yaa evett,hep unutuyorumm,kayanyıveriyooooo,genelde köpüksüz olurr ,becerememmm köpüğü....yine bunda köpük var diye resmini çektimm.....nesme kahven köpüksüz olmuş :)))
merhabalar.dün iftarda yedikleimi yazıp geçmişe bakayım.
1 kase çorba, 1 yk barbunya, 1 yk kuskus, 1 servis kaşığı kremeli mantarlı tavuk, yarım servis kaşığı pilav, salata, ayran
ara: türk kahvesi, fındık bbüyüklüğünde 4 tane tahinli kurabiye.
nesmecim aktardan öğütülmüş siyah üzüm çekirdeği almıştım.çok faydalıymış ondan koydum.
geçmişş hiç ilerlelmemmşş,,bugün h.içi de ama kimselerr yokkkk,ben de iftar zaamnnıı rahatsızlanıpp,uyuduummm,dahah yenii uyandımmmm,,sadece su içtimm ve canım hiçbişey istemiyooo..şimdii orucun ilk günüü gibi oldu ve sarstıı beni...bakalım yarınaa tutabilvcek miiyim...
Herkese selamlarrrrr:teytey:Ben geldim.Tüm mesajlara göz attım herkesin listesi bir harika bu hafta gitsin kilolar topluca:teytey:İnşallah ayağım iyi gelir :dance:
Bugün neler yaptımCADIARZU
Sabah bir yumurtayla sade omlet.Yanında 2 dilim peynir.
Öğlen bir kase(4 yada 5 kaşık)bulgur pilavı
Bir adet ayran bir adet soda sade
Bugün 45 dakikaya yakın yüzdüm
Ardından suç işledin 2 tane minik baklava yedimbilmiyorumkismile
Akşam ise 5 kaşık patlıcan oturtma zeytinyağlı yanında ise 2 kaşık yoğurt yedim
Bol su ve arada çay tükettim.
O iki minik masum baklava için vicdan azabından ölüyorum şuaneyvahedigeldismileuyuyabilirsem ne mutlu bana sırf bu yüzdenbilmiyorumkismile:gitme:
Hayatta tek yapamadığım hareket oldum olası mekiktirCADIARZUcan evimden vurdun beniBen yatmadan önce biraz hareket yapar öyle uyurum.Zaten sabah 8 de tempolu yürümeye gkendimi yollara vurucam,saatimi kurdum bileyerimseniben
ay sahurda börekle helva yedim, mideme oturdu resmen yaktı beni ramazan 3 kilo falan aldım galiba, hiç hareket etmiyorum iftardan imsaka sürekli yiyorum, sürekli hem de, ay of çok fena ağlıycam şimdi, böhüüüüüü mafoldumben
ben bu noktaya nasıl geldim, ben böyle değildim yerken oldum
günaydın kızlarrrr
3 gün tatil bana ii gelmedi yaa.
sabah işe çok zor geldim.ayyy adet olucam ekranda biraz önce tiramusu gördüm sabah sabah onuçekti canım((
Kizlar gunaydin
ben de erikliden dondum...Cok guzel bir hafta sonu kacamagiydi...Ben cok yemememe ragmen tartida fazla ciktim. Neyse gireriz duzene elbette.
anchusam dönmüş yaşasınopuyorumnanaktan
nasıl geçti , dinlendin mi?
resim isteriz anchusakaydirigubbakcemile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?