50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ayyy hiç sevmiyorum ama canım napcam ya

:):):) yapıyorum canım ama az yiyorum canım

merhaba kızlar .nasılsınız. benim de hafta sonu misafirlerimle çok güzel geçti.yemeklerim güzel oldu.zaten çok sevdiğim arkadaşlarım gelmişti.hatta yemekten sonra eşlerimizi evde bırakıp alışverişe gittik.ayakkabı aldım çok indirm var. hotiçten 245 liralık ayakkabıyı 85 e aldım. yazlık da değil. mevsimlik kapalı ayakkabı. bir bakın derim .bütün ayakkabıcılarda indirim vardı.incide falan...

edatüccar neden b kadra takıntı yapıyorsun anlamadım.biri falan bi şey mi deedi. önceden kiloluydun da takıntı haline mi getirdin? benim boyum senden kısa 157 im. ve 49 kilo olmak istiyorum.ki vakti zamanında kiloydum ve çok iyi duruyrdu. seni de şu an tahmin edebiliyorum ve kendin de söylüyorsun fazlam yok çok iyi gözüküyorum diye. neden ibrede 46 görmek istiyorsun? çok merak ettim .

@peppercim al şöyle güzel bir elbise sana yakışan şıkır şıkır gez kocacınla
@kahvekokusu güle güle kullan rujunu
@nilüfert 52 deyim diye sevinme dikkat etmezsen çıkmaz çıkmaz birden çıkar tartı

ben de 51,9 um bugün

hayatımın hiçbir döneminde kilolu olmadım ama şu anda böyle birşey geldi bana ve 46-47 kiloyu ibrede görmek istiyorm hele rengl öncsi ya da böle çok su içtiğimizde karnım şişiyor ya çıldırıyorum evet takıntı olmuş bende . günde 1000 kaloriden fazla yememeye dikkat ediyorum. Canım bilemiyorum yabtıgım yanlış sanırm ama bana göre normal beslenme nedr ki herşeyden elimi eteğimi çektm

cicilerini güle güle kullan melahatbayanssulusmile

sabah kral gibi öğlen prens gibi akşamda fakir gib yiceksin :) :smiley-cool:

bak sabah metabolizmanı hızlandırman lazım..sabah hızlandırmıcanda ne zaman hızlandırcan? :CüvCüv:
evet evet canım ama mesela ben 1 dilimden çok ekmek yiyemiyorum yane doyuorum
bazen yanında br haşlama yumurta
biraz light peynir domates yiyorum
o zaman daha da doymuş hissediyorum
öğlen genelde sadece çorba ve 1 dilim ekmek
akşamsa 2 kaşık sebze yemeğiyle 2 kaşık yogurt yiorm sadece
nasl??

yok eski sevgiliyle işim gücüm yok zaten benim.ama yine de insan "ah be" dedirtmek istiyor. çünkü zamanında ben o kadar üzülmüştüm ki..şimdi komik geliyor tabi böyle şeyler..o zamanlar da kendimizi olgun sanıyorduk, halbuki zaman bize ne kadar çok şey öğretti...

spatzcım strawberrylerim cuma günü ulaştı elime ,
7 günde geldi benimkiler de ,
rujun rengi harika ,
rimelim çok doğalkaydirigubbakcemile5
yaşasın strawberry kardeşliğikaydirigubbakcemile5

hayırlı olsun canım güle güle kullan. bakıcam şimdi senin aldıgın rujun rengine.kaydirigubbakcemile5

hepimizin h.sonu birbirine benzemis bu hafta )

insallah bayramimiz coookk guzel gecer.

bayramlik alacak misiniz kizlar ))))

ben almayacağım. henuz giymediğim tek omuz güzel bir bluzum var, onu giymeyi düşünüyorum siyah dar pantolonla. altına da topuklu tamamdırkaydirigubbakcemile3

kizlar strawberry daha mi hesapli oluyor?

yoksa tr de bulunmayanlar mi bulunuyor?

