:roflol:
mrbb,,
nasılsınızzz?
sabahh 7 de kalktım daa banyoyu su basmış+haalı yıkadımm orayıı yıkadımmm saatt 11e kadar banyoyla uğraştımmmm.....nihayet rahatladımm ama halaa burnumda domestos kokuusu...ıııyyyyyy
truff sen gece nöbett,şimdii halaa ayakta mısın?
mrbb,,
nasılsınızzz?
sabahh 7 de kalktım daa banyoyu su basmış+haalı yıkadımm orayıı yıkadımmm saatt 11e kadar banyoyla uğraştımmmm.....nihaytett rahatladımm ama halaa burnumda domestos kokuusu...ıııyyyyyy
mrbb,,
nasılsınızzz?
sabahh 7 de kalktım daa banyoyu su basmış+haalı yıkadımm orayıı yıkadımmm saatt 11e kadar banyoyla uğraştımmmm.....nihaytett rahatladımm ama halaa burnumda domestos kokuusu...ıııyyyyyy
Unutmayın, çalışan bir annenin çocuğu olmak hayatta insana kaybettirdiklerinden çok daha fazla şey kazandırır.
ne guzel demis. ben de calisan anne cocuguyum, minicikken bile kendi isimi yapmak zorunda kaldim hep, ama iyiki de calisan bir annenin cocugu olmus, hayatla daha kolay basa cikabildim.
çok güzel bir yazı peppermint suçluluk duygusunu hissetmeyen yoktur gerçekten de:a015:
Ama kızlar eğer imkanınız el veriyorsa ilk 3 yaşına kadar bebeğinizin tüm bakımı vs siz ilgilenin...yani çalışmayın..ama tabii imkanınız el veriyorsa
yaşaşsınn hiçç böcek olamdımm bu haftaa..KOÇluğun için teşkkkürlerrrr...bu haftaki KOÇumuza da başarılar....nesmekaya hic pes etmiyor, hem saglikli besleniyor hem sporunu aksatmiyoru. tebrikler....ustelik kilo korumada oldugu halde boyle..
azcık fazalll kaçırsamnm hemen sporrla telafii ediyorumm...ÖRNEKK olabiliyosamm ne mutluu banaa...
sen ogretmen degil miydin? ne alaka acil nobetleri, dogum evleri hastalar falan??? niye hastanede staj yaptin ki....
canım ben liseyi sağlık meslekte hemşirelik te okudum.stajlara gitiitmm.trufla meslektaşş sayılırım....
harika... yine ciceksin... Bu hafta peppermint, melahatt ve nesmekaya en guzel ve ornek ciceklerdi arkadaslar.... Hepimize (bana da, kimse benim menulerimi bilmiyor neyse ki hihihi) ornek olsunlar
ben artık haftada 1 tartılıyorum ve dahah rahatımm..aynenn ben de yedikleirme çok pişmann olupp hemenn hareetle telafiye çalışıyorumm.:lepi:çok mutlu ettin beni anchusa.
o kadar takıntılı oldum ki her yediğime pişman oluyorum. bu hafta bi kaç gün arkadaşımda kalmıştım, tartılamadım. kendimi o kadar özgür hissettim kibilmiyorumkismile sonuçta bugun tartıldım hala aynı kilodayım. yani her gün tartılmak acaip baskı yaratıyormuş üstümde onu anladım.
ayybenim de kabuusmdur,,benim abla 36 bedendii evelndiğinde 3 çocuğu varr şimdi 48 falann ..annnem aynışekildeymişş,çok zayıfmışş evelndiğind e ilk çocuktan sonra ilo almışş.o da üç çocuk doğurdu ve şimdii bedeni yokkkk...105kg...evlilik ve çocuk fobim varr benim.....kizlarr yaa; beni de en cok hamilelik kilolari korkutuyor,
soyle 50 kiloya falan inip oyle hamile kalsam, hamilelikte de 10-12 kilo alsam ahhhh ne guzel olurduuuuu :-(((((
sağolasınn..koridora az olmuşş,koridordaki halının az bir ksınını yıkadımm..kolay gelsin ve gecmis olsun. benimde boru patlamisti ve basima ayni sey gelmisti.... evi su basmisti...antreyi mutfagi ve banyoyu
aaa kolay gelsin canım allahtan banyoyu basmış sadece yoksa uğraş dur:1no2:
benim de bu kisim hosuma gitmisti..
ben de senin gibiyim canim, aynen her isimi kendim hallettim bugune kadar.
simdi ramazan , her aksam en az 3 cesit yemek yapmak gerekiyor, isten gidip kosturuyorum; annem yakin o kadar cagiriyor gelin bizde yiyim diyor.
abimin esi ise basladi ve yaklasik 3 hafta oldu, heraksam annemde yiyorlar, yemek pisirmiyor.
ama ben boyle olmaktan mutluyum, o kiz yalniz kalsa gunun birinde mahvolur ama ben ayakta kalirim.
bu kucuk bi ornek; universite tercihlerimi kendim yaptim; aldigim burslarla kendim okudum, is buldum girdim (gerci bunda babamin da payi var hakkini yemeyeyim)
sukurr
sen duzenini nasil kurdun canim; biraz anlatsana, ornek olsun bize
yok canim yaa, ilk 5 ay 1 kilo nasil normal olabilir ???
ben her ay 1 kilo diye duymustum, son aylar birazdaha fazla ??
yanlis mi biliyorum ??
bulanti 4 aydan sonra geciyor mu??? ya ben cok pis bogazimdir midem bulansa da yerimmm..aklinialirimsmile
ben calismazsam bunalima girerim sanirim.
alismisim ben 7 yasimdan beri hic evde oturmadim.
basladin mi sen calismaya yoksa hala evde misin???Ben çok hareketli bir yaşantıya sahiptim..Abimin medikal firmasındaydım yurt içi yurt dışı...yani ben sabah akşam bir yere bağlı kalıp çalışmayı sevmem hareket olcak..dışarı fln çıkacam..hatta eşimle Amerika dönüşünde jetlag yuzunden uyumayım diye nete girdiğimde tanıştım:smiley-cool:...Ama evlenince birde çocuk olunca bıraktım...Bunalıma girmedim mi? tabikiii girdim...pişmanmıyım hayır...sonra kızım 4 yaşına gelince kendi mesleğime döndüm..
selam herkese
ppepr ve anchusaa ne güzel baş edebilmeişinnz o yaştaa..şimdii d eher türlüü zorluklarall mücadelee edbilriisnizz bu da en büyükk akzançççç
benim de bu kisim hosuma gitmisti..
ben de senin gibiyim canim, aynen her isimi kendim hallettim bugune kadar.
simdi ramazan , her aksam en az 3 cesit yemek yapmak gerekiyor, isten gidip kosturuyorum; annem yakin o kadar cagiriyor gelin bizde yiyim diyor.
abimin esi ise basladi ve yaklasik 3 hafta oldu, heraksam annemde yiyorlar, yemek pisirmiyor.
ama ben boyle olmaktan mutluyum, o kiz yalniz kalsa gunun birinde mahvolur ama ben ayakta kalirim.
bu kucuk bi ornek; universite tercihlerimi kendim yaptim; aldigim burslarla kendim okudum, is buldum girdim (gerci bunda babamin da payi var hakkini yemeyeyim)
sukurr
sen duzenini nasil kurdun canim; biraz anlatsana, ornek olsun bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?