canim gecmis sayfalari okuyor msusun ?
sana kac kisi cvp yazmisti ama gormedin sanirim.
burasi chat odasi degil ki, forum sitesi; oyle anlik yazisma olmaz (oldugu da olur da herzaman olmaz ) gecmis sayfalardan gorursun sana gelen yntlari-- okursan.
senin kilo verme istegin cogu arkadaslarim gibi bana da yanlis geldi, 36 beden bol geliyor diyorsun, 160 boya 49 kilosun, gayet zayifsin; cok asiri yeme saglikli beslen ama diyet de yapma bence.
haa zayifligina ragmen fiziginde begenmedigin noktalar, bolgesel sorunlar varsa bunlar icin de spor yapmalisin.
salona gidecek imkanin yoksa internetten videolar indir ve surekli yap
hepimizin h.sonu birbirine benzemis bu hafta)
insallah bayramimiz coookk guzel gecer.
bayramlik alacak misiniz kizlar))))
ayy pepperr benim de alasım var bayramlık. ama ne?
ya millet şıkır şıkır giyiyor elbiseleri falan .miletin üstünde beğeniyorum . askıda görünce aman kıyafetleri hiçbişeye benzetemiyorum
sabah
1 kase nesfit
zeytin domates salatalık peynir
1 bardak süt
ara : böğürtlenli meyve çayı kırmızı biberli yoğurt ee nasılım ?:ecrin_bebek:
gördm canım cevap da yazdm
yok vücudum sıkıdır benim ama sadece benim sorunum
o tartı ibresinde 47i 48i görmek canım:) ondan dolayı diyorum ve ben kilo verdikten sonra normal yememe nasıl döneceğim? ve birşey soracağım siz tatlı abur cubur kuruyemiş felan yemiyormusunuz hiç mesela dışarda yediğinizde neler yiyorsunuz canlarım yardımcı olursanız sevnrm
evet, turfun dedigi gibi kadir gecesi aslinda ramazanin son 10 gunun de gizliymis.
aslinda tum ramazan boyu cok dua etmemiz, kotulukden uzak durmamiz lazim.
orucumuzu tutuyoruz, kotulukden haram islerden de uzagiz sukur de; dua etmeyi ihmal ediyoruz hep
kahvecim geldimi m.?
kizlar strawberry daha mi hesapli oluyor?
yoksa tr de bulunmayanlar mi bulunuyor?
ordan alisverisi tercih sebebiniz ne ? merak ettim de ;-)
süppersin aynen devam canım:)
biskuvi, cips vs. ben hic yemiyorum. -dunu saymazsak- kola vs. asitli icecekleri meyve sularini icmiyorum, ayran icerim genelde bunlarin yerine. tatli olarak cogunluk sutlu tatli yada dondurma yiyorum.
disari ciktigimda yiyorum ne yiyeceksem, cunku her dk disarda yemiyorum zaten. ama o gunun diger ogunlerini afif geciriyorum bu sefer.
bitki caylari iciyorum, maydonoz dereotu yiyorum.
sebze yemekleri pisiriyorum evde, salatalar yapiyorum.
ramazan disinda pek pilav-makarna pisirmem
yemekleri cok az yagla ve cogunluk salca yerine domatesle yapiyorum.
salam sucuk vs. tuketmem
kremali yemekler ya da besamel soslu, pek pisirmem
soslu, kiymali makarnalar yapmam
bunun gibi.
bir de ramazandan once hepimiz spor yapiyorduk haftada 3-4 gun
bunlara dikkat edersen verirsin istedigin 1-2 kiloyu
:sm_cool:
biskuvi, cips vs. ben hic yemiyorum. -dunu saymazsak- kola vs. asitli icecekleri meyve sularini icmiyorum, ayran icerim genelde bunlarin yerine. tatli olarak cogunluk sutlu tatli yada dondurma yiyorum.
disari ciktigimda yiyorum ne yiyeceksem, cunku her dk disarda yemiyorum zaten. ama o gunun diger ogunlerini afif geciriyorum bu sefer.
bitki caylari iciyorum, maydonoz dereotu yiyorum.
sebze yemekleri pisiriyorum evde, salatalar yapiyorum.
ramazan disinda pek pilav-makarna pisirmem
yemekleri cok az yagla ve cogunluk salca yerine domatesle yapiyorum.
salam sucuk vs. tuketmem
kremali yemekler ya da besamel soslu, pek pisirmem
soslu, kiymali makarnalar yapmam
bunun gibi.
bir de ramazandan once hepimiz spor yapiyorduk haftada 3-4 gun
bunlara dikkat edersen verirsin istedigin 1-2 kiloyu
canım haklısın ya. hele ben üsütmde bi umutsuzluk vardı ne zamandır. dua edesim bile gelmiyordu.
öğlen herkes gitti boş boş oturacağıma bişey ler yapayım dedim .Allahın isimlerini okuyorum şimdi
ben de bugün bir dilim ekmek yarım domates 1 tane zeytin 1 tane de üzüm attım öyle ağzımaşimdilik bu kadar
az değil mi ye bennce biraz dahaklava:
dövme gıı dövmeeee bilmiyorumkismile ya ben bu akşam nişanlımın ailesiyle birlikte babaanneme yemeğe davetliyim dee akşama kadar az yiyim ki orda da bir çorba bir yemekle geçiştirim diyorum günde 1000 kaloriyi aşmamaya çalışıyorum canım 47 olmam lazım benim :)
azmış yemişim yaavv:sinifsinif:
bir geldi tam geldialsanaalsanasmile
peppercım hem uygun oluyor hem de bazen tr.de bulunmayan şeyleri de bulabiliyoruz ,
bendeki biraz da alışkanlık aslındaolumunekankayizsmile
wayyy beee. nutkum tutuldu peppercim okurken.
sizinle tanıştıktan sonra bende böle oldum .ama şimdi annemlerle yaşıyorum eşimin tayini daha olmadı evimiz düzenimiz yok. hemen düzenimi kurup eski günlerime dönmek istiyorum. ama Allahtan 52 de sabitledim şu aralar yememme rağmen çıkmıyor kilom .
ben de bugün bir dilim ekmek yarım domates 1 tane zeytin 1 tane de üzüm attım öyle ağzımaşimdilik bu kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?