basladigimda...
metabolizman durunca biraz yediklerinin miktarini arttirmak ise yariyor... bunye sasiriyor , ve sonraki hafat kisinca yemekten yine kilo vermeye basliyorsun,
elma falan yerken dilimleyip tarcin dok ye, ya da muslinin icine(metabolizmayi hizlandiriyor), aci yiyebiliyorsan aci ye (bu da metabolizmayi hizlandiriyor), tabi bir de bol hareket ve spor...
başladığında bile iyiymiş kilon boyun kaçtı?işte her yol gene spordan geçiyormirmirmirmir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?