ordan alisverisi tercih sebebiniz ne ? merak ettim de ;-)

peppercım hem uygun oluyor hem de bazen tr.de bulunmayan şeyleri de bulabiliyoruz ,
bendeki biraz da alışkanlık aslındaolumunekankayizsmile

evet peppercim daha uygun oluyor genelde. bir göz atmanı tavsiye ederim. sürekli kullandığın birşeyler varsa, onların fiyatlarını karşılaştırabilirsin.

ben de 51,9 um bugün

aynı kilodayız truf. 2 aydır 51.9'um bensositososito bu aslında benim en baştaki hedef kilom. ama 2 kilo daha vermek istiyorum.

cicilerini güle güle kullan melahatbayanssulusmile

teşekkkür ederim canım. bir de kumaş pantolon bakmıştım. hiç biri güzel olmamştı. belki 15 tane denemişimdir. belleri bol geliyor kalçası yapışıp kalıyor.çok üzülmüştüm. en sonunda bir mağazadan tam istediğim gibi buldun.hafif kalçası bol geliyor. eşim görünce heh tamam dedi.halime acımış akannehir 2 -3 tane al dedi. hayıır :umursamaz: dedim zayıflayınca bunlar bol gelir. 1 tane aldım ve çıktım. zemuszemus

çok az...yani diyet için güzel ama, biraz metabolizmanı şaşırtmalısın. bu tempoya vücudun alıştıysa kilo vermemen normal. ara öğün yapıyor musun? yapmalısın..

diğer kızların dediği gibi bence de kilo vermene hiç gerek yok..ama illaki vericem diyorsan da yürüyüş yap, aralarda meyve sebze ye, bitki çayı iç...protein ağırlıklı beslen. daha çok yoğurt ye, süt iç mesela...

ben de haftasonu lacivert bir pantolon aldım. ince kot kumaşı gibi bir kumaşı var. 27 beden aldım, beli biraz sıkıyor ama esniyor ya onlar o yüzden aldım yine de. hem 2 kilo daha vericem yazemuszemus

diğer pantolonlarım bol geliyor hep, onları da bugun bir terziye göstericem ne yapılabilir diye..bel kısmı idare eder de üst bacaklar çok çok bol geliyor.

bende 2 tane pantolonumu daraltım öyle belleri iyi bacakalrı bol.
korkmuştum ama eskisinden ii en azından

aynı kilodayız truf. 2 aydır 51.9'um bensositososito bu aslında benim en baştaki hedef kilom. ama 2 kilo daha vermek istiyorum.

inşallah o 2 kiloyu da verirsin senin boyun da uzun bana göre hem daha güzel görünürsün eminim
ama ben daha fazla zayıflamam sanırım

gülerek giy iyi alışveriş yapmışsın anlaşılan

herkes giysileri daraltmaya başlamış ooo iyiye işaret bu

bir de yine terzilikle ilgili bşr şey soracağım ama gülmeyin banaeyvahedigeldismile

şimdi ben geçenlerde straples bir elbise aldım.ama göğüs kısmı ha düştü ha düşecek, şimdi ben ona askı dikmek istiyorum haliyle. hani boncuklu sütyen askıları var ya, onlardan aldım. normalde hiç sevmem ama bu normal askı gibi duruyo ve elbiseye çok uyumlu. şimdi ben bunları dikersen(dikebilirsem) , nası dikicembilmiyorumkismile içerden tutturucam da, yine de belli olmaz mı?

teşekkürler truf

sptzcım ben de pek anlmama ama elbisnin üst kısmında çift dikiş gibi kalın olan bir yer var mı? varsa oraya içten askının uçlarını incecik dikersen belli olamz kanımca.

ne guzel spatzcim yaa..
benim daha biseyim bol gelmiyor

ben de bu sabah itibariyle 53,7 kiloyum

eriklide aldigim kiloyu ramazanda verdim.

sifir sifir, elde var sifir. bir ileri bir geri ))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…