50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

gunaydin canlarım...

ben de bayramda uğrayamadım hiç buralara.hepinizin geçmiş bayramınızı kutluyorum.haftabaşı çok yogun bugun, fırsat buldukça gelirim yine.

öpüyorum pek çok!

eee kizlarrrr;

ramazan da bitti, sikiyor muyuz kemerleri artik...

ben bugunden itibaren cok cok daha dikkatli olmayi planliyorum; pilatese biraz ara verip start it up yapicam, sonra yavas yavas artiricam,
bu kez cardio agirlikli sporlarla kilo vermeyi denicem.

bayramda da tatliyi falan cok kacirmadim oyle, fazla yemedim, kilomu korudum, 53,8- 53,90 civari cikiyorum en son.
artik bu direnci kirmam lazim.

bir de bundan sonra hergun tartilmicam, zayifladigimi hissettigimde tartilicam
havalar sogudu, dondurmaya da son vermeli artikk

benim planlarim bu sekilde,

ne diyosunuzz??

burda havalar soğumdamı 1,5 aydır dondurma yemiyodum
bak canımı istettin
ben de biraz daha dikkat edicem
hatta gebelik egzersizleri bulmam lazım bir an önce
çok kilo alacakmışım gibime geldi bir anda dün paniğe kapıldım
plates topunu şişirmem lazım
ben de 51,5 ile 52 arasında gidip geliyorum

ndrcn hoşgeldin aramıza...

aynı boydayız seninle ve benim de diyete başlama kilom seninle aynı. hiç veremeyecegimi düşünüyordum buradaki motivasyon sayesinde hedefime ulaştım ve hatta hedefimi düşürdüm şimdi 2 kilocuk daha vermeye çalışıyorum. o yüzden sen de öncelikle bizimle irtibatını koparma.ve kesinlikle istediğin kiloya ulaşabilirsin bundan emin ol.

belli bir diyet listemiz yok. zaten diyet yapmıyoruz sağlıklı besleniyoruz. ama genel olarak yaptıgımız şeyler şöyle:

sabahları güzel bir kahvaltı: kepek ekmei+haşlanmış yumurta+yağsız beyaz peynir +bol bol domates salatalık
ara öğünleri kesinlikle atlamamalıyız. birkaç fındık,badem olur, meyve olur, salatalık olur, 1-2 yağsız biskuvi olur. ama kesinlikle aralarda birşeyler yenecek. bunun yanında bol bol su ve bitki çayı içilecek.ben yeşil çayın kilo vermede çok etkili olduguna kesinlikle inanıyorum. günde 2-3 fincan yeşil çay tavsiye ediyoruz. öğle ve akşam yemeklerini de sebze, bakliyat veya yağsız et şeklinde yapabiliriz. makarna, pilav,ekmekten ve tatlılardan olabildiğince uzak durmalıyız. tabi haftada bir kendimizi ödüllendirmek için sütlü tatlı yenebilir.

ve...tabi ki spor...burda leslie, slim in 6, pilates,nivea vs. bir çok sporu yapan arkadaşlarımız var. hepimiz evlerimizde netten indirdiğimiz videolarla çalışıyoruz. sporla desteklemedikçe istediğimiz hedefe ulaşmak daha da zorlaşacaktır.

şimdilik bu kadar

kemer sıkmaya kesinlikle varım diyorum. ben de çok kaçırmadım bayram da ama yine de birkaç yüz gram aldım. 52.2 filanım. spora başlamamız lazım kızlar. kilo almasak da gevşekleşiriz spor yapmassak...

canim hosgeldinnn.

evet bir 5 kilo verirsen ideal olur, fistik gibi olursun.

bizim belli bir diyet listemiz yok;
spor yapiyoruz bir de sagliksiz seyleri yemiyoruz o sekilde kilo vermeye calisiyoruz.

