50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selam kızlar kısa bir süre yoktum okul kayıt işlerim falan vardı bugün tartıldım 58 kilo olmuşum yine adet döneminden dolayı birazda şiştim sanırım 53 ü görebilcekmiyim acaba ekime kadar hadi hayırlısı spor yapmaya devam edicem bugün slim in 6 ile yapıyorum bacaklarımda bir toparlanma var ama bel çevrem aynı gibi umarım oralarda sıkılaşır

Merhabalar herkese kilo veren veremeyen tüm güzel kk hatunlarıopuyorumnanaktan
Öyle hastayım ki yatıyorum öğlenden beri,dünden belliydi üşüttümbilmiyorumkismile:gitme:Yemek listeleri fitarlıklar tarifler verilmiş ne güzelboshayallersmileBen sabahtan beri bir penirli kepek ekmekli tost ve 2 bardak yeşil çayla duruyorum,midem bişey almıyor bugün:2:
Kilo bildirimi yapıyorum ben de.Özelden mesaj atamadımbilmiyorumkismile
Geçen cuma 54 600 gramdım
Bu öğlen ise 53 buçuk kilo çıktım net:teytey:Herşey bir yana sıkılaştığımı farkettim,sporunda baya faydası oldu tabiyerimseniben

selam kızlar, ben de aslında bi süredir 50-59 aralığındayım ama ramazan dolayısıyla diyet modundan çıkmış durumdayım psikolojik olarak. gerçi abartmıyorum öyle abartı iftar sofralarımız da yok, pilav makarna yok mesela hiç. ekmek çok az yiyorum ama eskisi gibi 6 öğün yemediğim ve fazla hareket etmediğim için kilo verimi durdu. bayramla birlikte inşallah tekrar diyete başlıcam. hedefim de 51-52. vermem gereken7-8 kilom var.

sizler neler yapıyorsunuz? mesela sabah 9 akşam 6 çalışan ayrıca evli olan arkadaşlar, nasıl spor yapıyorsunuz?

selam kızlar ben geldim pazartesi beklerken perşembe günü regly oldum çok sinirdi ya tamda arkadaşlarla şık bir yere yemeğe gitmiştik elbise giydim süslendim yemeği yedik tam kalkıp yan taraftaki cafede bahçe keyfi yapalım kahve içelim diye yürürken birde baktım batıyorum yavaş yavaş cafeye zor attım kendimi bi gittim mahvolmuşum artık elimden geleni yaptım gittim oturdum kalktığımda yoktu bişi arkamda ama ne stres yaşadım hiç bööle olmamıştı ya erkenden pörtledi bu defa ee ama çok stres yaptım heralde ondan neyseki kazasız atlattım geceyi eyvahedigeldismile hastane işim olmadı kızlar belliydi zaten dimi uğraş uğraş mahvoldum kaç gündür ama sonuç alamadım neyse yinede biraz ümit var şimdi bu polikliniktekiler iki grup ben ayrı ayrı ikisinede gittim biri günümü vermişti diğerleride operasyon için belgelerimi hazırladı ama birbirlerinden haberleri yok tabi sekreterin hatası oda tamamen sonra ortaya çıkınca ya pazartesi ameliyat olamazsın çünkü bizim grup dolu o gün yada belgelerini tekrar onların gruba yaptırmalısın karar ver dedi doktorum bende tüm işlemler bitmiş bi tahlillerim kalmış bi daha uğraşamam dedim o zaman ameliyat gününü tekrar verin bana dedim oda ok o zaman git tahlillerini yaptır dedi yaptırdım salı günü sonuçları alıyorum anesteziye gösteriyorum sonrada gün alıyorum tekrar işte bi daha sters yaşa ne zamana verecekler kimbilir çok moralim bozuldu zaten reglyim dokunsan ağlıcaktım hastanede herkes bişi sööledi zaten kaç gündür iki ayrı grup olunca ve ikisi birbirlerinin hastalarına karışamıyorlar o yüzden karışıklık yaşadık neyseki bi şekilde çözüldüde olan benim günün iptali oldu yani işte napiim ama tahlillerim olduğuna göre demekki yakın bi zamanda yapacaklar dimi yoksa niye yaptırsınlar üzerinden çok geçmemesi gerekiyormuş tahlillerin yoksa tekrar yaptırmalıymışım fln bakalım akıbetim ne olacak şimdide salı gününü bekleyeceğiz beklemekten yoruldum ya inanın yani çok sıkıcı işte bnm durum böle kızlar bu arada stresten uçuk çıktı dudağımda doktor görünce dediki sen bu uçukla zaten ameliyata giremezsin neaaa niyeki dedim meğer anesteziyi ağızdan hortumla gaz şeklinde veriyorlarmış eğer bu gazla senin dudağındaki yara temas ederse içine atar yara olur için fln dedi bide bundan korktum herşeyde bi hayır var ya en azından salı gününe kadar uçuğumda geçer dimi napiiim bilmiyorumkismile kilomuda yazamadım dün pc gitti daha gelmedi eşimde laptopunu bıraktı ordan takılıyorum bugün 55.6 ydım ya 55.00 im şuan lachecim özelden yazmadım burdan bakarsan sevinirim cnm siz napıonus kızlar geçmişi okuyamadım sonra bakarım artık umarım iyisinizdir öpüyorum hepinizi görüşürüs mujkssss opuyorumnanaktan

