kahvekokussuuuu
senin aldığın rujun markası numarası neydi?
birde matmı
ayrıca gerçekten indirim oluyormu
hhmm anladim cnm.
benim de is arkadasim bi ruj almis, loreal 101 no bayildim, bir baksam mi su strawberry de var mi acaba
canim cogumuz boyleyiz zaten ama diy mi.
hatta yazmayi unuttuklarim var,-.. mesela bi ogun et yersek obur ogun sebze yiyoruz,
haftada sebze-meyve-et-yogurt-sut-baklagil bunlarin hepsinden yemis olmaya dikkat ediyoruz
vsss
sen yine duzenini kurarsin cnm yakindaa.. hem de eskisinden de guzel olur hersey
sabah biraz peynir,
1 haslanmis yumurta yiyebilirdin
ara ogun de yapmalisin mutlaka
meyve- kuru meyve, ceviz, findik vs ile
eti de hic yemeden olmaz, haftada 1-2 gun kirmizi et, 3-4 gun beyaz et ye cnm; 3-4 kez de sebze yemegi
kahvaltı yapmazsan kilo veremezsin yerimseniben aman dövmek ne demek büyüğümsün sonuçta
ama herkes herkesin koçu dimi o zaman :jeyyar: aklinialirimsmile al sana alsanaalsanasmileklava: :mymeka: kötükedihüso
:):):) yapıyorum canım ama az yiyorum canım
merhaba kızlar .nasılsınız. benim de hafta sonu misafirlerimle çok güzel geçti.yemeklerim güzel oldu.zaten çok sevdiğim arkadaşlarım gelmişti.hatta yemekten sonra eşlerimizi evde bırakıp alışverişe gittik.ayakkabı aldım çok indirm var. hotiçten 245 liralık ayakkabıyı 85 e aldım. yazlık da değil. mevsimlik kapalı ayakkabı. bir bakın derim .bütün ayakkabıcılarda indirim vardı.incide falan...
edatüccar neden b kadra takıntı yapıyorsun anlamadım.biri falan bi şey mi deedi. önceden kiloluydun da takıntı haline mi getirdin? benim boyum senden kısa 157 im. ve 49 kilo olmak istiyorum.ki vakti zamanında kiloydum ve çok iyi duruyrdu. seni de şu an tahmin edebiliyorum ve kendin de söylüyorsun fazlam yok çok iyi gözüküyorum diye. neden ibrede 46 görmek istiyorsun? çok merak ettim .
merhaba kızlar .nasılsınız. benim de hafta sonu misafirlerimle çok güzel geçti.yemeklerim güzel oldu.zaten çok sevdiğim arkadaşlarım gelmişti.hatta yemekten sonra eşlerimizi evde bırakıp alışverişe gittik.ayakkabı aldım çok indirm var. hotiçten 245 liralık ayakkabıyı 85 e aldım. yazlık da değil. mevsimlik kapalı ayakkabı. bir bakın derim .bütün ayakkabıcılarda indirim vardı.incide falan...
edatüccar neden b kadra takıntı yapıyorsun anlamadım.biri falan bi şey mi deedi. önceden kiloluydun da takıntı haline mi getirdin? benim boyum senden kısa 157 im. ve 49 kilo olmak istiyorum.ki vakti zamanında kiloydum ve çok iyi duruyrdu. seni de şu an tahmin edebiliyorum ve kendin de söylüyorsun fazlam yok çok iyi gözüküyorum diye. neden ibrede 46 görmek istiyorsun? çok merak ettim .
evet evet canım ama mesela ben 1 dilimden çok ekmek yiyemiyorum yane doyuorumsabah kral gibi öğlen prens gibi akşamda fakir gib yiceksin :) :smiley-cool:
bak sabah metabolizmanı hızlandırman lazım..sabah hızlandırmıcanda ne zaman hızlandırcan? :CüvCüv:
sagol canim benim;
cumartesi esim de oyle soyluyor, sen artik iyice usta oldun, cok rahat hazirlaniyosun misafire diyor) iyice ev hannimi oldum dedim ben de :hulya:
canim sen 3-4 gun bisey yapmasan da su an zaten cok ince ve guzel gorunuyosun. lise arkadaslarin kiskanacak seni, eski sevgilin de uzulecek kacirdigina. amannnn bosver zaten eski sevgilini :dilcikar:
..
spatzcım strawberrylerim cuma günü ulaştı elime ,
7 günde geldi benimkiler de ,
rujun rengi harika ,
rimelim çok doğalkaydirigubbakcemile5
yaşasın strawberry kardeşliğikaydirigubbakcemile5
hepimizin h.sonu birbirine benzemis bu hafta)
insallah bayramimiz coookk guzel gecer.
bayramlik alacak misiniz kizlar))))
kizlar strawberry daha mi hesapli oluyor?
yoksa tr de bulunmayanlar mi bulunuyor?
ordan alisverisi tercih sebebiniz ne ? merak ettim de ;-)
peppercım hem uygun oluyor hem de bazen tr.de bulunmayan şeyleri de bulabiliyoruz ,
bendeki biraz da alışkanlık aslındaolumunekankayizsmile
ben de 51,9 um bugün
cicilerini güle güle kullan melahatbayanssulusmile
evet evet canım ama mesela ben 1 dilimden çok ekmek yiyemiyorum yane doyuorum
bazen yanında br haşlama yumurta
biraz light peynir domates yiyorum
o zaman daha da doymuş hissediyorum
öğlen genelde sadece çorba ve 1 dilim ekmek
akşamsa 2 kaşık sebze yemeğiyle 2 kaşık yogurt yiorm sadece
nasl??
ben de haftasonu lacivert bir pantolon aldım. ince kot kumaşı gibi bir kumaşı var. 27 beden aldım, beli biraz sıkıyor ama esniyor ya onlar o yüzden aldım yine de. hem 2 kilo daha vericem yazemuszemus
diğer pantolonlarım bol geliyor hep, onları da bugun bir terziye göstericem ne yapılabilir diye..bel kısmı idare eder de üst bacaklar çok çok bol geliyor.
bende 2 tane pantolonumu daraltım öyle belleri iyi bacakalrı bol.
korkmuştum ama eskisinden ii en azından
aynı kilodayız truf. 2 aydır 51.9'um bensositososito bu aslında benim en baştaki hedef kilom. ama 2 kilo daha vermek istiyorum.
teşekkkür ederim canım. bir de kumaş pantolon bakmıştım. hiç biri güzel olmamştı. belki 15 tane denemişimdir. belleri bol geliyor kalçası yapışıp kalıyor.çok üzülmüştüm. en sonunda bir mağazadan tam istediğim gibi buldun.hafif kalçası bol geliyor. eşim görünce heh tamam dedi.halime acımış akannehir 2 -3 tane al dedi. hayıır :umursamaz: dedim zayıflayınca bunlar bol gelir. 1 tane aldım ve çıktım. zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?