ama illa istersen ornek bir liste yazabilirim sanirim (bunca zamandir burdaki tecrubelerime dayanarak )

sabah
yesil cay
2 dilim ekmek (beyaz ekmek disinda )
domates-salatalik
1 k.kutusu beyaz peynir
1 tatli kasigi bal
2-3 tuzsuz zeytin

ara
1 porsiyon meyve
ya da 1 avuc findik-ceviz
ya da 1-2 kuru kayisi, kuru incir

ogle
1 kase corba
1 pors. sebze yemegi/ ya da 2-3 izgara kofte/et/tavuk
1 kase yogurt/ ya da ayran

ara
1 bardak yagsiz sut
ya da meyve

aksam
oglenin aynisi

ara
meyve

+en az 30 dk spor

kizlar yanlism varsa duzeltinn

günaydın kızlar hepinizin geçmiş bayramını kutlarım
valla bayramda biraz kaçırdım ipin ucunu ama kilom aynı:))

çok ama çok sağolun kızlar ben de buradayım artık yanınızda.Nesrin ben.Peppermint cim son bi kaç soru kahvaltıyı sabah kaç gibi yapmalıyım öğün araları kaç saat olmalı ve son olarak akşam yemeğini saat kaçta yemeliyim:)

mesela2 opsiyonlu yazayim;

08-09 kahvalti
11-11,30 ara ogun
13-14.00 ogle yemegi
16-17.00 ara ogun
18-19.00 aksam yemegi ;-))

boyle olabilir cnm

aksam cok gec yeme cnm.

canım aksam yapmayı planlamıstım arkadasım dısarı cıkalım dedı bende carsıya yuruyerek gıttım geldım eve gelınce gec olur dıye ve gec olmustu fakat tabıkı azmatsem yapabılırdım:))) bugun söz yapacagım tembel deme bana ben yapacagım ınan

günaydın kızlar nasılsınız bakalım
ben bugün iyiyim
ilaç aldım ve bulantım yok şükür
onun haricinde yine geçmiş bayramınızı kutluyorum
öpüldünüz

gunaydin canlarimmm;

bayramda hic giremedim siteye, bayramdan once de site bozuktu;

gecmis bayraminizi kutluyorum, umarim iyi gecmistir.

bugun isbasi yaptik bana biraz zor geliyor simdi calismak :-((

opuyorum hepinizi koocamannn

günaydın herkese,
benden de herkese iyi bayramlar..
biraz çalışıp işlerimi eriteyim , gelirim sonra..
haydi kalın sağlıcaklakaydirigubbakcemile5

gunaydin canlarım...

ben de bayramda uğrayamadım hiç buralara.hepinizin geçmiş bayramınızı kutluyorum.haftabaşı çok yogun bugun, fırsat buldukça gelirim yine.

öpüyorum pek çok!

sizlere de gunaydın kızlar.

Günaydınnnnnnnnnn(öülen oldu ama) kızlar pepercim,mısracım,watercım,trufcum(hamilelik nasıl kuzucum),kahvecim spatzcım ve unuttuklarım varsa onlar..........
2 haftalık tatilden sonra tekrar başladım bugün bende....kilom aynı 58 yani Allahtan kilo almadım hastalığımda yakın bu hafta olurum....

tatil nasıl geçti ulkerk'cımzemuszemus

sanada günaydın ulkerkcim evet kış geliyor artık eve kapanıp spor yapma diyet yapma dönemi başladı:)) ben bu sene spora da yazılmayı dusunuyrm. evde aslında hersey var fakat toplu olarak daha eglenceli olur değişiklik olur diye dusunyrm sauna falan da varmış 1 ay denerim belki

ulkerkk hosgeldin cnmm,

water dondun mu aramiza?*

spatziii, kolay gelsiinnnn

kizlar ben de bu kis spor salonuna gitmeyi istedim de, bizim orda isim vermeyeyim 2 tane otel var
yillik uyelik kabul ediyorlar esimle ikimiz icin birisi yillik 4.400.- tl
digeri de kisi basi yillik 1.400 euro istedi.

cok pahali yaaa

:-((

ulkerk günaydın canım.sistem bakımda diyor alıntı yaptırmıyor bana.peppermint cidden pahalıymış canım ya o paraya kondisyon aleti alsan 2 tane daha karlı:):teselli:

ayni seyi dusundum misracim,
kosu bandi aliriz o paranin 1/4 une,
yillarca da kullaniriz.

-- ama iste evde kosu bandi icin yer yok, o problemimiz var :-((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…