ya kızlar bana yardm edin!!!!.yeni üye oldm siteye ve tabiki zayıflamak istiyorum.ya çok dengesizim bi gün diyet yapıyorm yediklerime dikkat ediyorum öbür gün kü ben ben değilim sanki.ne bulsam yiyorm ya deliricem artık ! kendimi nasıl tutucam?!!

Selam bloğumuzun güzel kadınları
Ben geldim sabah tartıldım 59 gözüküyorum:a015:....belki şişliktir diye kendimi avutuyorum...1 kiloyu 7 günde veremiyorum 1 kiloyu nasıl aldım diyorum....sanırım kimse yok...

hoşgeldin ülkerk.şişliktir merak etme.değilse bile verirsin tatil için değer. 1kilo ne ki.
benim de akşama misafirim var hazırlanıyorum.

Meraba canım.25 yazdığıma bakma 16 yım ah ah çok iyi anlıyorum seni. aç olmasan hatta canın çekmese bile yemeliymiş gibi geliyo dimi böyle çağırıyolar sanki gel beni ye kilo al diyolar lmaz: ...kendini çok kasma derim .mesela şimdi niyet bozdurmak gibi olmasın yasakkelime ama diyelim ki cips gördün gündüz yemiyim yemiyim diye tuttun tuttun ama akşam yedin..o daha kötü.o an da al bi tane ama sadece 1 TANE..kendini bi anda zorlama yavaş yavaş..1.gün bi kase yiyosan 2.gün azalt 3.gün daha az 4,5,6 derken alışcaksın hatta canın bile çekmicek inan :teselli: ve spor yap..ister sabah ister akşam.nası uygunsan. böylece o yağların ne kadar çabuk kolaycacık alındıklarını vede vermek için kendini yırtman gerektiğini kafamçokkarıştı gözünle görürsün..başarı hikayelerini oku,güzel vücut resimlerine bak ve zayıflıyınca nası güzel olcanı düşün..her 1 kiloda ödül ver kendine ama bu yemek ödülü olmasın alsanaalsanasmile istediğin bişeyleri al yavaş yavaş..ceza da ver ..mesela o gün bir kısıtlamadan olmadığı halde spor yapmazsan yada kaçamağı abartırsan şunu şunu yapmıcam de örneğin net yasak tv yasak..kendine karşı dürüst ol sev biraz bakım yap mesela vücuduna . kendine biraz bakınca haa benim vücudum güzel olmayı hakediyo dersin mesela benim gibi

sorcağın bişi olursa yardım etmeye çalışırım :)

selam canım. kilo değil o korkma şişlik olduğundan eminim, bir iki güne gider, yolculuk hava değişimi tatil falan normaldir.

hoşgeldin ülkerk.şişliktir merak etme.değilse bile verirsin tatil için değer. 1kilo ne ki.
benim de akşama misafirim var hazırlanıyorum.

benim de var:) ay yoruldum, temizlikti yemekti:S
ama hepsini erkenden yaptım bir pilav kaldı onu da 10 dk sonra yapicim:)

süper yorumlamışsın:) Yeni geldin galiba aramıza hoşgeldin:)
sen de hoşgeldin elifey, cemre çok güzel anlatmış ben de başlıkda yaptıklarımızdan bahsediyim.

