50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selam kızlar ,
nihayet işlerden başımı kaldırıp gelebildim ,
ayol bu hatunun hamileykenki hali ,
benim şimdiki halime benziyorakannehir:roflol:

selam kızlar ,
nihayet işlerden başımı kaldırıp gelebildim ,
ayol bu hatunun hamileykenki hali ,
benim şimdiki halime benziyorakannehir:roflol:
:roflol:
bence de yazik... hasta o hasta.... onunla kendinizi mukayese etmeyin, kendisiyle barisik bir insan olmadigini dusunuyorum...

kesinlikle bende öyle diyorum :umursamaz:

selam kızlar ben geldim ohh gezdim bütün mağazaları deştim ayy ööle güzel şeyler vardı ki yaa almamak için zor tuttum kendimi bir ucuzluk bir ucuzluk offff hadi artık gelsin şu ameliyat günü yaa bu arada kızlar çarşamba günü tahlillerim başlıo pazarteside kısmetse ameliyata giriyorum ben tabi yine hastaneye gidip geldikçe bilgi veririm size hadi bakalım hayırlısı ayy çok sıcaktı ama yaa kaç şişe su içtim hatırlamıyorum şimdik mutfağa gidiyorum yemek yapacağım ama açık pc bişi yazarsanız burdayım ok bu arada tartıldım 55.6 çıktım ve mutluluktan uçtum sonunda 55 i gördüm ya tekrar ohh yanii zemuszemus

ayyy ne güzel hemen çizelgeni yenile....canım p.tesi yazamayabilirim tatilde olacam ben...şimdiden geçmiş olsun..bedenin kaç olcak???

nesmecim geçmiş olsun cnm ayy çok zordur o ya bnmde basmıştı banyoyu temizle temizle tüm gün canı çıkıo insanın kızlarrrrr bu aralar hamilelik baya sardı bu grubu hayırdırr sohbetler hep bebek üzerine oluverdi valla en kısa sürede bir kaç hamile çıkacak gibi gelio bana burdan hadi hayırlısı :CüvCüv:

Kizlar surcu lisan ettiysem affola. Benim kocluk buraya kadar.. Bayragi niluferte veriyorum cunku 5.30 da yola cikiyoruz ben hazirlanmama bakayim....
herkese az kalaorili bir hafta sonu dilerim....opuyorum

ayyy ne güzel hemen çizelgeni yenile....canım p.tesi yazamayabilirim tatilde olacam ben...şimdiden geçmiş olsun..bedenin kaç olcak???

saol cnm valla en küçük beden hangisiyse niyetim onu yaptırmak bıktım çünkü :))))) ya bende onu soracaktım bu çizelgeyi zaten ben yapmadım nasıl yenilicem hadi bakalım şimdiki çizelgeyi yapana kadar zaten kıvram kıvram kıvrandım burda şimdi nasıl yenilenecek kal geldi neyse bir kaç kilo daha vereyim o zaman yenilerim bakalım bi yardım eden çıkar elbet zaten ameliyat sonrası çizelgem yine değişecek çünkü bir iki kilo gidecek sanırım zayıfta düşersem ordanda bir kaç kiloyu götürdümmü kar kardır diyorum bu ayın 6 sı işte günüm diğer pazartesi olsun olmazsanda yine gelince görüşürüs bende hemen yazamam zaten bi süre kollarımı kullanamayacağım ama başkasına yazdırırım ben iyiyim diye merak edersiniz siz şimdi habersiz bırakmam yerimseniben

anchusa cnm saol koçluğun süperdi hele bana iyi katlandın teşekkür ederiss yeni koçumuz hayırlı olsun vee iyi tatillerrrr iyi dinlen bol bol yüzzz bnm içinde yüzzzz zemuszemus

anchusa çok iyi koçtun sen, teşekkürler. ayrıca iyi tatiller.

sabahtan beri otur ,kalk evi temizliyorum.çok ağırdan aldım. bir banyom kaldı. onu da temizleyeyim,rahatlayacağım. daha yemek yapacağım.

valla hamilelik muhabbeti sundan sardi sanirim; cogunlugumuz 1 yillik kadar evliyiz ve artik yavas yavas cocuk dusunme asamalarindayiz; ben, anchusa, lachesis, kahvekokusu, nilufert...

anchusa, cok sagol cnm, koclugun bana iyi geldi; senin onceki koclugunda da zayiflamistim ben -- ozel kocum olur musunn pp

nilufertcigim sen de bizi bos birakma, ez, bagir , kiz ama yedirme sakinnn )

TEBRİK EDERİM CANIM DARISI BAŞIMA
Kizlar surcu lisan ettiysem affola. Benim kocluk buraya kadar.. Bayragi niluferte veriyorum cunku 5.30 da yola cikiyoruz ben hazirlanmama bakayim....
herkese az kalaorili bir hafta sonu dilerim....opuyorum
TEŞEKKÜR EDERİZ EMEKLERİN İÇİN İYİ TATİLLER CANIM SANADAopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…