burda kac aylik hamile cnm,
cok zayif yaaa; yazikkk
:roflol:selam kızlar ,
nihayet işlerden başımı kaldırıp gelebildim ,
ayol bu hatunun hamileykenki hali ,
benim şimdiki halime benziyorakannehir:roflol:
bence de yazik... hasta o hasta.... onunla kendinizi mukayese etmeyin, kendisiyle barisik bir insan olmadigini dusunuyorum...
aaa, lachesis'e noluyor yaaa, bir gorunup kayboluyor, hic ortalarda yok :-((
hımmmmmm demek sen mutfakta çok iyisin...o iştede para var biliyormusun...ya iste ama bizim mesleklerde ara vermeye pek gelmiyor. 2 yil calismayayim gumlerim hemen..Illa aktif olacaksin ya makale cikaracaksin ya egitim programlarina katilacaksin( ki genelde yurtdisinda oluyrolar ) o yuzdne ne yapacagim karar veremiyorum ben bir turlu... Seytan diyor, ac bir pastane bosver bilimi irfani...sempatiksalakcinni
8 aylık hamileydi ben bir gazetede gördüm...benden zayıf:roflol:ben gormedim hic son halini ebru salli'nin , nasil ki??
hhahahah bu önceki fotosu ilahi kahve çok güldürdünselam kızlar ,
nihayet işlerden başımı kaldırıp gelebildim ,
ayol bu hatunun hamileykenki hali ,
benim şimdiki halime benziyorakannehir:roflol:
bugunlerde pek keyfi yok sanirim..
hımmmmmm demek sen mutfakta çok iyisin...o iştede para var biliyormusun...
8 aylık hamileydi ben bir gazetede gördüm...benden zayıf:roflol:
hhahahah bu önceki fotosu ilahi kahve çok güldürdün
estagfurullah mutfakta vakit gecirmeyi seviyorum diyelim.
hihiih böyle diyorsan iyisin...elinin lezzeti için ne derler...bazı kişilerin elinin lezzeti güzeldr..estagfurullah mutfakta vakit gecirmeyi seviyorum diyelim.
hihiih böyle diyorsan iyisin...elinin lezzeti için ne derler...bazı kişilerin elinin lezzeti güzeldr..
aa, benim elim cok lezzetliymis
esim, yegenlerim, annemler, kardesim hepsi oyle soyluyor.
hangi tarifi alirsam alayim ilk denememde tuttururum, bir tarif deneyip yapamadigim olmadi simdiye kadar.
ama iste benim mutfakta harcayacak fazla zamanim olmuyor cogunlukla; genelde pratik seyler yapiyorum o yuzden. ancak misafir gelecegi zaman ozel seyler hazirlayabiliyorum; bir de bazen esimin ya da benim canimiz istediginde.
selam kızlar ben geldim ohh gezdim bütün mağazaları deştim ayy ööle güzel şeyler vardı ki yaa almamak için zor tuttum kendimi bir ucuzluk bir ucuzluk offff hadi artık gelsin şu ameliyat günü yaa bu arada kızlar çarşamba günü tahlillerim başlıo pazarteside kısmetse ameliyata giriyorum ben tabi yine hastaneye gidip geldikçe bilgi veririm size hadi bakalım hayırlısı ayy çok sıcaktı ama yaa kaç şişe su içtim hatırlamıyorum şimdik mutfağa gidiyorum yemek yapacağım ama açık pc bişi yazarsanız burdayım ok bu arada tartıldım 55.6 çıktım ve mutluluktan uçtum sonunda 55 i gördüm ya tekrar ohh yanii zemuszemus
yemeklerim cok begenilir herkes tarafindan. bence isteyerek mutlulukla yaptigin hersey lezzetli olur.Damak tadin iyiyse yemek yemeyi seviyorsan ve yemek yapmak sana is degilde eglence olarak geliyorsa mutlaka guzel seyler cikar ortaya. saanirim hepsini barindiriyorum. Yurtdisinda yasarken en buyuk hobim cuma geceleri arkadaslarimi toplayip ziyafet vermekti....hihiih böyle diyorsan iyisin...elinin lezzeti için ne derler...bazı kişilerin elinin lezzeti güzeldr..
tebrik ederimselam kızlar ben geldim ohh gezdim bütün mağazaları deştim ayy ööle güzel şeyler vardı ki yaa almamak için zor tuttum kendimi bir ucuzluk bir ucuzluk offff hadi artık gelsin şu ameliyat günü yaa bu arada kızlar çarşamba günü tahlillerim başlıo pazarteside kısmetse ameliyata giriyorum ben tabi yine hastaneye gidip geldikçe bilgi veririm size hadi bakalım hayırlısı ayy çok sıcaktı ama yaa kaç şişe su içtim hatırlamıyorum şimdik mutfağa gidiyorum yemek yapacağım ama açık pc bişi yazarsanız burdayım ok bu arada tartıldım 55.6 çıktım ve mutluluktan uçtum sonunda 55 i gördüm ya tekrar ohh yanii zemuszemus
aa, benim elim cok lezzetliymis
esim, yegenlerim, annemler, kardesim hepsi oyle soyluyor.
hangi tarifi alirsam alayim ilk denememde tuttururum, bir tarif deneyip yapamadigim olmadi simdiye kadar.
ama iste benim mutfakta harcayacak fazla zamanim olmuyor cogunlukla; genelde pratik seyler yapiyorum o yuzden. ancak misafir gelecegi zaman ozel seyler hazirlayabiliyorum; bir de bazen esimin ya da benim canimiz istediginde.
evet vakit alan bir konu yemek pisirmek...
ayyy ne güzel hemen çizelgeni yenile....canım p.tesi yazamayabilirim tatilde olacam ben...şimdiden geçmiş olsun..bedenin kaç olcak???
TEBRİK EDERİM CANIM DARISI BAŞIMAselam kızlar ben geldim ohh gezdim bütün mağazaları deştim ayy ööle güzel şeyler vardı ki yaa almamak için zor tuttum kendimi bir ucuzluk bir ucuzluk offff hadi artık gelsin şu ameliyat günü yaa bu arada kızlar çarşamba günü tahlillerim başlıo pazarteside kısmetse ameliyata giriyorum ben tabi yine hastaneye gidip geldikçe bilgi veririm size hadi bakalım hayırlısı ayy çok sıcaktı ama yaa kaç şişe su içtim hatırlamıyorum şimdik mutfağa gidiyorum yemek yapacağım ama açık pc bişi yazarsanız burdayım ok bu arada tartıldım 55.6 çıktım ve mutluluktan uçtum sonunda 55 i gördüm ya tekrar ohh yanii zemuszemus
TEŞEKKÜR EDERİZ EMEKLERİN İÇİN İYİ TATİLLER CANIM SANADAopuyorumnanaktanKizlar surcu lisan ettiysem affola. Benim kocluk buraya kadar.. Bayragi niluferte veriyorum cunku 5.30 da yola cikiyoruz ben hazirlanmama bakayim....
herkese az kalaorili bir hafta sonu dilerim....opuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?