her gün yediklerimizi yazıyoruz. haftanın koçu yorumluyor yediklerimizi gerekirse ceza veriyor. bu hafta bayram haftası olduğundan koçumuz yok, o sebeple ben yorumlayabildiğim kadarıyla yorumlayacağım.

her hafta cuma günü tartılıyoruz bana özel mesajla kilonuzu ve ne kadar verdiğinizi yazıyorsunuz, liste yapılıyor birinci seçiliyor.
beraber yaptığımız spor videoları var onları paylaşıyoruz yaptıklarımı yazıyoruz vs..

vereliniortak e bizzat yaşıyorum çünkü ona anlattığım şeyleri :) ben çok yazmıyodum buraya ama artık yazmaya karar verdim :enbuyukkk: niye vücudumuza daha çok ağırlık verelim ki yerimseniben ben artık daha çok giriyim burayada başımda bir koç olsun :teytey: ee bişey sorcam :kedi: asıl koç kim peki ?

yazmayı unutmuşum bu arada ben 1 senedir burdayım ama her forumda gözükmüyorum kaydirigubbakcemile3 hele de burayı bikaç ay önce farkettim.. :) artık işim çıkmazsa burdayım ama

Lachesis nereleerdesin guclubacismile
biraaz önce

- 150 yarım mekik 100 çapraz mekik
-yan uzanıp bacak kaldırma 100 sağ -100 sol
-sağa sola eğilme 100 küsür onu sayamamadım tam fisfisfis
bunları yaptım

sabah bi kase nesfit arada bi kase puding
akşam yarım ekmekten küçük bir tost :1no2: ama napıyım canım çekiyodu :kedi:
biraz öncede spor dan önce yani büyük bardak biberiye çayı

bunları yedim :)

şimdide yoğurt yiyim mi ? ama normal yağlı

vay ilk kez böyle bir rapor yazdım :) başka arkadaşlarda değerlendirebilir maksat yardım almak olumunekankayizsmile

her hafta sırayla bir arkadaş oluyor, bu hafta bayram haftası olduğundan pek kimse yok buralarda o yüzden ben elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışıcam.

yazmayı unutmuşum bu arada ben 1 senedir burdayım ama her forumda gözükmüyorum kaydirigubbakcemile3 hele de burayı bikaç ay önce farkettim.. :) artık işim çıkmazsa burdayım ama

hoşgeldin canım, buraya gelip zayıflamayan çok az.

iftara misafirim vardı yemekti hazırlıktı yeni gittiler o yüzden bakamadım kusura bakma.
günlük sporun güzel, arada kardiyo da yaparsan iyi olur, leslie ile walk at home falan biliyorsan onlar iyidir.
menün çok kötü ama
sabak nesfit
arada puding
öğlen tost

hiç sağlıklı beslenmemişsin, ben geç kaldım ama umarım yoğurtla geçiştirmemişsindir yanında bir salata meyve yemişsindir, çok eksik beslenmişsin, kilo veriyim derken sağlıktan olmamak lazım
gün içerisinde bir porsiyon salata ya da meyve yemeye özen gösterelim.

mrb arkadaslar nasılsnız ? bu arada kocumuz kım ? yaptıgm menu bldrımıne yorum goremıorm son zamanlarda

canım bayram falan girdiğimizden koçumuz yok, geçici olarak ben yardımcı oluyorum, ne yedin ne içtin bakalım?

evet biraz kötü oldu dünkü menü eyvahedigeldismile :kedi:

bugün de sabah bir kase nesfit ama onunla doymadığım için bir haşlanmış yumurta salatalık domates zeytin yedim

yetişemedin ama yoğurt yemedim zati

mesela kardiyo derken ?

leslie nin yorumlarını okudumda kendisini göremedim .

callenistik ((yanlış yazdım biliyorum)) onu yapmaya çalıştım nivea body i ama ben videodan yapamıyorum ya kafamçokkarıştı böyle oluyorum

dünkü çalışmaya bide 30 dklık bir kondisyon bisikletini eklesem nasıl olur ? hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…