he şöle gazlayalım birbirimizi rampı yapmamana kızdım ama hani yapacaktın nolduuuuuuuu,yesa bana tenbel zükşeddin derdi hatırladın mı bende sana tembel water derim ha bundan sonra sporunu yapmassandelikafadulden
haa şöle kuzum hayatın tadını çıkar daha çok gençsin millet ne dertlerle uğraşıo bu kadar ufak şeler kafayı takma:ecrin_bebek:
ulkerkk hosgeldin cnmm,
water dondun mu aramiza?*
spatziii, kolay gelsiinnnn
kizlar ben de bu kis spor salonuna gitmeyi istedim de, bizim orda isim vermeyeyim 2 tane otel var
yillik uyelik kabul ediyorlar esimle ikimiz icin birisi yillik 4.400.- tl
digeri de kisi basi yillik 1.400 euro istedi.
cok pahali yaaa
:-((
ayni seyi dusundum misracim,
kosu bandi aliriz o paranin 1/4 une,
yillarca da kullaniriz.
-- ama iste evde kosu bandi icin yer yok, o problemimiz var :-((
evet döndüm canım okul acıldı ve tatil bitti evde sizinle gunumu gecirecegim. canım bencede cok pahalı ne oyle 4.400 yaa araba alır gıbı. bana arkadaslar bır yer soyledı aylık 75 haftada 3 gun ve saunası var yoksa bende dusunmezdım uygun geldı. sen kosu bandı al bantlar 1 civarı falan bende de var gayet rahat oluyor ama evde gercekten bir yer kaplıyor onun portatif olanları falan vardır belki arastır bence
kızlar ben toplantıya gıdıyorum opuyorum hepınızı
günaydın kızlar.daha doğrusu tünaydınn.çok ama çok yorgundum yatağıma nasıl gittiğimi hatırlamıyorum.13 saat yolculuktan sonra 12 saat sandık başındaydım hiç eve girmeden. ayaklarım fil gibi olmuştu akannehir .
iyyi dinlendim ama şimdi hazırlanıyorum ablama gidyorum memleketten gelirken annemi de getirmişler. ilk defa bayramda ailemden uzaktım,kayınvalidemdeydim. ve pek iyi geçmedi. evt çok iyi davrandı. ama kendimi hem kötü hissettim hem de hayal kırıklarım oldu malesef.
çok sağolun kızlar yarın sabah başlıyorum :) oleeey
ayy süper canım evet ya sıkmamız lazım artık kemerleri hele benim iki misli sıkmam lazımeyvahedigeldismileeee kizlarrrr;
ramazan da bitti, sikiyor muyuz kemerleri artik...
ben bugunden itibaren cok cok daha dikkatli olmayi planliyorum; pilatese biraz ara verip start it up yapicam, sonra yavas yavas artiricam,
bu kez cardio agirlikli sporlarla kilo vermeyi denicem.
bayramda da tatliyi falan cok kacirmadim oyle, fazla yemedim, kilomu korudum, 53,8- 53,90 civari cikiyorum en son.
artik bu direnci kirmam lazim.
bir de bundan sonra hergun tartilmicam, zayifladigimi hissettigimde tartilicam
havalar sogudu, dondurmaya da son vermeli artikk
benim planlarim bu sekilde,
ne diyosunuzz??
ohh ne güsel tebrikler canımhatta yarım kilo vermişim 57 oldum artık.
en azından yürümüşün o da bişidr olsun artıkcanım aksam yapmayı planlamıstım arkadasım dısarı cıkalım dedı bende carsıya yuruyerek gıttım geldım eve gelınce gec olur dıye ve gec olmustu fakat tabıkı azmatsem yapabılırdım:))) bugun söz yapacagım tembel deme bana ben yapacagım ınan
sizlere de gunaydın kızlar.
ayy süper canım evet ya sıkmamız lazım artık kemerleri hele benim iki misli sıkmam lazımeyvahedigeldismile
ohh ne güsel tebrikler canım
en azından yürümüşün o da bişidr olsun artık
ben koca bi brokoli salatası yaptım şimdi kendime
spor olarak slim in 6 start ıt up yaptım akşama mekik videosunu yapacam
günaydın kızlar.daha doğrusu tünaydınn.çok ama çok yorgundum yatağıma nasıl gittiğimi hatırlamıyorum.13 saat yolculuktan sonra 12 saat sandık başındaydım hiç eve girmeden. ayaklarım fil gibi olmuştu akannehir .
iyyi dinlendim ama şimdi hazırlanıyorum ablama gidyorum memleketten gelirken annemi de getirmişler. ilk defa bayramda ailemden uzaktım,kayınvalidemdeydim. ve pek iyi geçmedi. evt çok iyi davrandı. ama kendimi hem kötü hissettim hem de hayal kırıklarım oldu malesef.
acikliyorum kizlar;
bugunden itibaren saglikli zayiflama falan degil, bildiginiz diyetteyimmmm
fena gaza geldim, umarim cabuk gecmez bu hirspp
hayırdır sen nie gaza geldin var mı bi sebebisempatiksalakcinni
benim 14 gün sonra koçiş gelio ondan gazlıyım bu kadar:lepi:
dün yediklerim ,
kahvaltı ,
öğlen
- 1 büyük kaşarlı domatesli tost,
- maydonoz
- 2 fincan açık şekersiz çay
ara
- 1 şeftali
akşam
- 2 fincan yeşil çay
- 1 fincan nane limon
ara
- 1 adet kuru patlıcan dolması
- 1 porsiyon zeytinyağlı fasulye
- 1 dilim şeftali
- 4 dilim burçak bisküvi
- 1 fincan süt
kızlar öptüm hepinizi ben yatar sonrada akşama doğruda ders anlatmaya gidecem hiç çekilmes o saatten sonra ders ama napiim iş başı oldu artıkın
selam kızlar ben geldim, akşama annemler gelcek biraz işim var fazla kalamıycam, pepperım nasılsın, ben de senin gibi gaza geldim bak şimdi, haftaya kadar en azından haftaya tatile gidicez ve ben tartıda 3 kilo fazla çıkıyorum, her yanım şiş, bu halde nasıl bikini giyicem bilemiyorum mafoldumben
ya bir de havalar soğuk mu sanki, umarım biz tatildeyken soğuk olmaz denize girebiliriz.
kus gibi yemissin, ne guzelll
ben dun cok kacirdim, evde sinema keyfi yaptik, aksam da mac keyfi;
pop cornlar; kolalarrrr :-(((
gule gule, kolay gelsinnn
cnmm iyiyim sen ??
kolay gelsin, annenlere selam soyle bendenn ;-)
haftaya kadar sen de cok dikkat et cnm, en azindan siskinligin gitsin de rahatca giy bikinini; merak etme oralar sicaktir dahaa
cnmm iyiyim sen ??
kolay gelsin, annenlere selam soyle bendenn ;-)
haftaya kadar sen de cok dikkat et cnm, en azindan siskinligin gitsin de rahatca giy bikinini; merak etme oralar sicaktir dahaa
kuş gibi diildi peppercım ,
dolmayı doldururken mideye indirdiğim dolma içlerini yazmadım:))))
Lschesiscim özledim seni..
ben de özledim bebekim hiç gelmediniz buralara, ben baktım arada.
fazla kalamıycam tatlım çok öpüyorum yeniden Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?