50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar merhaba bende zayıflamak istiyorum fakat benim boyum kısa onun için ancak zayıf olursam normal gözüküyorum. boyum iyi tahminlerle 1.53 :))
şu anda 58-57 arası geziniyorum o gün yediklerimle alakalı olarak :bbo:
17 ocağa kadar mutlaka 48 kilom olmam gerekiyor en iyi ihtimallerle. emir büyük yerden geldi erkek arkadaşım askerde şu anda. ve döndüğümde seni zayıf görmek istiyorum diyor. yardım edin kızlar lütfen mafoldumben

ay olurmu neden sana kızim kırılim darılim ki ben burda zaten sizlerden fikir alıyorum evet dediğiniz gibi mesela eksiden herşeyden yerdim çikolatalar kekler pastalar... şimdi bire yemeğe davet edildiğimde ise korkuyorum ya fazla yersem ya kilo alırsam görmeniz lazım ben burda hem duygusal hem de diyet açısından fikirler almak için sizlere kayıt oldum çok candan insanlarsınız dostluklar kurabileceğimi düşündüm:) ve şu var yane ne bilim ben kendimi regl dönemi öncesi karnım şişse bile ağlıcak gibi oluyorum ki normalde belim incedir ooff bir ara kusuyordum felan yediklerimi allahtan kusmuyorum migdem maf oldu doktorlara gidiyoruz ama bu diyet psikolojisinden çıkamadım eyvahedigeldismile:2::2:

Sanırım evet peki önerebileceğiniz herhangi birsey varmı sporun ve dikkatli yemenin yanına destek olarak? Bazı arkadaslarım sirke içmemi yada sabahları limonlu su içmemi falan önerdi işe yarar mı acaba ?

öyle şeyler yapma bence, mideye zararlı onlar, sabah ılık su içersen iyi olur birşey yemeden ama sirkeyle limon mideye zarar verir. yemeklerden yarım saat önce çörek otu yemek iyi geliyor bir de unutmazsan dene istersen

zayıflarsın canım sakin ol, çok zor değil, bizim burayı takip et menülerini yaz, aburcuburu kes, diyet yap, spor yap iradeli olursan başarırsın.

bu sefer çok sıkı tutucam kızlar kesin kararlıyım sizinle bir şey paylaşıcam okuyun komik:)

OBEZ OLMADAN ÖNCEKİ SON SÖZLER(ekşiden alıntı)

açım

oha burger saat 03.00'a kadar açık, gece gece burger sipariş edebilmek süpermiş yaa...

- ben bugün hiç tatlı bi şey yemedim demi, canım tatlı bi şeyler istiyo gece gece. nerde lan şu nutella kavanozu???

şu nutelladan biraz daha mı götürsek?

-yazın spor yapcam zaten. hem ben çabuk kilo veriyorum.

- 1.40 tl farkla büyük seçim mi söylesem?

-az ekmek versene dibi kalmasın...

offf, bir daha çekirdek almasam bari kesenin hepsi bitene kadar bırakamıyor insan

- bunu da yiyeyim yarın rejime başlıyorum.

yarın yürüyüş yapar yakarım yeaa.

midem zaten biraz rahatsız teşekkür ederim belirttiğin için, çörek otu kist yapıyor die duymuştm ben ama ne kadar doğru bilemiorm tabi

slm kızlar ...uzun zamandır yoktum ankaraya gitmiştim.yeğenim hasta idi memleketten hacettepeye getiridik....çok şükür şimdi durumu iyi...o yüzden pek giremedim nete bide bu arada ne yedim ne içtim hiç bilemedim...ama kilo almamışımdır.çünkü kıyafetlerimde bi değişiklik yok... özledim sizleri...siz neler yaptınız..

orange geçmiş olun yeğenine nesi var
lachesisim pro üyelere var edit tuşu bizlere kaldırmışlar
iyice düşünmeden yazmamak lazım artık

günaydın herkese ,
orange geçmiş olsun yeğeninin nesi var?
edit butonu neden kaldırıldı ki ,niye pro üyelere var da bize yok:umursamaz:

böğürtlen reçeli yapmayı düşünüyorum ama
çekirdeklimi yapsam çekirdeksizmi bilemiyorum sizce napıyım kızlar

iyide edit tuşu geneldir yani her üyeye olması lazım pro sunu anlamam ben ..bi edit tuşu için pro kart aldırcaklar heralde.. çok saçma ya

canim kendin bilirsin ama bana sorarsan 159 boya 49 kilo gayet iyi.
kilo vermeye ihtiyacin yok ki..

:uhm:

selam kizlar hepinize.

ben dun yeniden oruca basladim 4 gunluk aranin ardindan.

dunku menumu yazayim bari

aksam
1 kase yayla corbasi
1 porsiyon firinda sebzeli tavuk baget
1 kasik z.yagli fasulye
1 bardak gazi kacmis kola (niye ictim ben de bilmiyorum)

ara
2 adet sekerpare
cay

sahur
1 dilim sodali borek
1 parca pide
beyaz peynir, maydonoz, 1 haslanmis yumurta

pepper naber canım yaa? nasıl geçti haftasonun

selam canimm;

iyiyim ya sen ?

cumartesi ablamlari davte etmistim ya, tum gun yemekle falan ugrastim, ama aksam cok guzel gecti.
pazar 11 e kadar falan uyudum, sonra esimle internetten okey oynadik bikac saat , orucluyduk biyere de gidemedik, vakit de geciremedik bi turlu, biraz zor gecti yani pazar.

neyse aksam maci izledik , o zevkliydi allah'tan. yendik yine.

sen naptin cnm ?

anchusa, lachesis, kahvekoksu, truf, sizlere de selam
yeni gelen arkadaslar hosgeldinizzz

spatz tebrikler spora baslamissin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…