50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Merhabalar kızlaropuyorumnanaktan
Sayfalar çok hızlı ilerlemiş,bir iki sayfa okudum sadece çoğunuz galiba tavuk yiyeceksiniz akşam onu çıkardım yazılardan,gerisini gece okurum geç vakit.
Bugün balayında aldığım ve beli tam oturan kısa eteğimi geçirdim üstüme,beli o kadar bollaşmış kibayanssulusmile:lepi:Hem sevindim hem üzüldüm.Bu hafta sırf bel çevremden gitti demektir bu.Basenler yerli yerindelmaz:azcıkta onlar erise ya uffff deli olucam:umursamaz:
Bugün yarım saat yürüdüm.
Sabah 2 üçgen light peynir,2 çeri domates,bir salatalık yedim çay içtim
Öğlen deniz börülcesi yedim bol limonlu yanında soda
4 tane ceviz yedim arada
şimdi fırında çipura pişiyor,1 büyük çipura ve bol salata akşam menum olacak.Daha da bişey yemem.Bugün iştahım çok yok zaten.Dün ki tatlı beni kendime getirdi zaten.Gece bir yarım saat daha turlayıp gelmeyi planlıyorumboshayallersmileAyrıca günde en az on kere evin içinde merdiven inip çıkıyorumBuarada tartı günü cuma mı ve kime özelden mesaj atıcaz sabahtan mı mesaj atıcambilmiyorumkismile

merhaba canım. evet tartı günü cumaları. gün içerisinde lachesis e özle mesaj göndermen yeterli sanırım.
benim de önce belimden gider kilolar. basenlerim belime göre çok kalındır.en son oradan veririm ama yine de incecik olmaz.

ayyy keşke benimde belimden gitse incecik bacaklarım var ama göbek bel çok kötü,bütün kilom orda bide doğum yapıca işte göbek iice pırtladı..

buda benım aylık kaçamagım oldu hastayım dıye boyle bırsey yaptım gıttım marketten abur cubur aldım yedım .

200 gr profıterol
1 paket cubuk kraker
kucuk seftalı suyu
4 dılım kakaolu kek

zaten 56da takılıp kaldım metabolızma durdu.. -tatlicadiarzu-

seninki de epey bir kaçmak olmuş. metobolizmayışaşırtmak lazımmış arada. senle ben epey bir şaşırtmışız. :kedi:

sahurda börek yemiştim. 2-3 dilim.

iftarda da 3-4 dilim börekle 4-5 tane sarma yedim.

ara yarım kase irmik helvası.

biliyorum kötü oldu ama yalnızdım yemek yapmadım evde bunlar vardı yedim ben de :kedi:

ben de bugün yediklerimi yazayım

sabah : yarım kase müsli

ara : yarım şeftali

öğle 1 kase çorba, 1 dilim çavdar ekmeği, yarım dilim börek, 2 kaşık yoğurt

ara : sonsuuuz vanilyalı dondurma

akşam : 1 kase çorba, 5-6 kaşık barbunya pilaki, 2 kaşık yoğurt

ara : çay içeceğim

ıyıymıs menun :) ya dondurmanın kalorısı hakkında bılgnz varmıı ?kımı çok dıyor kımı az

mrb,,menüm gelsinnn
sahurda yememeişitmm
iftar:2 bardak su+1 dilim karpuz+mercimek çorbası+2 ızgara kanat+domates ve patates salaltsı
iftardan 1 saat sonra 4kmlik yürüüyüşş+dönüşte 1 mini magnum
birazdan türk kahvesi -+soda sonrada 12 giibi yatcammm..çünkü yarınn ben de okula başlıycamömmmm

melahatcimm burdayımm bende de görünmüyoo,denmmkkii sitedennn.....yeni yürürüyüştenn geldimm de....dışarısıı çok soğuktuuu+rüzgarlıydııı...yarına ütüün yapcamm da üşeniyorumm yaaa....

sahurda börek yemiştim. 2-3 dilim.

iftarda da 3-4 dilim börekle 4-5 tane sarma yedim.

ara yarım kase irmik helvası.

biliyorum kötü oldu ama yalnızdım yemek yapmadım evde bunlar vardı yedim ben de :kedi:

ya bundan sonra birbirimizi silkeleyelim.
ilk defa bugun frenledim kendimi ben aylardir. karnim gurulduyor acliktan ama aciktikca suya sariliyorum. yine de cikolatali profiterollu dondurmayi ve azicik patates kizartmaisni goturdum. dusun bu frenlemis halim...

ayy nesme bak seni düşünürken sen yazmışsın.ben de erken kalkacağım. aynı telaş bende de var.

bizde de açıktı anchusa. yendik şükür

slim in 6 yaptım yuppi yuppi. aylardan sonra ilk defa. duşa gidiyorummm.
ay darısı bana....
melahatt yorumun icin tesekkurler..
yunanistan-turkiye macini izliyordum
nesme athens atina. bizim komsu yabanci degil...şutarafagitti
tahmin ettim ama emin olamadım ........
ayy nesme bak seni düşünürken sen yazmışsın.ben de erken kalkacağım. aynı telaş bende de var.

bizde de açıktı anchusa. yendik şükür
güzel maçtı sonuna yetşitimm,kalp kalbee karşıymışş melahattt..
iyyy bu sicakta hic cekilmez utu... zaten sevmem.. motivasyonunu dusurmek gibi olmasin...

ben bi panttolon,bi gömlek ütüleycemmmm,toplu yapamam şimdiii....aynen ben de sevmen....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…