Ve haftanın listesi, azıcık gecikme için kusuruma bakmayın
demircik 55.6 (900 gram vermiş) alkisalkisalkis
peppermint 53.9 (700 gram vermiş)
lachesis 56 (500 gram vermiş)
kahvekokusu (700 gram vermiş)
ulkerk 58 (aynı)
spatz 51.8 (aynı)
nesmekaya 48.7 (200 gram almış)
truf artık bebiş bekliyor :CüvCüv:a.s.
aramıza yeni katılan mısra ve ilk bildirimini yapan secret_88 hoşgeldiniz kızlar a.s.
mısra 58.1
secret_88 57 (1 kilo vermiş)
boyattım bende canlarım saçlarımı:))bayanssulusmile
kahve kokusu hizina hayran kaldim.... foto ekledigim saniyede yorum yaptin yaaa.
cok guzeldi herkese tavsiye ediyoruz trakya yoresini... Tatilin ve guzelliklerin yalnizca bodrum ve antalya civarinda olmadiginin bir kere daha farkina vardik...
dinlendim sayilir. islee beni bekliyor ama simdi
siz neler yaptiniz yeni haberler ve degisiklikler var mi???
resim istiyoruz misraaklinialirimsmile
hehe ,
hızlıyım ama di mi , hızıma kimsenin yetişememesi dileği ileÇok üzgünüm çoook
fotolar harika anchusam , maksat dinlenmekse ben de tatil konusunda güney ve ege saplantısı olmaması gerektiğini düşünüyorumsositososito
Kizlar gunaydin
ben de erikliden dondum...Cok guzel bir hafta sonu kacamagiydi...Ben cok yemememe ragmen tartida fazla ciktim. Neyse gireriz duzene elbette.
şuan yok ama en kısa zamanda canım yorumlarınızı merak ediyorum zaten:Saruboceq:resim istiyoruz misraaklinialirimsmile
çok güzel çıkmış canım fotolaraın belliki çok eğlenmişsin ve inceciksin süperalkisalkisalkis
şuan yok ama en kısa zamanda canım yorumlarınızı merak ediyorum zaten:Saruboceq:
bu arada koç benim menüyü yorumlamadın nilüferdi değilmi koç??aklinialirimsmile
aaaa kızlar bende boyattım saçlarımı daha dorusu röflemin dibi gelmişti dip boyası yaptım baya sarardı.
ayrıca saçlarımıda kestirdim.şu öleri uzun arkası kısa.
yalnız saçımın rengi şu anada çok ii değil röfleyi ilk yaptırınca bi tuhaf duruyor. birkaç yıkamadan sonra kendine geleceğini umuyorum.
misra, soyledigin bal rengine mi boyattin sacini, foto isteriz evet.
ben de sacimi boyadim kizlar dun aksam; kahvekokusunun terrakota' sina.. kolestonun 6/74 numarasi.
harika bir renk. cok cok guzel olduuu. umarim cabucak akmazz
kahve icinde hafif kizillik var ve parliyor.
gerci ben ne yaparsam yapayim koyulastiramiyorum sacimi, bir kez bakira boyattim ya alttan hemen bakirlar cikiyor ama bu kez 3 haftada bi boyayayim diyorum renk oturana kadar.
boyattım bende canlarım saçlarımı:))bayanssulusmile
evet aslinda agustos sonu soguk olurmus ama sansimiza cok sicakti..anchusacigimm hosgeldin.
nasildi erikli? deniz anlattigim kadar vardi diy mi? valla fotolari gorunce yeniden gidesim geldi..
aaaa kızlar bende boyattım saçlarımı daha dorusu röflemin dibi gelmişti dip boyası yaptım baya sarardı.
ayrıca saçlarımıda kestirdim.şu öleri uzun arkası kısa.
yalnız saçımın rengi şu anada çok ii değil röfleyi ilk yaptırınca bi tuhaf duruyor. birkaç yıkamadan sonra kendine geleceğini umuyorum.
misra, soyledigin bal rengine mi boyattin sacini, foto isteriz evet.
ben de sacimi boyadim kizlar dun aksam; kahvekokusunun terrakota' sina.. kolestonun 6/74 numarasi.
harika bir renk. cok cok guzel olduuu. umarim cabucak akmazz
kahve icinde hafif kizillik var ve parliyor.
gerci ben ne yaparsam yapayim koyulastiramiyorum sacimi, bir kez bakira boyattim ya alttan hemen bakirlar cikiyor ama bu kez 3 haftada bi boyayayim diyorum renk oturana kadar.
herkes yeni sacini gule gule kullansin. Dogal sacini kullanan bir benim galiba...Bir de nesmekaya vardi..
evet aslinda agustos sonu soguk olurmus ama sansimiza cok sicakti..
deniz cok guzeldi gercekten...
otelde tam dedigin gibiydi. Gayet yeterliydi.
elbette gunde 3 kere dondurma yedim, ve gercekten bayildim dondurmasina.... Istanbulda damla sakizli dondurma satiliyor mu ki???? yunanistanda coktur...
cok sevindim iyi gecmesine.
cnm ordaki gibi bi dondurma istanbulda az bulunur.
bir kadikoy moda da meshur unlulerin dondurmacisi vardir, dondurmaci Ali miydi neydi unuttum tam adini, orasi cok guzeldir, baska da varsa da ben bilmiyorum
bir de sana tek sey soylemeyi unuttum, donuste yol ustundeki tarlalardan alisveris yapin diyecektim; biz eismle domatesi tarladan ellerimizle topladik, cok zevkliydi; domatesi de harikaydi. bir de fasulye almistim, dondurucuya koymustum, dun pisirdim, kokusu bile bir baskaa.
belki gormussunuzdur yol ustunde tarlalari, hep satis yapiyorlar..
seni arayacaktim, esinin yaninda rahatsiz etmemek icin arayamadim..
canım istediğim renk bir kerede olmazmış sık röfle yapıp üstüne boya yaptı beğendim ama çok alışamadım daha sende güle güle kullan saçını zemuszemus
cnm sac ilk boyaninca cig bi renk oluyor, 2-3 yikamada asil rengini buluyor; sen de biraz bekle, gittikce guzellesecek saclarin bak
evet canım haklısın.Bu arada iyi bir saç bakım önerisine ihtiyacım var yumuşatmam lazım ve ağırlığın girmesi içi varmı fikri olanfisfisfis
evet canım haklısın.Bu arada iyi bir saç bakım önerisine ihtiyacım var yumuşatmam lazım ve ağırlığın girmesi içi varmı fikri olanfisfisfis
mecitefendiin sac yagini kullan. Inanilmaz guzel yapiyor. Yumusacik oluyor saclarin...aktarlarda satiliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?