50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

boğazıma haklim olmam lazım evet ama nasıl yapıcam bilmiyorum spora da başlıyım en iyisi mantarlı tavuk sote yap, ya da körili.

bugün herkez tavuk yapıyo anlaşılan bende çıkardım şimdi çözülmesini bekliyom fırında baharatlı yapıcam ben çok güzel kızarıyo öyle biraz soğan koyarım yarım yarım birde yeşil çarliston yanınada pilav yapıyım diyorum bide çorba
nasıl peki menüm ben neyi nekadar yemelim pilav yeme demeyin ne olurrrrr

evde mantar yok ama korili yapabilirim bak...

korili güzel oluyor, körili beşamel soslu da güzel oluyor, ben de sahurda börek yapmıştım, dünden de yaprak sarması vardı onu yiycem eşim yok bugün

2 yemek kaşığından fazla yiyemezsin ne yazık ki

bir kase çorba şekerim.
tavukdan biraz
pilavdanda malesef 3 kaşık
birde canım salata yap bol bol onu ye tatlım

Kızlar merhaba ;

Yazılarınızı güncel takip ediyorum :) ama işlerim yoğun katılamıyorum :)

Benim rejim yine aynı devam ediyor :)

Yalnız dün faranjit oldum boğazım inanılmaz acıyor onun için akşamları
1 kase sıcak çorba -1 dilim ekmek- yoğurtla geciştiriyorum çünkü yutkunurken canımdan can gidiyor (

Öğlenleride yumuşak ne çıkarsa onu yiyorum.

Aralarda meyveli yoğurt yiyorum 3 gün böyle devam edecek mecbur bilmiyorumkismile

selam kızlar.nasılsınız?
sabahtan ablamdaydım yeni geldim. yarın okul açılıyor artık, seminerler var. aslında iyi oldu evde oturmaktan sıkılıyorum zaman zaman ama sabah erken kalkması olmasaa.

dün yediklerimi yazayım . 4 gündür oruç tutamıyorum adetliyim .

sabah: 1 dilim tam buğday ekmeği ile klasik kahvaltı

ara: 1 avuç badem

ara: 1 sb süt

akşam: 1 kase çorba, 2-3 kaşık pilav, 4-5 kaşık tavuk sote, yerım dilim çavdar ekmeği, 1 soda

ara: şekersiz çay
( herkes tatlı yerken ben baktım ama bugün bi dondurma yedim miktarını bilmiyorumm. sadece vanilyalıydı o bakımdan iyi ama miktarı yooook (

korili tavugu nasil yapiyorsunuz kizlar ??

çok basit tavuğu çok az yağda soteliyorsun sonra üstüne köriyi rengini verecek miktarda koyuyorsun ben hep göz kararı koyduğumdan ölçü veremiyorum 1-1.5 tatlı kaşığı falan sanırım. sonra köriyle de kavuruyorsun, karabiber atıyorsun mümkünse öğüterek yoksa toz, sonra tuz. en son biraz kaynar su ekliyorsun fazla değil tavukların kurumasını engelleyecek kadar, suyunu çekene kadar pişiriyorsun. bu şekilde de yenebilir, ben bir de bunun üzerine beşamel sos kaşar peyniri ve pul biber ekleyerek fırınlıyorum. öyle daha bir güzel oluyor.

merhaba canım geçmiş olsun.

selam tatlım, süper yine menün, iradene hayranım.

ben sogan da kavuruyorum.... buna ilaveten....yanina d apatates kizartsam esim cok mutlu olurrr... ama olan bana olurrrr... aklinialirimsmile

evet cok kolaymis. yaparim ben bunu.

sagol cnm, agzina saglikkk

Kizlar artik ben de menu yazacagim
kahvalti
1 kupa kahve
1 kupa ayvali ihlamurlu cay
yarim cavdar unundan simit
minik bir parca kasar

Ara1: bir porsiyon cikolatali profiterollu dondurma

Ara 2:2 adet incir

Ogle:1 adet lahmacun ve bol salata

Ara3: 2 adet incir, 1 kupa kahve

Ara4: Birazcik siyah uzum

Aksamda sunlari yemeyi planliyorum
1 kase yogurt corbasi
korili tavuk sote
Patates kizartmasi esime yapacagim ve yememeye gayret gosterecegimm
Spor yapmadim yine...

Son düzenleme:
evet cok kolaymis. yaparim ben bunu.

sagol cnm, agzina saglikkk

rica ederim canım.

:) çok sağol canım inşallah olumunekankayizsmile

kızlar trufun gönderdiği bir mesaj vardı silinmediyse bana yollar mısınız özeldenyanlışlıkla silindi galiba bulamadım

ben markete gidiyorum bu arada, azıcık hava alıyım bunaldım, öptüm hepinizi:)

pirinç pilavını bol soğanlı biberli bulgur pilavına çevirdim kızlar
hala 2 3 kaşıkmı hakkım yaaa
neyse yapcak bişey yok çünkü öğle yemeği diye 2 adet baklava yedim
arada 3 yemek kaşığı konserve mısır
kötü bir menüüüü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…