eee kizlarrrr;
ramazan da bitti, sikiyor muyuz kemerleri artik...
ben bugunden itibaren cok cok daha dikkatli olmayi planliyorum; pilatese biraz ara verip start it up yapicam, sonra yavas yavas artiricam,
bu kez cardio agirlikli sporlarla kilo vermeyi denicem.
bayramda da tatliyi falan cok kacirmadim oyle, fazla yemedim, kilomu korudum, 53,8- 53,90 civari cikiyorum en son.
artik bu direnci kirmam lazim.
bir de bundan sonra hergun tartilmicam, zayifladigimi hissettigimde tartilicam
havalar sogudu, dondurmaya da son vermeli artikk
benim planlarim bu sekilde,
ne diyosunuzz??
Merhaba kızlar nasılsınız?Öncelikle geçmiş bayramınız kutlu olsun.Daha önce de yazdım ama yardımınıza ihtiyacım var.Boyum 1.64 58 kilo civarındayım sağlıklı bi diyet listesine ihtiyacım var.5 kilo fln vermek istiyorum.Bana bu konuda yardımcı olur musunuz.Diyet listenizi özelime de atabilirsiniz
Merhaba kızlar nasılsınız?Öncelikle geçmiş bayramınız kutlu olsun.Daha önce de yazdım ama yardımınıza ihtiyacım var.Boyum 1.64 58 kilo civarındayım sağlıklı bi diyet listesine ihtiyacım var.5 kilo fln vermek istiyorum.Bana bu konuda yardımcı olur musunuz.Diyet listenizi özelime de atabilirsiniz
afferin misraaa,
demek ki arada metobolizmayi sasirtmak iyi oluyor)
çok ama çok sağolun kızlar ben de buradayım artık yanınızda.Nesrin ben.Peppermint cim son bi kaç sorukahvaltıyı sabah kaç gibi yapmalıyım öğün araları kaç saat olmalı ve son olarak akşam yemeğini saat kaçta yemeliyim:)
he şöle gazlayalım birbirimizi rampı yapmamana kızdım ama hani yapacaktın nolduuuuuuuu,yesa bana tenbel zükşeddin derdi hatırladın mı bende sana tembel water derim ha bundan sonra sporunu yapmassandelikafadulden
haa şöle kuzum hayatın tadını çıkar daha çok gençsin millet ne dertlerle uğraşıo bu kadar ufak şeler kafayı takma:ecrin_bebek:
günaydın kızlar nasılsınız bakalım
ben bugün iyiyim
ilaç aldım ve bulantım yok şükür
onun haricinde yine geçmiş bayramınızı kutluyorum
öpüldünüz
gunaydin canlarimmm;
bayramda hic giremedim siteye, bayramdan once de site bozuktu;
gecmis bayraminizi kutluyorum, umarim iyi gecmistir.
bugun isbasi yaptik bana biraz zor geliyor simdi calismak :-((
opuyorum hepinizi koocamannn
günaydın herkese,
benden de herkese iyi bayramlar..
biraz çalışıp işlerimi eriteyim , gelirim sonra..
haydi kalın sağlıcaklakaydirigubbakcemile5
gunaydin canlarım...
ben de bayramda uğrayamadım hiç buralara.hepinizin geçmiş bayramınızı kutluyorum.haftabaşı çok yogun bugun, fırsat buldukça gelirim yine.
öpüyorum pek çok!
Günaydınnnnnnnnnn(öülen oldu ama) kızlar pepercim,mısracım,watercım,trufcum(hamilelik nasıl kuzucum),kahvecim spatzcım ve unuttuklarım varsa onlar..........
2 haftalık tatilden sonra tekrar başladım bugün bende....kilom aynı 58 yani Allahtan kilo almadım hastalığımda yakın bu hafta olurum....
Günaydınnnnnnnnnn(öülen oldu ama) kızlar pepercim,mısracım,watercım,trufcum(hamilelik nasıl kuzucum),kahvecim spatzcım ve unuttuklarım varsa onlar..........
2 haftalık tatilden sonra tekrar başladım bugün bende....kilom aynı 58 yani Allahtan kilo almadım hastalığımda yakın bu hafta olurum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?