çok az...yani diyet için güzel ama, biraz metabolizmanı şaşırtmalısın. bu tempoya vücudun alıştıysa kilo vermemen normal. ara öğün yapıyor musun? yapmalısın..
diğer kızların dediği gibi bence de kilo vermene hiç gerek yok..ama illaki vericem diyorsan da yürüyüş yap, aralarda meyve sebze ye, bitki çayı iç...protein ağırlıklı beslen. daha çok yoğurt ye, süt iç mesela...
ne guzel spatzcim yaa..
benim daha biseyim bol gelmiyor
ben de bu sabah itibariyle 53,7 kiloyum
eriklide aldigim kiloyu ramazanda verdim.
sifir sifir, elde var sifir. bir ileri bir geri))
verirsin canım olsunkaydirigubbakcemile5 kışın ne güzel vermiştik bak.
akşamları pilates yapariz. soğuk kış günleri sıcak sıcak yeşil çayımızı içeriz. ohh misssopuyorumnanaktan
verirsin canım olsunkaydirigubbakcemile5 kışın ne güzel vermiştik bak.
akşamları pilates yapariz. soğuk kış günleri sıcak sıcak yeşil çayımızı içeriz. ohh misssopuyorumnanaktan
kış gelsin artık..
nasıl mutlu oldum,huzur doldum yazını okuyunca spatzopuyorumnanaktan
kış gelsin artık..
kış gelsin artık..
ayy evet canim yaa,
ben kisin hemen hemen her aksam yapiyordum pilates (belim agridigi donem haric ) simdi belimde bayag bayag iyi;
dedigin gibi evimizde sicacik sporumuzu yapariz.
benim de hedefim ilk basta 53 tu aslinda. bi 3,5 kg versem yeter diyosum, simdi o hedefi 52 ye 50 ye dogru cektim. gozumuz doymuyor ki)
arkadaşlar ben 49 kiloyum 17 yaşımı doldurdum 160 boyundayım 2kilo vermek istiyorum, günlük 1000 kalorilik bir diyet yapıyorum yasaklar çok
sizce aslında diyet yapmama gerek yokmu
nedne her yediğimde suçluluk hissediyorum?
normal beslenme düzenime nasıl dönebilirim
mafoldumbenmafoldumben yardım lütfen
dövme gıı dövmeeee bilmiyorumkismile ya ben bu akşam nişanlımın ailesiyle birlikte babaanneme yemeğe davetliyim dee akşama kadar az yiyim ki orda da bir çorba bir yemekle geçiştirim diyorum günde 1000 kaloriyi aşmamaya çalışıyorum canım 47 olmam lazım benim :)
azmış yemişim yaavv:sinifsinif:
dimi ya...ben de özlemişim kışı sanırım...
ben geçen sene eylul-ocak arası işsizdim. tam ev keyfi yapmıştım. her gün, film +pop corn. browni + kahve. istanbulun yeni bir yerini keşfetmece...kiloları ne zaman aldıgım belli oluyor sanırımhihoyyyt
evet canım kilo vermeye doyamıyoruz sahiden de. incecik olalım incecikkkkkzemuszemus
bu yaştan sonra manken olmaya karar vericez bu gidişlevereliniortak
selam kızlar ben geldim, spor 1-2 mil yürüdüm öyle geldim.
şu editin yok olmasına acaip sinir oldum. üyeliğimiz iptal etsek de yazılarımız kalıcak o zaman ne büyük saçmalık her an bırakabilirim burayı.
sen 17 yaşındasın, gelişim çağındasın, buna rağmen 1000 kaloriyle yetinmeye çalışıyorsun, dün de arada kusuyorum dedin, bir de nişanlanmışsın çocuk yaşta.
