Merhabalar kızlaropuyorumnanaktan
Sayfalar çok hızlı ilerlemiş,bir iki sayfa okudum sadece çoğunuz galiba tavuk yiyeceksiniz akşam onu çıkardım yazılardan,gerisini gece okurum geç vakit.
Bugün balayında aldığım ve beli tam oturan kısa eteğimi geçirdim üstüme,beli o kadar bollaşmış kibayanssulusmile:lepi:Hem sevindim hem üzüldüm.Bu hafta sırf bel çevremden gitti demektir bu.Basenler yerli yerindelmaz:azcıkta onlar erise ya uffff deli olucam:umursamaz:
Bugün yarım saat yürüdüm.
Sabah 2 üçgen light peynir,2 çeri domates,bir salatalık yedim çay içtim
Öğlen deniz börülcesi yedim bol limonlu yanında soda
4 tane ceviz yedim arada
şimdi fırında çipura pişiyor,1 büyük çipura ve bol salata akşam menum olacak.Daha da bişey yemem.Bugün iştahım çok yok zaten.Dün ki tatlı beni kendime getirdi zaten.Gece bir yarım saat daha turlayıp gelmeyi planlıyorumboshayallersmileAyrıca günde en az on kere evin içinde merdiven inip çıkıyorumBuarada tartı günü cuma mı ve kime özelden mesaj atıcaz sabahtan mı mesaj atıcambilmiyorumkismile
buda benım aylık kaçamagım oldu hastayım dıye boyle bırsey yaptım gıttım marketten abur cubur aldım yedım.
200 gr profıterol
1 paket cubuk kraker
kucuk seftalı suyu
4 dılım kakaolu kek
zaten 56da takılıp kaldım metabolızma durdu.. -tatlicadiarzu-
seninki de epey bir kaçmak olmuş. metobolizmayışaşırtmak lazımmış arada. senle ben epey bir şaşırtmışız. :kedi:
ben de bugün yediklerimi yazayım
sabah : yarım kase müsli
ara : yarım şeftali
öğle 1 kase çorba, 1 dilim çavdar ekmeği, yarım dilim börek, 2 kaşık yoğurt
ara : sonsuuuz vanilyalı dondurma
akşam : 1 kase çorba, 5-6 kaşık barbunya pilaki, 2 kaşık yoğurt
ara : çay içeceğim
sahurda börek yemiştim. 2-3 dilim.
iftarda da 3-4 dilim börekle 4-5 tane sarma yedim.
ara yarım kase irmik helvası.
biliyorum kötü oldu ama yalnızdım yemek yapmadım evde bunlar vardı yedim ben de :kedi:
melahatcimm burdayımm bende de görünmüyoo,denmmkkii sitedennn.....yeni yürürüyüştenn geldimm de....dışarısıı çok soğuktuuu+rüzgarlıydııı...yarına ütüün yapcamm da üşeniyorumm yaaa....
ayy nesme bak seni düşünürken sen yazmışsın.ben de erken kalkacağım. aynı telaş bende de var.
bizde de açıktı anchusa. yendik şükür
ay darısı bana....slim in 6 yaptım yuppi yuppi. aylardan sonra ilk defa. duşa gidiyorummm.
tahmin ettim ama emin olamadım ........melahatt yorumun icin tesekkurler..
yunanistan-turkiye macini izliyordum
nesme athens atina. bizim komsu yabanci degil...şutarafagitti
güzel maçtı sonuna yetşitimm,kalp kalbee karşıymışş melahattt..ayy nesme bak seni düşünürken sen yazmışsın.ben de erken kalkacağım. aynı telaş bende de var.
bizde de açıktı anchusa. yendik şükür
iyyy bu sicakta hic cekilmez utu... zaten sevmem.. motivasyonunu dusurmek gibi olmasin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?