50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Ben de gelmiş bulundum.hoş geçen hafta başladığım rejimle birlikte vermiş olduğum kilo 1 ve hedefimde 3 kilo vermek var

bugün neler yemişim?

yarım haşlanmış yumurta,3 bardak şekersiz çay ve iki dilim ekmek. Bir de şu (faydası ne kadar var tartışılır tabii) göbeğe takılan titreşimli şeylerden 10dk kullandım. şimdilik bu kadar:)

slm kizlarr

liste yayinlandi mi?

koc kim?

selam canım bildirim çok az olduğundan liste yayınlamadım, koç da bayram haftası dolayısıyla bulamadım artık kim varsa o değerlendirsin hep birlikte değerlendirelim:)
ben elimden geldiğince girip değerlendirmeye çalışıyorum.

kahvaltın güzel. kardiyo derken, kalp atışlarını hızlandırıp yağ yaktırıcı sporlardan bahsettim tatlım. hızlı tempolu yürüme, bisiklet, koşu bandı vs....
callenetics, plates gibi sporlar şekillendirir, kardiyo olanlar yağ yakar.

evet dediğin gibi o çalışmalara bir de 30 dk kardiyo olacağından bisiklet süper olur.

kahvaltı da sadece yumurta mı yedin, 2 peynir zeytin domates yeseydin:)

o cihazlar bana garip geliyor:S

kızlar ben de aranıza katıldım ben 49 kiloyum blog olmadıgı için 50 bölümüne gireyim dedim:)
159 -160 boyundayım
45 kilo olmak istiyorum ama bu bende çok takıntı yaptı
aslında orantılı bir vücudum var belim çok ince 36 beden bile bol geliyor bazen
şuan regl olacağım için 3-4 gün içerisinde beklediğim için sanki kendimi dha böle gergin hissediyorum
inanırmısınız öyle sorun oldu ki mesela gün içinde 1000-1100 kalorilik besleniyorum ben.
bir kaşık fazla yogurt yesem kendime kızıyorum..
birisi bana yrdım edermi kızlar ltfen

selam kızlar nasılsınız
ben ve hassas midem yuvarlanıp gidiyoruz işte
kendinize iyi bakın

SELAM KIZLAR
Evet sabah tartıldım 58kiloyum tekrardan...yedim ama bol bolda yüzdüm..kurbağlama yunus serbest azda olsa (nefesim yetmiyo) kelebek...biraz havuzda komiktim böyle yüzen bir tek ben vardım..b,rşey yedimmi ara öğün yüzmeye başlıyordum...ama çok dinlendim eğlendim..1 hafta yetmedi...Her neyse valla hep karnımı çekip yürümekten karnım biraz içe çekildi..şimdi aklıma geldikce içeri çekiyorum..ruslara baktım rus hatunlarına ya ne zaman doğurdunuz peşi sıra hemde hepsinin genç kız vucudu var doğum yapmamış gibi ama yaşları ilerleyince acayip şişman ve çirkin oluyorlar..yani ben zayıf ortayaşı geçmiş rus bayanına rastlamadım..bakıyorum çocuklar çok güzel düşünüyorum bu güzel erkek çocuklar sonradan sanki hepsi aynı fabrikadan çıkmış gibi şişman kel ve alkol kokan birey nasıl oluyorlar..eşime sordum bana dediki domuz eti ve alkolden bir düşündüm adamlar sabah 9 da alkol alıyorlar...haklı olabilir...kendimi orda rus bayanlarının yanında mayalı çörek gibi hissettim...Şimdi yeme düzenimi sağlamaya çalışıyorum..bu arada KADİR GECENİZ mübarek olsun hatunlar...

edacuttor selam,

h.sonu biraz issiz oluyor site. mesajini gormedim cnm, boy ve kilon kacti.