Gelişim çağında şu yaptıklarına anlam vermek mümkün değil, senin ailen kimsen yok mu, nasıl kendine böyle zarar verirsin, psikolojini bozarsın. boyun kısa kalıcak, cildin bozulcak, kemiklerin gelişmiycek, ileride hastalıklar boğuşacaksın. bu yaşta neden böyle yapıyorsun. yazık ama acımıyor musun kendine?
bence senin en yakın zamanda bir psikologla görüşmen lazım, hiç normal değil durumun.
ayy evet canim yaa,
ben kisin hemen hemen her aksam yapiyordum pilates (belim agridigi donem haric ) simdi belimde bayag bayag iyi;
dedigin gibi evimizde sicacik sporumuzu yapariz.
benim de hedefim ilk basta 53 tu aslinda. bi 3,5 kg versem yeter diyosum, simdi o hedefi 52 ye 50 ye dogru cektim. gozumuz doymuyor ki)
valla ben de cnmm
kışı bende çok seviyorummmmmm.
akşamlar uzun oluyor.
filmler diziler çaylar
dimi ya...ben de özlemişim kışı sanırım...
ben geçen sene eylul-ocak arası işsizdim. tam ev keyfi yapmıştım. her gün, film +pop corn. browni + kahve. istanbulun yeni bir yerini keşfetmece...kiloları ne zaman aldıgım belli oluyor sanırımhihoyyyt
evet canım kilo vermeye doyamıyoruz sahiden de. incecik olalım incecikkkkkzemuszemus
bu yaştan sonra manken olmaya karar vericez bu gidişlevereliniortak
valla, zaten burda cogunluk manken gibi de.. kendimi saymiyorum. gerci neden saymayayim ki dimi, kendimi de sayiyorum. cunku gecen gun is arkadasim var bir tane, benden 3 yas kucuk; daha bekar kiz, gobegini gosterdi bana kocaman olmus gobegi ve de gobeginde selulitler vardi boyle parca parca.
Allah'a sukur benim karnim dumduz;
benim de ust bacaklarim kalin ama gobek daha cirkin bisey bence bayanda
:umursamaz:
hosgeldin lachemmm
gorusemiyoruz, nasilsin??
oohh sporunu da yapmissin , missss hihoyyyt
selam kızlar ben geldim, spor 1-2 mil yürüdüm öyle geldim.
şu editin yok olmasına acaip sinir oldum. üyeliğimiz iptal etsek de yazılarımız kalıcak o zaman ne büyük saçmalık her an bırakabilirim burayı.
sen 17 yaşındasın, gelişim çağındasın, buna rağmen 1000 kaloriyle yetinmeye çalışıyorsun, dün de arada kusuyorum dedin, bir de nişanlanmışsın çocuk yaşta.
Gelişim çağında şu yaptıklarına anlam vermek mümkün değil, senin ailen kimsen yok mu, nasıl kendine böyle zarar verirsin, psikolojini bozarsın. boyun kısa kalıcak, cildin bozulcak, kemiklerin gelişmiycek, ileride hastalıklar boğuşacaksın. bu yaşta neden böyle yapıyorsun. yazık ama acımıyor musun kendine?
bence senin en yakın zamanda bir psikologla görüşmen lazım, hiç normal değil durumun.
lachecim nasılsın canım ,
beni de bu edit butonu işi iyice düşündürdü açıkçası böyle devam ederse ben de terketmek zorunda kalabilirim forumulmaz:
lachecim nasılsın canım ,
beni de bu edit butonu işi iyice düşündürdü açıkçası böyle devam ederse ben de terketmek zorunda kalabilirim forumulmaz:
iyiyim kuzum tartıda uzun zamandan sonra yeniden 55i gördüm mutluyum, umarım bayram vurmaz bana tatlılarıyla
sen nasılsın aile sorunlarını hallettiniz mi?
ooo supersin canimm
bayram da kendini tut, ye ama herseyden birer tane tadimlik ye canimm, o zaman kilo almazsin cnm.
hallettik cnm, parayi esim cekti babama ulastiricaz bugun. o da bize taksit taksit odeyecek..
abimle de konustum sakin sakin; icimde tutmadim. o da bayag muzdarip su ortak isten. bireysel krediler falan almis onlari anlatti, esi ise basladi ya, zor durumdayiz ondan basladi dedi.. fazla da bisey diyemedim kapattim konuyu oylece.
kizlar gecmis mesajlarimizi silme imkani hic yok simdi diy mi.. ??
gerci sakincali bisey yazmiyoruz ama herseyimizi de dokuyoruz ortaya.. napsak ki
ama burdan gitmeye benim de gonlum el vermez yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?