dikkatnizi çekmek için ne yapabilirim acep takla atsam olurmu
kimsemi bi yorum yazmak bana yawww
gulsuyunu ben de duymustum...
bir de ben acibadem sutunu denedim. nasil guzel yapti cildimi. ama sonra killanma yaparsa diye korkume biraktim... aslinda deneme yanilmayla cildin icin en uygun seyi sen buluyorsun. butun ciltler birbirinden farkli. bana bepanten iyi geliyor, ablama cok yagli geliyor, kuzenimde sivilce yapiyor. jojoba yagi bana agir geldi abalmin cildini ipek gibi yapti vsy vsy
siyah noktalar icin gercekten cilt bakimi gerekli....benim de cok guzel bir cildim yok... Peppermintin cildi cok guzel... herkes oyle sansli degil iste...
ya ben nemlendirici alacagim yeni bitti ama ne alaacgim onu da bilmiyorum... shiseido kullaniyordum. kinerase fiyatlarina baktim cok ucuk tu fiyat vazgectim...yaz bitene dakadar bepantenle devam etmeye karar verdim ben de...
selamlar ben geldim..
depresyondayım bugünlük:1no2:
yine mi....tatil vaktin geldi galiba senin yine...selamlar ben geldim..
ehehee tabi kolay değil:)
ne yazdıksin ki görmedim sor hemen cevaplıyalım:)
acıbadem ve bepanten bana yağlı geliyor, acıbademi bilmiyorum da bepanten de tüylenme yapıyormuş diye duymuştum.
laroche kullanıyorum ben mükemmel ötesi nemlendiricileri var, çok da pahalı değil, tavsiye ederim.
yine mi....tatil vaktin geldi galiba senin yine...
la roche yi deneyeyim bari bu sefer de... eczaneden mi aliyorsun. due belki kampanya yakalarim nete bir bakayim
denemedigim sey kalmadi benim de...
bu la roche nin fiyati gercekten cok cok makulmus...
çok sağol canım, dove alerji yapıyor sevmiyorum onu, duşta kullandığımda ben de de problem olmuyor jel. senin dediğin gibi makyajımı temizleyip yüzümü yıkarım arada maden suyuyla falan silerim. sağol yeniden. ben de hiç güzellik uzmanlarına güvenemiyorum.
olmadım canım ya sürekli de o psikolojideyim, hamile de değilim, sürekli yemek yiyorum bir de2-3 gün daha bekliycem doktora gidicem olmadı
daha ne olsun cilt bakımında da, ben her gün yapamıyorum ya üşeniyorum, yıkayıp silip yatıyorum genelde
dikkatnizi çekmek için ne yapabilirim acep takla atsam olurmu
evet canım eczaneden alıyorum, internetten de alabilirsin ama cildine uygun olanını seçmeyi unutma:) benim cildim hassas şunu kullanıyorum su gibi çok güzel:)
evet fiyatı da uygun kendisi de süper:)
aaaa yine mi, adliye senin depresyondan çıkmana izin vermiyor galiba
ortamdandır canım başka bir sorunun yoksa tabi
yine mi....tatil vaktin geldi galiba senin yine...
gulsuyunu ben de duymustum...
bir de ben acibadem sutunu denedim. nasil guzel yapti cildimi. ama sonra killanma yaparsa diye korkume biraktim... aslinda deneme yanilmayla cildin icin en uygun seyi sen buluyorsun. butun ciltler birbirinden farkli. bana bepanten iyi geliyor, ablama cok yagli geliyor, kuzenimde sivilce yapiyor. jojoba yagi bana agir geldi abalmin cildini ipek gibi yapti vsy vsy
siyah noktalar icin gercekten cilt bakimi gerekli....benim de cok guzel bir cildim yok... Peppermintin cildi cok guzel... herkes oyle sansli degil iste...
ya ben nemlendirici alacagim yeni bitti ama ne alaacgim onu da bilmiyorum... shiseido kullaniyordum. kinerase fiyatlarina baktim cok ucuk tu fiyat vazgectim...yaz bitene dakadar bepantenle devam etmeye karar verdim ben de...
stres yapmis olabilirsin yok yere. regliyi bayagi geriye ya da one cekebiliyor stres. ama bencede sen en azindan evde bir daha gebelik testi yapsana...çok sağol canım, dove alerji yapıyor sevmiyorum onu, duşta kullandığımda ben de de problem olmuyor jel. senin dediğin gibi makyajımı temizleyip yüzümü yıkarım arada maden suyuyla falan silerim. sağol yeniden. ben de hiç güzellik uzmanlarına güvenemiyorum.
olmadım canım ya sürekli de o psikolojideyim, hamile de değilim, sürekli yemek yiyorum bir de2-3 gün daha bekliycem doktora gidicem olmadı
daha ne olsun cilt bakımında da, ben her gün yapamıyorum ya üşeniyorum, yıkayıp silip yatıyorum genelde
hosgeldin.dikkatnizi çekmek için ne yapabilirim acep takla atsam olurmu
selamlar ben geldim..
canim tesekkur ederim. evet cildim de pek bi problemim yok.
ben de nivea-aqua sensation kullaniyorum bikac yildir nemlendirici olarak. la roche demissiniz merak ettim; ben de bi bakayim.
daha once boyle olur muydu cnm. duzenli miydi adetlerin..
evet 2-3 gun daha bekle yeniden bi kan testi yaptir olmazsa ?
.
tesekkur ederim. nasilsa alacagim yeni bir nemlendirici bunu alamaya karar verdim..kara kara dusunuyordum kinerase a o parayi versem mi vermesem mi diye....
iş çok sıkıcı ,hayat rutin ve yorucumafoldumben
ben sabah depresyondaydım.şimdi eh işte düşünsem kafayı yerim.
iş çok sıkıcı ,hayat rutin ve yorucumafoldumben
bana da evde basiyorlar.... cok sicak.. calismam lazim calisamiyorum......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?