saglikli bir yeme duzeni benimse; kizartmadan , tatlidan, cipsten cikolatadan uzak dur ce mutlaka spor yap cnm, emin ol zayiflayacaksinn

canım boyum 1.59-1.60 arasında
kilomsa ; 49
4 kilo vermem lazım
zaten aslında az yiyorum
psikolojik baskı oldu bende
günde 1000-1100 kalorilik besleniyorum
ama 1 kaşık yogrudu bile fazla yesem kendime bağrınıyorum
regl de olcam hepten sıkıntılandım
acil yarrrddddddım mafoldumben mafoldumben

siteye yeni geldim online üyelerle birebir mesajlaşma felan bilmiyorum tek çaarem sizsiniz mafoldumben

ben sanırım yardım alamıcam arkadaşlar mafoldumben

edatuccar öncelikle sakin ve sabırlı ol. bir çok arkadaşımız buraya uzun zamandır üye ve çok güzel kilolar verdik hep beraber. haftasonları biraz sakindir burası, çünkü çoğumuz çalışıyoruz haftaiçi işyerinden bağlanıp, haftasonları geziyoruzzemuszemus

gördüğüm kadarıyla sadece bi kaç kilo vermek istiyorsun. spor yapıyor musun? diyeti sporla desteklemedikçe kalıcı bir sonuç alamazsın. burdan sana söyleyecegimiz spor videolarından faydalanıp evde spor yapabilirsin.

öncelikle psikolojini biraz rahatlat. 90 kilo degilsin sadece 49'sun. vermek istediğin bir kaç kiloyu sağlıklı bir şekilde yiyerek vermemen için hiç bir neden yok. içmiyorsan hemen bitki çaylarına ve yeşil çaya başlıyorsun. burada günlük menulerini paylaşıyorsun.yapılan yorumları dikkate alıyorsun.

hepsi bu...yardım alamıcam ne demek oluyor ki hala anlayabilmiş değilim...

ben sanırım yardım alamıcam arkadaşlar mafoldumben

Kuzucum ben seni farkettim ama önce dalga geçiyorsun sandım..160 boyundasın 49 kilosun belin incecik ve 36 beden bazen bol geliyor(bunlar senin dediklerin)...ve yemek yememe psikolojik olarak bir başka durumu..eğer en yararlı 1 kaşık yoğurtta bile bunalıyorsan bence kilo vermeden önce(ki kilon çok iyi) bence önce psikolojik açıdan desytek al...yani anlattığın durumun sende kalıcılık yapmadan önce..umarım kızmazsın buda benim nacizane fikrim..

Merhaba arkadaşlar bnm boyum 1.70 ve suan 58 kiloyum aslında kilom şuan için gayet normal, ben ama yaklaşık 2 sene once 72 kilo civarlarındaydım ve bazı mide rahatsızlıklarımdan dolayı kilo verdim hatta bikaç ay öncesine kadar 52kiloydum. o zamanki halimi daha çok seviyordum ve tekrar o kiloma düşmek istiyorum yediklerime dikkat edersem ve spor yaparsam 2ayda veririm diye düşünüyorum ama sizinde tavsiye edebileceğiniz şeyler var mı?

Lachesis ablam :)

sabah yediklerimi yazdım sanırsam.

daha yeni geldim eve HAYIR mitingine gittim :) hihoyyyt hihoyyyt şakkıdı :jeyyar: buyrunnnnnnnnn

bütün gün dışardaydım yani akşamda dışarda hamburger yedim ama mc yada burger flaan değildi eti ekmeği daha sağlıklıydı yerimseniben cokacimcoook

yarın tam gaz devam :) delikafadulden

bu akşamda yaparım belki bişiler sanmıyuorum ama laelaelaelaelae

kızlarrrrr....nabersiniz? sanırım bir sürü yeni gelen arkadaş var. hoşgeldinizopuyorumnanaktan

uzun zaman sonra spor yaptım..kendimi çok dinç hissediyorum. çok fzla değil 15 dk'lık kardiyo, ve üstüne de slim & 6 pack...en azından bayrama kadar her gün bunları yapayım noolur itekleyin beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…