50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben iyiyim :) hoşbuldum opuyorumnanaktan

yap yap .bak ben bugün bişi yapamadım miting ve miting sonrası yürüyüş anca :)

o slim falan ne ya ? biriniz açıklasın leslie slim falan filan nedir ne değildir ?

mrbbbb ben geldimmmmm,,
nasılsınzızzzz?ben iyimmm .ütü falan yapcammm klasik pazar manzarasıı..mellahatciimm ansıll geçiyoooo okul?bişey yapıyo muusnuzz?biz 3 günn boş boş oturup geldikk,yarın toplantıı olcakkkk...

bugünkü menümüm de yaszayımm
akşam..2 bardak su+erişte çorbası+imambayıldıı+doames slalatsı+patatse salalsı+1 zeytin
1.ara:türk kahvem+soda
2.ara:mnini magnum
hareketttldukça çok temziklikkk yaptımmmm çok hareeltliydimm................

menün bence biraz ağır :)

nesmekaya ayy ben mitinglerdenn çok korkarımmmm...sadecce miting değil,konserr v.b kalabalıklarr benii ürküütür.....

konserden daha çok korkarım ben :) bişi olmadı zaten hiç bi olay duymadım bitek kaybolan çocuklar bide rahatsızlanan bikaç kişi vardı o kadar :)

menün bence biraz ağır :)

yaaa...ohaoldumsmile,,,
konserden daha çok korkarım ben :) bişi olmadı zaten hiç bi olay duymadım bitek kaybolan çocuklar bide rahatsızlanan bikaç kişi vardı o kadar :)
çocukalrını getirmellri saçmam bnecee ....sendenn heveslendimmm ,canımm miitng çektiii,,bu yıl zinciirimmii kırıpp ben d e bii katılayaımm baaklımmmm,,benimkii sevmmeme değil d e korkuu ve cesaretsizlik......

merhabalar.
nesmekaya iyiym canım.biz de oturup oturup geldik. refarandumda görevliyim.toplantısı var yarın.
menün güzel canım. azar azar yemişsindir zaten.nerelerdesin 2-3 gündür?

ben de menümü yazayım.

sahur: 1 dilim tam buğday ekmeğive 1 sb süt ile klasik kahvaltı

iftar: 2 kepçe çorba, 1 haşlanmış but, salata,1 kaşık barbunya

ara: çay ve 2 çatal güllaç

çocukalrını getirmellri saçmam bnecee ....sendenn heveslendimmm ,canımm miitng çektiii,,bu yıl zinciirimmii kırıpp ben d e bii katılayaımm baaklımmmm,,benimkii sevmmeme değil d e korkuu ve cesaretsizlik......

3 yaşında çocuk gördüm ben :1shok: o çocuğun mitingde değil oyun parkında olması gerekiyodu ya neyse :CüvCüv: ..annemlerde beni cumhuriyet mitingine götürmemişlerdi çok sinirlenmiştim şimdi çıkardım acısını :) tehditde ettim siz götürmezseniz bu sefer ben giderim gerekirse kaçarım dedim götürcez zaten dediler :)

oo ben nası coştum :) :lepi:

şimdi spor yapmaya halim yok ama en azından mekik falan yapıcam bişiler :dance:

canımm ,evde yeğenelr vardııı,girememdimm hiçç,temzilik falan yaptımmm...evvett az yedimmmm,,şişkinli yok yani...referandumda ben de göreviliymm,bizim 2de toplantı.12ye kadar da okuldayım..senin menün de her xzamnkii gibii güzel...ben oruçta bakliyat yiyemiyorummm.şişkinlikk yapıyoo ben de..sadece mercimek çorbasııı içiyorumm...

ben sanırım yardım alamıcam arkadaşlar mafoldumben

nasıl bir yardım istiyorsun ben anlamadım ki, zayıflamak için mi, psikolojin için mi? sanırım sen de zayıflama takıntı haline gelmiş hayatım 36 bedenin bol geldiği insan, bence hayatından zayıflama fikrini atmalıdır.

2 ayda değil de 3 ayda olsa daha sağlıklı olur geri almazsın en azından bence.

hoşgeldin canım. iyi miting sana spor olmuştur. meyve sebze yediğini duymak istiyorum biraz

yaparsın canım onlar zor değil, siz de beni itekleyin biraz. bayramdan sonra yarışma düzenliyorum bu arada. herkesin aklında olsun.

ben iyiyim :) hoşbuldum opuyorumnanaktan

yap yap .bak ben bugün bişi yapamadım miting ve miting sonrası yürüyüş anca :)

o slim falan ne ya ? biriniz açıklasın leslie slim falan filan nedir ne değildir ?

canım bunlar spor videoları internetten indirip yapıyoruz. netten slim in 6, walk at home yazarak bulup indirebilirsin.

oruçluydun galiba, bu aralar bu mini magnumu fazlaca tüketiyor herkes

ayy ben mitinglerdenn çok korkarımmmm...sadecce miting değil,konserr v.b kalabalıklarr benii ürküütür.....

ben de bir eylem de ezilme tehlikesi yaşamıştım. minik bir panik atak geçirince sosyo-fobim olduğunu anladım. çok iyi yerli yabancı sanatçıların biletleri elime bedava gelmesine rağmen gitmeye cesaret edemedim bu yüzden.

süper bir menü yine:)

tamam ablacım yerim bugün armut yemiştim hatta bide mandalina-portakal meyve çayı içtim bak onu unuttum yazmayı

lacheiiss koç sensinn sanırımm,kolya gelsinn sanaa..mini magnumm evet çok revaştaa..ben daha yemedim dee,snaırımm yemiyceöm,az önce hesapta olmayyan 2 dilim karpuz yedimm şiştiimm çünküü,magnuma yer kalmadıı.....hakkkımıı yarınn kulllanbilirimm demi?*evevt oruçtumm,dün sahur yapapmdımmm...

canım ben koç değilim de bu hafta hep birlikte birbirimize destek olalım diyorum:)
ok magnumu yarın ye ama mini olsun ardından 40 da mekik çek ok?

koçsuzz bir haftaaa,,hepimizi koçuz yanii....güzel...tamm canımm yarınn yer,üsütne 50 meki k çekkerimm +10da benden bana......herese iyii gceelrrr.........

tamam ablacım yerim bugün armut yemiştim hatta bide mandalina-portakal meyve çayı içtim bak onu unuttum yazmayı

tamam canım güzel o zaman:)
koçsuzz bir haftaaa,,hepimizi koçuz yanii....güzel...tamm canımm yarınn yer,üsütne 50 meki k çekkerimm +10da benden bana......herese iyii gceelrrr.........

iyi geceler kuzum:)

spatz teşekkür ederim tamam canım bitki çaylarından alıcam spor günde ancak 15 tane tam mekik çekiyorum
zaten vücut yapım güzel sadece bn o ibrede 46 yı felan görebilmek istiyorum tşeekkür ederm:)

2 ayda değil de 3 ayda olsa daha sağlıklı olur geri almazsın en azından bence.

Sanırım evet peki önerebileceğiniz herhangi birsey varmı sporun ve dikkatli yemenin yanına destek olarak? Bazı arkadaslarım sirke içmemi yada sabahları limonlu su içmemi falan önerdi işe yarar mı acaba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…