eski mesajları dakim açıp okuyacak saatlerce arıack bakıcak falan.
gitmeyinnnnn:gitme:
ben normal şartlarda çıkar giderdim bir sürü böyle platform var ama sizi bırakmaya gönlüm el vermiyor, hep birlikte mi gitsek acaba CADIARZU
bu arada prensesim sen ne yaptın boyattın mı saçlarını? ay benim de diplerim çıktı üşeniyorum kuaföre gitmeye bilmiyorumkismile
sevindim canım sakin ve güzelce halletmişsiniz işi.
bilmiyorum ki, ya kahvekokusu tatlım sence yasal olarak bu yaptıkları normal mi?
kulağa hiç de fena gelmiyor lachem
kuzucum boyattım ama eskisinden daha açık oldular ,
kuaförümü değiştirmeyi düşünüyorum , beni kocaman kadın gibi yapıyoralsanaalsanasmile
bu yaptıklarının yasal olup olmadığını araştırıyorum lachecim ,
aklıma şöyle bir şey takıldı , suç unsuru bulunan mesajların takibatını ve yasal sürece etkisini düşünerek mi böyle bir şey yaptılar acaba:uhm:
çünkü silinen mesajla ilgili suç duyurusunda bulunulsa dahi takibi ve kişinin cezalandırılması çok güçleşiyor,
bu konuda editöre bilgi mesajı yolıycambuyrunnnnnnnnn
topluca kazene mesajmı atsak napsak
pro üyeliği de 20 den 25 e çıkarmışlar
biraz kazanç sağlamak olabilir amaç
yaa kızlar bende röfle yaptırdım dip. bnede hiç beğenmedim. salağa dedim ki platin yap.turuncu gibi bi tuhaf bi renkler oldu sanki.
sinir oluyorum ya. röfle konusunda hiç paraya acımam kaç isterslerse veririm en pahalısına gittim. pazarlık bile yapmam ki ii yapsın diye.
ama böle paranla rezil olunca deli oluyorum yaaa
Bir de kızlar estetik forumu diyince aklıma geldi, yeni bir tartışma konusu olsun. :)
Şimdi ben burun ameliyatıyla ilgili bilgi almak için baya gezindim oralarda, benim asıl amaç nefes almaktı ama çoğu kişi burnunu estetik amaçlı yaptırıyor, bazıları gerçekten yaptırmalı gerçekten ama bazılarının ihtiyacı olmadığı halde fındık kadar olsun kalkık olsun falan diye yaptırıyor allahtan benimki öyle olmadı doğal oldu.
neyse konumuz burun değil:)
şimdi bu estetik yaptıranlar burunla yetinmiyor, dudaklarını dolduruyor, gözlerine lens takıyor, göğüslerini büyütüyor ve sayıca o kadar fazlalar ki, ve ilk kendi doğal halleriyle estetiklerden sonraki hallerinin alakaso yok aynı kişi demezsiniz, bütün ifadeleri gitmiş bitmiş. hepsi bir magn fox olma derdinde.
ya açıkçası bu tamamen aşağılık kompleksinden kaynaklanıyor, niye aptal aptal kadınlar estetikle güzel oldular diye biz de onlara benzemeye çalışalım ki, güzel olmak kusursuz olmak değil ki, kimi zaman burnumuzdaki kemer, gülüşümüzdeki çarpıklık, kaşlarımızdaki düşüklük ayrı bir anlam katıyor yüzümüze.
nedir bu herkesin bribirine benzeme, standartlaşma çabası.
herkes mi renkli gözlü, kalkık burunlu, ördek dudaklı olmalı.
ben böyle arkadaşlarımı hayatımdan dışlamaya görüşmemeye, saygı duymamaya karar verdim, onlar şekilciyse ben de ruhçuyum, kendisine saygı duymayana ben hiç saygı duymuyorum.
Bunu size yazmammın sebebi siz de böyle saçmalıklar görmediğim için saygımdandır, siz de böyle insanlara prim vermeyin lütfen
Bugün yine solumdan kalktım kusura bakmayın :kedi:
Bir de kızlar estetik forumu diyince aklıma geldi, yeni bir tartışma konusu olsun. :)
Şimdi ben burun ameliyatıyla ilgili bilgi almak için baya gezindim oralarda, benim asıl amaç nefes almaktı ama çoğu kişi burnunu estetik amaçlı yaptırıyor, bazıları gerçekten yaptırmalı gerçekten ama bazılarının ihtiyacı olmadığı halde fındık kadar olsun kalkık olsun falan diye yaptırıyor allahtan benimki öyle olmadı doğal oldu.
