Kuzucum ben seni farkettim ama önce dalga geçiyorsun sandım..160 boyundasın 49 kilosun belin incecik ve 36 beden bazen bol geliyor(bunlar senin dediklerin)...ve yemek yememe psikolojik olarak bir başka durumu..eğer en yararlı 1 kaşık yoğurtta bile bunalıyorsan bence kilo vermeden önce(ki kilon çok iyi) bence önce psikolojik açıdan desytek al...yani anlattığın durumun sende kalıcılık yapmadan önce..umarım kızmazsın buda benim nacizane fikrim..
Sanırım evet peki önerebileceğiniz herhangi birsey varmı sporun ve dikkatli yemenin yanına destek olarak? Bazı arkadaslarım sirke içmemi yada sabahları limonlu su içmemi falan önerdi işe yarar mı acaba ?
kızlar merhaba bende zayıflamak istiyorum fakat benim boyum kısa onun için ancak zayıf olursam normal gözüküyorum. boyum iyi tahminlerle 1.53 :))
şu anda 58-57 arası geziniyorum o gün yediklerimle alakalı olarak :bbo:
17 ocağa kadar mutlaka 48 kilom olmam gerekiyor en iyi ihtimallerle. emir büyük yerden geldi erkek arkadaşım askerde şu anda. ve döndüğümde seni zayıf görmek istiyorum diyor. yardım edin kızlar lütfen mafoldumben
öyle şeyler yapma bence, mideye zararlı onlar, sabah ılık su içersen iyi olur birşey yemeden ama sirkeyle limon mideye zarar verir. yemeklerden yarım saat önce çörek otu yemek iyi geliyor bir de unutmazsan dene istersen
canım boyum 1.59-1.60 arasında
kilomsa ; 49
4 kilo vermem lazım
zaten aslında az yiyorum
psikolojik baskı oldu bende
günde 1000-1100 kalorilik besleniyorum
ama 1 kaşık yogrudu bile fazla yesem kendime bağrınıyorum
regl de olcam hepten sıkıntılandım
acil yarrrddddddım mafoldumben mafoldumben
pepper naber canım yaa? nasıl geçti haftasonun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?