50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar giremiyorum ne zamandır, neler yapıyorsunuz ?

benim de adetim gecikti Lachesis gibi. çok gergin ve sıkıntılıyım. dokunsanız ağlarım...

misra cnm dogum gunun kutlu olsun; esinle minik yavrunla cok mutlu bir omur surmeni dilerim; umarim misranin sana dogumgunu hediyesi alip getirdigi gunleri de gorursun.

spatz cnm biz iyiyiz; senin erkek arkadasinin d.gunu de kutlu olsun. havalardan sanirim bu adet gecikmeleri, ada cayi ic cnm

kavekokusu kolay gelsin cnm yogun islerinde. bugun moralin yerinde sanirim ;-)

doğumgünün kutlu olsun misraa.s.

Iyiyiz biz kahvekokusu... hersey yolunda.....buradada hava cok bozuk.. ay bitmesin yaz diye uzuluyorummm. ama ne yalan soyliyeyim biraz serinlemesine sevindim havanin..

sevdiklerinle birlikte nice mutlu senelere..

doğumgünün kutlu olsun mısraaaa! :)
bugun benim erkek arkadaşımın da doğumgünüzemuszemus

ÇOK TEŞEKKÜRLER CANLARIM PASTA YA İZİN VAR HERALDE BU GÜNcokacimcoook:roflol:

Iyiyiz biz kahvekokusu... hersey yolunda.....buradada hava cok bozuk.. ay bitmesin yaz diye uzuluyorummm. ama ne yalan soyliyeyim biraz serinlemesine sevindim havanin..

sevdiklerinle birlikte nice mutlu senelere..

güneş beni rahatsız etmeye başlamıştı anchusa , çalışma enerjimin bittiğini hissediyordum dün hatırlarsan , bugün bu hava iyi geldi bana , kendimi resetleme fırsatı verdi

sefkülünün de doğumgünüsü kutlu olsun spatza.s.

benim de adetim gecikti Lachesis gibi. çok gergin ve sıkıntılıyım. dokunsanız ağlarım...

dün ben senin gibiydimkafamçokkarıştı
seni çok iyi anlıyorum:gitme:

bugün moralim iyi peppercım
dün gece eşim benden önce uyudu , kahvemi alıp kitap keyfi yaptım , bütün eskiyen kozmetiklerimi ve incik boncuğumu eleyip çöpe attım , terapi gibi geldi banayerimseniben

insallah sizde birbirinizin dogum gunlerini heeeep beraber kutlarsiniz yillar boyu...

evet giremiyorsun, biz iyiyiz hersey normalll

GÜnaydın herkese, hava ne kadar süper yahu bayıldım:)

inşallah canım. iyi görüşmeler sana da:)

ben de inciri coookkkk severimmm

ben de ama bana alerji yapıyor biraz.

aaaa kıyamam ağlama :teselli: erkek arkadaşının doğumgünü kutlu olsun.

@mısracım
senin de doğumgünün kutlu olsun. a.s.

bugün moralim iyi peppercım
dün gece eşim benden önce uyudu , kahvemi alıp kitap keyfi yaptım , bütün eskiyen kozmetiklerimi ve incik boncuğumu eleyip çöpe attım , terapi gibi geldi banayerimseniben

öyle oluyor gerçekten, ben de 3-4 gün önce yaptım kozmetik işini ama gümüşleri falan atamadım kuzene veririm artık:) kitap olayını da her gece yapıyorum boş gezenin boş kalfası olduğumdan, hatta daha sonra eleştirilerini de yazdığımdan görev gibi olmaya başladı artık, her an darlanabilirim

benim de ogrencilik yillarindan kalma bikac gumuslerim var. takmadigim kupeler falan , kiminin esi yok kiminin var
acaba gumuscuye gotursem para eder mi???

benim de ogrencilik yillarindan kalma bikac gumuslerim var. takmadigim kupeler falan , kiminin esi yok kiminin var

ben de düşündüm onu, eskiden götürür yenileriyle değiştirirdik ya da parasını alırdık, ama şuan var mı öyle birşey bilmiyorum:S

ben de düşündüm onu, eskiden götürür yenileriyle değiştirirdik ya da parasını alırdık, ama şuan var mı öyle birşey bilmiyorum:S

kesin vardir kizlar. gumus sonucta bu eritip yeniden sekillendirilebilir.

ben de satılabileceğini düşünüyorum ,
gümüşlerimi atmadım da böyle rengi kararmış imitasyonlarım vardı , kimseye de verilmeyecek halde olduklarından çöpe atmak zorunda kaldım

mrbb,,
nasılsınzı bayanlar?doğum günelrii takıldıı gözüme,,iyi ki doğdunuzz,,mutlu yıllar............
çalışan baynalrrr bugün sizdenimm.sabbahın 8inde kalkıp okula gitiim ve şimdii geldim...neyse ki yarım gün....

gümüşleri bizim burdaki gümüşçüler,takas yapıyoo,parar vermiyolarr ,yerine yenilerinii alıyoruz...güzell oluyo..

kesin vardir kizlar. gumus sonucta bu eritip yeniden sekillendirilebilir.

ben de satılabileceğini düşünüyorum ,
gümüşlerimi atmadım da böyle rengi kararmış imitasyonlarım vardı , kimseye de verilmeyecek halde olduklarından çöpe atmak zorunda kaldım

bence de olabilir. bi h.sonu toplayip gotureyim onlari yaa. 1 cift yeni kupe bile alsam yerlerine kardir diy mi...

bayag erken kalkmissin cnm 8 de pp :roflol:

ben 6.40 da kalktimm ::1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…