50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Annenin destek olmasi cok buyuk bir avantaj..... Cok sanslisin..

biizmm torunlarr gelmişş azcık onlarlal ilgilncemm,pc yii saklıycammm yoksaaa parçalarlar....kendinize ii bakınn.benim yeğenelr de 2 erkek kardeşşş ann-baba çalışıyoo kendi kendilriin idare ediyolarrr,tabbii büyük olanın yüküü ağırr..biz üüzülüyoruz şimdii onlara daa,,ilerde sizin gibii güçlüü olurlarrrrr....hoşçakalın......

ablanda senin gibi gucludur o halde simdi.

gercekten annenin isi zormus,
benim annem de bir donem calisti biz de 3 kardes kendi kendimize baktik. abimin bana dugme dikmeyi ogrettigini hatirliyorum. bize cay yapar patates kizartirdi. hey gidi gunler ya; duygulandim simdi.. :-(((

o da dogru, insan her duruma alisir. ama ben kendimi biliyorum yapamam. y.l. tezimi yazdigim surede bikac ay evde kaldim (is bulana kadar ) gercekten psikolojim bozuldu, is buldunmu diye soracaklar diye kimseyle gorusmek tlf.da konusmak bile istemiyodum , kendimi eve kapatmistim.

slm minnoss

ben de geçmişte kaldım oku oku bitmedi:) ya 1 de kalktım bir de, geceleri uyuyamıyorum hiç 5 e kadar falan ya
ya ben de dun gece sozde calisacaktim. 1 saat play station oynadim sonra esim kaydetmeden kapatmis, ona kustum oyunum yandi diye yattim....alsanaalsanasmile...Iste bahane ariyorum erken yatmak ve calismamak icin.Ama erikli donusu muhtesem olacak hersey

olurlar olurlar, uzulmeyin hic...

ehehe ay çok güldüm:) ama gıcık bişey oynadığının kaydolmaması. ben de dün baya bilgisayar oyunu oynadım.

kahvekokusuna özendim webcamle foto çekip koydum şimdi kızlar :)
ay sonunda cuma geldi ama bugun neden bitmek bilmiyo...

ne guzell .. rahatsin senn.

ben de anneme yakin ev aldim senin gibi dusunerek, hep de cocuguma annem bakar diye dusunuyordum ama abimin esi calismazken biranda ise girdi, yigenime annem bakiyor simdi, 2 yasinda..
bu durumda anneme cocuguma bak diyemem; iyi bir bakici bulmam gerekecek sanirim.

AAA kendi annesi baksınbilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…