50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

slm arkadaşlar
bugün daha yeni kahvaltı yaptım oda 1 kase eti form musli
sabah 9.30 da kalktım ama bebekle uğraşmaktan anca yiyebildim kahvaltımı
buda eminim metebolizmamı kötü etkiliyodur şimdide 1 bardak form çay yaptım anu içicem

günaydın kızlarrrr
3 gün tatil bana ii gelmedi yaa.
sabah işe çok zor geldim.ayyy adet olucam ekranda biraz önce tiramusu gördüm sabah sabah onuçekti canım((

aaaa koça bak akannehir

bana da hiç yaramadı kızlar bu tatil ,
homini gırtlak yedim durdum ,
korkumdan tartılamıyorumkafamçokkarıştı

aynen ben de.

Kizlar gunaydin
ben de erikliden dondum...Cok guzel bir hafta sonu kacamagiydi...Ben cok yemememe ragmen tartida fazla ciktim. Neyse gireriz duzene elbette.

günaydın benden de herkese, güzel geçmesine sevindim tatilinin.

boyattım bende canlarım saçlarımı:))bayanssulusmile

resim isteriz.

guaydin kizlarr,

kilo veren herkesi tebrik ediyorum.
ben h.sonu bu kilodan da dustum biraz; cizelgemdeki kilonun altina indim. ama erken sevinmek istemiyorum. 1-2 gune de regli olucam zaten.

neyse,

nasilsiniz?
umarim herkes iyidir ..

ben de çizelgenin baya üstüne çıktım

senden de foto isteriz.

senden de resim isteriz:)

büyükçekmece de vardı yamulmuyorsam:)

ben otostopla gezdim hep orları öyle daha eğlenceli:)

reglim cok yakin kizlari acayip usuyorum halsizim ve aciktim o yuzden :-(((

ben 10 gündür öyleyim sahurda da çok yedim oysaki

ben de jel kullanamiyorum cunku cildimi cok gerip kurutuyor. b en ne yaptigimi soyliyeyim sana... her dusta yuzumu jelle ya da dove sabunla yikiyorum (Idusta kullaninca buhardan dolayi kurutmuyor cildi) , normal gunlerdede makyajimi temizlerim normal suyla yikar kurular ve iyi bir nemlendirici surerim. haftada bir iki gece de gece yatarken bepanten surerim
benim guzellik uzmanim tonigin cok luzumsuz oldugunu ve para tuzagi oldugunu soylemisti.yuz temizleme jeli yerine de dove sabun kullan ayni sey demisti. clinique in bitiremedigim bir tonigi bile var evde o oyle soyledigi icin.gozenekler buharla acilip temizlenmeden ne surersen sur ise yaramazmis. o yuzden tonigi onermiyordu. bana yuzumu arada bir maden suyuyla yikamam gerektigini soyledi, cildin mineral ihtiyacini karsilamak icin. ve siyah noktalar icin de buharli cilt bakimi yaptirmamiz gerekiyormus yilda 2-3 kere (fazlasi da iyi degilmis). nemlendiricide paraya kiy ve iyi birsey al dedi. onun disinda hersey hikayeymis(tonik peeling ve jel).ama benim eskiden kalan peelinglerim var onlari da dusta kullaniyorum ve cok daha iyi oluyor. cilt buhar da yedigi icin kurutmuyorlar.. cok guvenilir bir kizdi maalesef simdi birakti isini ama ondan ogrendiklerimi paylasayim dedim.guzellik uzmanlari daha cok para kazanmak icin cok yanlis yonlendirme yapiyorlar maalesef.O isi birakinca hic cilt bakimi da yaptirmadim.. Cunku nereye gidecegimi bilemedim..yuzume buhar tutup cildi buyutec altinda temizliyor ve bakim yapiyordu...Bu islemden sonra tonik ise yarar demisti. ve tonik surerken bastirmadan tek yone surmemiz gerekiyormus.aksi takdirde tonikle pamuga aldigin kiri diger gozeneklerin icine suruyormussun.
istanbulda tavsiye edebileceginiz durust ve isini bilen biri var mi ???

Son düzenleme:

cnm hala regl olmadin mi sen ? Allah Allahh bu iste bi gariplik var ??

yaptigim densizlige bak.... dusunemedim kusura bakma...

askolsun ne densizligi aaa

ben yuz temizleme jeliyle yikiyorum yuzumu, gulsuyu ile siliyorum; nemlendirici+goz cevresi suruyorum.
benim cilt bakimim da bu kadar.

lachescim cildin hassassa biotermin temizleme sütü vardı bende süt kullanabilirsin.
ancusacım benim cildim çok yağlı deli gibide siyah nokta var. bu cilt konusunda çok dertliyim.birde renk bozukluğu var sanki.yani öle tek suyla falan temzilenmez
ama ben lancomun bi toniğini kullanmıştım.yıkadıktan sonra bile pamuk koyulaşıyordu esmen. derinlemesine temziliyor sanki.

çok sağol canım, dove alerji yapıyor sevmiyorum onu, duşta kullandığımda ben de de problem olmuyor jel. senin dediğin gibi makyajımı temizleyip yüzümü yıkarım arada maden suyuyla falan silerim. sağol yeniden. ben de hiç güzellik uzmanlarına güvenemiyorum.

ben yuz temizleme jeliyle yikiyorum yuzumu, gulsuyu ile siliyorum; nemlendirici+goz cevresi suruyorum.

olmadım canım ya sürekli de o psikolojideyim, hamile de değilim, sürekli yemek yiyorum bir de 2-3 gün daha bekliycem doktora gidicem olmadı

daha ne olsun cilt bakımında da, ben her gün yapamıyorum ya üşeniyorum, yıkayıp silip yatıyorum genelde

dikkatnizi çekmek için ne yapabilirim acep takla atsam olurmu
kimsemi bi yorum yazmak bana yawww

askolsun ne densizligi aaa

gulsuyunu ben de duymustum...
bir de ben acibadem sutunu denedim. nasil guzel yapti cildimi. ama sonra killanma yaparsa diye korkume biraktim... aslinda deneme yanilmayla cildin icin en uygun seyi sen buluyorsun. butun ciltler birbirinden farkli. bana bepanten iyi geliyor, ablama cok yagli geliyor, kuzenimde sivilce yapiyor. jojoba yagi bana agir geldi abalmin cildini ipek gibi yapti vsy vsy
siyah noktalar icin gercekten cilt bakimi gerekli....benim de cok guzel bir cildim yok... Peppermintin cildi cok guzel... herkes oyle sansli degil iste...

ya ben nemlendirici alacagim yeni bitti ama ne alaacgim onu da bilmiyorum... shiseido kullaniyordum. kinerase fiyatlarina baktim cok ucuk tu fiyat vazgectim...yaz bitene dakadar bepantenle devam etmeye karar verdim ben de...

sağol canım o sütten alıyım o zaman:)

dikkatnizi çekmek için ne yapabilirim acep takla atsam olurmu
kimsemi bi yorum yazmak bana yawww

aa aşkolsun canım.
menünümü yazmıştın? benim hatam koç benim yorumlamam lazımdı. gözümden kaçmış.
bi uyuzluk var üstümde hasy-ta olucam canım hiç bişey istemiyor.

yazın çalıışmak çok zor yaa bazen kış gelsin istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…