kızlarrrrr....nabersiniz? sanırım bir sürü yeni gelen arkadaş var. hoşgeldinizopuyorumnanaktan
uzun zaman sonra spor yaptım..kendimi çok dinç hissediyorum. çok fzla değil 15 dk'lık kardiyo, ve üstüne de slim & 6 pack...en azından bayrama kadar her gün bunları yapayım noolur itekleyin beni
bugünkü menümüm de yaszayımm
akşam..2 bardak su+erişte çorbası+imambayıldıı+doames slalatsı+patatse salalsı+1 zeytin
1.ara:türk kahvem+soda
2.ara:mnini magnum
hareketttldukça çok temziklikkk yaptımmmm çok hareeltliydimm................
çocukalrını getirmellri saçmam bnecee ....sendenn heveslendimmm ,canımm miitng çektiii,,bu yıl zinciirimmii kırıpp ben d e bii katılayaımm baaklımmmm,,benimkii sevmmeme değil d e korkuu ve cesaretsizlik......menün bence biraz ağır :)
yaaa...ohaoldumsmile,,,
konserden daha çok korkarım ben :) bişi olmadı zaten hiç bi olay duymadım bitek kaybolan çocuklar bide rahatsızlanan bikaç kişi vardı o kadar :)
çocukalrını getirmellri saçmam bnecee ....sendenn heveslendimmm ,canımm miitng çektiii,,bu yıl zinciirimmii kırıpp ben d e bii katılayaımm baaklımmmm,,benimkii sevmmeme değil d e korkuu ve cesaretsizlik......
merhabalar.
nesmekaya iyiym canım.biz de oturup oturup geldik. refarandumda görevliyim.toplantısı var yarın.
menün güzel canım. azar azar yemişsindir zaten.nerelerdesin 2-3 gündür?
ben de menümü yazayım.
sahur: 1 dilim tam buğday ekmeğive 1 sb süt ile klasik kahvaltı
iftar: 2 kepçe çorba, 1 haşlanmış but, salata,1 kaşık barbunya
ara: çay ve 2 çatal güllaç
cemree umarımm coştuğuna değer.....
ben sanırım yardım alamıcam arkadaşlar mafoldumben
Merhaba arkadaşlar bnm boyum 1.70 ve suan 58 kiloyum aslında kilom şuan için gayet normal, ben ama yaklaşık 2 sene once 72 kilo civarlarındaydım ve bazı mide rahatsızlıklarımdan dolayı kilo verdim hatta bikaç ay öncesine kadar 52kiloydum. o zamanki halimi daha çok seviyordum ve tekrar o kiloma düşmek istiyorum yediklerime dikkat edersem ve spor yaparsam 2ayda veririm diye düşünüyorum ama sizinde tavsiye edebileceğiniz şeyler var mı?
Lachesis ablam :)
sabah yediklerimi yazdım sanırsam.
daha yeni geldim eve HAYIR mitingine gittim :) hihoyyyt hihoyyyt şakkıdı :jeyyar: buyrunnnnnnnnn
bütün gün dışardaydım yani akşamda dışarda hamburger yedim ama mc yada burger flaan değildi eti ekmeği daha sağlıklıydı yerimseniben cokacimcoook
yarın tam gaz devam :) delikafadulden
bu akşamda yaparım belki bişiler sanmıyuorum ama laelaelaelaelae
kızlarrrrr....nabersiniz? sanırım bir sürü yeni gelen arkadaş var. hoşgeldinizopuyorumnanaktan
uzun zaman sonra spor yaptım..kendimi çok dinç hissediyorum. çok fzla değil 15 dk'lık kardiyo, ve üstüne de slim & 6 pack...en azından bayrama kadar her gün bunları yapayım noolur itekleyin beni
ben iyiyim :) hoşbuldum opuyorumnanaktan
yap yap .bak ben bugün bişi yapamadım miting ve miting sonrası yürüyüş anca :)
o slim falan ne ya ? biriniz açıklasın leslie slim falan filan nedir ne değildir ?
bugünkü menümüm de yaszayımm
akşam..2 bardak su+erişte çorbası+imambayıldıı+doames slalatsı+patatse salalsı+1 zeytin
1.ara:türk kahvem+soda
2.ara:mnini magnum
hareketttldukça çok temziklikkk yaptımmmm çok hareeltliydimm................
ayy ben mitinglerdenn çok korkarımmmm...sadecce miting değil,konserr v.b kalabalıklarr benii ürküütür.....
merhabalar.
nesmekaya iyiym canım.biz de oturup oturup geldik. refarandumda görevliyim.toplantısı var yarın.
menün güzel canım. azar azar yemişsindir zaten.nerelerdesin 2-3 gündür?
ben de menümü yazayım.
sahur: 1 dilim tam buğday ekmeğive 1 sb süt ile klasik kahvaltı
iftar: 2 kepçe çorba, 1 haşlanmış but, salata,1 kaşık barbunya
ara: çay ve 2 çatal güllaç
lacheiiss koç sensinn sanırımm,kolya gelsinn sanaa..mini magnumm evet çok revaştaa..ben daha yemedim dee,snaırımm yemiyceöm,az önce hesapta olmayyan 2 dilim karpuz yedimm şiştiimm çünküü,magnuma yer kalmadıı.....hakkkımıı yarınn kulllanbilirimm demi?*evevt oruçtumm,dün sahur yapapmdımmm...
tamam ablacım yerimbugün armut yemiştim hatta bide mandalina-portakal meyve çayı içtim bak onu unuttum yazmayı
koçsuzz bir haftaaa,,hepimizi koçuz yanii....güzel...tamm canımm yarınn yer,üsütne 50 meki k çekkerimm +10da benden bana......herese iyii gceelrrr.........
2 ayda değil de 3 ayda olsa daha sağlıklı olur geri almazsın en azından bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?