valla canım benimkine annem bakıyor
benim kızım çok uslu maşallah
babam emekli sabah biz evden çıkmadan gelip alıyor(uyanmışsa) akşam getiriyor çok yakın oturuyoruz.gece 22.00de yatar kendi kendine ve odasında uyur :ecrin_bebek:mutlaka sallamaya kesinlikle alıştırmadım sabahta ben gitmeden kalkmaya alıştı hem öpüşüp koklaşıyoruz.
cumaları temizlik günü olarak ilan ettim eşimde yardım eder.dip bucak eve gidince yaparım.hergünde mısra yatınca ertesigünün yemeğini yaparım hazır olur.böyle işte kendi düzeni ni kuruyor onlar.zatenopuyorumnanaktan
hosgeldin, gozumuz yollarda kaldi...
Annenin destek olmasi cok buyuk bir avantaj..... Cok sanslisin..
Aynen....Daha kucuk cocuktum iki cadde atlayip otobuse inip bir cadde daha atlayip okula tek basima gidip geliyordum..Sonra ayni sekilde kimsenin olmadigi eve gelip anahtarla kapiyi acip karnimi doyuruyordum kizlar..Okula 6 yasimda basladigimi dusunun... Annem simdi sey diyor ne cesurmusum nasil goz yummusum o zaman, simdi olsa hayatta birakmam . Ama insan mecbur kalinca herhalde gozunu karartiyor. Biz de kucucuk yasta kosturmaya alistik ablamla...Ben 3 yasindaydim ablam 9, bazen geceleri beni ablama birakmak zorunda kaliyorlardi.. Ablam daha da cok sorumluluk aldi benden.
Ben çok hareketli bir yaşantıya sahiptim..Abimin medikal firmasındaydım yurt içi yurt dışı...yani ben sabah akşam bir yere bağlı kalıp çalışmayı sevmem hareket olcak..dışarı fln çıkacam..hatta eşimle Amerika dönüşünde jetlag yuzunden uyumayım diye nete girdiğimde tanıştım:smiley-cool:...Ama evlenince birde çocuk olunca bıraktım...Bunalıma girmedim mi? tabikiii girdim...pişmanmıyım hayır...sonra kızım 4 yaşına gelince kendi mesleğime döndüm..
slm minnossselam herkese
ya ben de dun gece sozde calisacaktim. 1 saat play station oynadim sonra esim kaydetmeden kapatmis, ona kustum oyunum yandi diye yattim....alsanaalsanasmile...Iste bahane ariyorum erken yatmak ve calismamak icin.Ama erikli donusu muhtesem olacak herseyben de geçmişte kaldım oku oku bitmedi:) ya 1 de kalktım bir de, geceleri uyuyamıyorum hiç 5 e kadar falan ya
biizmm torunlarr gelmişş azcık onlarlal ilgilncemm,pc yii saklıycammm yoksaaa parçalarlar....kendinize ii bakınn.benim yeğenelr de 2 erkek kardeşşş ann-baba çalışıyoo kendi kendilriin idare ediyolarrr,tabbii büyük olanın yüküü ağırr..biz üüzülüyoruz şimdii onlara daa,,ilerde sizin gibii güçlüü olurlarrrrr....hoşçakalın......
basladin mi sen calismaya yoksa hala evde misin???
yani yarı çalışır yarı evdeyim...kızım buyuduğu için bol bol gezmelerdeyim...resim ile ilgileniyorum haftanın 2-3 günü kursa gidiyorum...bu sene gümüş tasarım düşünüyorum..ya hobilerime zaman ayırıyorum çoğunlukla ....
basladin mi sen calismaya yoksa hala evde misin???
yani yarı çalışır yarı evdeyim...kızım buyuduğu için bol bol gezmelerdeyim...resim ile ilgileniyorum haftanın 2-3 günü kursa gidiyorum...bu sene gümüş tasarım düşünüyorum..ya hobilerime zaman ayırıyorum çoğunlukla ....
