50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben kaçar,ütü ,duş,uyku...malum sabahh işe başlıycammmm tabii uyuyabilirsemmm.........herkese ii geceelr tatlı rüyaalr...........

ütü demeyin kızlar ütü demeyin...((
dağ gibi olmuş durumda ne ararsanız var nevresim,gömlek pantolon ,buluz,bebeğimin kıyafetleri
offffff onlar bana ben onlara bakar durumdayız
selena olmak istiyorum bazen..:))
akşam yemeğimi biraz kaçırdım yani pilav olayını biraz abarttım ama yemekten sonra ağzıma bişey sokmadın nescafe hariç...
ben 2 gün olmıcam cumaya döndüğümde umarım birazda olsa vermiş olarak dönerim aranıza..:))

günayyydın bugün erkenciyim kızlar hastaneye gidiyorum dönünce havadisleri veririm bana şans dileyin heyete giriyorum bugün muayenede var ayy görecekler heryerlerimi çok komik bu arada süslenilmiş saçlar boyanmış kokoşlar sizi resim isterimm :)) lachecim hastalanmışsın sonunda rahatladın hadi bi dahaki aya bekliyoruz cnm bebişiii:))))okula başlayanlar hayırlı olsun yeni öğretim yılınız:)) kilo alanlar tatil şişliğidir o geçer cnm:)))bende eriyorum bu ara stresten herşeye midem bulanıyor çok gıcık:)))) hastane dönüşü görüşürüs öptüm hepiniziiiii opuyorumnanaktan

gunaydin kizlarrr;

demircik hadi hayirli haberler bekliyoruz senden.

dun aksam az yazmissiniz, herkes mac izliyordu sanirim; ben de dahil; cok heyecanladndim; yunanistani yenemiyorduk ne zamandir, cok sevindim sonuca ...

nilufert dunku menum

iftar
1 ad. hurma
1 kase corba
3 kasik taze fasulye
1 kasik hellim peynirli salata
1 bardak meyve suyu
1 ad.cevizli baklava

ara
1 ad. incir, yarim nektarin, yarim armut

ara2
1 ad. magnum mini

sahur yapmadim, gece regl oldum cunku. bugun de oruc degilim.

Nilufert bu da benim dunku menum arkadasim:

kahvalti
1 kupa kahve
1 kupa ayvali ihlamurlu cay
1/2 cavdarli kepekli simit
minik bir parca kasar

Ara1: bir porsiyon cikolatali profiterollu dondurma

Ara 2:2 adet incir

Ogle:1 adet lahmacun ve bol salata

Ara3: 2 adet incir, 1 kupa kahve

Ara4: Birazcik siyah uzum

Aksam
1 kase yogurt corbasi
2 kasik korili tavuk sote
Miniminnacik Patates kizartmasi(5-6 tane hepsini esime koydum aslinda ama dayanamayip onun tabagindan yuruttum)

Ara:Yine incir(ben inciri cok severim de hazir mevsimiyken goturuyorum bol bol)
Siyah cay
Spor yapmadim yine...

sonunda sen de olmussun regli hadi gozun aydin..
mac zevkliydi dun gece cok...Umarim yine ceyrek finale kadar cikariz...Arkadaslarim Turkiye gures ve halter disinda hic bir sporda iyi degil dediginde hep baskette gayet iyiyiz derim.

benim de bir suru utum var yapilacak :-(

bu aksam yapmam laizm artikk

sonunda sen de olmussun regli hadi gozun aydin..
mac zevkliydi dun gece cok...Umarim yine ceyrek finale kadar cikariz...Arkadaslarim Turkiye gures ve halter disinda hic bir sporda iyi degil dediginde hep baskette gayet iyiyiz derim.

sagol canim..
benim hic gecikmedi, tam 28. gun de oldum aslinda.

evet 3te3 yaptik, gerisi gelir umarim....

ben de inciri coookkkk severimmm

hani guneyde sepetlerde satilir ya incir.... antalyadan gelirken alirim bir kac sepet, ayaklarimin altina koyup istanbula gelene kadar bir sepeti tek basima bitiririm.... :jeyyar:

oo super fikirmis )))

biz de erikli de incir almistik bi poset, aksam odada biraktik, sicaktan sabaha bozulmus :-(( cok uzulmustumm

oo super fikirmis )))

biz de erikli de incir almistik bi poset, aksam odada biraktik, sicaktan sabaha bozulmus :-(( cok uzulmustumm

Bir arkadasim incirin ici kiymaya benziyor diye yiyemiyor.. Insanlarin algilari ne kadra farkli....
Bir poset incirin cope gitmesine ben de cok uzulurdum ama..... bilmiyorumkismile

günaydın herkese..
sabah sabah duruştum geldim ,
hava çok güzel ; yağdı yağacak ..
bugün güne erken başladım , sabah sabah bir dolu iş yaptım..
sizler nasılsınız?

GÜNAYDINN KIZLAR
BUGÜN BENİM DOĞUMGÜNÜM KEYFİM YERİNDE YANİ

akşam
az fasulye
1 dilim tam buğday ekmek
salata
az şeftali kompostosu

ara
1 kase dondurma
1 nescafe şekersiz

sahur
kahvaltı+şeftali
1 bardak çay

günaydın herkese..
sabah sabah duruştum geldim ,
hava çok güzel ; yağdı yağacak ..
bugün güne erken başladım , sabah sabah bir dolu iş yaptım..
sizler nasılsınız?
Iyiyiz biz kahvekokusu... hersey yolunda.....buradada hava cok bozuk.. ay bitmesin yaz diye uzuluyorummm. ama ne yalan soyliyeyim biraz serinlemesine sevindim havanin..

sevdiklerinle birlikte nice mutlu senelere..

doğumgünün kutlu olsun mısraaaa! :)
bugun benim erkek arkadaşımın da doğumgünüzemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…