sana arkadaşlık isteği gönderdim, kabul edersen görürsün canım.
AAA kendi annesi baksınbilmiyorumkismile
yok sen bakma benim burada kocluk yaptigima, normal hayatta yemek yapmayi da yemeyi de cok severim...hem yerim hem yediririm....
hımm tamam ozaman
kendi annesi baska sehirde..
hem de o da oglunun cocuguna bakiyor :-((
neyse simdi bunlari dusunmem icin erken, daha hamile bile degilim, yarin ola gun ola diy mi
kendi annesi baska sehirde..
hem de o da oglunun cocuguna bakiyor :-((
neyse simdi bunlari dusunmem icin erken, daha hamile bile degilim, yarin ola gun ola diy mi
ben de ayni durumdayim annem baska sehirde, esimin annesi hayatta bakmaz. iki saatligine baksak bizi elinden geldigince somurur sonra, mecburen bakiciyla buyuyecek. ama bir bakima bu da iyi biliyor musun?Ben anneme de uzulurum baktirmak istemeyebilirdim.. Bir cocuga bagli kalip yasamak cok zor hayatlari iptal oluyor neredeyse. Ona da yazik...
Neyse dedigin gibi sanki hamileyiz de....kaydirigubbakcemile5
canım çok tatlı ve çok güzelsin Allah nazardansaklısın eşinle çok yakışıyorsun mutluluklarzemuszemusopuyorumnanaktan
benim annem çalıştığı için banada hiç bakamadı şimdi bende yaşayamadıklarını torunuyla yapıyo o yüzden içim rahat hafta sonu falan hemen özlüyoboshayallersmile
sağol canım..
henuz eşim değil ama allah kısmet ederse olucak inşallah opuyorumnanaktan
sen resim koymadın mı?
canım benim bildiğim ilk 4 ay bebek senin yediklerinden değil. şimdiye kadar kemiklerinde depoladıklarınla besleniyor deniliyor.ben o kadına anlam veremiyorum kilo almıycak diye bebeğini beslemiyor resmen ben o kilonun normal olduğuna inanmıyorum
kizlar benimde fotolarimi yenileme vaktim geldi di mi???soz erikli donusu koyacagim yenilerini. su albumu de iyice temizleyeyim..
kizin usluymus senin cok yormaz anneni. ben yegenimi dusunuyorumda. duz divara tirmanan bir cocuk oldugu icin zor zaptediyorduk, 6 ay annem ve ben baktik ta. Iki kisinin canini cikarmisti...Erkek cocuk daha farkli oluyor tabii..
canım benim bildiğim ilk 4 ay bebek senin yediklerinden değil. şimdiye kadar kemiklerinde depoladıklarınla besleniyor deniliyor.
o nedenle çok yemenin bir anlamı yok ilk 4 ay
hııı son halinden bahsediyorsan canım evet evet o konuda haklısın normal değilya doğru söylüyorsunda kadının son hali sana normal geliyormu ?benim düşüncem tabi belki sağlıklıdır bişey diyemem ama herşeyin bir yakışanı zevki güzelliği var hamilelikte ayrı bir zevkdir tabiki önüne geleni yesin değil ama bence bu durumun biraz tadı çıkartılmalı şımarmalı anne adayıboshayallersmile
ben gormedim hic son halini ebru salli'nin , nasil ki??
şöyle canım
burda kac aylik hamile cnm,
cok zayif yaaa; yazikkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?