50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Unutmayın, çalışan bir annenin çocuğu olmak hayatta insana kaybettirdiklerinden çok daha fazla şey kazandırır.
ne guzel demis. ben de calisan anne cocuguyum, minicikken bile kendi isimi yapmak zorunda kaldim hep, ama iyiki de calisan bir annenin cocugu olmus, hayatla daha kolay basa cikabildim.

mrbb,,
nasılsınızzz?
sabahh 7 de kalktım daa banyoyu su basmış+haalı yıkadımm orayıı yıkadımmm saatt 11e kadar banyoyla uğraştımmmm.....nihaytett rahatladımm ama halaa burnumda domestos kokuusu...ıııyyyyyy
truff sen gece nöbett,şimdii halaa ayakta mısın?

kolay gelsin ve gecmis olsun. benimde boru patlamisti ve basima ayni sey gelmisti.... evi su basmisti...antreyi mutfagi ve banyoyu

aaa kolay gelsin canım allahtan banyoyu basmış sadece yoksa uğraş dur:1no2:

nesmecim ya sen son haftalarda hep ev işi ile uğraşıyorsun kuzum ya yazık sana...

Ama kızlar eğer imkanınız el veriyorsa ilk 3 yaşına kadar bebeğinizin tüm bakımı vs siz ilgilenin...yani çalışmayın..ama tabii imkanınız el veriyorsa

benim de bu kisim hosuma gitmisti..
ben de senin gibiyim canim, aynen her isimi kendim hallettim bugune kadar.

simdi ramazan , her aksam en az 3 cesit yemek yapmak gerekiyor, isten gidip kosturuyorum; annem yakin o kadar cagiriyor gelin bizde yiyim diyor.
abimin esi ise basladi ve yaklasik 3 hafta oldu, heraksam annemde yiyorlar, yemek pisirmiyor.

ama ben boyle olmaktan mutluyum, o kiz yalniz kalsa gunun birinde mahvolur ama ben ayakta kalirim.

bu kucuk bi ornek; universite tercihlerimi kendim yaptim; aldigim burslarla kendim okudum, is buldum girdim (gerci bunda babamin da payi var hakkini yemeyeyim)

sukurr

çok güzel bir yazı peppermint suçluluk duygusunu hissetmeyen yoktur gerçekten de:a015:

sen duzenini nasil kurdun canim; biraz anlatsana, ornek olsun bize

yaşaşsınn hiçç böcek olamdımm bu haftaa..KOÇluğun için teşkkkürlerrrr...bu haftaki KOÇumuza da başarılar....
ben artık haftada 1 tartılıyorum ve dahah rahatımm..aynenn ben de yedikleirme çok pişmann olupp hemenn hareetle telafiye çalışıyorumm.
kizlarr yaa; beni de en cok hamilelik kilolari korkutuyor,

soyle 50 kiloya falan inip oyle hamile kalsam, hamilelikte de 10-12 kilo alsam ahhhh ne guzel olurduuuuu :-(((((
ayybenim de kabuusmdur,,benim abla 36 bedendii evelndiğinde 3 çocuğu varr şimdi 48 falann ..annnem aynışekildeymişş,çok zayıfmışş evelndiğind e ilk çocuktan sonra ilo almışş.o da üç çocuk doğurdu ve şimdii bedeni yokkkk...105kg...evlilik ve çocuk fobim varr benim.....
kolay gelsin ve gecmis olsun. benimde boru patlamisti ve basima ayni sey gelmisti.... evi su basmisti...antreyi mutfagi ve banyoyu
sağolasınn..koridora az olmuşş,koridordaki halının az bir ksınını yıkadımm..
aaa kolay gelsin canım allahtan banyoyu basmış sadece yoksa uğraş dur:1no2:

teşeküürlle.r..vevet yaaa ,banyonundaa duvarlarını kendimm temziledimm aslındaa yerii temzilemişkennn kendi kednime iş çıkardım...neysee temzilenmişş olduuuu.....