şimdi bu estetik yaptıranlar burunla yetinmiyor, dudaklarını dolduruyor, gözlerine lens takıyor, göğüslerini büyütüyor ve sayıca o kadar fazlalar ki, ve ilk kendi doğal halleriyle estetiklerden sonraki hallerinin alakaso yok aynı kişi demezsiniz, bütün ifadeleri gitmiş bitmiş. hepsi bir magn fox olma derdinde.
ya açıkçası bu tamamen aşağılık kompleksinden kaynaklanıyor, niye aptal aptal kadınlar estetikle güzel oldular diye biz de onlara benzemeye çalışalım ki, güzel olmak kusursuz olmak değil ki, kimi zaman burnumuzdaki kemer, gülüşümüzdeki çarpıklık, kaşlarımızdaki düşüklük ayrı bir anlam katıyor yüzümüze.
ben böyle arkadaşlarımı hayatımdan dışlamaya görüşmemeye, saygı duymamaya karar verdim, onlar şekilciyse ben de ruhçuyum, kendisine saygı duymayana ben hiç saygı duymuyorum.
Bunu size yazmammın sebebi siz de böyle saçmalıklar görmediğim için saygımdandır, siz de böyle insanlara prim vermeyin lütfen
ne güzel yazmışsın,bu konuda sonuna kadar katılıyorum sana
o dediklerinden bir tane bizim evde var şu anda,dışlasam bir dert dışlamasam ayrı bir dert
bu arada kazen'e özel mesaj yolladım edit butonu ile ilgiliÇok üzgünüm çoook
yediklerin güzel. ne zaman başladın diyete dikkat etmeye yadadün kü listem
sabah
yarım kıymalı pide
bir tane domates
ara öğün
üzüm
iftar
1 kepçe şehriye çorbası
4 yemek kaşığı pilav
3 yemek kaşığı barbunya
sonra
ayçekirdeği çitledim canım istedi :)
yediklerim çok mu kızlar az yememe rağmen 58 e çıktım spor da yapıyorum anlamadım özel günümdeyim ondan mı yoksa?
:roflol::roflol:
benim de sinirlerim çok bozuk bu nedenle 1 haftadır alışamadım bu renge ,
kırıklarından al dedim , kısalttı boyunu resmen ki saçımı uzattığımı ve kesime hassas olduğumu biliyor yani ,
rengimi koyulaştırmak farz oldu:gitme:
dün kü listem
sabah
yarım kıymalı pide
bir tane domates
ara öğün
üzüm
iftar
1 kepçe şehriye çorbası
4 yemek kaşığı pilav
3 yemek kaşığı barbunya
sonra
ayçekirdeği çitledim canım istedi :)
yediklerim çok mu kızlar az yememe rağmen 58 e çıktım spor da yapıyorum anlamadım özel günümdeyim ondan mı yoksa?
ne güzel yazmışsın,bu konuda sonuna kadar katılıyorum sana
o dediklerinden bir tane bizim evde var şu anda,dışlasam bir dert dışlamasam ayrı bir dert
bu arada kazen'e özel mesaj yolladım edit butonu ile ilgiliÇok üzgünüm çoook
nefret ediyorum şu kuaförlerin saç kesme merakını. ve ben kırıklar için kestirdim daha çok kırıldır resmen. bence bir süre kırıkta aldırma tatlım uzatmak istiyorsan bırak. ateşli makas mı ne öyle bir yöntemle kesen bir yer bulunca orda aldır kırıklarını, çünkü inan bu şekilde kırık aldırmak bir işe yaramıyor, bir aya yeniden kırılıyor kestiriyorsun uzatamıyorsun, ben o yüzden bir süre kestirmiycem, şu dediğim makaslı yerlere gidicem iyice uzayınca.
çok değil de üzümle çekirdek olmamış. üzüm baya kalorili bir meyve barındırdığı şeker açısından. çekirdek biraz yemişsen sorun yok ama fazlası ödem yapıyor.
kimdi canım görümcen miydi? üfff görümceler başa bela.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?