50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

dikkatnizi çekmek için ne yapabilirim acep takla atsam olurmu
kimsemi bi yorum yazmak bana yawww

ehehee tabi kolay değil:)
ne yazdıksin ki görmedim sor hemen cevaplıyalım:)

acıbadem ve bepanten bana yağlı geliyor, acıbademi bilmiyorum da bepanten de tüylenme yapıyormuş diye duymuştum.
laroche kullanıyorum ben mükemmel ötesi nemlendiricileri var, çok da pahalı değil, tavsiye ederim.

selamlar ben geldim..
depresyondayım bugünlük:1no2:
yine mi....tatil vaktin geldi galiba senin yine...

la roche yi deneyeyim bari bu sefer de... eczaneden mi aliyorsun. due belki kampanya yakalarim nete bir bakayim
denemedigim sey kalmadi benim de...

yine mi....tatil vaktin geldi galiba senin yine...

la roche yi deneyeyim bari bu sefer de... eczaneden mi aliyorsun. due belki kampanya yakalarim nete bir bakayim
denemedigim sey kalmadi benim de...

evet canım eczaneden alıyorum, internetten de alabilirsin ama cildine uygun olanını seçmeyi unutma:) benim cildim hassas şunu kullanıyorum su gibi çok güzel:)

daha once boyle olur muydu cnm. duzenli miydi adetlerin..
evet 2-3 gun daha bekle yeniden bi kan testi yaptir olmazsa ?

aaa cnm ben gormedim ne zaman yazdin?
ne yazdin.

evet canım eczaneden alıyorum, internetten de alabilirsin ama cildine uygun olanını seçmeyi unutma:) benim cildim hassas şunu kullanıyorum su gibi çok güzel:)

evet fiyatı da uygun kendisi de süper:)

tesekkur ederim. nasilsa alacagim yeni bir nemlendirici bunu alamaya karar verdim..kara kara dusunuyordum kinerase a o parayi versem mi vermesem mi diye....

canim tesekkur ederim. evet cildim de pek bi problemim yok.

ben de nivea-aqua sensation kullaniyorum bikac yildir nemlendirici olarak. la roche demissiniz merak ettim; ben de bi bakayim.

stres yapmis olabilirsin yok yere. regliyi bayagi geriye ya da one cekebiliyor stres. ama bencede sen en azindan evde bir daha gebelik testi yapsana...
hosgeldin.

canim tesekkur ederim. evet cildim de pek bi problemim yok.

ben de nivea-aqua sensation kullaniyorum bikac yildir nemlendirici olarak. la roche demissiniz merak ettim; ben de bi bakayim.

ne sanslisin. niveayla butun cilt bakimini yapabiliyorsun. senin gibi bir arkadasim vardi ben dunyanin cilt urununu alirdim kiz sabun ve nivea kullanarak harika bir cilde sahipti...

daha once boyle olur muydu cnm. duzenli miydi adetlerin..
evet 2-3 gun daha bekle yeniden bi kan testi yaptir olmazsa ?

.

hep düzenliydi canım, ramazan folik asit bir de stres etkiledi herhalde baktım da forumda herkesin bu ay 10 gün falan gecikmiş. kan testi yanılmaz diyorlar. ama tekrar yaptırım olmadı doktora giderim aaa yeter artık diye:)

tesekkur ederim. nasilsa alacagim yeni bir nemlendirici bunu alamaya karar verdim..kara kara dusunuyordum kinerase a o parayi versem mi vermesem mi diye....

inşallah memnun kalırsın, nemlendiricinin bir standartı vardır. daha fazlasını vermek gereksiz bence, leke kremi, göz altı morlukları, kırışıklar vs zor şeyler olduğu için başarılıyı bulmak adına ödenir de, nemlendirici nemlendirme gayesini yapıyorsa geri kalanı markanın kendi payıdır.

iş çok sıkıcı ,hayat rutin ve yorucumafoldumben

hayatın rutinliği güven verici ve kaçınılmaz bir son aslında. keyifli bir rutin de olabilir sonuçta. ama işinden genel olarak mutsuzsan farklı alternatifler düşünebilirsin sıkma canını. yoruculuk konusunda da biraz eşinden yardım et iste tatlım:)

kahvekokusucumm , bunalim yapma kendine.

bazen rutinlerimize sukretmemiz lazim; ya isimizden olsak, ya da basimiza kotu bir olay gelse, aile de bir rpoblem olsa; rutinden cikmiz oluruz ama cok daha mutsuz oluruz (Allah korusun )

cok sukur rutinlerimize )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…