ya iste ama bizim mesleklerde ara vermeye pek gelmiyor. 2 yil calismayayim gumlerim hemen..Illa aktif olacaksin ya makale cikaracaksin ya egitim programlarina katilacaksin( ki genelde yurtdisinda oluyrolar ) o yuzdne ne yapacagim karar veremiyorum ben bir turlu... Seytan diyor, ac bir pastane bosver bilimi irfani...sempatiksalakcinni
ya ben de dun gece sozde calisacaktim. 1 saat play station oynadim sonra esim kaydetmeden kapatmis, ona kustum oyunum yandi diye yattim....alsanaalsanasmile...Iste bahane ariyorum erken yatmak ve calismamak icin.Ama erikli donusu muhtesem olacak hersey
.
ya sorma... o kadar guzel ilerlemistim ki.... esim fb kaybetti diye bozuldu sak diye kapatti play stationu.....ehehe ay çok güldüm:) ama gıcık bişey oynadığının kaydolmaması. ben de dün baya bilgisayar oyunu oynadım.
slm minnoss
ya iste ama bizim mesleklerde ara vermeye pek gelmiyor. 2 yil calismayayim gumlerim hemen..Illa aktif olacaksin ya makale cikaracaksin ya egitim programlarina katilacaksin( ki genelde yurtdisinda oluyrolar ) o yuzdne ne yapacagim karar veremiyorum ben bir turlu... Seytan diyor, ac bir pastane bosver bilimi irfani...sempatiksalakcinni
pastane miakannehir sen börek çörek alanlara bunda kaç kalori var biliyomusun azcık rejime gir dersin kadınlar asla gelmez sana 2 gündede batarsınohaoldumsmile
valla canım benimkine annem bakıyor
benim kızım çok uslu maşallah
babam emekli sabah biz evden çıkmadan gelip alıyor(uyanmışsa) akşam getiriyor çok yakın oturuyoruz.gece 22.00de yatar kendi kendine ve odasında uyur :ecrin_bebek:mutlaka sallamaya kesinlikle alıştırmadım sabahta ben gitmeden kalkmaya alıştı hem öpüşüp koklaşıyoruz.
cumaları temizlik günü olarak ilan ettim eşimde yardım eder.dip bucak eve gidince yaparım.hergünde mısra yatınca ertesigünün yemeğini yaparım hazır olur.böyle işte kendi düzeni ni kuruyor onlar.zatenopuyorumnanaktan
ne guzell .. rahatsin senn.
ben de anneme yakin ev aldim senin gibi dusunerek, hep de cocuguma annem bakar diye dusunuyordum ama abimin esi calismazken biranda ise girdi, yigenime annem bakiyor simdi, 2 yasinda..
bu durumda anneme cocuguma bak diyemem; iyi bir bakici bulmam gerekecek sanirim.
kahvekokusuna özendim webcamle foto çekip koydum şimdi kızlar :)
ay sonunda cuma geldi ama bugun neden bitmek bilmiyo...
naber fıstık? aklinialirimsmile
pastane miakannehir sen börek çörek alanlara bunda kaç kalori var biliyomusun azcık rejime gir dersin kadınlar asla gelmez sana 2 gündede batarsınohaoldumsmile
:roflol:
hani amaben görmedim canım
yok sen bakma benim burada kocluk yaptigima, normal hayatta yemek yapmayi da yemeyi de cok severim...hem yerim hem yediririm....pastane miakannehir sen börek çörek alanlara bunda kaç kalori var biliyomusun azcık rejime gir dersin kadınlar asla gelmez sana 2 gündede batarsınohaoldumsmile
hemen bakiyorum...kahvekokusuna özendim webcamle foto çekip koydum şimdi kızlar :)
ay sonunda cuma geldi ama bugun neden bitmek bilmiyo...
kizlar bu arada cheesecake tarifleri aklimda ama hocam duzeltmem icin birseyle ryollamis onlari hallediyorum, o yuzden su anda veremeyecegim..Erikli sonrasi gec olur mu???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?