senin biraz bogazina hakim olman lazim. benim gibisin donem donem ipin ucu kaciyor, kacincada tam kaciyor. kizlar bugun 4.5 litre su ictim hala oluyorum susuzluktan .....
kizlar yogurt corbasi yapacagim. yanina da tavuk yapacagim ama nasil yapsam benim coik guzel bir soya tarifim var soya soslu kabakli ama canim baska birsey yapmak istiyor....
boğazıma haklim olmam lazım evet ama nasıl yapıcam bilmiyorumspora da başlıyım en iyisi mantarlı tavuk sote yap, ya da körili.
evde mantar yok ama korili yapabilirim bak...
bugün herkez tavuk yapıyo anlaşılan bende çıkardım şimdi çözülmesini bekliyom fırında baharatlı yapıcam ben çok güzel kızarıyo öyle biraz soğan koyarım yarım yarım birde yeşil çarliston yanınada pilav yapıyım diyorum bide çorba
nasıl peki menüm ben neyi nekadar yemelim pilav yeme demeyin ne olurrrrr
sagol cnmm yerimsenibenselam kızlar geçmiş olsun sylivi
sagoll cnmmmmyerimsenibengeçmiş olsun canım.
gecmis olsunn
bugün herkez tavuk yapıyo anlaşılan bende çıkardım şimdi çözülmesini bekliyom fırında baharatlı yapıcam ben çok güzel kızarıyo öyle biraz soğan koyarım yarım yarım birde yeşil çarliston yanınada pilav yapıyım diyorum bide çorba
nasıl peki menüm ben neyi nekadar yemelim pilav yeme demeyin ne olurrrrr
korili tavugu nasil yapiyorsunuz kizlar ??
Kızlar merhaba ;
Yazılarınızı güncel takip ediyorum :) ama işlerim yoğun katılamıyorum :)
Benim rejim yine aynı devam ediyor :)
Yalnız dün faranjit oldum boğazım inanılmaz acıyor onun için akşamları
1 kase sıcak çorba -1 dilim ekmek- yoğurtla geciştiriyorum çünkü yutkunurken canımdan can gidiyor(
Öğlenleride yumuşak ne çıkarsa onu yiyorum.
Aralarda meyveli yoğurt yiyorum 3 gün böyle devam edecek mecbur bilmiyorumkismile
selam kızlar.nasılsınız?
sabahtan ablamdaydım yeni geldim. yarın okul açılıyor artık, seminerler var. aslında iyi oldu evde oturmaktan sıkılıyorum zaman zaman ama sabah erken kalkması olmasaa.
dün yediklerimi yazayım . 4 gündür oruç tutamıyorum adetliyim .
sabah: 1 dilim tam buğday ekmeği ile klasik kahvaltı
ara: 1 avuç badem
ara: 1 sb süt
akşam: 1 kase çorba, 2-3 kaşık pilav, 4-5 kaşık tavuk sote, yerım dilim çavdar ekmeği, 1 soda
ara: şekersiz çay
( herkes tatlı yerken ben baktım ama bugün bi dondurma yedim miktarını bilmiyorumm. sadece vanilyalıydı o bakımdan iyi ama miktarı yooook(
çok basit tavuğu çok az yağda soteliyorsun sonra üstüne köriyi rengini verecek miktarda koyuyorsun ben hep göz kararı koyduğumdan ölçü veremiyorum 1-1.5 tatlı kaşığı falan sanırım. sonra köriyle de kavuruyorsun, karabiber atıyorsun mümkünse öğüterek yoksa toz, sonra tuz. en son biraz kaynar su ekliyorsun fazla değil tavukların kurumasını engelleyecek kadar, suyunu çekene kadar pişiriyorsun. bu şekilde de yenebilir, ben bir de bunun üzerine beşamel sos kaşar peyniri ve pul biber ekleyerek fırınlıyorum. öyle daha bir güzel oluyor.
çok basit tavuğu çok az yağda soteliyorsun sonra üstüne köriyi rengini verecek miktarda koyuyorsun ben hep göz kararı koyduğumdan ölçü veremiyorum 1-1.5 tatlı kaşığı falan sanırım. sonra köriyle de kavuruyorsun, karabiber atıyorsun mümkünse öğüterek yoksa toz, sonra tuz. en son biraz kaynar su ekliyorsun fazla değil tavukların kurumasını engelleyecek kadar, suyunu çekene kadar pişiriyorsun. bu şekilde de yenebilir, ben bir de bunun üzerine beşamel sos kaşar peyniri ve pul biber ekleyerek fırınlıyorum. öyle daha bir güzel oluyor.
selam tatlım, süper yine menün, iradene hayranım.
ben sogan da kavuruyorum.... buna ilaveten....yanina d apatates kizartsam esim cok mutlu olurrr... ama olan bana olurrrr... aklinialirimsmile
ben de dün gece herkes tatlı yerken öyle demiştim ama yediğim dondurma abartmıyorum 8-10 top vardır heralde.
adet olmana sevindim. rahatlamışsındır. bundan sonra 9 ay adet olmazsın inşallah zemuszemus:CüvCüv:
evet cok kolaymis. yaparim ben bunu.
sagol cnm, agzina saglikkk
ben de dün gece herkes tatlı yerken öyle demiştim ama yediğim dondurma abartmıyorum 8-10 top vardır heralde.
adet olmana sevindim. rahatlamışsındır. bundan sonra 9 ay adet olmazsın inşallah zemuszemus:CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?