50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Teşekkür edermmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmguclubacismile

ayni seyi dusundum misracim,
kosu bandi aliriz o paranin 1/4 une,
yillarca da kullaniriz.

-- ama iste evde kosu bandi icin yer yok, o problemimiz var :-((

evet döndüm canım okul acıldı ve tatil bitti evde sizinle gunumu gecirecegim. canım bencede cok pahalı ne oyle 4.400 yaa araba alır gıbı. bana arkadaslar bır yer soyledı aylık 75 haftada 3 gun ve saunası var yoksa bende dusunmezdım uygun geldı. sen kosu bandı al bantlar 1 civarı falan bende de var gayet rahat oluyor ama evde gercekten bir yer kaplıyor onun portatif olanları falan vardır belki arastır bence

kızlar ben toplantıya gıdıyorum opuyorum hepınızı

günaydın kızlar.daha doğrusu tünaydınn.çok ama çok yorgundum yatağıma nasıl gittiğimi hatırlamıyorum.13 saat yolculuktan sonra 12 saat sandık başındaydım hiç eve girmeden. ayaklarım fil gibi olmuştu akannehir .
iyyi dinlendim ama şimdi hazırlanıyorum ablama gidyorum memleketten gelirken annemi de getirmişler. ilk defa bayramda ailemden uzaktım,kayınvalidemdeydim. ve pek iyi geçmedi. evt çok iyi davrandı. ama kendimi hem kötü hissettim hem de hayal kırıklarım oldu malesef.

bayag iyiymis cnm aylik75 e.
hemen kayit ol bence.

bu arada cizelgeni guncelle hayatimmm

ahh cnm kiyamam,
kolay gelsin sana, fazla yorma kendini.

aileden uzak bayram zor olur hakikaten, ama uzme caniniii, bak bugun gorusecekmissiniz.

çok sağolun kızlar yarın sabah başlıyorum :) oleeey

hadi bakalim cnm kolay gelsin.

ben de ipleri elşme aldim bugunden itibaren. aksam da spor yapicam.

bugun ki menum:

sabah
kucuk panini sandwich
yesil cay

ara
-

ogle
1 kase sebze corbasi
3 kasik salata
1 dilim kavun
yarim dilim kepek ekmegi

ara
yogurt yicem

aksam
etli turlu yemegim var ondan yicem.

ayy süper canım evet ya sıkmamız lazım artık kemerleri hele benim iki misli sıkmam lazımeyvahedigeldismile
hatta yarım kilo vermişim 57 oldum artık.
ohh ne güsel tebrikler canım

en azından yürümüşün o da bişidr olsun artık
ben koca bi brokoli salatası yaptım şimdi kendime
spor olarak slim in 6 start ıt up yaptım akşama mekik videosunu yapacam

ohh iyi yaptin, afiyet olsun;
ben de aksama start it up yapicam

hihoyyyt

acikliyorum kizlar;
bugunden itibaren saglikli zayiflama falan degil, bildiginiz diyetteyimmmm

fena gaza geldim, umarim cabuk gecmez bu hirs pp

kıyamam sana ben..
bu arada bayram,kayınvalide ve hayal kırıklığı konusunda katılıyorum sanayerimsenibensıkma canını önemli olan eşinle senin saadetinsüprizzzzz

kızlar öptüm hepinizi ben yatar sonrada akşama doğruda ders anlatmaya gidecem hiç çekilmes o saatten sonra ders ama napiim iş başı oldu artıkın

dün yediklerim ,
kahvaltı ,
  • 1 büyük kaşarlı domatesli tost,
  • maydonoz
  • 2 fincan açık şekersiz çay
öğlen
  • 1 şeftali
ara
  • 2 fincan yeşil çay
  • 1 fincan nane limon
akşam
  • 1 adet kuru patlıcan dolması
  • 1 porsiyon zeytinyağlı fasulye
ara
  • 1 dilim şeftali
  • 4 dilim burçak bisküvi
  • 1 fincan süt

hayırdır sen nie gaza geldin var mı bi sebebisempatiksalakcinni
benim 14 gün sonra koçiş gelio ondan gazlıyım bu kadar:lepi:

kuzenimi gordum bayramda, 60 kilo falandi, 50 ye dusmus; manken gibi olmus (gerci benden cok kucuk 25 yaslarinda genc kiz olsun o kadar da )
yine de heveslendim; ben de 50 kilo olmaliyim dedimmmmma.s

selam kızlar ben geldim, akşama annemler gelcek biraz işim var fazla kalamıycam, pepperım nasılsın, ben de senin gibi gaza geldim bak şimdi, haftaya kadar en azından haftaya tatile gidicez ve ben tartıda 3 kilo fazla çıkıyorum, her yanım şiş, bu halde nasıl bikini giyicem bilemiyorum mafoldumben

ya bir de havalar soğuk mu sanki, umarım biz tatildeyken soğuk olmaz denize girebiliriz.

kus gibi yemissin, ne guzelll

ben dun cok kacirdim, evde sinema keyfi yaptik, aksam da mac keyfi;

pop cornlar; kolalarrrr :-(((

kızlar öptüm hepinizi ben yatar sonrada akşama doğruda ders anlatmaya gidecem hiç çekilmes o saatten sonra ders ama napiim iş başı oldu artıkın

gule gule, kolay gelsinnn

cnmm iyiyim sen ??

kolay gelsin, annenlere selam soyle bendenn ;-)

haftaya kadar sen de cok dikkat et cnm, en azindan siskinligin gitsin de rahatca giy bikinini; merak etme oralar sicaktir dahaa

kuş gibi diildi peppercım ,
dolmayı doldururken mideye indirdiğim dolma içlerini yazmadım:))))
Lschesiscim özledim seni..

cnmm iyiyim sen ??

kolay gelsin, annenlere selam soyle bendenn ;-)

haftaya kadar sen de cok dikkat et cnm, en azindan siskinligin gitsin de rahatca giy bikinini; merak etme oralar sicaktir dahaa

iyiyim ben de, kilom dışında bir sorunum yok:) evdeki çikolatalar büyük oranda bitti, sanırım artık daha dikkatli olabilirim kaydirigubbakcemile3
sen de slim in 6 yapıcam demişsin çok dikkatli ol, etkili ama tehlikeli bir egzersiz ben pek cesaret edemiyorum onu yapmaya açıkçası
ben koşmaya çalışıyorum bu aralar açık havada ay o da mahvediyor beni

inşallah dediğin gibi sıcaktır oralar, şimdi gidip akşam için alışveriş yapıyım.

çok öpüyorum kızlar hepinizi tek tek, birinizi unuturum diye isim yazamıyorum, seviyorum sizi a.s.

görüşmek üzere.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…