Aynen....Daha kucuk cocuktum iki cadde atlayip otobuse inip bir cadde daha atlayip okula tek basima gidip geliyordum..Sonra ayni sekilde kimsenin olmadigi eve gelip anahtarla kapiyi acip karnimi doyuruyordum kizlar..Okula 6 yasimda basladigimi dusunun... Annem simdi sey diyor ne cesurmusum nasil goz yummusum o zaman, simdi olsa hayatta birakmam . Ama insan mecbur kalinca herhalde gozunu karartiyor. Biz de kucucuk yasta kosturmaya alistik ablamla...Ben 3 yasindaydim ablam 9, bazen geceleri beni ablama birakmak zorunda kaliyorlardi.. Ablam daha da cok sorumluluk aldi benden.

ulkerkk ciğimm ben kendimii çok yormadann dinlenerkk temzilik yaparımmm;okul varken kendimii çok yormamm,yüzeysel temzilerimm,amam şimdii evde oluncaaa ayrıntılı temzilikk yaoıyorumm+hep evdeyimm,dışarrıı hiç çıkmıyorummm haliyleeee yapıyorummmmm

nerelerdesin yahu

yok canim yaa, ilk 5 ay 1 kilo nasil normal olabilir ???
ben her ay 1 kilo diye duymustum, son aylar birazdaha fazla ??

yanlis mi biliyorum ??

yok canım her ay 1 kilo değil, ilk 3 ay hiç kilo almaman gerekiyormuş, çünkü çocuk senden beslenmiyormuş zaten, yani yemeğe abnmaya da gerek yokmuş.

bulanti 4 aydan sonra geciyor mu??? ya ben cok pis bogazimdir midem bulansa da yerimmm..aklinialirimsmile

aynen.

ben calismazsam bunalima girerim sanirim.
alismisim ben 7 yasimdan beri hic evde oturmadim.

Ben çok hareketli bir yaşantıya sahiptim..Abimin medikal firmasındaydım yurt içi yurt dışı...yani ben sabah akşam bir yere bağlı kalıp çalışmayı sevmem hareket olcak..dışarı fln çıkacam..hatta eşimle Amerika dönüşünde jetlag yuzunden uyumayım diye nete girdiğimde tanıştım:smiley-cool:...Ama evlenince birde çocuk olunca bıraktım...Bunalıma girmedim mi? tabikiii girdim...pişmanmıyım hayır...sonra kızım 4 yaşına gelince kendi mesleğime döndüm..

ppepr ve anchusaa ne güzel baş edebilmeişinnz o yaştaa..şimdii d eher türlüü zorluklarall mücadelee edbilriisnizz bu da en büyükk akzançççç

basladin mi sen calismaya yoksa hala evde misin???

hosgeldin, gozumuz yollarda kaldi...

ppepr ve anchusaa ne güzel baş edebilmeişinnz o yaştaa..şimdii d eher türlüü zorluklarall mücadelee edbilriisnizz bu da en büyükk akzançççç

Aynen oyle...Hic birsey zor gelmiyopr artik nesmekaya. Ne yalnizlik, ne calismak, ne kosturmak...Her kosulda her yerde herkesle yasarim gibime geliyor. Tas gibi oldum...Ama kolay miydi? Hayir hic kolay degildi elbette....

valla canım benimkine annem bakıyor
benim kızım çok uslu maşallah
babam emekli sabah biz evden çıkmadan gelip alıyor(uyanmışsa) akşam getiriyor çok yakın oturuyoruz.gece 22.00de yatar kendi kendine ve odasında uyur :ecrin_bebek:mutlaka sallamaya kesinlikle alıştırmadım sabahta ben gitmeden kalkmaya alıştı hem öpüşüp koklaşıyoruz.
cumaları temizlik günü olarak ilan ettim eşimde yardım eder.dip bucak eve gidince yaparım.hergünde mısra yatınca ertesigünün yemeğini yaparım hazır olur.böyle işte kendi düzeni ni kuruyor onlar.zatenopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…